- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
günaydın hoş geldin canım nasılsın iyimisinGünaydın arkadaşlar..
günaydın hoş geldin canım nasılsın iyimisin
yolunuz düşerse görüşürüz inşallah kapım her zaman açıkne desem bilemiyorum haklısın çok zor bir durum
elbistan ilçesi evet canım ben göksundaydım merkeze tayin geldim
çok sevindim peri inşallah daha iyi olur sende alttan al biraz canım en azından hatasının farkına varıyor öyle düşünHoşb canım...
Bilmiyorum ama düne göre içim biraz daha soğudu yani yangınım biraz dindi...
Hiç beklemiyordum ama dün konuşmak istedi... Hem de medenice... Çok şaşırdım doğrusu..
çok sevindim peri inşallah daha iyi olur sende alttan al biraz canım en azından hatasının farkına varıyor öyle düşün
Konuştunuzmu canım sen elbete haklısın aynı yollarda yürüyoruz hemen hemen kimseyide etkilemek istemem herkesin yaşam tarzı aile durumu eşinin karakteri farklı farklı.Ben hep arada kalan yavrulara üzülürüm.Anne ve babanın kurbanı olmasın çocuklar.Benim yavruma babası kadar hangi başka evlendiğim insan o sevgiyi verebilirki.Aynı kanı bile taşımıyor sonuçta.Sen tatlıya bağlamaya çalış kısa kesmek zorundayım İşteyim saymanımız kızdı yazdığımı gördü msj yazabiliyonmu ordan diyor sinir oldumHoşb canım...
Bilmiyorum ama düne göre içim biraz daha soğudu yani yangınım biraz dindi...
Hiç beklemiyordum ama dün konuşmak istedi... Hem de medenice... Çok şaşırdım doğrusu..
inşallah canım bende beklerimyolunuz düşerse görüşürüz inşallah kapım her zaman açık
konuştunuz mu peki canım bi orta yol bulursunuz illaki hiç değilse oğluna ilgisiz kalmasın bu daha acıtıyor insanın canınıEvlendiğimizden bu yana ilk defa ondan gerçekten nefret ettiğimi hissetmiştim bu tartışmada...
Ben bile hala şaşıyorum nasıl o kadar düşünmüşüm diye demek ki çok fazla dokunmuş bana her şey...
Bebeğimle başka odada uyuyorduk, onu uyutmak için odaya girmiştim yine.. Kapımı kapattım..
Uyuturken geldi...
Oğluna "daha uyumadın mı sen" gibi öyle sohbet etti..
Sonra uyuttuktan sonra gel de bir konuşalım dedi...
Öyle işte..
Alttan al canım evladın için bi tanıdığım abi derdiki evlenipte çocuk oldumu artık evlilik o çocuk üstüne yürüyor derdi artık hayat o derdiEvlendiğimizden bu yana ilk defa ondan gerçekten nefret ettiğimi hissetmiştim bu tartışmada...
Ben bile hala şaşıyorum nasıl o kadar düşünmüşüm diye demek ki çok fazla dokunmuş bana her şey...
Bebeğimle başka odada uyuyorduk, onu uyutmak için odaya girmiştim yine.. Kapımı kapattım..
Uyuturken geldi...
Oğluna "daha uyumadın mı sen" gibi öyle sohbet etti..
Sonra uyuttuktan sonra gel de bir konuşalım dedi...
Öyle işte..
Konuştunuzmu canım sen elbete haklısın aynı yollarda yürüyoruz hemen hemen kimseyide etkilemek istemem herkesin yaşam tarzı aile durumu eşinin karakteri farklı farklı.Ben hep arada kalan yavrulara üzülürüm.Anne ve babanın kurbanı olmasın çocuklar.Benim yavruma babası kadar hangi başka evlendiğim insan o sevgiyi verebilirki.Aynı kanı bile taşımıyor sonuçta.Sen tatlıya bağlamaya çalış kısa kesmek zorundayım İşteyim saymanımız kızdı yazdığımı gördü msj yazabiliyonmu ordan diyor sinir oldum
konuştunuz mu peki canım bi orta yol bulursunuz illaki hiç değilse oğluna ilgisiz kalmasın bu daha acıtıyor insanın canını
dönersiniz canım çabaladığını görüyorsun bu bile düzeltmek için bi fırsat aranızda soğukluk olmasın sende herşey normalmiş gibi davran güzel bi yemek hazırla emin ol herşey yoluna girecektir.Konuştuk canım... Çok haklısın orası öyle tabi gerçekler.. Kimse kimseyi kendi evladı gibi sahiplenemez...
Sen sıkıntıya koyma kendini canım müsait olduğun zamanlar yazarsın göze batma...
İlk gün ilgisizdi canım sonraki günler normal olarak eskisi gibiydi oğluyla...
Konuşma boyunca acaip sakindi...
O rahatsız olduğu şeyleri neden o raddeye geldiğini anlattı durdu...
Ben de artık neye bundan sonra asla tahammül edemeyeceğimi tek tek söyledim...
Yeri geldi duramadım ağladım yeri geldi kızdım...
