• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Gaviscon bana da her gittiğimde yazıyor ama ısrarla içmiyorum. İlaç içmeyi sevmiyorum canım. Sana da geçmiş olsun. Çok pis bişey yaa.

Eneeemmmm bileydim gece yerdim, süründüm sabaha kadar. Sağol canım denerim artık onu. Diyetteyim ya azıcık yesem olur dimi?

Yatarken de yogurt yemiştim. Gaviscon zaten içmiyorum. Carputi ekmek dedi onla süt, ayranı denicem kuzum. Sağolasın
Ben az bisey normal ekmek yiyorum geciyor dene sende bi..

günaydın güzellikler :D:D
acayip uykusuz ve sinir edici bir gecden çıkmayım..ama yinede kendimi iyi hissediyorum..Allahın işi işte bu kadar uykusuzluğa normalde hiç dayanamazdım..
pınarımm şekerim hiçmi yiyemiyorsun poğaça faln yahuu..

günaydınnn herkeseeee kızlar yıne uyuyamamışsınız bende tam aksıne sürekli uyuyorum yafu:KK51: ıns bebısım doguncada bu kadar uykum gelmez yoksa naparım:KK57: ben sımdı bebısımı beslıcem bu arada bebıslerın kılo almasını ıstıyosanız gece yatmadan bır kasık pekmez sabah kahvaltıda taze sıkılmış meyve suyunu deneyın:KK66:

Günaydııııınnnnnnn yeni uyanan ve hic uyumayan güzel kasim annelerine:KK54: benim de midrm de yanma var akşam hiç bişe yiyemedm mide yanmasindan.. yemeyince yanma da geçmiş misler gibi uyumudum cok şükür:KK31::KK31:
Günaydın...

Günaydınnnnnn kasımın cicişleriiii. :KK15:
Biz uyandık babamızı gönderdik kahvaltı yapıyoruz:KK72:
Diyetteyim yaa rüyamda poğaçalar falan gördüm. Ankarada Zerdali pastanesi var onların peynirli poğaçası çok güzel oluyor tam rüyamda almışım ısırıyordum ki kocacım uyandırdı.
Gidip alıyımmı dedi , yok dedim diyetteyim. :KK60:

Sizde ne var ne yok kuzular???
Günaydın...
günaydın güzellikler :D:D
acayip uykusuz ve sinir edici bir gecden çıkmayım..ama yinede kendimi iyi hissediyorum..Allahın işi işte bu kadar uykusuzluğa normalde hiç dayanamazdım..
pınarımm şekerim hiçmi yiyemiyorsun poğaça faln yahuu..
Günaydın....
Günaydın güZel anneler :KK23: Çok kötüyüm boğazım çok ağrıyor yutkunurken acı çekiyorum çok halsizim birde:110:
Günaydın geçmiş olsun
Günaydın anneler ve kuzucukları :KK68::KK68:
Günaydın...
günaydınnn herkeseeee kızlar yıne uyuyamamışsınız bende tam aksıne sürekli uyuyorum yafu:KK51: ıns bebısım doguncada bu kadar uykum gelmez yoksa naparım:KK57: ben sımdı bebısımı beslıcem bu arada bebıslerın kılo almasını ıstıyosanız gece yatmadan bır kasık pekmez sabah kahvaltıda taze sıkılmış meyve suyunu deneyın:KK66:
günaydın...pekmezim bitmiş sulandırıp içiyordum ben

Günaydın hanımlarrr, uykusuz bir gecenin yorgun sabahından merhaba, ben değil bayram sonrasına bu haftanın sonuna kadar bile dayanamayıp iznimi başlatıcam galiba..Hiç mi uyuyamaz bir insan ya:KK43:
Günaydın canım...uyuyamayınca çok kötü oluyor

Günaydın canım...uyuyamayınca çok kötü oluyor

Deliricem artık ya, ruh sağlığım bozuldu. Başımı zor taşıyorum sanki her an düşecek gibiyim. Yok yani neden uyuyamıyorum anlamıyorum ki. Sağa dön olmuyor sola dön olmuyor, sırt üstü zaten olmuyor, nerelerde yatayım bilmiyorum, inan bir büyük içmiş gibiyim kafam dumanlı bugün nasıl biter hiç bilemiyorum.

Deliricem artık ya, ruh sağlığım bozuldu. Başımı zor taşıyorum sanki her an düşecek gibiyim. Yok yani neden uyuyamıyorum anlamıyorum ki. Sağa dön olmuyor sola dön olmuyor, sırt üstü zaten olmuyor, nerelerde yatayım bilmiyorum, inan bir büyük içmiş gibiyim kafam dumanlı bugün nasıl biter hiç bilemiyorum.

canım psikolojik olmasın şu anda izin almak kafanda olduğu için yaşyor olabilirsin.beyin oyun oynuyor sanırım seninle..
yatak odasında değil kanepede falan uyumayı dene..
bende yatak odasında uyurken belim ağrıo salonda oturma odasınd açalışma odasında sert yerlerde daha rahat ediyorum..
ama bugün bende 3,5 ta uyandım fakat iyiyim sıkıntım yok

Günaydın kızlar bizde kahvaltımızı yapıp çıkıcaz,oğluşumun aşısı var bugün çok huysuz olur artık bugün zor girerim heralde topiğe hepinizi öptüm iyi bakın kendinize:KK60:

Günaydınnnnnnnn anneler....
Bana sadece sabahları uyanmak ve yataktan kalkma zulüm gibi geliyor... Alarmı erteleye erteleye işe hep 20-25 dk geç kalıyorum... Napimm ancak kendime geliyorum... Onun dışında iş yerimde bir sıkıntı yok çok şükür.. Bir tek sabahları uyanmak kalkmak istemiyorum

Ay bu midem yanıyor diyenlere çok üzülüyordum başıma geldi ilk defa iyi mi? :KK17:
Resmen acı su geliyo ağzıma. Bu nasıl bişey yaaa?
Yüksek yastıkta yatıyorum bi de. :63:
Offffffff :KK42:

canım ne yapsan geçmiyor..ben sakız çiğniyorum o biraz hafifletioo..ama kesinllikle tam geçmio..

Back
X