2014 Kasım Anneleri

O zman tam gözün aydın. Bi tanıdığımız var oğlu bizim çocuklarla yasit ve kadın 6 aylik hamile. Üstelik çocuk uyumuyormus. Çok zor olur böyle durumda.
Vallahi gerçekten zor olur. Büyük konuştum ben. Allah'inda sopasi yok tabii böyle bir korku yasadik bu ay. Vallahi isteyen herkese istedikleri zaman versin Rabbim...

Aynen ordan aldım ama A101 den hangi oyuncağı aldıysak hepsi kırık şuan:)

Beyazında daha çok vitamin var yesin yarasın Paşa'ya inşallah. Bu arada kreş nasıl gidiyor. Ben Ereni göndersem millete cici diyerek tokat atar valla. Bize öyle yapıyor sıpa

Hanimlar merhaba:) ben 2015 kasim annesiyim siz tecrübeli annelere bir sorum olacak. Aranizda gecen yaz tatile cikan oldu mu :) ben eylul ayi icin tatil planlıyorum ama cokta kararsizim 9 aylik olucak bebegim o donemde rahat edebilir miyiz. Otel tatili mi yoksa villa mi kiralamali bebegin yeme icme kolayligi acisindan kararsiz kaldim. Deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim artilari ve eksileri ile:)

Beyazında daha çok vitamin var yesin yarasın Paşa'ya inşallah. Bu arada kreş nasıl gidiyor. Ben Ereni göndersem millete cici diyerek tokat atar valla. Bize öyle yapıyor sıpa
Kreş bu hafta 2 gün gitti . 2 saat bırakıp sonra alıyorum. İyi oluyor en azından enerjisini harcıyor. Bizimki daha çok bebeklerin yanına gidiyormus yasitlariyla fazla ilgilenmiyormus :)

Canım gecen sene ağustos da Fethiye Jiva Beach Resort e gittik oğlumda 8 aylık falandi o. Otel çok güzeldi mini bufesi mini club i mini havuz her şey mevcut ve cok temizdi. Ayrıca Fethiye nin deniz suyu çok sıcak kuzunu sabah erkenden bile denize koyabilirsin. Hem buyukler hem de çocuk için çok güzel bir otel. Tavsiye ederim.

Bizimkide ayniii koltuk inio cikio bagimsz hic biyerde tutunmadan bes on dkk ole oklava yutmus gibi ayakda beklio karsisina gecsn 10 adim fln gelio ama kndi kendne yok doktornsn tespiti bizimkinde uyuyo sanki .. Peki dustugnde kendimi kalkio biyere tutnupmi bizim o asama kaldi bi yere tutunmdn kalmkmya calisio popoyu dikio geri oturuo

Sizin bebisnde mi kasim dogumlu msjim sizydi alinti yapmdn yazmsm:)) evet cnmm simarior bizim istms ters tepio birakiverym diorm daha beter oluo inan sastmm bn Allah sonunuzu hayr etsn ins:)

Daha büyümeden git tatilin tadını çıkar bizimkiler artık ayaklandı hiç durmuyor yemek olayını 3-5 gün açık büfeden illa yedircek Şeyler bulursun sonuçta senin dinlenmen enerji toplamanda önemli bence kafana takma hiç olmadı tekli bi Ocak götür tarhana Çorbası falan yaparsın

Iyi yapmışsın valla hem sende bi dinlenirsin 2 saatte olsa onada iyi gelir

Kendi ellerini yere koyup kalkıyor canım. O kadar hızlı yurumeye calışıyor ki dengeyı saglayamıyor sağa sola sendeliyor. Düşerken de ellerini hemen yere koyuyor. Cok yordu beni ya bu yurume işi carpıyor oraya buraya. Kızım cok dengeli yurumüştü hıc pesinde dolanmamıştım evde sokakta cok rahattım.

Himm isdee tamamen yurumesi kendi basina kalktiginda snra oluorms sanirm bizede zaman var herhalde .. Zamnla dengede kurar ya bubkadar oldukdam snra gerisi gelir Allahin izniyle..

Hmm bende antalya dusundum eylul de insallah ama otelde bebegim icin yeme icme konusu tereddute dusurdu. Villa kiralasak orda birde kendimiz icin yemek yapma isiyle ugrasicam. Otelde rahat ettiyseniz ne guzel insallah bizede nasip olurda gideriz cunku tatile cok ihtiyacim var gecen yil hamile oldugum icin gidememistik.
Otelin yemeklerine pek guvenememde belki kahvaltiliklar bizim icin iyi olur. en kolayi dedigin gibi tarhana yapmak olacak. Tsk ediyorum fikirleriniz icin

Iyi yapmışsın valla hem sende bi dinlenirsin 2 saatte olsa onada iyi gelir
Aynen canım ya . 2 saatte kendimi dışarı vuruyorumm. Çıkıp kahve içiyorum alışveriş yapıyorum .

