Kizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..
hepinizi optum
ben de daha almadım ama mustela diyorlar en iyisi oymuşOy kızlar oyyy... ben bakım ürünleri almamışim bebise.sonra alirim deyip bıraktım sona. Siz neler aldınız hangi markayı tercih ettiniz ?
Oy kızlar oyyy... ben bakım ürünleri almamışim bebise.sonra alirim deyip bıraktım sona. Siz neler aldınız hangi markayı tercih ettiniz ?
Kızlar bugün kontrolümüz vardı kızım 43 cm 1800 gr olmuş herşey yolunda dedi ben sormadan ilişki yasak dedi doktorumuz bide kahve yasakmış 3 4 günde 1içebilirsin dedi
Kizlar yazanlar hepiniz tek tek saolungeldi başa çekeceğiz,bebegimin kipirdamalari sadece beni sakinlestiren onun için ağlayıp kahretmemeye çalışıyorum.Allah bin türlü cezalarini versin alanlarin,hayir goremesinler emek emek biriktirmiştik biz onlari gitti hepsi (
Hadi inş allah önemli bir şey değildir. Gelip geçer hemencecik.Kizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..
hepinizi optum
Maş allah bebişine.Kızlar bugün kontrolümüz vardı kızım 43 cm 1800 gr olmuş herşey yolunda dedi ben sormadan ilişki yasak dedi doktorumuz bide kahve yasakmış 3 4 günde 1içebilirsin dedi
sana da hayırlı cumalar canımmHerkese hayırlı cumalar kasım gülleri
Evet canım öğretmenim devam ediyorum bakalım zor oluyor ama 37.haftaya kadar dayanabilirim insallah.canım çalışıyor musun öğretmen misin?
Canım çok geçmiş olsun Allah can sağlığı versin. Çalan pisliklerde hayrını görmesin inşEvde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içiminsan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Canım bence sağlıklı olanı yün bende hep yün yaptırdımBenim bebeğimin beşiği ile gelecek yatağı nasıldır hiç bilmiyorum... Yastığı yorganı babannesi yapmıştı yün ama onlar.. Ne kadar doğru bilmiyorum çok soğuk bir ildeyiz ama yine de başka yorgana ihtiyaç olur mu bilmiyorum...
canım cok geçmiş olsun Allah yavrunu ve seni korusun inşallah iyi haberleriniz bekliyoruzKizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..
hepinizi optum
Âmin canım inşallahGözünüz aydın, maşallahHepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :) (Tekerleme gibi oldu) :)
cok geçmiş olsun canım cok dikkat et kendine sıcak tut kendini olur muselam kızlar bugün gerçekten grip geldi oturdu dün ve gece epey şeyler yapıp içtim ama bana mısın demedi
kafam kalkmıyor midem bulanıyor üşüyorum sanki siz sağlıkla kalın görüşürüz
Çok geçmis olsun canım belki birseye alerjin vardır hemen kötü düsünme güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..
hepinizi optum
Icine sindiyse ne guzel cnimmsaglikla.gelsin ogun insallah gun falan belirledinizmi doktorunzla buarada irenbden ayrilmis bizim.doktor mesj geldi gecen gun bana haberin vardir seninde nereyw girri bilmuyorum ama ben bekliyodum ayrilmasininhic sasirmadim :)
Canım bence sağlıklı olanı yün bende hep yün yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?