Vallahi gerçekten zor olur. Büyük konuştum ben. Allah'inda sopasi yok tabii böyle bir korku yasadik bu ay. Vallahi isteyen herkese istedikleri zaman versin Rabbim...O zman tam gözün aydın. Bi tanıdığımız var oğlu bizim çocuklarla yasit ve kadın 6 aylik hamile. Üstelik çocuk uyumuyormus. Çok zor olur böyle durumda.
Amin canım.Vallahi gerçekten zor olur. Büyük konuştum ben. Allah'inda sopasi yok tabii böyle bir korku yasadik bu ay. Vallahi isteyen herkese istedikleri zaman versin Rabbim...
Aynen ordan aldım ama A101 den hangi oyuncağı aldıysak hepsi kırık şuan:)bir çok seyleri geçici oluyor bebeklern evet acaip dıkkatlıler naparsak aynısını yapıyor sımarıklar :)
canım benım kzıım yuruyor butun evi geziyor ama istemedgnde asla yurutemıosun sımarıyor bence senınkıde sımarıyor ve cabuk yoruldukları ıcın hıc yurumek ıstemıyorlar gecen markete gttık yuruyerek donuste yurumedı kucagma aldm 10 kg bebe göbeğim düşücekti agırlıktan
a101 den mi aldın bende aldım aynısnı yuzune bıle bakmıo tencere tava kasık en sevdıklerı okadr para verıorm oyuncak alıorm ıh ıh ıstemıo
grip biraz zor geçıo bu yıl sinüzit olmayabilir ama yinede kesin teşhis için bi dr kontrolu sart bi arkdsmn bebegı oyleydı 1 ay gecmedı oksuruk akıntı bronsit baslangıcı olmus bi baktır derim dr a gecmıs olsun smdıden
Beyazında daha çok vitamin var yesin yarasın Paşa'ya inşallah. Bu arada kreş nasıl gidiyor. Ben Ereni göndersem millete cici diyerek tokat atar valla. Bize öyle yapıyor sıpaAh o günler zaten hiç değişmiyor canım. Biz hergün kriz masasında hararetli tartışmalar yaşıyoruz. P.c : kriz masası =yemek masası :)))
Senin aktivitelerine bayılıyorum ama Erwan Miran dediğin gibi hala oral dönemini yaşıyor. Ben de yapmıyorum o yüzden.
Benim oglan tuhaf herhalde. Haslayinca beyazını yiyip sariyi yemiyor.
Ben arada irmik süt ve cevizli tatlı yapıyorum canım. İçine de az pekmez koyuyorum seviyor. Ayrıca Sütlaç da çok seviyor. Tuzlulardan ziyade tatliyi daha çok seviyor benim oglum.
Bdv nedir???
Gözün aydın canım. Doğumdan beri ilk kez mi oldun.
Kreş bu hafta 2 gün gitti . 2 saat bırakıp sonra alıyorum. İyi oluyor en azından enerjisini harcıyor. Bizimki daha çok bebeklerin yanına gidiyormus yasitlariyla fazla ilgilenmiyormus :)Beyazında daha çok vitamin var yesin yarasın Paşa'ya inşallah. Bu arada kreş nasıl gidiyor. Ben Ereni göndersem millete cici diyerek tokat atar valla. Bize öyle yapıyor sıpa
Hanimlar merhaba:) ben 2015 kasim annesiyim siz tecrübeli annelere bir sorum olacak. Aranizda gecen yaz tatile cikan oldu mu :) ben eylul ayi icin tatil planlıyorum ama cokta kararsizim 9 aylik olucak bebegim o donemde rahat edebilir miyiz. Otel tatili mi yoksa villa mi kiralamali bebegin yeme icme kolayligi acisindan kararsiz kaldim. Deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim artilari ve eksileri ile:)
Bizimkide ayniii koltuk inio cikio bagimsz hic biyerde tutunmadan bes on dkk ole oklava yutmus gibi ayakda beklio karsisina gecsn 10 adim fln gelio ama kndi kendne yok doktornsn tespiti bizimkinde uyuyo sanki .. Peki dustugnde kendimi kalkio biyere tutnupmi bizim o asama kaldi bi yere tutunmdn kalmkmya calisio popoyu dikio geri oturuoBenim oğlum bir haftadır yalpalayarak yürümeye çalışıyor ama 10 adım atıyor düşüyor tekrar kalkıyor. Aralarda tutunuyor hala cok dengesiz ama şukur ki düşecegınınanlayıp hemen yere koyıyor ellerini.