Canım bütçeni bilemem tabi ama arastirirsan temiz her bütçeye uygun güzel yerler var. Büfe konusunda ben gittiğim yerde hiç tereddüt yaşamadım. Çorba çıkıyordu her gün değişik ondan veriyordum. Buharda haslanmis sebzelerden veriyordum anne sütü de alıyordu . Meyvesi için yanımda minik rende götürmüştüm onda rendeleyip veriyordum. Villa kiralasan yemek çamaşır bulasik eğer durumun varsa hiç girme o islere bence.

gunaydınlarrr nasılsınızzz???

canım dr bize nutrogen verdi içerisinde hem vitamn karısımları hem mineral olan bsy ama eylül e yediremedm gtti savaş yapıoduk resmen yedrcem die bıraktım olmuo he sartmı o vıtamın bnce degıl somon yedrsende en azından omegasnı alır bn somon corbası yapıorm tavsıye ederm

balık böceği ne ki :) merak ettim... bizimde 4 dişimiz var şimdi köpekler gelio ama bi cıkaramadı baya baya sınırda beyaz beyaz

Bende sana bayılıyorum güzel kısss aman bunlara ne aktivite yapacaksın zaten Tazmanya canavarı gibi bağıra çağıra evde dana gibi koşuyor anca

ahahahaha tazmanya canavarı dogru tespittt allahım ne yerde duruo cocuk ne gökte bide kacıo benden evde kovalamaca yapıorz kaza bela cıkıcak töbe yarabbim

O zman tam gözün aydın. Bi tanıdığımız var oğlu bizim çocuklarla yasit ve kadın 6 aylik hamile. Üstelik çocuk uyumuyormus. Çok zor olur böyle durumda.

sibelummmm

canım ben tatil yapmadım bnmde bebegım gecen yıl o aylardaydı yapabılırmıydım yapardım sadece planlı olman gerekıo neler yıebılcegnı uyku saatlerını ıste gunes e cıkardgn saatlere vs dıkkat edebılrsen tabıkı gıdebılrsn avrupalılar 2 aylık bebekle tatil yapıolar... ama ben kendıme guvenemedım evde oturmaı tercıh ettım bu sene haziranda gidioruz tatile 1.5 yasında olucak ben ne yersem yıor zaten tabi otelde biraz daha secici olucam gıda kınusunda gunduzlerı hep gölgede takılıcam vs vs simdiden bnde neler yapabılceklerımı arastırıorum

canım üzülme bak ne dicem bnm kzıımda gec ogrendı yurumeyı smdı bıle kosuo falan ama cok dusuo ...gecen ay dr umuzla konusurken bebeklern en zor yurumeyı ogrendgnı duydum ondan dedim ki murat bey eylül bı kac adıma tabılıo hala tam yuruyo degıl o da aynen sunu soyle bebekelrn diş çıkarma tarıhlerı yakındır konusmaları yakın aylarda olur o bu derken yurumeye 6 ay verdı 1 yas ıle 18 ay arasıdrı cocuklarn onu kavraması 18 ayını gecmıs hala yurumede zorlanıosa arastırılır ama hala 12-18 ay arasıysa endişe etmein ögrenıcektr dedi heyecan yapmayın aynen bole soledı tam kac aylık senınkı 16 ya grdı dımı
Sizin bebisnde mi kasim dogumlu msjim sizydi alinti yapmdn yazmsm:)) evet cnmm simarior bizim istms ters tepio birakiverym diorm daha beter oluo inan sastmm bn Allah sonunuzu hayr etsn ins:)

evet canım 25 kasım 2014 eylül adı

Nenammm:))))))

cnm bnm oglumda kafasını vuruyor
cok ılgınc gercekten
yere yuzustu yatıp yerede vuruyor
halbukı sevgı dolu buyuyor
hıc sıddet ıceren ortam ıcerısınde olmadı
neden bu sıddet egılımı anlamadım

cnm bnm oglumda kafasını vuruyor
cok ılgınc gercekten
yere yuzustu yatıp yerede vuruyor
halbukı sevgı dolu buyuyor
hıc sıddet ıceren ortam ıcerısınde olmadı
neden bu sıddet egılımı anlamadım
demekki çocuklarda var bu benim kızımda öyleydi bazen saçlarınıda çekiyordu şükür bıraktı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…