- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Ben aldım canım alısveris topiğine de eklemistim bunlar emzirme yastığımız ve yan yatıs yastığı fiyatlarını suan tam hatırlayamıyorumBana da ilk sene hiç yorgan örtülmüyor dedi çevremdekiler. Battaniye örtücem ama bir yandan da üşümez mi ki yavrucuk diye düşünüyorum, çünkü ben kışın Ankara'da bu koca dana halimle yün yorgan örtüyorum üstüme ısınmak için -evimiz çok sıcak olduğu halde :)
Bu arada yastıktan konu açılmışken, yan yatış yastığı alıcak mısınız arkadaşlar?
Yok anacım yalnış demişler..rüyada eşinin seni aldattığını görüyosan kız bebeğin olcak derler hamilelere :)
Dr un niye oyle dediki bisey olmaz zaten 32. Haftanin icindesin bende 31+5 de aldim..
Carputi çalışamaz raporuyla ilgili bilgin var mı acaba? Doktorum Sat a göre tam 32. Haftanda salı günü gel dedi.Bende 31+4 te Cumartesi günü gitsem bi sorun olur mu acaba? Şimdi salı günü gidersem onun için izin alma durumu olucak.
O gün için mi dediler acaba yoksa bir süre öyle yatırmamız mı gerekiyor? ne bileyim mesela 1 ay dolana kadar falan...Dün arkadaşıma hemşireler, bebeği yastıksız, ince bir alt açmanın üstüne yatırın dediler.
tmm canım tesekkürler bebek olunca konu pamuklara sarmak geliyor içimzden ama doğrusu neyse onu yapalım bizYumuşak yatak, yastık kullanmayın
En sık yapılan yanlışlardan biri de narin bebeklerinize alacağınız yatak takımlarıdır.Bebeğinizin yatağını hazırlarken mutlaka sert bir zemini olmasına dikkat edin.Yumuşak yatak kullanmamalısınız.Yastık kullanmaktan kaçının.Ancak yastığa ihtiyaç duyarsanız mümkün olduğunca ince bir yastık olmalı.Ayrıca bebeğinize örtecek örtüyü doğru seçmelisiniz.Battaniye iyi bir tercihtir.Ancak battaniyenin iki ucunu yatağın altına kıvırarak gece bebeğin yüzünü örtmesini engelleyebilirsiniz.
Canım bunu sağlık vakfının sitesinde okumuştum
O gün için mi dediler acaba yoksa bir süre öyle yatırmamız mı gerekiyor? ne bileyim mesela 1 ay dolana kadar falan...
Rose dogumlarimiz yaklasiyor arkadasimNihahahaha an itibasiyle iş cikmama ara vermiş bulunmaktayımohhh çok rahatladım bi dolu işim var onları halledip bebeğimi bekliycem artık izne çıkıncada bi tuhaf oldum sanki yarın hemen doğurcakmışum gibi geliyo
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun üzme kendini desem de illa ki üzülür insan.. Allah beterinden saklasın..ah be kızlar bizimde başımıza çok kötü bir olay geldi ..dün altınlarımızı çaldırdık,o diğer arkadaşımıza çok ama çok üzülür teselli verirken bizimde başımıza geleceğini nerden bilirdik gitti birikimimizeşim destekçi üzülme ağlama bir yıl daha fazla çalışırız .sen ağlama deyip duruyor 19 20 bin zararımız var .deminde aramaya çıktılar kardeşimin eşiyle nolur dua edin belki bulunur.nolurr
Ben aldım canım alısveris topiğine de eklemistim bunlar emzirme yastığımız ve yan yatıs yastığı fiyatlarını suan tam hatırlayamıyorum
kızlar yaaaa balkonun altında yavru bir kedi miyavlama da denemez viyaklayıp duruyo dünde duymuştum aşağı indim süt vermeye ortadan kayboldu...
şimdide sesi geliyo...eğer bulursam alsam balkona bir kutuya koysam yarında eşimle veterinere götürüp aşılarını yaptırsam bana bir zararı olur mu acaba??
ya hamile olmasan bir saniye düşünmiycem de bebeklerimi etkiler mi acaba??
daha önce kedi köpek beslemişliğim var bir alerjim falan olduğunu sanmıyorum ne yapsam??
sesi de kesildi şimdi gerçi ama sesi gelince içim acıyo
canım aşısız bir kediye dokunma..
doktorum özellikle sölemişti sokak kedi ve köpeklerine dokunma diye..
eğer eşin geldiğinde alırsa o alsın balkona sen temas etme canımn
kızlar yaaaa balkonun altında yavru bir kedi miyavlama da denemez viyaklayıp duruyo dünde duymuştum aşağı indim süt vermeye ortadan kayboldu...
şimdide sesi geliyo...eğer bulursam alsam balkona bir kutuya koysam yarında eşimle veterinere götürüp aşılarını yaptırsam bana bir zararı olur mu acaba??
ya hamile olmasan bir saniye düşünmiycem de bebeklerimi etkiler mi acaba??
daha önce kedi köpek beslemişliğim var bir alerjim falan olduğunu sanmıyorum ne yapsam??
sesi de kesildi şimdi gerçi ama sesi gelince içim acıyo
Bu arada kızlar arkadaşımın yanında 1 tane alt açma, 2 tane penye battaniye vardı. Ikisi de yetmedi. Hastane de herşey çok çabuk kirleniyor gördüğüm kadarıyla. Bugün eşi gidip 1 tane daha alt açma ve battaniye aldı. Alt açmayı bebiş ıslatmış, bezden nasıl sızdı dedim, onlarda anlamamış. Bezide primaydı. Bana mutlaka alt açma 2 tane, penye battaniye de 3 tane al yanına dedi. Bilginiz olsun.
Kızlar az önce forumda normal doğum ile ilgili tavsiyeler diye bir başlık vardı, okudum biraz. Son 1 ay kala zeytinyağı ile masajın çok işe yaradığını söylemişler, bir de hurma yemenin. Bunları daha önce duyan var mı?
Kızlar az önce forumda normal doğum ile ilgili tavsiyeler diye bir başlık vardı, okudum biraz. Son 1 ay kala zeytinyağı ile masajın çok işe yaradığını söylemişler, bir de hurma yemenin. Bunları daha önce duyan var mı?
hurmayı biliyorum doğumu kolaylaştırıyomuş diye..
gerçi ben hamile kaldığımdan beri her gün yemeye çalışıyorum çok rahatlatıyo sancılarımı..
doğuma yakın yiyince de doğumu kolaylaştırıyomuş..
zeytinyağıyla masaj nereye yapılcak canım karına mı onu duymadım hiç...
hurmayı biliyorum doğumu kolaylaştırıyomuş diye..
gerçi ben hamile kaldığımdan beri her gün yemeye çalışıyorum çok rahatlatıyo sancılarımı..
doğuma yakın yiyince de doğumu kolaylaştırıyomuş..
zeytinyağıyla masaj nereye yapılcak canım karına mı onu duymadım hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?