Doktorumuz gecen ay işine gelmediği için yırumuyor demişti. Gercekten de oyle koltuklara cıkıp ınıyor her deliğe giriyor yurumeden de herseyi yapıyor ıhtıyac dıymuyor yurumeye. Bizim cok hareketli bir ablamız var bir de herseyın en tehlikeli ve iileri seviyesini öğreniyor malesef. Dün dudak patladı, bugün kaşı şişti
Zamanı gelince hersey olacak canım bızımkı bir gün baktık ayakta.
Sizin bebisnde mi kasim dogumlu msjim sizydi alinti yapmdn yazmsm:)) evet cnmm simarior bizim istms ters tepio birakiverym diorm daha beter oluo inan sastmm bn Allah sonunuzu hayr etsn ins:)bir çok seyleri geçici oluyor bebeklern evet acaip dıkkatlıler naparsak aynısını yapıyor sımarıklar :)
canım benım kzıım yuruyor butun evi geziyor ama istemedgnde asla yurutemıosun sımarıyor bence senınkıde sımarıyor ve cabuk yoruldukları ıcın hıc yurumek ıstemıyorlar gecen markete gttık yuruyerek donuste yurumedı kucagma aldm 10 kg bebe göbeğim düşücekti agırlıktan
a101 den mi aldın bende aldım aynısnı yuzune bıle bakmıo tencere tava kasık en sevdıklerı okadr para verıorm oyuncak alıorm ıh ıh ıstemıo
grip biraz zor geçıo bu yıl sinüzit olmayabilir ama yinede kesin teşhis için bi dr kontrolu sart bi arkdsmn bebegı oyleydı 1 ay gecmedı oksuruk akıntı bronsit baslangıcı olmus bi baktır derim dr a gecmıs olsun smdıden
Daha büyümeden git tatilin tadını çıkar bizimkiler artık ayaklandı hiç durmuyor yemek olayını 3-5 gün açık büfeden illa yedircek Şeyler bulursun sonuçta senin dinlenmen enerji toplamanda önemli bence kafana takma hiç olmadı tekli bi Ocak götür tarhana Çorbası falan yaparsınHanimlar merhaba:) ben 2015 kasim annesiyim siz tecrübeli annelere bir sorum olacak. Aranizda gecen yaz tatile cikan oldu mu :) ben eylul ayi icin tatil planlıyorum ama cokta kararsizim 9 aylik olucak bebegim o donemde rahat edebilir miyiz. Otel tatili mi yoksa villa mi kiralamali bebegin yeme icme kolayligi acisindan kararsiz kaldim. Deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim artilari ve eksileri ile:)
Iyi yapmışsın valla hem sende bi dinlenirsin 2 saatte olsa onada iyi gelirSağol canım. Al benden de o kadar vallahi kap kacakla oynuyor. Bu arada biz kreşe basladik:) 3 hafta oluyor. Her gün gitmiyor haftada bikaç defa ve 2 3 saatliğine. Maksat çocuklarla oynasın. Yabani oldu evde Kaptan Mağara Adami:))
Bizimkide ayniii koltuk inio cikio bagimsz hic biyerde tutunmadan bes on dkk ole oklava yutmus gibi ayakda beklio karsisina gecsn 10 adim fln gelio ama kndi kendne yok doktornsn tespiti bizimkinde uyuyo sanki .. Peki dustugnde kendimi kalkio biyere tutnupmi bizim o asama kaldi bi yere tutunmdn kalmkmya calisio popoyu dikio geri oturuo
Himm isdee tamamen yurumesi kendi basina kalktiginda snra oluorms sanirm bizede zaman var herhalde .. Zamnla dengede kurar ya bubkadar oldukdam snra gerisi gelir Allahin izniyle..Kendi ellerini yere koyup kalkıyor canım. O kadar hızlı yurumeye calışıyor ki dengeyı saglayamıyor sağa sola sendeliyor. Düşerken de ellerini hemen yere koyuyor. Cok yordu beni ya bu yurume işi carpıyor oraya buraya. Kızım cok dengeli yurumüştü hıc pesinde dolanmamıştım evde sokakta cok rahattım.
