Allahım yardımcısı olsun canım Rabbim yeğenine şifalar versin ay ağlıcam gözümün son noktasında.Yeğeninin gözleri nasıl varmı bir umut görmesine dairyok canım çalışmıyor kardeşiminde sigorta pirimi yetmedi emeklilik için ama kendisi okul öncesi mezunu ama şuanda kızından dolayı çalışamaz bakım parası alacak kızının gözleri görmediği için maddi olarak biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz en küçük erkek kardeşim öğretmen onun baya desteği oluyor elimizden geldiğince destek oluyoruz canım
hayır canım beyin kanaması geçirdi bi görseydin yüzünde çizik dahi yoktu kuzumun hidrosefali deniliyor beyni su toplamış bize dediki jandarma 3 cenazeniz olabilir ona göre hazırlıklı gelin yeğenime bir ssat sonra ölür dediler ama rabbim bize bağışladı bi tedaviye başlandı şuanda ozon tedavisi hücreleri yeniliyormuş 5 hafta devam edecez bakalımdiyecek birşey bulamıyorum çok üzüldüm insan evlenince eşinin varlığına alışınca inanki babanın evinde bile rahat edemiyorsun bazen illa kendi evim...Rabbim sabır versin tek umudu evladı.Kuzum ya gözlerine birşeylermi batmışkazada
canım bir sürü doktora götürdük ankarada kayseride hepsinin dediği şuan bişey diyemeyiz daha çok küçük hücreleri sürekli yenileniyor beslenmesine dikkat edin bu tür şeyler işte şey demişlerdi lambayla düğme örneğini verdi aradaki bağlantıyı sağlıyamıyor temassızlık var dedi biz şifayı rabbimden bekliyruz o olur demezse doktorlar ne yapabilirki sadece şifası neredeyse rabbim bizi oraya yönlendirsinAllahım yardımcısı olsun canım Rabbim yeğenine şifalar versin ay ağlıcam gözümün son noktasında.Yeğeninin gözleri nasıl varmı bir umut görmesine dair
gerçekten çok etkileniyorum Allah sabırlar yağdırsın inşallah. Neresinden bakarsan zor anne acısı kardeş acısı yeğeninin durumu. Allah ım yardım etsin o yavruya da şifa versincanım bir sürü doktora götürdük ankarada kayseride hepsinin dediği şuan bişey diyemeyiz daha çok küçük hücreleri sürekli yenileniyor beslenmesine dikkat edin bu tür şeyler işte şey demişlerdi lambayla düğme örneğini verdi aradaki bağlantıyı sağlıyamıyor temassızlık var dedi biz şifayı rabbimden bekliyruz o olur demezse doktorlar ne yapabilirki sadece şifası neredeyse rabbim bizi oraya yönlendirsin
amin canım çok sağolun sabahtan beri anlattım durdum hakkınızı helal edingerçekten çok etkileniyorum Allah sabırlar yağdırsın inşallah. Neresinden bakarsan zor anne acısı kardeş acısı yeğeninin durumu. Allah ım yardım etsin o yavruya da şifa versin
Olurmu ne demek sen helal et. bu zor bir imtihan Allah güç kuvvet versin sana. duygularını paylaştıkca bir nebze rahatlar insan eminim.amin canım çok sağolun sabahtan beri anlattım durdum hakkınızı helal edin
Allahim sabir versin cook zor yaa yasadiklarin bundan sonra yuznuz gulsun insallh o minik yavruyaya Allahtan sifa diliyorum cani gonuldensürekli bizimle kavga etti telefonla neden aramıyor sormuyor kızınıdamı merak etmiyor diye bizden telefonu almak için çok kavgalar etti sonra birgün raporlarını okumuş hastanede araç içi kaza yazıyor biz kazamı yaptık diye baya kuşkulandı ondan sonra onu ikna etmek için uğraştık raporlar karışmış dedik çok zordu rabbim birdaha yaşatmasın