Aileme bundan sonra dedim en ufak bir lafını istemiyorum..
O da ben asla o lafları ailene etmedim etsem ettim derim biliyorsun ama sana söyledim acaip sinirlenmiştim vs. dedi...
Öyle bir çok şeyi konuştuk...
Mesajla böyle önemli konuların konuşulmasını istemiyormuş...
Ben insanım akşam konuşalım deseydin böyle mi olurdu felan dedi...
Öfkesini kontrol edemediğini bunun problem olduğunu söyledim...
Söylediklerinin normal olmadığı söyledim farkındayım dedi...
Doktor vs pek yanaşmadı şimdilik..
Dedim en ufak bir kere daha böyle bişi olursa direk doktora gidiyoruz bu böyle gitmez dedim...
Son olarak işte öyle içim düzelmese de şimdilik sorun yok gibi oldu...
Özür diledi...
Bilmiyorum inşallah eskiye dönebiliriz..
inşallah düzelir canım zamanla. en azından bak gelip özür dilemiş bu da büyük bir adım. senin gerçekten kararlı oldugunu anlamak yumusattı muhtemelen eşini.Konuştuk canım... Çok haklısın orası öyle tabi gerçekler.. Kimse kimseyi kendi evladı gibi sahiplenemez...
Sen sıkıntıya koyma kendini canım müsait olduğun zamanlar yazarsın göze batma...
İlk gün ilgisizdi canım sonraki günler normal olarak eskisi gibiydi oğluyla...
Konuşma boyunca acaip sakindi...
O rahatsız olduğu şeyleri neden o raddeye geldiğini anlattı durdu...
Ben de artık neye bundan sonra asla tahammül edemeyeceğimi tek tek söyledim...
Yeri geldi duramadım ağladım yeri geldi kızdım...
Aileme bundan sonra dedim en ufak bir lafını istemiyorum..
O da ben asla o lafları ailene etmedim etsem ettim derim biliyorsun ama sana söyledim acaip sinirlenmiştim vs. dedi...
Öyle bir çok şeyi konuştuk...
Mesajla böyle önemli konuların konuşulmasını istemiyormuş...
Ben insanım akşam konuşalım deseydin böyle mi olurdu felan dedi...
Öfkesini kontrol edemediğini bunun problem olduğunu söyledim...
Söylediklerinin normal olmadığı söyledim farkındayım dedi...
Doktor vs pek yanaşmadı şimdilik..
Dedim en ufak bir kere daha böyle bişi olursa direk doktora gidiyoruz bu böyle gitmez dedim...
Son olarak işte öyle içim düzelmese de şimdilik sorun yok gibi oldu...
Özür diledi...
Bilmiyorum inşallah eskiye dönebiliriz..
dönersiniz canım çabaladığını görüyorsun bu bile düzeltmek için bi fırsat aranızda soğukluk olmasın sende herşey normalmiş gibi davran güzel bi yemek hazırla emin ol herşey yoluna girecektir.
inşallah düzelir canım zamanla. en azından bak gelip özür dilemiş bu da büyük bir adım. senin gerçekten kararlı oldugunu anlamak yumusattı muhtemelen eşini.
Böyle düşündükçe içimde bir şey yeşeriyor ama söyledikleri aklıma gelince hemen soluyor o çiçeğim sanki o aradayım canım...
İnşallah... Bir daha böyle bişi yaşamak istemiyorum çok yoruldum gerçekten..
Çok şaşırdım ben de doğrusu..
Hele gelip konuşmak istemesi, konuşma boyunca sakin kalabilmesi, özür dilemesi... Çooook nadir yaptığı belki de yapmadığı şeylerdendi...
Bakalım o çabalarsa ben daha çok çabalarım bunu biliyor...
evet canım haklısın söylediklerini unut diyemem ama oğlun ve yuvan için biraz daha fedakarlık yapman lazım bunu aras için yapmalısınBöyle düşündükçe içimde bir şey yeşeriyor ama söyledikleri aklıma gelince hemen soluyor o çiçeğim sanki o aradayım canım...
İnşallah... Bir daha böyle bişi yaşamak istemiyorum çok yoruldum gerçekten..
Çok şaşırdım ben de doğrusu..
Hele gelip konuşmak istemesi, konuşma boyunca sakin kalabilmesi, özür dilemesi... Çooook nadir yaptığı belki de yapmadığı şeylerdendi...
Bakalım o çabalarsa ben daha çok çabalarım bunu biliyor...
evet canım haklısın söylediklerini unut diyemem ama oğlun ve yuvan için biraz daha fedakarlık yapman lazım bunu aras için yapmalısın
amin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahsağol canım biz kayseride yaşıyoruz düşünmeniz bile o kadar etkiliyorki Allah hepinizden razı gelsin sizleri bu acılarla sınamasın dua edelim inşallah
canım benim zaten evinin dağılmasını istemiyosa bi erkek olumlu yaklaşırTecrübelerinize güveniyorum...
Kolay kurulmuyor kolay yıkılmıyor yuva...
Deneyeceğim elbette...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?