2014 Kasım Anneleri

aynen canım aynı durum bizdede var malesef bizim şefimiz erkek biz iki bayan 4 erkek çalışıyoruz kadınlara karşı bi antipatisi var admın bütün gıcık işleri bize verir bizi adam yerine koymaz sürekli emir kipiyle konuşur izin alırken diğerlerine hemen izin verir bizde günler öncesinden düşünürüz nasıl izin alacaz diye

Gunaydin arkadslr perim sevindim duzelmenize her nekadar dogru olmazsada oluyr arada bole seyler
Oglumun dun aksam atesi 38.5 olms babasina biraktim yarim saatligine markete gittim eve geldim bana diyr yaniyr bu cocuk ne uzerini inceltmis nede sobayi kaptms sabaha kadar esimde bende uyumadk okadar halsizdiki anltmm ilik bezi bbile koyuyrum bana karsi koyamiyr neyseki sabaha karsi dustu acaip panik oluyrum ya ilk defa boyle uzn surdu daha oncede bikac saat surmstu oda en fazla 38di bu 2. Ateslenmesi

Güya söyledim işte canım dün her şeyi...
Ne var her ay 200-300 gitmiş çok mu demeye getirdi ben de bu ay ki harcamanın 1000 e dayandığını hatırlattım...
Bilmiyorum umarım düzelir...

Sağol canım teşekkür ederim...
İnsan kendinden önce zaten sorumluluğu olan bebeğini düşünüyor..

Teşekkür ederim...
Geçmiş olsun...
Ateşle imtihan zor oluyor ben mahvolmuştum 3 günde..

iş hayatı zor gerçekten
sen söyle o oturan arkadaşa yardımcı olsun sana çok yoğunum de
seni yenimiydin işyerinde genelde öyle olur son gelene kalır işlerin yükü

benim müdürümde o kafada ama öyle sert değil iyi biri aslında
kadınlar başka sınıftayız kafalarında onu hissediyorum konuşurken düşüncelerinden anlıyorum
kendisinede söylüyorum hatta ama kabul etmiyor
kendi kızına bile öyle davranıyor yani
yani bayanları beğenmiyosan bayan çalıştırma yanında dimi
bizimki bayan kesinlikle almaz eleman alıcağı zaman bende bi şekilde nasibim böyleymiş girmişim
acemelik zamanına denk geldi heralde ondan iki ay sonra başladım işe 16 yıldır burdayız

İzin konusunda mecbur alıyorum vermek istemesede
geçmiş olsun canım
iş hayatı zor gerçekten
sen söyle o oturan arkadaşa yardımcı olsun sana çok yoğunum de
seni yenimiydin işyerinde genelde öyle olur son gelene kalır işlerin yükü
ya saymanımız yazıları havale ediyor kime havale ettiyse o yapıyor işi kıza iş vermiyorki
Ya üç tane bayanız bizde satışa bakan arkadaş gidecek onun işlerini hooop bana devretti hem ona bakcam hem fiş kesecem kız orda karşımda öyle oturuyor dayanamıyorum tamam kabul ediyorum ilk geldiğim sıralar gerçekten çok kötüydü ameliyat esnasında omurilik zedelenmiş ama şuan gayet iyi öyle oturuyo işlerimiz çok yoğun olduğunda bir iki fiş keser sistemden bir iki gün yazışma o kadar.Yılbaşında bizim işler çok yoğundu akşama kadar ödeme yaptım kıza izin verdi bir hafta gelmedi yanacak izni varmış banane niye son güne bırakıyon yoğun olduğunu biliyorsun işin ya ben kaldıramıyorum bir gün patlarımda kime bilmiyorum

İyiyiz Fiona sen nasılsın yoğun olduğun haberlerini alıyoruz carputiden ömrünün sahibi yoruyormuş seni Afacan...
Günaydınlar mamayı 5. Aydan beri reddeden oğlum beni bu konuda baya yordu evet ama hersey çok iyi çok şükür
Sen nasılsın? Grupta anne adayları çoğalmış çok sevindim ben hala ücretsiz izindeyim carputi bilir çok sıkıldım bir an önce Haziran gelse de okula başlasam diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…