Ben eşimle gece yürüyüşlerini çok seviyorum 23.00 dan sonra, hava buz gibi oluyor tam benlik 35-40 dk bebeğimizden konuşarak yürüyoruz eve dönüş yolunda ben uyuyorum desem yeridir eşime tutanarak geçiyor dönüş Ama eve geldi mi sonrası rüya gibi hafiflemiş bir vucut ve mide miss
Dün gece poğaca yedim gece 10 da mahfoldum dedim ben bu gece patlıcam midem ağzımdaydı nasıl uyudum bilmiyorum şimdi eşim mandalina yiyo tövbe yemem ders oldu
Ya ben mevlutte dagitcam ya dogunca yaptircam tarihte yazsin.. Pinaryavuz demisti kinaojeleri diye bi instagram hesabi var kadinla bi gorussene guzel etiketler yapmis..
Kızlar bebek yastığı kullanıcak mısınız bebeğin reflü olmaması için sırt kısmından itibaren biraz yüksek yatırın diyor ama neyle yapıcam bilemedim sadece boyundan olursa rahatsız olurmuş o yüzden sırt kısmından itibaren yüksek tutacak birşey arıyorum kafam karıştı Böyle birşey alırsam ilk aylar böyle yatıramam kusarsa Allah korusun boğulur diye. Hem yan yatıracak hemde yüksekte tutacak ne olabilir