Benim kızın hiç yok resmini koymak istemiyorum tanıdık çokar forumdan diyeHadi ya...
Hep anne derlerdi büyüdükçe benziyor sanırım evet..
Saçlarımız biraz daha büyüseydi..
Eski resimlerine bakıyorum ne kadar da güzel uzun uzun saçları varmış : )
Benim kızın hiç yok resmini koymak istemiyorum tanıdık çokar forumdan diye
Slm kızlarr yazamasamda takipteyimm.benim bu telefon çok uyuz yaaa
Kızlarrr çok utanaraktan söyliyivercemm.yusuf eren de ölü bittt gördümmmm.eltimin kızında vardııı vee yusuf erenede gemiş.kafasına baktım ehh biraz baktırdığı kadr başka yokkk.
Çocuğum bu yaşta bitlendi yaaa çok sinirlendimm.
Farkettim hatta saçını temizlesinler diye uyardm.uzak tutamıyorum ki bize gelince yusuf peşinden ayrılmıyor çok seviyor onuu.Merhaba canım...
Niye utanıyorsun ya...
Kızında olduğunu önceden biliyor muydun biraz dikkat etseydin keşke uzak tutsaydın canım...
İyice yine kontrole et uyuduğu zaman da canım...
Yoktur inşallah...
Canim selam. Ben hamile iken dayimin 2 yasindaki kizindan kapmistim. Ve bende cok sinirlenmistim ya... 33. Haftalik hamile halimle hergun saatlerce taranmistim geçmişti.Farkettim hatta saçını temizlesinler diye uyardm.uzak tutamıyorum ki bize gelince yusuf peşinden ayrılmıyor çok seviyor onuu.
Bir şekilde yolunu bulup yoruyorlar saolsunlar ama her geçen gün daha bi başka tatlı oluyorlar...ben de ocakta başlıyorum kısmetse kreş araştırıyorum şimdiden.oğluşun çok tatlı delikanlı gibi olmuş maşallah.Günaydınlar mamayı 5. Aydan beri reddeden oğlum beni bu konuda baya yordu evet ama hersey çok iyi çok şükür
Sen nasılsın? Grupta anne adayları çoğalmış çok sevindim ben hala ücretsiz izindeyim @carputi bilir çok sıkıldım bir an önce Haziran gelse de okula başlasam diye bekliyorum
Utanacak ne var bunda dert etme şampuanı var eczane de satılıyor ondan aldı 2 tane geçer.diğerini de elfine ver bilmiyordum belki yazık cocugaSlm kızlarr yazamasamda takipteyimm.benim bu telefon çok uyuz yaaa
Kızlarrr çok utanaraktan söyliyivercemm.yusuf eren de ölü bittt gördümmmm.eltimin kızında vardııı vee yusuf erenede gemiş.kafasına baktım ehh biraz baktırdığı kadr başka yokkk.
Çocuğum bu yaşta bitlendi yaaa çok sinirlendimm.
Farkettim hatta saçını temizlesinler diye uyardm.uzak tutamıyorum ki bize gelince yusuf peşinden ayrılmıyor çok seviyor onuu.
Günaydın peri oğlun çok tatlı maşallah Rabbim korusunGünaydın herkese...
Günaydın peri oğlun çok tatlı maşallah Rabbim korusun
loveren bu gün işe başlayacaktı sanırım ne yaptı acaba nasıl geçti ilk gün
Yazdım şimdi peri, alışması biraz zaman alacak gibi. Allah var abla çok iyi biri, Eren Güvenli birinin elinde çok şükür o konuda Aklım kalmıyor. Sadece benim gitmemi henüz kabullenemedi. Bu arada sadece benim gitmeme yakın ağlıyormuş, ben yokken ağlamıyormuşTeşekkür ederim canım benim...
Bir ara yine yazmıştım da yazdığını görmedim..
Bakıcıyla durumlar nasıl alıştı mı kuzu?
Nasıl gidiyor?
Geçen hafta başladım arkadaşım. Ilk gün Eren çok ağladı, Benim dersim 2 de Başlıyor. Ben evden çıktıktan sonra bütün odaları gezmiş Ağlayarak. Beni aramış kuzumÇok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..
Yazdım şimdi peri, alışması biraz zaman alacak gibi. Allah var abla çok iyi biri, Eren Güvenli birinin elinde çok şükür o konuda Aklım kalmıyor. Sadece benim gitmemi henüz kabullenemedi. Bu arada sadece benim gitmeme yakın ağlıyormuş, ben yokken ağlamıyormuş
ay yavrum benim ya çok üzüldümGeçen hafta başladım arkadaşım. Ilk gün Eren çok ağladı, Benim dersim 2 de Başlıyor. Ben evden çıktıktan sonra bütün odaları gezmiş Ağlayarak. Beni aramış kuzumÇok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..
Evet canimmmHamilemisin
Allahım zamanında kolay yoldan kucağına almayı nasip etsin.ağırlığı 1 gr yazıyor ya.anam yumurcak seniEvet canimmm
oy aynı bennnn hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım ama araya haftasonları girerse bi pazartesi sendromu yaşıyorlarGeçen hafta başladım arkadaşım. Ilk gün Eren çok ağladı, Benim dersim 2 de Başlıyor. Ben evden çıktıktan sonra bütün odaları gezmiş Ağlayarak. Beni aramış kuzumÇok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?