2014 Kasım Anneleri

Kızlar bu mide yanması beni öldürücek boğazıma kadar yanıyorum artık yemek yemekte istemiyorum doğuma kadar geçmicek mi bu yanma

Kızlar bu mide yanması beni öldürücek boğazıma kadar yanıyorum artık yemek yemekte istemiyorum doğuma kadar geçmicek mi bu yanma

ahh canım ahh çok çekiyorum ben de doktorum yemekten sonra uzanma dedi, baharatlı, kızartma vb herşey yasak ama meyveler de yapıyor bunu, tek önerim yudum yudum soğuk süt içebilirsin

hurma yemek sakıncalı mı anlamadım konusu açılmış yine. ben her gün yiyorum 3.aydan başladım yemeye sonra ara verdim şimdi tekrar başladım

ahh canım ahh çok çekiyorum ben de doktorum yemekten sonra uzanma dedi, baharatlı, kızartma vb herşey yasak ama meyveler de yapıyor bunu, tek önerim yudum yudum soğuk süt içebilirsin
Canım bende yediklerime dikkat ediyorum ama yok yani her halukarda cektiriyor özellikle akşam olunca artık akşam olmasın istiyorum bende soğuk süt içiyorum en son çarede talcid ama hergün hergünde ilac almak istiyorum

Başka bir doktora daha görğnmekte fayda var canım. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…