2014 Kasım Anneleri

Hoşb canım...
Bilmiyorum ama düne göre içim biraz daha soğudu yani yangınım biraz dindi...
Hiç beklemiyordum ama dün konuşmak istedi... Hem de medenice... Çok şaşırdım doğrusu..
çok sevindim peri inşallah daha iyi olur sende alttan al biraz canım en azından hatasının farkına varıyor öyle düşün

çok sevindim peri inşallah daha iyi olur sende alttan al biraz canım en azından hatasının farkına varıyor öyle düşün

Evlendiğimizden bu yana ilk defa ondan gerçekten nefret ettiğimi hissetmiştim bu tartışmada...
Ben bile hala şaşıyorum nasıl o kadar düşünmüşüm diye demek ki çok fazla dokunmuş bana her şey...
Bebeğimle başka odada uyuyorduk, onu uyutmak için odaya girmiştim yine.. Kapımı kapattım..
Uyuturken geldi...
Oğluna "daha uyumadın mı sen" gibi öyle sohbet etti..
Sonra uyuttuktan sonra gel de bir konuşalım dedi...
Öyle işte..

Hoşb canım...
Bilmiyorum ama düne göre içim biraz daha soğudu yani yangınım biraz dindi...
Hiç beklemiyordum ama dün konuşmak istedi... Hem de medenice... Çok şaşırdım doğrusu..
Konuştunuzmu canım sen elbete haklısın aynı yollarda yürüyoruz hemen hemen kimseyide etkilemek istemem herkesin yaşam tarzı aile durumu eşinin karakteri farklı farklı.Ben hep arada kalan yavrulara üzülürüm.Anne ve babanın kurbanı olmasın çocuklar.Benim yavruma babası kadar hangi başka evlendiğim insan o sevgiyi verebilirki.Aynı kanı bile taşımıyor sonuçta.Sen tatlıya bağlamaya çalış kısa kesmek zorundayım İşteyim saymanımız kızdı yazdığımı gördü msj yazabiliyonmu ordan diyor sinir oldum

konuştunuz mu peki canım bi orta yol bulursunuz illaki hiç değilse oğluna ilgisiz kalmasın bu daha acıtıyor insanın canını

Alttan al canım evladın için bi tanıdığım abi derdiki evlenipte çocuk oldumu artık evlilik o çocuk üstüne yürüyor derdi artık hayat o derdi

Konuştuk canım... Çok haklısın orası öyle tabi gerçekler.. Kimse kimseyi kendi evladı gibi sahiplenemez...

Sen sıkıntıya koyma kendini canım müsait olduğun zamanlar yazarsın göze batma...

konuştunuz mu peki canım bi orta yol bulursunuz illaki hiç değilse oğluna ilgisiz kalmasın bu daha acıtıyor insanın canını

İlk gün ilgisizdi canım sonraki günler normal olarak eskisi gibiydi oğluyla...
Konuşma boyunca acaip sakindi...
O rahatsız olduğu şeyleri neden o raddeye geldiğini anlattı durdu...
Ben de artık neye bundan sonra asla tahammül edemeyeceğimi tek tek söyledim...
Yeri geldi duramadım ağladım yeri geldi kızdım...
Aileme bundan sonra dedim en ufak bir lafını istemiyorum..
O da ben asla o lafları ailene etmedim etsem ettim derim biliyorsun ama sana söyledim acaip sinirlenmiştim vs. dedi...
Öyle bir çok şeyi konuştuk...
Mesajla böyle önemli konuların konuşulmasını istemiyormuş...
Ben insanım akşam konuşalım deseydin böyle mi olurdu felan dedi...
Öfkesini kontrol edemediğini bunun problem olduğunu söyledim...
Söylediklerinin normal olmadığı söyledim farkındayım dedi...
Doktor vs pek yanaşmadı şimdilik..
Dedim en ufak bir kere daha böyle bişi olursa direk doktora gidiyoruz bu böyle gitmez dedim...
Son olarak işte öyle içim düzelmese de şimdilik sorun yok gibi oldu...
Özür diledi...
Bilmiyorum inşallah eskiye dönebiliriz..

dönersiniz canım çabaladığını görüyorsun bu bile düzeltmek için bi fırsat aranızda soğukluk olmasın sende herşey normalmiş gibi davran güzel bi yemek hazırla emin ol herşey yoluna girecektir.

inşallah düzelir canım zamanla. en azından bak gelip özür dilemiş bu da büyük bir adım. senin gerçekten kararlı oldugunu anlamak yumusattı muhtemelen eşini.

Böyle düşündükçe içimde bir şey yeşeriyor ama söyledikleri aklıma gelince hemen soluyor o çiçeğim sanki o aradayım canım...
İnşallah... Bir daha böyle bişi yaşamak istemiyorum çok yoruldum gerçekten..

inşallah düzelir canım zamanla. en azından bak gelip özür dilemiş bu da büyük bir adım. senin gerçekten kararlı oldugunu anlamak yumusattı muhtemelen eşini.

Çok şaşırdım ben de doğrusu..
Hele gelip konuşmak istemesi, konuşma boyunca sakin kalabilmesi, özür dilemesi... Çooook nadir yaptığı belki de yapmadığı şeylerdendi...
Bakalım o çabalarsa ben daha çok çabalarım bunu biliyor...

evet canım haklısın söylediklerini unut diyemem ama oğlun ve yuvan için biraz daha fedakarlık yapman lazım bunu aras için yapmalısın

sağol canım biz kayseride yaşıyoruz düşünmeniz bile o kadar etkiliyorki Allah hepinizden razı gelsin sizleri bu acılarla sınamasın dua edelim inşallah
amin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
bu kadar acılar günahlarada kefaret olur inşallah

Tecrübelerinize güveniyorum...
Kolay kurulmuyor kolay yıkılmıyor yuva...
Deneyeceğim elbette...
canım benim zaten evinin dağılmasını istemiyosa bi erkek olumlu yaklaşır
kendinden ödün verme çocuğunun hakkınıda kimseye yedirtme
hazır yeri gelmişken sınırlarınıda net kesin belirle
ne kadar çok verirsen tepene biner insanoğlu ve bir teşekkür bile etmezler

düzelmenize sevindim en çokta bebeğim umut aras için üzülmüştüm bu duruma

Ya kızlar sinirden çatlıcam Muhasebe Servisinde çalışıyorum beş kişiyiz. Biri satışa bakıyor biri vezne iki kişi fiş kesiyoruz bir bayan var oda daha önce rahatsızlık geçirmiş ameliyat falan toparlanamamış bunu idare ediyorlar başlarda kötüydü ama şuan çok iyi.Buna hiç iş vermiyorlar.Satışa bakan arkadaş doğum iznine gidecek yedi sekiz ay gelmicek.İşleri bana kaldı.Zoruma gidiyor bayan arkadaş orda öyle oturuyor her işi ben yapıyorum.Kendini kötü hissetse akşama kadar internette mağaza mağaza gezmez.Ehliyete yazıldı şimdi.Kursa gidiyor.Hasta olsa bunları yapabilirmi.Şimdide saymanımız bana size yazarken gördü sen ordan mesaj atabiliyormusun dedi iğneleyici bir şekilde.Yanındada başka personel vardı iş verdi şunları yap diye.Sinirden ölecem o bom boş oturuyo ben işimi aksatan bir insan değilim vakit boştu ve giriyorum ara ara.Yanlışım nerde benmi kompleksliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…