2014 Kasım Anneleri

slm kızlar ya bebeğimin kilo alması için ne yapmalıyım sizce 32. haftada 1668 gr dı
Kasar peynir ve haslanmıs patates diyordu burdaki arkadaslar.Bunlardan tükettikten sonraki kontrolümde bebek epey toparlanmıstı 1 hafta önde gidiyor dedi doktorumuz sanırım onların faydası oldu.Sende dene canım.

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Kardiyoloji muayenesi sonucu hastalığımın biraz ilerlediğini öğrendim ama yine de normal doğum yapmamda bir sakınca yokmuş, en azından bu sevindirici. Kardiyoloğum Kadım Doğumcuma bir rapor yazıp imzaladı. Bana da "Ikınmanızda bir sakınca yok" dedi Çok güldüm.

Pınarcım, Çıkrıkçılardan aldığım pijamanın fiyatı uygun oldu neyse ki öyle 140-160 filan vermedim. Nette pijama dünyasında filan gördüğüm modellerden biriydi, netteki fiyattan baya bi düşüğe aldım. Ama yine de sağol tavsiyelerin için. Dediğin gibi indirimli yerlerden de % 100 pamuk bir Ay-Yıldız gecelik aldım, 34 liramı neydi, o süper oldu :)

Bir de senden bir ricam olucak, Suluhan'a gittiğindeki tecrübelerini benimle paylaşabilir misin? Hangi mağaza senin beklentilerini karşılayacak, ne tip ürünler var vs. Ben hafta içi gidemicem iş yüzünden, başka bir hafta sonu eşimle gittiğimde express bir şekilde hallederiz eğer senden biraz izlenim alabilirsem, çok da memnun olurum, mümkün olur mu acaba?

Bende sana bisey sorcam su perine masaji yapilmali.mi size egitimde anlattilar mi bunla ilgili bisey..

Doğumda epizyo yapılma ihtimalini önemli ölçüde azalttığı için önerdiler. 36. haftadan itibaren. Her gün 5 dk. Organik buğday yağı veya ılıtılmış zeytin yağı kullanarak yapılacakmış. (acaba buğday yağıda ılıtılıyormuydu onu yazmamışım )

Nasıl yapılacağını biliyormusun? Bilmiyorsan özelden atayım detaylıca yazmışım

İnnuk rica etsem perine masajın nasıl yapılacağını bana da özelden atar mısın zahmet olmazsa? Webden okuduklarım gözümü korkuttu, yapabilir miyim bilmiyorum. Senin öğrendiklerin nasılmış bir de onu görmek isterim.

Video da izledim pek hosuma gitmedi yani bugday yagi bile yumusatmadi beni yinede yazini bi foto cekip atsana bana bi denedim gecen cok zor degil ama hos degil yani amaaan kadin olmak ne zor yahuu

Kasar peynir ve haslanmıs patates diyordu burdaki arkadaslar.Bunlardan tükettikten sonraki kontrolümde bebek epey toparlanmıstı 1 hafta önde gidiyor dedi doktorumuz sanırım onların faydası oldu.Sende dene canım.

Abuk olucak biraz sorum ama taze kaşar mı yiyorsunuz eski kaşar mı arkadaşlar? Taze kaşar benim ağzımda plastik tadı gibi bir şey bırakıyor da

Ne söyliceğimi bilemedim içim parçalandı inş doğumlarımız kolay olur bunları okudukça stres oluyorum

Abuk olucak biraz sorum ama taze kaşar mı yiyorsunuz eski kaşar mı arkadaşlar? Taze kaşar benim ağzımda plastik tadı gibi bir şey bırakıyor da
Eski yeni diye ayırt etmedim ama bende eskiyi yiyemiyorum damak meselesi iste ama doğrudan yiyemiyorsan omlet yada ince bir tost ekmeğiyle tost yaparak yiyebilirsin.

ayyy kızlar izine ayrılmştım ben bugün eşimin işi vardı onun yerine derse girdim 3 saat 2.sınıf benim kendi öğrencilerim yazı yazdırmaya çalıştım sözde çalıştım Allahım ben harfi söylüyorum çocuk başka bişey yazıyo üzüldüm, bağırdım,kızdım sonra pişman oldum şu an başım çatlıyor yemek yapmam lazım çok kötüyüm yaa ben geçen yıl bunlara boşuna emek vermişim dedim yaa eşime acıyorum gerçekten o sınıfla ne yapacak garibim

Oooffffff randevumu iptal ettim cumartesiden beri sürekli iptal ediyoruz eşimin işlerin dolayı

Kızlar bebeğimin yatağını kurduk dün, çok güzel arada gidip gün içinde bakıyorum müziğini açıyorum huzur veriyor bir melek gelecek evimize diyip duygulanıyorum
Meleğini sevsinlerr sağlıkla büyüsün besiğinde bende esimi çıkaramıyorum bebek odasından az kaldı bebek kokacak evlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…