amin canım çok sağolun sabahtan beri anlattım durdum hakkınızı helal edin
Bu olay beni cok etkiledi Allahim nasil bir sinavcanım biz kayseriliyiz gelinimiz afyonlu ailesini ziyaret için gidiyordu aslında otobüsle gidecekti ama kardeşim çocukla rezil olursun diye arabayla götürdü annemde gitmeyecekti sırf kardeşim dönerken yalnız olmasın diye oda gitti 15-20 dakikalık bir mesafeleri kalmış virajı alamayıp bi münübüsle çarpışmışlar annem ve kardeşim olay yerinde öldüler.tam kızının
doğum gününde öldü biliyormusun kızıyla bir sene geçirebildi bir gün öncede doğum gününü yaptık yola çıkacaklar diye yemek yedik güldük eğlendik resimler çekildik son kez toplanmışız meğer gelinimiz bir ay hastanede kaldı düşünebiliyormusun eşinin öldüğünü bir ay sonra öğrendi iyileşme süreci gecikir diye doktor söyleyeyin dedi hastaneden taburcu olacağında söyledik yazdıkça rahatlıyorum canım inanki
ALLAH im size guc kuvvet versinki hem yegeninizin hemde yavrularinizin yaninda olun herzaman saglikla İnşallah Rabbim o yavruyaa da acil acill sifalar versin İnşallah icim gittiyaa kiyamam ben onaamin canım çok sağolun sabahtan beri anlattım durdum hakkınızı helal edin
Rabbim sabır versin. Çok zor bir sınav olmuş sizler için.sürekli bizimle kavga etti telefonla neden aramıyor sormuyor kızınıdamı merak etmiyor diye bizden telefonu almak için çok kavgalar etti sonra birgün raporlarını okumuş hastanede araç içi kaza yazıyor biz kazamı yaptık diye baya kuşkulandı ondan sonra onu ikna etmek için uğraştık raporlar karışmış dedik çok zordu rabbim birdaha yaşatmasın
hayır canım beyin kanaması geçirdi bi görseydin yüzünde çizik dahi yoktu kuzumun hidrosefali deniliyor beyni su toplamış bize dediki jandarma 3 cenazeniz olabilir ona göre hazırlıklı gelin yeğenime bir ssat sonra ölür dediler ama rabbim bize bağışladı bi tedaviye başlandı şuanda ozon tedavisi hücreleri yeniliyormuş 5 hafta devam edecez bakalım
canım bir sürü doktora götürdük ankarada kayseride hepsinin dediği şuan bişey diyemeyiz daha çok küçük hücreleri sürekli yenileniyor beslenmesine dikkat edin bu tür şeyler işte şey demişlerdi lambayla düğme örneğini verdi aradaki bağlantıyı sağlıyamıyor temassızlık var dedi biz şifayı rabbimden bekliyruz o olur demezse doktorlar ne yapabilirki sadece şifası neredeyse rabbim bizi oraya yönlendirsin
Canım dün etkisini atlatamadım o kadar etkilendimki hiç aklımdan çıkmadı Rabbim şifalar versin dualarımız sizinle bölümünden toplu dua isteyebilirsin. Sabahtan beri anlatması varmı canım anlatacaksın tabi biz birbirimizi görmesekte bir aile olduk burda arkadaşların yazdıklarını okudum her kelimesinde çok etkileniyorum hep gözümün önüne bir çocuk hayali gelip gitti anne olunca merhamet en tavanda yaşıyoruz bir çocuk görsem hasta yahut üşümüş yada oynayan hemen sarılmak geliyo sevmek geliyor içimdenamin canım çok sağolun sabahtan beri anlattım durdum hakkınızı helal edin