Hmm bende antalya dusundum eylul de insallah ama otelde bebegim icin yeme icme konusu tereddute dusurdu. Villa kiralasak orda birde kendimiz icin yemek yapma isiyle ugrasicam. Otelde rahat ettiyseniz ne guzel insallah bizede nasip olurda gideriz cunku tatile cok ihtiyacim var gecen yil hamile oldugum icin gidememistik.Kreş bu hafta 2 gün gitti . 2 saat bırakıp sonra alıyorum. İyi oluyor en azından enerjisini harcıyor. Bizimki daha çok bebeklerin yanına gidiyormus yasitlariyla fazla ilgilenmiyormus :)
Canım gecen sene ağustos da Fethiye Jiva Beach Resort e gittik oğlumda 8 aylık falandi o. Otel çok güzeldi mini bufesi mini club i mini havuz her şey mevcut ve cok temizdi. Ayrıca Fethiye nin deniz suyu çok sıcak kuzunu sabah erkenden bile denize koyabilirsin. Hem buyukler hem de çocuk için çok güzel bir otel. Tavsiye ederim.
Otelin yemeklerine pek guvenememde belki kahvaltiliklar bizim icin iyi olur. en kolayi dedigin gibi tarhana yapmak olacak. Tsk ediyorum fikirleriniz icinDaha büyümeden git tatilin tadını çıkar bizimkiler artık ayaklandı hiç durmuyor yemek olayını 3-5 gün açık büfeden illa yedircek Şeyler bulursun sonuçta senin dinlenmen enerji toplamanda önemli bence kafana takma hiç olmadı tekli bi Ocak götür tarhana Çorbası falan yaparsın
Aynen canım ya . 2 saatte kendimi dışarı vuruyorumm. Çıkıp kahve içiyorum alışveriş yapıyorum .Iyi yapmışsın valla hem sende bi dinlenirsin 2 saatte olsa onada iyi gelir
Hmm bende antalya dusundum eylul de insallah ama otelde bebegim icin yeme icme konusu tereddute dusurdu. Villa kiralasak orda birde kendimiz icin yemek yapma isiyle ugrasicam. Otelde rahat ettiyseniz ne guzel insallah bizede nasip olurda gideriz cunku tatile cok ihtiyacim var gecen yil hamile oldugum icin gidememistik.
Otelin yemeklerine pek guvenememde belki kahvaltiliklar bizim icin iyi olur. en kolayi dedigin gibi tarhana yapmak olacak. Tsk ediyorum fikirleriniz icin
Birsey daha sorayım balık yağı kullanan varmı,varsa iştahına etkisi nasıl hangsini kullanıyosunuz.hiç bişe yemiyo doğru düzgün sebze fln ağzına almıyo balığı da çk denedm yok yok bu yememesi beni geriyo o kdr umutla yap hazırla.hop kafa çevirsin
AyYy iyi güldürdün gece gece giy kız giy arada iyi oluyor bdv de millet giyiyormuymuş okumuyorum oraları
Balık Böceği bast-ı da evi malesef kedi yiyordu eskiden pek anlamıyorduk şimdi rahatsız etmeye başladı ikinciye ilaçlatıyoruz kurtulamadık
Yaman ın 4 Dişi var üstler öyle ayrık ki hohoho Gülüyor birde Ayyy ne çirkin tipsiz
Bende sana bayılıyorum güzel kısss aman bunlara ne aktivite yapacaksın zaten Tazmanya canavarı gibi bağıra çağıra evde dana gibi koşuyor anca
O zman tam gözün aydın. Bi tanıdığımız var oğlu bizim çocuklarla yasit ve kadın 6 aylik hamile. Üstelik çocuk uyumuyormus. Çok zor olur böyle durumda.
