2014 Kasım Anneleri

grip oldumm yaa :'( dün başladı.üstelik zaten alerjimden dolayı günde abartısız 10u geçiyo ard arda hapşurmam.şimdi daha arttı ve erken doğum riski diyor nette hapşurma konusunda alerji durumunda off

Canım ben yatağının üzerinde yün yatak yaptırdım bi tane de uyku seti Alman'ı öneririm tabi güle güle kullan hepsini

selam kızlar bugün gerçekten grip geldi oturdu dün ve gece epey şeyler yapıp içtim ama bana mısın demedi
kafam kalkmıyor midem bulanıyor üşüyorum sanki siz sağlıkla kalın görüşürüz

grip oldumm yaa :'( dün başladı.üstelik zaten alerjimden dolayı günde abartısız 10u geçiyo ard arda hapşurmam.şimdi daha arttı ve erken doğum riski diyor nette hapşurma konusunda alerji durumunda off
İlaç da alamıyoruz dikkat edin hanımlar bitkisel çaylardan lütfen kullanmayın boll boll taze sıkılmıs meyve suyu için Allah sifa versin...

rüyada eşinin seni aldattığını görüyosan kız bebeğin olcak derler hamilelere :)

Bence bebişler doğduktan sonra da sorular devam edecek

Oy kızlar oyyy... ben bakım ürünleri almamışim bebise.sonra alirim deyip bıraktım sona. Siz neler aldınız hangi markayı tercih ettiniz ?
Ben pek bişey almadım, Penaten şampuan aldım bir de sudocrem pişik kremi, başka da bir şey almam. Ne kadar dış ürün kullanırsak o kadar zararlı olur diye düşünüyorum. Her ne kadar bebek için üretilselerde içlerinde kimyasal maddeler var, o yüzden ne kadar az o kadar iyi. Islak mendil de hiç kullanmam, pamuk ve su, pişik de olmuyor böylece.

Geçmiş olsun. Dur bakalım hemen öyle erken doğum filan telaş yapma :) Çoğumuz oluyoruz / olduk grip. Sen mümkün olduğunca önlemini al, bol ılık sıvı iç, taze meyve sebze ye, evelallah hiç bir şey olmaz.

Canım ben yatağının üzerinde yün yatak yaptırdım bi tane de uyku seti Alman'ı öneririm tabi güle güle kullan hepsini

Beşiği ile beraber uyku seti geliyor ama tabi ne kadar iyidir bilmiyorum canım o yüzden içime sinen bi uyku seti almayı düşünüyorum bende..

Bence bebişler doğduktan sonra da sorular devam edecek

Ooo o zaman daha tatlı şeyler olacak tabi ki.. Şimdilik o mucizeler evimize gelene kadar şu ev hazırlığı bebek hazırlığı hiç bitmicek gibime geliyor

Hayirlisi cnim hic belli olmaz belkimikinci bebis kendi gelir bellimi olur benimde irenbde emriyolarim var kasimda ararlar bir sene oluyo cunku dondurulmuslarim kaan beyi bilmuyordum.ayrildigini zaten birlikte calisiyolardi irenbdede

Hayirlisi cnim hic belli olmaz belkimikinci bebis kendi gelir bellimi olur benimde irenbde emriyolarim var kasimda ararlar bir sene oluyo cunku dondurulmuslarim kaan beyi bilmuyordum.ayrildigini zaten birlikte calisiyolardi irenbdede

uyku seti bende bakıyorum ya ama fiyatları çok fazla mobilyasıyla birlikte bir set vermislerdi ama hosuma gitmedi kuması falan hemde çok ince öylesine sercem yatak bos kalmasın diye ilk 6 ay sepette yatacak pasam anti bakteriyel yorgan ve yastık almıs annemler onu kullanıcam simdilik uyku seti olmadan olmaz buldukça paylasalım burda kampanyalardan haberdar oluruz

benim kalmamıştı dondurulmuş embriyom iyi ki de kalmamış.
ahmet bey dışında başka bir doktora gitmeyi düşünemiyorum artık.
1 yıl daha dondurmaya devam edecek misin ?dediğin gibi onlar kesin arar seni
hatta hemşiresini tanıyorum ben onada teklif etmiş ama o kabul etmemiş.

Benimde

aşılamamı ahmet bey yapmıştı çok iyi uzmandı prof olmasına sevindim

Nihahahaha an itibariyle iş hayatıma ara vermiş bulunmaktayım ohhh çok rahatladım bi dolu işim var onları halledip bebeğimi bekliycem artık izne çıkıncada bi tuhaf oldum sanki yarın hemen doğurcakmışum gibi geliyo

rüyada eşinin seni aldattığını görüyosan kız bebeğin olcak derler hamilelere :)

Çokta yanlış sayılmaz

Bu arada bende bugün sabahtan çalışabilir raporumu aldım. Bakalım kaç haftaya kadar dayanabileceğim.

Ben benetto satan bir mağazadan bakmıştım canım 135-145 civarıydı başka bir yerden de sormadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…