• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Bu arada kızlar arkadaşımın yanında 1 tane alt açma, 2 tane penye battaniye vardı. Ikisi de yetmedi. Hastane de herşey çok çabuk kirleniyor gördüğüm kadarıyla. Bugün eşi gidip 1 tane daha alt açma ve battaniye aldı. Alt açmayı bebiş ıslatmış, bezden nasıl sızdı dedim, onlarda anlamamış. Bezide primaydı. Bana mutlaka alt açma 2 tane, penye battaniye de 3 tane al yanına dedi. Bilginiz olsun.

popişi küçükse sızdırmıştır canım yaa olabilir..tam oturtamamışlardır bezi belki de...
bakalım biz ne maceralar yaşıycaz :KK68:
penye battaniye ben 6 tane götürcem 2 bebek için yeter inşallah 2 gün kalıncak hastanede..
olmasa eşimi gönderirim yoksa 2 valizle gitmem gerekicek :confused:
alt açma da molfixin 1 paketini götürücem inşallah yeter...

Ben ikisini de duydum da o masaj nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum. Öyle gelişi güzel yapıp da Allah korusun ters bişeyleri tetiklemekten de çekinirim. Bilenlerden öğrenmek gerek.

İşte bende pek bilmediğim için bir sorayım dedim, bilen deneyen var mı acaba diye. Hazır köyden saf zeytinyağı gelmişken :KK48:Şaka falan ama sahiden bende yanlış birşey yapmak istemem.

Yok karına değil,alt kısma yapılıyormuş. Hurma alayım bari de, bu zeytinyağı işi tuhaf geldi. Gerçi 1 kişi değil bir kaç kişi de aynı şeyi söylemiş.

o zaman o masaj 38den sonra yapılıyor olabilir çünkü bebeği uyarır gerçekten...

Perine masajıymış, kimi yerde doğuma 6 hafta kala haftada 4-5 kez kendiniz yapıyorsanız baş parmağınız ile aşağıya doğru yapın diyor, başka şeyde 36. hafta da başlayın yazıyor. Süre konusunda bir anlaşmazlık olsa da, çok faydalı olduğu kesin.

kızlar yaaaa balkonun altında yavru bir kedi miyavlama da denemez viyaklayıp duruyo dünde duymuştum aşağı indim süt vermeye ortadan kayboldu...
şimdide sesi geliyo...eğer bulursam alsam balkona bir kutuya koysam yarında eşimle veterinere götürüp aşılarını yaptırsam bana bir zararı olur mu acaba??
ya hamile olmasan bir saniye düşünmiycem de bebeklerimi etkiler mi acaba??
daha önce kedi köpek beslemişliğim var bir alerjim falan olduğunu sanmıyorum ne yapsam??
sesi de kesildi şimdi gerçi ama sesi gelince içim acıyo o_O

hamilelikten sonra toxoplazmana bakılmıştır.köpek beslediysen zaten kesin pozitiftir ama sen yinede bence dokunma.annesi karnını doyurmaya gittiğinde üşüdüğünden miyavlıyodur kedicik bence.eşin sadece oraya bi kutu koysun büyükçe yere temas edip ıslanmasın kedicik senin içinde rahat olur.

popişi küçükse sızdırmıştır canım yaa olabilir..tam oturtamamışlardır bezi belki de...
bakalım biz ne maceralar yaşıycaz :KK68:
penye battaniye ben 6 tane götürcem 2 bebek için yeter inşallah 2 gün kalıncak hastanede..
olmasa eşimi gönderirim yoksa 2 valizle gitmem gerekicek :confused:
alt açma da molfixin 1 paketini götürücem inşallah yeter...

6 battaniye yeter canım. İşte bebiş başına 3 battaniye:KK48: Bu arada alt açma bezi haricinde, şu pofuduk ince alt açma minderleri var ya ondan 2 tane bulunmalıymış. Benim incecik yastıklı alt açma minderim 1 tane vardı. Şimdi 1 tane daha alıcam. O sonra puset içinde ya da bebek arabasının içinde de kullanılıyor.

Oy kızlar oyyy... ben bakım ürünleri almamışim bebise.sonra alirim deyip bıraktım sona. Siz neler aldınız hangi markayı tercih ettiniz ?
ben sebamed aldım canım.. ıslak mendil de unibaby ve babyme ebebekte kampanyadaydı.. aylarca yetecek ıslak medil depoladım :)

Dün arkadaşıma hemşireler, bebeği yastıksıYastigice bir alt açmanın üstüne yatırın dediler.
Dogru bir yasina kadar yastik onerilmiyor.. Belki 6 aydan sonra ince bisey konulabilir o kadar.. Yastigi yan yatirinca siritina destek olarak kullaniriz kusunca geri kacmasin diye

o zaman o masaj 38den sonra yapılıyor olabilir çünkü bebeği uyarır gerçekten...

Abooovvvvv, kızlar! :oops: Ben baktım biraz, babyzone.com'da anlatmış örneğin, vajina içine kendi başparmaklarımızı ya da partnerin işaret parmaklarını 3-4 santim girdirerek yapıyormuşuz, beni zorlar bu, cesaret edemem. Baya bi içerisi, bişey olur molur sonra..

Alt açma dediğiniz hazır bez gibi olan kullan at tipi alt açmalardan mı yoksa hani kumaştan olan daha kalın biraz pofuduk gibi olan alt açmalardan mı acaba?

