2014 Kasım Anneleri

Hadi ya...
Hep anne derlerdi büyüdükçe benziyor sanırım evet..
Saçlarımız biraz daha büyüseydi..
Eski resimlerine bakıyorum ne kadar da güzel uzun uzun saçları varmış : )
Benim kızın hiç yok resmini koymak istemiyorum tanıdık çokar forumdan diye

Slm kızlarr yazamasamda takipteyimm.benim bu telefon çok uyuz yaaa
Kızlarrr çok utanaraktan söyliyivercemm.yusuf eren de ölü bittt gördümmmm.eltimin kızında vardııı vee yusuf erenede gemiş.kafasına baktım ehh biraz baktırdığı kadr başka yokkk.
Çocuğum bu yaşta bitlendi yaaa çok sinirlendimm.

Merhaba canım...
Niye utanıyorsun ya...
Kızında olduğunu önceden biliyor muydun biraz dikkat etseydin keşke uzak tutsaydın canım...
İyice yine kontrole et uyuduğu zaman da canım...
Yoktur inşallah...

Merhaba canım...
Niye utanıyorsun ya...
Kızında olduğunu önceden biliyor muydun biraz dikkat etseydin keşke uzak tutsaydın canım...
İyice yine kontrole et uyuduğu zaman da canım...
Yoktur inşallah...
Farkettim hatta saçını temizlesinler diye uyardm.uzak tutamıyorum ki bize gelince yusuf peşinden ayrılmıyor çok seviyor onuu.

Farkettim hatta saçını temizlesinler diye uyardm.uzak tutamıyorum ki bize gelince yusuf peşinden ayrılmıyor çok seviyor onuu.
Canim selam. Ben hamile iken dayimin 2 yasindaki kizindan kapmistim. Ve bende cok sinirlenmistim ya... 33. Haftalik hamile halimle hergun saatlerce taranmistim geçmişti.
üzülme bebeğinin saçını hergun yikayip tara güzelce ince uclu.bir tarak ile. Olmadi bahar geliyor zaten kisaltirsin saçını.

Bir şekilde yolunu bulup yoruyorlar saolsunlar ama her geçen gün daha bi başka tatlı oluyorlar...ben de ocakta başlıyorum kısmetse kreş araştırıyorum şimdiden.oğluşun çok tatlı delikanlı gibi olmuş maşallah.

Utanacak ne var bunda dert etme şampuanı var eczane de satılıyor ondan aldı 2 tane geçer.diğerini de elfine ver bilmiyordum belki yazık cocuga

Çocuk işte canım haklısın tutamıyorsun ki bir yerde...
Sık sık tararsan ilacını da alırsan inşallah hemencecik geçer..

loveren bu gün işe başlayacaktı sanırım ne yaptı acaba nasıl geçti ilk gün

Geçen hafta başladım arkadaşım. Ilk gün Eren çok ağladı, Benim dersim 2 de Başlıyor. Ben evden çıktıktan sonra bütün odaları gezmiş Ağlayarak. Beni aramış kuzum Çok zor sakinleşmiş ve 3,5 a kadar uyutmaya çalışmış abla. O gün bende çok kötü oldum. Sonraki günler konuştum Erenle, birbirimize bye bye yaparak gittim. O günler daha iyiydi. Ta ki Düne kadar. Araya hafta sonu girdi Diye sanırım. Dün çok fazla ağladı. Benim evden çıkacağımı anlayınca uzun uzun bana baktı, sonra bir ağlama ki görme.. Yanıma bile gelmiyor elleriyle yüzünü kapatıp kafasını koltuğa koyarak içli içli ağladı dün ben de çok kötü oldum. Bana tepki gösteriyor, üzülüyorum.. Bakıcımız çok iyi biri. Erenle birbirlerini seviyorlar ama alışma biraz zaman alacak gibi..

Teşekkür ederim canım benim...
Bir ara yine yazmıştım da yazdığını görmedim..
Bakıcıyla durumlar nasıl alıştı mı kuzu?
Nasıl gidiyor?
Yazdım şimdi peri, alışması biraz zaman alacak gibi. Allah var abla çok iyi biri, Eren Güvenli birinin elinde çok şükür o konuda Aklım kalmıyor. Sadece benim gitmemi henüz kabullenemedi. Bu arada sadece benim gitmeme yakın ağlıyormuş, ben yokken ağlamıyormuş

Kıyamam canım benim ya...
Gözlerim doldu...
Çalışan annelik de zor çalışan annenin bebeği olmak da zor gerçekten...
Oğlum çok alışkın düşkün olduğu için hiç ağlama faslımız olmadı şükür ama bu hafta 5 ta çıkmaya başladım..
O bile nasıl farketmiş..
Gider gitmez nasıl sarılıyor koynuma yatıyor kuzum...
Babası da gelince ikimizi de odaya alıyor kapıyı kapatıyor oyun oynuyor koklaşıyor bizimle..
Elimize telefonu alsak bağırıyor telefonu alıyor yere atıyor..
İnan onlar o kadar akıllı ki..
Rabbim yardımcımız olsun... Tabi ki bebişlerimizin de..

ay yavrum benim ya çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun

oy aynı bennnn hepimiz aynı şeyleri yaşadık canım ama araya haftasonları girerse bi pazartesi sendromu yaşıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…