Hanimlar merhaba:) ben 2015 kasim annesiyim siz tecrübeli annelere bir sorum olacak. Aranizda gecen yaz tatile cikan oldu mu :) ben eylul ayi icin tatil planlıyorum ama cokta kararsizim 9 aylik olucak bebegim o donemde rahat edebilir miyiz. Otel tatili mi yoksa villa mi kiralamali bebegin yeme icme kolayligi acisindan kararsiz kaldim. Deneyimleri olan varsa yazarsa sevinirim artilari ve eksileri ile:)
Bizimkide ayniii koltuk inio cikio bagimsz hic biyerde tutunmadan bes on dkk ole oklava yutmus gibi ayakda beklio karsisina gecsn 10 adim fln gelio ama kndi kendne yok doktornsn tespiti bizimkinde uyuyo sanki .. Peki dustugnde kendimi kalkio biyere tutnupmi bizim o asama kaldi bi yere tutunmdn kalmkmya calisio popoyu dikio geri oturuo
Sizin bebisnde mi kasim dogumlu msjim sizydi alinti yapmdn yazmsm:)) evet cnmm simarior bizim istms ters tepio birakiverym diorm daha beter oluo inan sastmm bn Allah sonunuzu hayr etsn ins:)
gunaydınlarrr nasılsınızzz???
canım dr bize nutrogen verdi içerisinde hem vitamn karısımları hem mineral olan bsy ama eylül e yediremedm gtti savaş yapıoduk resmen yedrcem die bıraktım olmuo he sartmı o vıtamın bnce degıl somon yedrsende en azından omegasnı alır bn somon corbası yapıorm tavsıye ederm
balık böceği ne ki :) merak ettim... bizimde 4 dişimiz var şimdi köpekler gelio ama bi cıkaramadı baya baya sınırda beyaz beyaz
ahahahaha tazmanya canavarı dogru tespittt allahım ne yerde duruo cocuk ne gökte bide kacıo benden evde kovalamaca yapıorz kaza bela cıkıcak töbe yarabbim
sibelummmm
canım ben tatil yapmadım bnmde bebegım gecen yıl o aylardaydı yapabılırmıydım yapardım sadece planlı olman gerekıo neler yıebılcegnı uyku saatlerını ıste gunes e cıkardgn saatlere vs dıkkat edebılrsen tabıkı gıdebılrsn avrupalılar 2 aylık bebekle tatil yapıolar... ama ben kendıme guvenemedım evde oturmaı tercıh ettım bu sene haziranda gidioruz tatile 1.5 yasında olucak ben ne yersem yıor zaten tabi otelde biraz daha secici olucam gıda kınusunda gunduzlerı hep gölgede takılıcam vs vs simdiden bnde neler yapabılceklerımı arastırıorum
canım üzülme bak ne dicem bnm kzıımda gec ogrendı yurumeyı smdı bıle kosuo falan ama cok dusuo ...gecen ay dr umuzla konusurken bebeklern en zor yurumeyı ogrendgnı duydum ondan dedim ki murat bey eylül bı kac adıma tabılıo hala tam yuruyo degıl o da aynen sunu soyle bebekelrn diş çıkarma tarıhlerı yakındır konusmaları yakın aylarda olur o bu derken yurumeye 6 ay verdı 1 yas ıle 18 ay arasıdrı cocuklarn onu kavraması 18 ayını gecmıs hala yurumede zorlanıosa arastırılır ama hala 12-18 ay arasıysa endişe etmein ögrenıcektr dedi heyecan yapmayın aynen bole soledı tam kac aylık senınkı 16 ya grdı dımı
evet canım 25 kasım 2014 eylül adı
cnm merhaba telefonum bozuldu gıremıyorum pekSen nerelerdesin ya?
Herkes gibi kayboldun gittin...
Nasılsın? Bebiş nasıl?
cnm bnm oglumda kafasını vuruyorOğlum istediği olmayinca kafasını dolaba vuruyor ağlıyor . gormezden geliyorum ilgisini başka şeye çekiyorum ama korkutuyor bu davranışlar böyle olan var mı inşallah dönemseldir en sevmediğim çocuk davranışı
demekki çocuklarda var bu benim kızımda öyleydi bazen saçlarınıda çekiyordu şükür bıraktı şimdicnm bnm oglumda kafasını vuruyor
cok ılgınc gercekten
yere yuzustu yatıp yerede vuruyor
halbukı sevgı dolu buyuyor
hıc sıddet ıceren ortam ıcerısınde olmadı
neden bu sıddet egılımı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?