2014 Kasım Anneleri

Mrb kızlar doktordan çıktım hersey normalmiş bir sıkıntı yok dedi kanama mantardan olmuş mantar varmış ilaç verdi bebeğin gelişimi de iyi gidiyor Muş korkuttu bizi yaramaz oğlum şu an alışveriş merkezinde son eksiklerimi alıyorum bizden haberler böyle sizden naber

Teyzesi yer onu. Maşallah kuzuya.
Sana da gecmiş olsun canım. En kısa zamanda gecer inş.

Ne güzel söylemiş doğa neyi gerektiriyorsa, neyi sunuyorsa odur ideali..
Hayallerimden biri de Amerika'da doğum yapmaktı belki ikinci doğumuma kısmet olur. Teşekkürler paylaştığın için canım.

Aa ne demek canım. Tabiki iletirim sana her şeyi. Foto da çekerim hatta sana. Merak etme sen.

Hımm anladım. Sanırım geciken doğumda izinden düşme olmuyor. Ne zaman doğurduysan diyelim 41. Hafta oldu, iznin yine
16 haftaya göre oluyor. Yani o bir haftayı senden almıyor merak etme. Bana böyle dediler. Seminer döneminde bir konu vardı bu izinlerle ilgili orda böyle okuduk.

Valla canım sen emzircen ama o da babası sonuçta baba olduğunu hissetsin..sen emzirirsin o da gazını çıkarır ya da altını değiştirir..altı temiz karnı tok bebeği sevmekle baba olunmazki zorluğunu da yaşaması lazım..tabi bizde babalarını bebeklerden soğutmadan bunu dengede tutmalıyız...benim düşüncem böyle..
inşallah sağlıkla ben iki bebeğimide kucağıma alabilirsem zaten mecbur kalkcak babası birinden biriyle ilgilenecek..

kızlar nevresım takımı ya da uyku setı ne alacaksınız? bırde marka tavsıye eder mısınız??

Canım dün english home dan nevresim takımı ve yan korumalıklarını aldım fiyatlarıda uygundu..yıkadım bugüm bir sıkıntı olmadı... daha kullanmadığım için tavsiye edemem ama english home dan kendimize aldığımız nevresimlerden çok memnundum 1.5 senedir solma yıpranma olmadı..

nasılsınız kızlar? ben 32.haftaya kadar çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşadım, ne bulantı, ne kusma, ne ağrı, ne sancı, ne kramp ve bunları da çok lazımmış gibi heryerde anlattımama 2 haftadır, tam yerini de nasıl tarif edeyim bilmiyorum alt bölgemde bacaklarıma doğru bir ağrı var ve yürürken, kalkarken çokkk acı çekiyorum, elimle dokunduğumda ağrıyan bölge yok, bir şişlik vb durum yok, ama hafiflemiyor da hiç!!!yok böyle bir ağrı yalnız ve hareket etmekten korkar oldum, iznimi de daha başlatmadım mümkün olduğunca bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum ama yine de artık zorlanmaya başladım, kasık ağrısı desem değil, alttan vaj. dan da gelmiyor, fazlasıyla su içiyorum, idrar yaparken yanma yok, zor dayanıyorum kızlar, doktor kontrolüm çarşamba günü, sizler yaşadınız mı böyle bir durum? ne olabilir acaba?

carputi o kadar kotu muydu, sanci zormus, dogum kolaymis :) nasl olacak bilemiyorum,benim kızım da ters duruyomus..
valla bana anlik bi sanci girdi amanin oldum.. sanci zor tabi dogurdugun an inanilmaz bi rahatlik gelir.. Hakkimizda hayirlisi belli olmaz son anda donen bebisler var sen dua et bol bol ne hayirlisiysa o.olsun

Geçmiş olsun
Sanırım bahsettiğin ağrı bende de var, ama seninki daha şiddetli galiba. Özellikle oturduğum yerden ilk ayağa kalktığımda ve sabah yataktan kalkarken çok feci oluyor. İki bacağımın birleştiği yer ağrıyor. Dururken ağrı yok, hareket edince oluyor, ama kasık ağrısı değil, sancı hiç değil. Böyle anlamsız bi ağrı

aynı galiba canım , kas ağrısı gibi birşey, ama yerini tam anlayamıyorum, daha da artacak gibi geliyor, sana da geçmiş olsun

ne paylaşıyorsunuz kızlar bu arada?

[QUOTE="peaceofmind, post: 37017324, member: 40734iGeçmiş olsun
Sanırım bahsettiğin ağrı bende de var, ama seninki daha şiddetli galiba. Özellikle oturduğum yerden ilk ayağa kalktığımda ve sabah yataktan kalkarken çok feci oluyor. İki bacağımın birleştiği yer ağrıyor. Dururken ağrı yok, hareket edince oluyor, ama kasık ağrısı değil, sancı hiç değil. Böyle anlamsız bi ağrı [/QUOTE]
Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal
varis.damarlarim kasildigi icin aciyor. Yatakta donmekte yurumekte merdiven cikmakta problem oluyor

Ne kadara aldın zeyy uyku seti de var mı bebek için ilisti mi gözüne?

Ayni aci bende de var ama benim ki vajinal
varis.damarlarim kasildigi icin aciyor. Yatakta donmekte yurumekte merdiven cikmakta problem oluyor[/QUOTE]

geçmiş olsun canım, ne zaman oluştu? vaj da da ağrı yapıyor mu ve gözle görünen birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…