2014 Kasım Anneleri

Ben aldım canım alısveris topiğine de eklemistim bunlar emzirme yastığımız ve yan yatıs yastığı fiyatlarını suan tam hatırlayamıyorum

Eklentiler

• fotoğraf0216.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 70
rüyada eşinin seni aldattığını görüyosan kız bebeğin olcak derler hamilelere :)
Yok anacım yalnış demişler..
sabah bende yazcaktım unuttum..
salo gecesi rüyamda kocamın beni aldattığını bende gördüm..
hemde alta yeni fıstık gibi bir kız taşınıo..
birde bu kızı kv ayarlıo..
kocamı koz ayartıo..
geceleri benim yanımdan kalkıp oraya gidio..bir gece uyanıyorum bir bakıyorum eşim yok..bakıyorum ışık yanıyor ayak sesi duyuyorum..izliyorum onu..
sonra aşağı iniyor anamm aşağı komşunun kapısı açılıyor kız seksi bir gecelikle kocama yapışıyor içeri giriyorlar..ben aşağı bir iniyorum cınarı çıkarıp oğlumuda alıp gidiyorum..
bu arada doğumda yapmışım yanii

Dr un niye oyle dediki bisey olmaz zaten 32. Haftanin icindesin bende 31+5 de aldim..

Bu arada kızlar arkadaşımın yanında 1 tane alt açma, 2 tane penye battaniye vardı. Ikisi de yetmedi. Hastane de herşey çok çabuk kirleniyor gördüğüm kadarıyla. Bugün eşi gidip 1 tane daha alt açma ve battaniye aldı. Alt açmayı bebiş ıslatmış, bezden nasıl sızdı dedim, onlarda anlamamış. Bezide primaydı. Bana mutlaka alt açma 2 tane, penye battaniye de 3 tane al yanına dedi. Bilginiz olsun.

tmm canım tesekkürler bebek olunca konu pamuklara sarmak geliyor içimzden ama doğrusu neyse onu yapalım biz

Rose dogumlarimiz yaklasiyor arkadasim
hazirliklar hic bitmiyor bende simdi taze
fasulye patlican koycam buzluga izne cikmabniyi olmus evde olmak guzel aksamlarida yuruyuse cik ama..

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun üzme kendini desem de illa ki üzülür insan.. Allah beterinden saklasın..

kızlar yaaaa balkonun altında yavru bir kedi miyavlama da denemez viyaklayıp duruyo dünde duymuştum aşağı indim süt vermeye ortadan kayboldu...
şimdide sesi geliyo...eğer bulursam alsam balkona bir kutuya koysam yarında eşimle veterinere götürüp aşılarını yaptırsam bana bir zararı olur mu acaba??
ya hamile olmasan bir saniye düşünmiycem de bebeklerimi etkiler mi acaba??
daha önce kedi köpek beslemişliğim var bir alerjim falan olduğunu sanmıyorum ne yapsam??
sesi de kesildi şimdi gerçi ama sesi gelince içim acıyo

canım aşısız bir kediye dokunma..
doktorum özellikle sölemişti sokak kedi ve köpeklerine dokunma diye..
eğer eşin geldiğinde alırsa o alsın balkona sen temas etme canımn

canım aşısız bir kediye dokunma..
doktorum özellikle sölemişti sokak kedi ve köpeklerine dokunma diye..
eğer eşin geldiğinde alırsa o alsın balkona sen temas etme canımn

öyle mi diyosun
bende tırstım işte o sebepten...
akşamda sesi gelirse eşime aldırıyım bari..
nasıl viyaklıyo anlatamam ana kuzusu daha..ama annesi ortalıkta yok..
iki gündür de şakır şakır yağmur yağıyo püf...

Canım aşısız olması riskli, sen takip et belki annesi gelir. Olmadı eşin alsın koysun balkona.

Kızlar az önce forumda normal doğum ile ilgili tavsiyeler diye bir başlık vardı, okudum biraz. Son 1 ay kala zeytinyağı ile masajın çok işe yaradığını söylemişler, bir de hurma yemenin. Bunları daha önce duyan var mı?

Alt açma dediğiniz hazır bez gibi olan kullan at tipi alt açmalardan mı yoksa hani kumaştan olan daha kalın biraz pofuduk gibi olan alt açmalardan mı acaba?

Ben ikisini de duydum da o masaj nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum. Öyle gelişi güzel yapıp da Allah korusun ters bişeyleri tetiklemekten de çekinirim. Bilenlerden öğrenmek gerek.

hurmayı biliyorum doğumu kolaylaştırıyomuş diye..
gerçi ben hamile kaldığımdan beri her gün yemeye çalışıyorum çok rahatlatıyo sancılarımı..
doğuma yakın yiyince de doğumu kolaylaştırıyomuş..

zeytinyağıyla masaj nereye yapılcak canım karına mı onu duymadım hiç...

Perineal bölge denen yere yapılıyormuş tatlım. Vajina ile anüs arasındaki bölge yani.

Yok karına değil,alt kısma yapılıyormuş. Hurma alayım bari de, bu zeytinyağı işi tuhaf geldi. Gerçi 1 kişi değil bir kaç kişi de aynı şeyi söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…