Alt açma minderi canım. Dediğin gibi ince pofuduk gibi olanlardan. Sonra pusette, bebek arabasında da kullanılıyor. Arkadaşıma ondan 1 tane yetmedi, eşi hemen gidip 1 tane daha aldı. Benimde 1 tane vardı. Sanırım 1 tane daha alıcam.

Alt açma minderi canım. Dediğin gibi ince pofuduk gibi olanlardan. Sonra pusette, bebek arabasında da kullanılıyor. Arkadaşıma ondan 1 tane yetmedi, eşi hemen gidip 1 tane daha aldı. Benimde 1 tane vardı. Sanırım 1 tane daha alıcam.

Anladım, çok teşekkür ederim yanıt için. Ben almamıştım ondan hiç, alayım o zaman.

hamilelikten sonra toxoplazmana bakılmıştır.köpek beslediysen zaten kesin pozitiftir ama sen yinede bence dokunma.annesi karnını doyurmaya gittiğinde üşüdüğünden miyavlıyodur kedicik bence.eşin sadece oraya bi kutu koysun büyükçe yere temas edip ıslanmasın kedicik senin içinde rahat olur.

Yok be canım, benim de 5 yaşında köpeğim var. Bende de toksoplazma negatif çıktı. Yani kedi-köpek bakıyorsan illa pozitif olmuyor.

Abooovvvvv, kızlar! :oops: Ben baktım biraz, babyzone.com'da anlatmış örneğin, vajina içine kendi başparmaklarımızı ya da partnerin işaret parmaklarını 3-4 santim girdirerek yapıyormuşuz, beni zorlar bu, cesaret edemem. Baya bi içerisi, bişey olur molur sonra..

Bende pek cesaret edebilirmişim gibi gelmedi açıkçası.

Bu arada kızlar dün akşam da misafirim vardı. Arkadaşımın kızı 11 aylık şuan. Şimdiye kadar görmediğim ancak çok hoşuma giden birşey gördüm onda. Şimdi 6 aydan sonra ek gıdaya geçince illaki mama sandalyesine ihtiyaç duyuluyor. Ama baya da yer kaplayan bir sandalye ve her bebek oturmuyor onda. Çay içerken arkadaşım mutfaktaki sandalyeyi oturduğumuz odaya getirdi, sandalyeye böyle önlük gibi, kumaştan hafif pofuduk yapısı olan mama önlüğü gibi bişeyi geçirdi. Yani benim mutfak sandalyesi bildiğiniz mama sandalyesi oldu. Bebişte oturdu, bi güzel yemeğini yedi.Bayıldım ona. Adını O da tam olarak bilmiyor. Ama bundan bulmamız lazım. Mükemmel bişey. Ben şahsen mama sandalyesi almayıp öyle birşey alıcam, hem evde hem de gittiğim yerde yanımda taşıcam. Ohh mis valla:KK48:

Yok be canım, benim de 5 yaşında köpeğim var. Bende de toksoplazma negatif çıktı. Yani kedi-köpek bakıyorsan illa pozitif olmuyor.

bende köpek baktım evde benimkisi pozitif çıktı :oops::oops:
negatif olunca hamilelikte çok dikkatli olmak gerekiyor benim teyzemin hamileliğinde negatifti
dışarıda salata yememişti hatta evde bile.en çok iyi yıkanmamış yeşilliklerden geçiyormuş

Bu arada kızlar dün akşam da misafirim vardı. Arkadaşımın kızı 11 aylık şuan. Şimdiye kadar görmediğim ancak çok hoşuma giden birşey gördüm onda. Şimdi 6 aydan sonra ek gıdaya geçince illaki mama sandalyesine ihtiyaç duyuluyor. Ama baya da yer kaplayan bir sandalye ve her bebek oturmuyor onda. Çay içerken arkadaşım mutfaktaki sandalyeyi oturduğumuz odaya getirdi, sandalyeye böyle önlük gibi, kumaştan hafif pofuduk yapısı olan mama önlüğü gibi bişeyi geçirdi. Yani benim mutfak sandalyesi bildiğiniz mama sandalyesi oldu. Bebişte oturdu, bi güzel yemeğini yedi.Bayıldım ona. Adını O da tam olarak bilmiyor. Ama bundan bulmamız lazım. Mükemmel bişey. Ben şahsen mama sandalyesi almayıp öyle birşey alıcam, hem evde hem de gittiğim yerde yanımda taşıcam. Ohh mis valla:KK48:

şu tarz bişey miydi canım bende istiyorum..

Eklentiler

• 124746521_tn70_0.webp
    124746521_tn70_0.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 74
bende köpek baktım evde benimkisi pozitif çıktı :oops::oops:
negatif olunca hamilelikte çok dikkatli olmak gerekiyor benim teyzemin hamileliğinde negatifti
dışarıda salata yememişti hatta evde bile.en çok iyi yıkanmamış yeşilliklerden geçiyormuş

Aynen canım, bende kesinlikle dışarıda salata vs yemedim. İş yerinde yemekhanede falan salata çıkıyor mesela hiç yemedim, iyi pişmemiş hiç birşeyi yemedim daha doğrusu. Benim doktorum da şaşırmıştı, hani hem köpeği olup hem negatif olunca.

Aynen canım, bende kesinlikle dışarıda salata vs yemedim. İş yerinde yemekhanede falan salata çıkıyor mesela hiç yemedim, iyi pişmemiş hiç birşeyi yemedim daha doğrusu. Benim doktorum da şaşırmıştı, hani hem köpeği olup hem negatif olunca.

sanırım fazlaca titizsin o yüzden negatif çıkmıştır.
dikkat et aman az kaldı bi aksilik olmasın walla

Back
X