Usuttun mu ki ben de oyle bi hisle uyandim ekmek yiorm bastirsin die.Bu gece bende uyuyamadimistifra ettim az once yine woffff...
Bu gece bende uyuyamadimistifra ettim az once yine woffff...
Usuttun mu ki ben de oyle bi hisle uyandim ekmek etkisindenirsin die.
Sezaryen sonrasi 8. Ay falandi sanirim dr ye gittim. Utana sıkıla sordm wallahi. Hocam bu rahim yerinden mi oynadi dikilirken dedim. Cunku bazen afedersiniz uzun surdugunde rahim icerdee yerinden oynayacakmis gibi hissettigim oluodu. Tam tarif edemiorum ya. Sezaryen goruntu olarak da sonrasinda da kisa surede iyilesmeyen bi ameliyat. Tabi herkes ayni olmayabilir ama ben boyle hissettim. Bana insanlar sezaryen sonrasi hicbir sey yokmus gibi devam derse inanmam yani.Teşekkürler canım, deneyimli insanlardan duymak daha iyi geliyor insana.Bir de ben birşey sormak istiyorum, özel olduğunu düşünüyorsan cevap vermeyebilirsin tabi ki de, normal doğum sonrası eşinle özel hayatınız aynı mı devam etti. Açıkçası aklımı kurcalayan noktalardan biri de bu, doktoruma sordum "tabi ki belli bir oranda genişleme oluyor, ama ben dikerken olabildiğince daraltarak dikmeye çalışıyorum" dedi. Anne olabilirim evet ama sonuçta bir kadınım ve bir eşim, eşimle özel hayatımızın bozulmasını istemem. Çünkü ben cinselliğin evlilik hayatında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sakın beni yanlış anlama, sonuçta buna en doğru cevabı verecek olan deneyimli kişilerdir.
Gecmis olsun cok zor bi durum yasayan bilir ben de 5 ay cektim nerdeyse.Yok canim benim bulanti ve kusmam tam gaz devam ediyor hala safra kesemde tas cikti gebelikte onun etkisinden.. Az yesem cok yesem her sekilde kusma halim devam...
Ya gene ben yokken muhabbet dönmüş ben varken yok kimse. .. :) uyumak eylemi artik gündüzleri işliyor bende...Yatakta dön dön dön afedersiniz mala döndüm yineee
Sizde ne var ne yok kuzularrrr???
Benim bebeğim bugün çok az hareket etti. Ama artık yerleri daralıyor, bu çok normal. Bazen de aşırı enerjik oluyor canımı acıtıyor. Sağlıklı olsunlar inşallah, önemli olan o.
Tam tersi olduğu söylenir ama sen bilirsin canım. Anne meme ucu gibi olduğundan ben en uygun olduğunu düşünüyorum. Bi araştır istersen, yorumları karşılaştır kullanan annelerden, içine sinsin en azından. Biz çoğumuz avent aldık çünkü.
Ben varım şekerimmmmm.
Aycnm kiyamam yaa, ins gecer, Allh dayanma gucu versin sanaaaBu gece bende uyuyamadimistifra ettim az once yine woffff...
Ay hakikaten işin birde o boyutu var demi... amanin... peki hala bu rahatsızlıgin devam mi ediyor cnm ?Sezaryen sonrasi 8. Ay falandi sanirim dr ye gittim. Utana sıkıla sordm wallahi. Hocam bu rahim yerinden mi oynadi dikilirken dedim. Cunku bazen afedersiniz uzun surdugunde rahim icerdee yerinden oynayacakmis gibi hissettigim oluodu. Tam tarif edemiorum ya. Sezaryen goruntu olarak da sonrasinda da kisa surede iyilesmeyen bi ameliyat. Tabi herkes ayni olmayabilir ama ben boyle hissettim. Bana insanlar sezaryen sonrasi hicbir sey yokmus gibi devam derse inanmam yani.
Geçmiş olsun canım. Neden oluyor ki? Mide bulantıları normal ama..
Geçmiş olsun canım. Neden oluyor ki? Mide bulantıları normal ama..
Ya gene ben yokken muhabbet dönmüş ben varken yok kimse. .. :) uyumak eylemi artik gündüzleri işliyor bende...
Olmuyor tatlım ya. Hem bu dönemlerde bebekten kaynakli hem evde tek kalıyorum alışamadım daha.Uyumamaya calis cnm yaa, zorla kendini :)
Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorumYatakta dön dön dön afedersiniz mala döndüm yineee
Sizde ne var ne yok kuzularrrr???
Benim bebeğim bugün çok az hareket etti. Ama artık yerleri daralıyor, bu çok normal. Bazen de aşırı enerjik oluyor canımı acıtıyor. Sağlıklı olsunlar inşallah, önemli olan o.
Tam tersi olduğu söylenir ama sen bilirsin canım. Anne meme ucu gibi olduğundan ben en uygun olduğunu düşünüyorum. Bi araştır istersen, yorumları karşılaştır kullanan annelerden, içine sinsin en azından. Biz çoğumuz avent aldık çünkü.
Ben varım şekerimmmmm.
Gece daha zor dayanmak ama :sOlmuyor tatlım ya. Hem bu dönemlerde bebekten kaynakli hem evde tek kalıyorum alışamadım daha.
Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorum
Bi uyanıyorum bi uyuyorum hatta uyumuyorum bilincim açık sankiBen varim canim
Şimdi okurum canım asırı huzursuzlaştımOku cnm okumadysan, huzur dolsun icin
Uyandiriyor ya... hareket ediyor belli saatlerde uyaniyorum. Zaten saatleri belli artık doğumdan sonrada böyle olacak sanırım. Bütün gece ayrica acayip rüyalar görüp lavabo molasi veriyorum tam oluyorGece daha zor dayanmak ama :s
Bnm oglan gece uyuyor aslinda bende tavuk gibi dokuzda yattigim icin gece uyaniyrm :)))
Dayanip 23 gibi yatmam lazim ki kesintisiz uyuyayim,
Bebis gece uyandiryr mu seni :)
Aynen ya bi su iciyrm bi wc :) bu gece cok su ictimm yaniyor icimmmmmmBi uyanıyorum bi uyuyorum hatta uyumuyorum bilincim açık sankiWc molası cabası
Çok çok geçmiş olsun canm şimdi nasılsınBu gece bende uyuyamadimistifra ettim az once yine woffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?