Ablacım hoş geldinAllah bağışlasın zaman hızla geçiyor
Evet oğlum.. iyi olmana çok sevindim arada ses ver bize merak ediyoruz gidenler gelmiyorResimde ki oğlun mu?
Profil fotoğrafı yüklemeye çalışıyorum ama yan çıkıyor neden acaba?
Benim Afacan oğlum büyüdü teyzeleri
Eki Görüntüle 1772111
günaydınGünaydın herkese...
Gunaydinlar canim bende cok fena hastayim bademciklerim kotu ve grip oldum insallh oglum olmaz dibimdende ayrilmiyr
Maşallah yavruya.. Ne kadar büyümüş annesi...
geçmiş olsun eşinle aralar nasıl olduBu ay nedense 2 gün erken regl dönemine girdim ve çok kötü ağrım var...
Belim karnım vs..
çok geçmiş olsunGunaydinlar canim bende cok fena hastayim bademciklerim kotu ve grip oldum insallh oglum olmaz dibimdende ayrilmiyr
geçmiş olsun eşinle aralar nasıl oldu
çok geçmiş olsun
çok şükür canım bazende kavga etmek lazım tatlı dilden anlamıyorlar periciğimSağol canım..
İyiye gidiyor gibi...
Maaş kartımı almıyor beraber alışverişe gittik iki kere felan mesela ama ödemeyi ben yaptım ya da bi bahaneyle o an işim varmış gibi ona verdim ödedi yine bana geri verdi..
Konuşma sırasında kendince ödeme planı yapmıştı ona uyuyor sanırım..
Önceden de yapardı ama bi surat felan olurdu şimdi gayet pozitif bir sıkıntı yapmıyor..
Haftasonu değişiklik olsun diye avm ye götürdü bizi..
Oğlum ilk defa bilinçli olarak gitmişti avm ye...
Koşturdu her mağazaya girdi çıktı kıyafetlere baktı inceledi cansız mankenlere şaştı kaldı : )
Maskot oldu : )
Oğlum çok keyif alınca ben de çok mutlu oldum..
Sonra beraber oturup bir şeyler yedi vs.. Yani anlayacağın güzeldi...
çok şükür canım bazende kavga etmek lazım tatlı dilden anlamıyorlar periciğim
haklısın canım bizdede sana benzer mevzular var anlatsan ucu yok 3 yıl önce kaynım işe başlarken 400 lira harçlık verdik kredi kartımızdanda kıyafetler almıştı eşim bizde geri ağzı düz olsun beşyüz versin yeter üstünü almayalım dedik benim en sıkkın dönemlerim şuan eşim askerde biliyorsun daha paramızı vermedi o gün gelmiş diyorki yetiştirebiliyormusun bizde ewin kredisini yüksek ödüyoruz yetiştirip sizede veremedim dedi dün bir duydumki 3500 liralık ankastre seti almış yeni evine ve 25 binlik misafir odası takımlarına bakıyormuş canım ne kadar sıkıldı ben zengin bir ailenin kızı değilim zengin bir aileyede gelin gitmedim tatlımızdan düğünümüze herşey kendi çabamızla oldu eşimle.Ben o dar zamanlarımda sen sıkışma diye vermişim sen niye bana böyle yapıyorsun.Salon takımım yok evi alalım dedik önce dün salon takımlarına baktım anladımki eşimi borca sokmam lazım eşimin aileside aynı sizinkiler gibi maaş falan yok 3 aya bir 65 yaşlılık maaşı alıyorlar eve büyük alışveriş yapılır yahut birşeyler alınır pay yapılır bu kaynım hiç karışmaz param yok der kendinin evine giren para bizden fazla kredisini yüksek tuttuki kmseye para vermemek için bende kabul edemiyorum eşimi üzmemek için birşeyde diyemiyorumAnladığım kadarıyla bazen "biz çözeriz biz çözeriz" diye kendimizi yememek boğmamak lazımmış...
Baktın olmuyor aileye bi çıtlatmak lazımmış...
Farklı dışardan biz gözün uyarması şartmış...
Gerçekten...
haklısın canım bizdede sana benzer mevzular var anlatsan ucu yok 3 yıl önce kaynım işe başlarken 400 lira harçlık verdik kredi kartımızdanda kıyafetler almıştı eşim bizde geri ağzı düz olsun beşyüz versin yeter üstünü almayalım dedik benim en sıkkın dönemlerim şuan eşim askerde biliyorsun daha paramızı vermedi o gün gelmiş diyorki yetiştirebiliyormusun bizde ewin kredisini yüksek ödüyoruz yetiştirip sizede veremedim dedi dün bir duydumki 3500 liralık ankastre seti almış yeni evine ve 25 binlik misafir odası takımlarına bakıyormuş canım ne kadar sıkıldı ben zengin bir ailenin kızı değilim zengin bir aileyede gelin gitmedim tatlımızdan düğünümüze herşey kendi çabamızla oldu eşimle.Ben o dar zamanlarımda sen sıkışma diye vermişim sen niye bana böyle yapıyorsun.Salon takımım yok evi alalım dedik önce dün salon takımlarına baktım anladımki eşimi borca sokmam lazım eşimin aileside aynı sizinkiler gibi maaş falan yok 3 aya bir 65 yaşlılık maaşı alıyorlar eve büyük alışveriş yapılır yahut birşeyler alınır pay yapılır bu kaynım hiç karışmaz param yok der kendinin evine giren para bizden fazla kredisini yüksek tuttuki kmseye para vermemek için bende kabul edemiyorum eşimi üzmemek için birşeyde diyemiyorum
İnan bizdede aynısı canım hepsi adil olsa zoruma gitmez ama hepsi bi iki kişiye yüklenince ağır oluyor benimde zoruma gidiyor. Eşim ailesine çok düşkün birşeyde diyemiyorum.Ama anladımki borca sokmam lazımmışCanım işte makul bir şeyler olsa hepimiz insanız muhakkak kimse bir şey söylemez..
Bugün onun ailesine yarın senin ailene..
Bilemezsin kimin ne zaman neye muhtaç olacağını..
Ama işte insan saf yerine kondu mu zoruna gidiyor haklısın...
Ama böyle içinde büyüte büyüte daha farklı patlak veriyor ortaya ve olay çok büyüyor benim yaşadığım buydu işte..
Her ay normalde 400-500 civarı giderdi bu ay 1000 e yaklaşınca artık bi tuhaf oldum..
Bu zamana kadar deme deme içim dolmuş..
Çünkü bakıyorum bizim kadar evde yaşayan kızkardeşinin umrunda bile değil hiçbir şey...
İnsan bunlara kırılıyor üzülüyor..
Ben de gittiğimde o değeri görsem bilsem herkes bişiler için çabalıyor amenna ama bir tek sen bir tek sen bir yere kadar..
İnsanların yuvasının huzurunu bu yüzden bozmaya kimin hakkı var ki?
Yesinler...Kız bu babaya benziyorEki Görüntüle 1774023 Eki Görüntüle 1774024 Bıcı bıcı yapınca daha bi mis koklaşıyoruz oğluşumla...
Çok özledim ya... Saat 5'e kadar vakit geçer mi
Eki Görüntüle 1774025
Yesinler...Kız bu babaya benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?