2014 Kasım Anneleri

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben daha işten ayrılma izin raporumu alamadım sorun olur mu alırken 32+6 dayız bugün anca yarın gidebilicem doktora

Video da izledim pek hosuma gitmedi yani bugday yagi bile yumusatmadi beni yinede yazini bi foto cekip atsana bana bi denedim gecen cok zor degil ama hos degil yani amaaan kadin olmak ne zor yahuu

Benim yazacaklarımda hoş değil hanımlar maalesef..
Ama galiba bir iki defadan sonra alışılıyormuş. Ebe özellikle eşlerin yapması daha iyi kendi kendinize yapmanız çok kolay değil demişti.
Özel den atıyorum ikinizede, yazdığımın fotosundan bişe anlayamazsınız hızlı yazdığımdan kargacık burgacık okunmuyor.

canım yarın zorunlu almak zorundasın..
37 ye girmemen gerekiyor
Anladım canım içim rahatladı stres oldum bi an çünkü çalışabilir devam raporu almadım ayrılmak içinde bi türlü doktora gidemedim aksiliklerden inş yarın hem izin raporunu alırım hemde oğluşu görürüm

kaçıncı haftada canım..
benim şu anda 32+5 oluyor normalde

bnm 31+4 te 2000 gr 45 cmdi bana cok gıbı geldı. dr normal dedı :) uzun mu olacak dedım, yok dedı normal dedı. bı kac kez sordum :)

dıger olcumlerını sekretere soylerken duydum kafası karnı falan 32+.. larda cıkıyor. onu sordum farklı soyledınız dedım ırı bebek mı dedım. yok dedı olabılır oyle bı kac gunden bırsey olmaz dedı. normal dedı :))))

zaten ırı olsun ıstemıyrm. normal dogurmak ıstedıgımden :)

Kolay doğum için mi bu canım

Evet gerçekten bebek kokacak Çok duygulu, bebeğimi çok seviyorum
Aileye o üçüncü geldi mi hayatımız değisir o minicik ayakları yerlere göklere sığdıramayız ...diyor ya beko değisim reklamlarında onca sey söylüyor ama benim sadece bu söz dikkatimi çekti hemde baska isle uğrasırken.Duygularımızı güzel tarif etmis.O reklamı takip ediyorum simdi çocuk gibi

Kolay doğum için denebilir. Doğumda bebeğin çıkışı sırasında yırtık oluşmasın ya da kesiye (epizyo) gerek olmaması için. O bölgeyi esnetiyor.
Nasıl oluyor o canım kaçırdım sanırım konuları yardımcı olabilir misin

Doğumdan sonra eminimki her şey daha farklı olacak. Çünkü biz birbirimize çok bağlı bir aileyiz. Hiçbir zaman aynı evin içinde iki resmi insan olmadık. Hep elele diz dize. O yüzden biraz zorlanıyorum açıkcası. O her zaman beni düşünmüştür. Ama artık uykusuzluktan bayılacak duruma geldi çünkü uykusu çok hafif olduğu için her kıpırtı olduğunda uyanıyor. Ben de kıyamıyorum.
Bunlar güzel sebeplerden gerçi, Allah başka dert vermesin

kızlar nevresım takımı ya da uyku setı ne alacaksınız? bırde marka tavsıye eder mısınız??

Ben kidboo marka aldım canım her iki beşiğe de.

Sağol Nilcim. Acemiyiz daha. İnanıyorum hayatımızda harika şeyler oluyor, bunları da atlatıp kocacımla hasret giderebilicez. :)

Kızlar bu ağrılar normalmi ya sürekli kasık bel ağrısı bişeyde çıkmadı ama niye böyle oluyo acaba sizdede varmi???

Gecmiş olsun canım. Benim de bazı gunler cok agrıyor. Ama dikkat ettim gunluk hareketlerime, dikkat ettigimde azaldıgını farkettim. Karnını dısarı cıkararak yuru, otururken yatarken beline mutlaka yastık koy, kambur durma. :)

nevresim takımını 70 e ,uyku setinide 200 e aldım canım
Eki Görüntüle 1249550 uyku setimiz
Eki Görüntüle 1249551 bu da nevresim takımımız

2. Olan benim aldıgımdan canım. Cok hosuma gitmişti, hemen almıstım.
Gule gule kullansın kuzularımız.

Canım Allah sana şifa versin yaa. Elimizden başka birşey gelmiyor. Cok üzülüyorum vallahi.

Kolay doğum için denebilir. Doğumda bebeğin çıkışı sırasında yırtık oluşmasın ya da kesiye (epizyo) gerek olmaması için. O bölgeyi esnetiyor.
Slm innuk bana da atar mısın benim bu 3. Normal Doğum düşünüyorum

carputi o kadar kotu muydu, sanci zormus, dogum kolaymis :) nasl olacak bilemiyorum,benim kızım da ters duruyomus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…