çok teşekkür ediyorum birilerinin seni düşünmesi senin için üzülmesi gerçekten hepinizden ALLAH razı olsun rabbim sizlere yaşatmasın akrabalarımdan görmüyorum böyle destek inankiCanım dün etkisini atlatamadım o kadar etkilendimki hiç aklımdan çıkmadı Rabbim şifalar versin dualarımız sizinle bölümünden toplu dua isteyebilirsin. Sabahtan beri anlatması varmı canım anlatacaksın tabi biz birbirimizi görmesekte bir aile olduk burda arkadaşların yazdıklarını okudum her kelimesinde çok etkileniyorum hep gözümün önüne bir çocuk hayali gelip gitti anne olunca merhamet en tavanda yaşıyoruz bir çocuk görsem hasta yahut üşümüş yada oynayan hemen sarılmak geliyo sevmek geliyor içimden
oy kuzum aminnn herzaman burdayız dinleriz tabi haklısın akrabalardan görmüyorsunçok teşekkür ediyorum birilerinin seni düşünmesi senin için üzülmesi gerçekten hepinizden ALLAH razı olsun rabbim sizlere yaşatmasın akrabalarımdan görmüyorum böyle destek inanki
Rabbim başarıyla geçenlerden eylesin öyle yada böyle imtihan için gelmedikmi müslaman dertli insandır dünya müslümanın zindanı en büyük acıları peygamber efendimiz yaşamış insanın başına gelecek bütün acıları tattırmış ki rabbim bizim için örnek olsun diyeRabbim sabır versin. Çok zor bir sınav olmuş sizler için.
sağol canım biz kayseride yaşıyoruz düşünmeniz bile o kadar etkiliyorki Allah hepinizden razı gelsin sizleri bu acılarla sınamasın dua edelim inşallahBu olay beni cok etkiledi Allahim nasil bir sinav
Rabbim yardimciniz olsun
Kader aglarini nasilda ormus
Hepimizin sonu ölüm imanimiz tam olsa korkmayiz uzulmeyiz bukadar aslinda
Ölüm aslinda son degil baslangic
Rabbim layikiyla yanina varabilmeyi nasil etsin hepimize
İstanbuldami yasiyosunuz yegenini ziyaret etmek isterdim gerci dayanamam cok aglarim yaaa
komşu sayılırmışız bende maraştayım canımsağol canım biz kayseride yaşıyoruz düşünmeniz bile o kadar etkiliyorki Allah hepinizden razı gelsin sizleri bu acılarla sınamasın dua edelim inşallah
teşekkür ederim canım çok rahatladım inan ki okadar doluyorum ki bazen çocuklar ve eşim görmesin diye banyoda çok ağladığım zamanlar oldu bazen kendime bile itiraf edemiyorum sanki hayattalarmış gibi davranmaya çalışıyorum daha numaralarını bile silmedim telefonumdanALLAH im size guc kuvvet versinki hem yegeninizin hemde yavrularinizin yaninda olun herzaman saglikla İnşallah Rabbim o yavruyaa da acil acill sifalar versin İnşallah icim gittiyaa kiyamam ben onaayricaa da istediğin zaman anlat rahatla elimizden birsey gelse keske de daha cok yardimci olabilsek
evet yakınmışız gerçekten kız kardeşimin eşi askerdi oraya çıkmıştı tayinleri gelmiştik elbistanın karahasanuşağı diye bi köyü şimdi zonguldaktalarkomşu sayılırmışız bende maraştayım canım
ne desem bilemiyorum haklısın çok zor bir durumteşekkür ederim canım çok rahatladım inan ki okadar doluyorum ki bazen çocuklar ve eşim görmesin diye banyoda çok ağladığım zamanlar oldu bazen kendime bile itiraf edemiyorum sanki hayattalarmış gibi davranmaya çalışıyorum daha numaralarını bile silmedim telefonumdan
elbistan ilçesi evet canım ben göksundaydım merkeze tayin geldimevet yakınmışız gerçekten kız kardeşimin eşi askerdi oraya çıkmıştı tayinleri gelmiştik elbistanın karahasanuşağı diye bi köyü şimdi zonguldaktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?