2014 Kasım Anneleri

Sezaryen sonrasi 8. Ay falandi sanirim dr ye gittim. Utana sıkıla sordm wallahi. Hocam bu rahim yerinden mi oynadi dikilirken dedim. Cunku bazen afedersiniz uzun surdugunde rahim icerdee yerinden oynayacakmis gibi hissettigim oluodu. Tam tarif edemiorum ya. Sezaryen goruntu olarak da sonrasinda da kisa surede iyilesmeyen bi ameliyat. Tabi herkes ayni olmayabilir ama ben boyle hissettim. Bana insanlar sezaryen sonrasi hicbir sey yokmus gibi devam derse inanmam yani.

Ya gene ben yokken muhabbet dönmüş ben varken yok kimse. .. :) uyumak eylemi artik gündüzleri işliyor bende...

Ay hakikaten işin birde o boyutu var demi... amanin... peki hala bu rahatsızlıgin devam mi ediyor cnm ?

Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorum

Olmuyor tatlım ya. Hem bu dönemlerde bebekten kaynakli hem evde tek kalıyorum alışamadım daha.
Gece daha zor dayanmak ama :s

Bnm oglan gece uyuyor aslinda bende tavuk gibi dokuzda yattigim icin gece uyaniyrm :)))

Dayanip 23 gibi yatmam lazim ki kesintisiz uyuyayim,

Bebis gece uyandiryr mu seni :)

İki saattir nettenormal dogumu okuyrm, bi cok fena gaza geliyrm bi korkuyrm :)))

Merak edyrm napcaz neler yasyacaz zaman gecsinnn artkkk yaaa

Gece daha zor dayanmak ama :s

Bnm oglan gece uyuyor aslinda bende tavuk gibi dokuzda yattigim icin gece uyaniyrm :)))

Dayanip 23 gibi yatmam lazim ki kesintisiz uyuyayim,

Bebis gece uyandiryr mu seni :)
Uyandiriyor ya... hareket ediyor belli saatlerde uyaniyorum. Zaten saatleri belli artık doğumdan sonrada böyle olacak sanırım. Bütün gece ayrica acayip rüyalar görüp lavabo molasi veriyorum tam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…