2014 Kasım Anneleri

üşütünce oluyor canım dün bende aynıydım üşütmüşüm

Canım nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar doğru ama hiç bir zaman geç değildir ben bu felsefeyle gidiyorum ağaç yaşken eğilir Allah yardımcın olsun

Kızlar kontrolden geldik. Bebegin basi ve boyu önden gidiyormus. 2.300 falan olmusuz. Başı büyük diye normal dogumda zorlanabilirmisim.

Yarin da NST'ye gireceğiz ve bir sonraki randevu bayramdan sonraya...bizden bu kadar :)
Benim oglumun da kafasi ve bacak boyu 2 hafta ondeymis doktorum cok relax sadece normsl dogumu zorlastirir kafa buyuklugu.bi sorun teşkil etmiyor dedi o yüzden ben rahatim takma kafana canım. ..

Selamm kızlar biz geldik doktordan çatıya 37. Haftada bakcakmış ona göre doğum şeklime karar vercekmiş bebişim çok iyi maşallah çok yaramaz ama hiç yerinde durmuyodu boyı 49 cm kilo 2.560 mış doktor teyzemiz dediki ne yiyip içiyorsun maşallah bebişin boyu kilosu yerinde bende hurma yedim bu hafta çok dedim güldü normal doğuramazsın diyede inceden dokundurdı bayramda doğırmazmışım öyle görünüyomuş bende inş dedim Allah bilir, odaları gezdim gayet güzel bizden böyle işte çok şükür sıkıntı yok

cnm ben ekım annelerınde okudum hurma sancı yapıyormus yemesene :s

ben de rica edebilir miyim notlarını

Bu iğneyi benim doktorum da verdi erken gelen kasılmalardan dolayı 31 haftaliktim verdiginde bende duydum yan etkileri varmis. Ben yaptirmadim suan 34+2 deyim hala kasilmalarim var. Ama seninki farkli bi durum yinede doktorunla konus bence yaptirmak istemedigini

ayyy canım aklınla çok yaşa ben bunu hiç düşünemedim desem :) bende gidip konuşayım yaaa ama her iş yeri yaparmıki bunu sanmıyorum ama yinede şansımı deneyeceğim eğer olursa süper olur valla

ayy ben yerim o takımları çok güzeller.2.bi uyku seti alacaktım uygun fiyatlı bişey arıyordum bu çok güzelmiş
güle güle kullansın kuzucuklar

Okul bitti atanmaya çalışıyorum canım. O kadar sıcaklarda şu halimle gece 10'lara kadar kurslara gittim. Dua edin nolur! Hamişlerin duası kabul olurmuş..
Yapamıcam gibi geliyo çünkü
Canım dualarım seninle inşallah emeğinin karşılığını alırsın. Hangi bölüm

hadi az kaldı canım, allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…