2014 Kasım Anneleri

Allahım yardımcısı olsun canım Rabbim yeğenine şifalar versin ay ağlıcam gözümün son noktasında.Yeğeninin gözleri nasıl varmı bir umut görmesine dair

hayır canım beyin kanaması geçirdi bi görseydin yüzünde çizik dahi yoktu kuzumun hidrosefali deniliyor beyni su toplamış bize dediki jandarma 3 cenazeniz olabilir ona göre hazırlıklı gelin yeğenime bir ssat sonra ölür dediler ama rabbim bize bağışladı bi tedaviye başlandı şuanda ozon tedavisi hücreleri yeniliyormuş 5 hafta devam edecez bakalım

Allahım yardımcısı olsun canım Rabbim yeğenine şifalar versin ay ağlıcam gözümün son noktasında.Yeğeninin gözleri nasıl varmı bir umut görmesine dair
canım bir sürü doktora götürdük ankarada kayseride hepsinin dediği şuan bişey diyemeyiz daha çok küçük hücreleri sürekli yenileniyor beslenmesine dikkat edin bu tür şeyler işte şey demişlerdi lambayla düğme örneğini verdi aradaki bağlantıyı sağlıyamıyor temassızlık var dedi biz şifayı rabbimden bekliyruz o olur demezse doktorlar ne yapabilirki sadece şifası neredeyse rabbim bizi oraya yönlendirsin

gerçekten çok etkileniyorum Allah sabırlar yağdırsın inşallah. Neresinden bakarsan zor anne acısı kardeş acısı yeğeninin durumu. Allah ım yardım etsin o yavruya da şifa versin

Allahim sabir versin cook zor yaa yasadiklarin bundan sonra yuznuz gulsun insallh o minik yavruyaya Allahtan sifa diliyorum cani gonulden

amin canım çok sağolun sabahtan beri anlattım durdum hakkınızı helal edin

Acinizi yüreğimde hissettim Allah sabirlar versin, dünya ve ahirette guzellikler versin hepinize.. yavrunun gözlerine de şifalar versin. O yavruya o sıkıntıyı veren Rabbimin elbet bi bildigi vardır , o imtihana karşılık belki binlerce güzellik bahsedecek dunya ve ahirette... ne demis mevlana ks. Nim can alir Hüda yüz can verir Yada gelmez lutfeder ihsan verir....
Yani bir can alir Hüda yüz can verir akla hayale gelmez lutuf ve ihsanlarda bulunur....

Bu olay beni cok etkiledi Allahim nasil bir sinav
Rabbim yardimciniz olsun
Kader aglarini nasilda ormus
Hepimizin sonu ölüm imanimiz tam olsa korkmayiz uzulmeyiz bukadar aslinda
Ölüm aslinda son degil baslangic
Rabbim layikiyla yanina varabilmeyi nasil etsin hepimize
İstanbuldami yasiyosunuz yegenini ziyaret etmek isterdim gerci dayanamam cok aglarim yaaa

ALLAH im size guc kuvvet versinki hem yegeninizin hemde yavrularinizin yaninda olun herzaman saglikla İnşallah Rabbim o yavruyaa da acil acill sifalar versin İnşallah icim gittiyaa kiyamam ben ona ayricaa da istediğin zaman anlat rahatla elimizden birsey gelse keske de daha cok yardimci olabilsek

Rabbim sabır versin. Çok zor bir sınav olmuş sizler için.

Canım dün etkisini atlatamadım o kadar etkilendimki hiç aklımdan çıkmadı Rabbim şifalar versin dualarımız sizinle bölümünden toplu dua isteyebilirsin. Sabahtan beri anlatması varmı canım anlatacaksın tabi biz birbirimizi görmesekte bir aile olduk burda arkadaşların yazdıklarını okudum her kelimesinde çok etkileniyorum hep gözümün önüne bir çocuk hayali gelip gitti anne olunca merhamet en tavanda yaşıyoruz bir çocuk görsem hasta yahut üşümüş yada oynayan hemen sarılmak geliyo sevmek geliyor içimden

çok teşekkür ediyorum birilerinin seni düşünmesi senin için üzülmesi gerçekten hepinizden ALLAH razı olsun rabbim sizlere yaşatmasın akrabalarımdan görmüyorum böyle destek inanki

Rabbim sabır versin. Çok zor bir sınav olmuş sizler için.
Rabbim başarıyla geçenlerden eylesin öyle yada böyle imtihan için gelmedikmi müslaman dertli insandır dünya müslümanın zindanı en büyük acıları peygamber efendimiz yaşamış insanın başına gelecek bütün acıları tattırmış ki rabbim bizim için örnek olsun diye

sağol canım biz kayseride yaşıyoruz düşünmeniz bile o kadar etkiliyorki Allah hepinizden razı gelsin sizleri bu acılarla sınamasın dua edelim inşallah

teşekkür ederim canım çok rahatladım inan ki okadar doluyorum ki bazen çocuklar ve eşim görmesin diye banyoda çok ağladığım zamanlar oldu bazen kendime bile itiraf edemiyorum sanki hayattalarmış gibi davranmaya çalışıyorum daha numaralarını bile silmedim telefonumdan

ne desem bilemiyorum haklısın çok zor bir durum
evet yakınmışız gerçekten kız kardeşimin eşi askerdi oraya çıkmıştı tayinleri gelmiştik elbistanın karahasanuşağı diye bi köyü şimdi zonguldaktalar
elbistan ilçesi evet canım ben göksundaydım merkeze tayin geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…