- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
32.haftanın bitiminde kilosu 1780 diyor ama (1300-2500) arasını normal kabul ediyor buna bakılırsa seninki 32 mi 33 mü 33 se de 2000 (1480-2750) arası
canım 32+5 normalde usg de 35 görünüo dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32.haftanın bitiminde kilosu 1780 diyor ama (1300-2500) arasını normal kabul ediyor buna bakılırsa seninki 32 mi 33 mü 33 se de 2000 (1480-2750) arası
İste o zaman dogumun uzadigini gosteren rapor alcaksin bana eklenicek diye soyledi ozluk isleri..
canım illaki azalacak yerleri daraldığı için doktoruna danış ve gün içinde hareket ediyor mu diye takip et kesinlikle

Bende besleyemedim. Çünkü başlarda kusmaktan 4 kilo verdim. Şimdide kusma başlarsa vay halimize çok üzülürüm
ama cnm kılosu falan normal neye gore ılerıde dıyorcanım 32+5 normalde usg de 35 görünüo dedi
bendede bir hafta geri çıkıyor canım bişey olmaz inşallah doğum zamanı 4000 üzeri riskmiş ozamana kadarda okadar büyümez galibacanım 32+5 normalde usg de 35 görünüo dedi
tesekkurler detaylı bılgılendırdıgın ıcın, cok guzel bırsey cıkarmıssın ortaya, tebrıklerCanım beğenmene çok sevindim. Şimdi ben öğretmenim ama bu sene başlamadım sadece eşim çalışıyo bu yüzden zor geçiniyoruz maliyeti en az tutçak şekilde yapmaya çalıştım . Bu cam şişelerin tanesi 1 lira 33 cc dediler. İçlerine mavi tükenmez kalemin mürekkebini suyla karıştırdım. Şişelere döktüm. Üzerindeki etiketi internetten bulmuştum ama bu bi resimdi ben yazıyı değiştirp çıktı aldım prittle yapıştırdım. Üzerinde ki tül evimde vardı satın da alınıyo zaten şişeyi kaplıycak şekilde tutup üstten kestim kardeşim tülü tuttu bende mavi kurdeleyi cam şişenin boğaz kısmına sıkıca bağladım. Üzerinde ki güller demet halinde satılıyo 1 buçuk lira. Onları silikonla yapıştırdım. 12 adet Yaptım durumum bu kadarınâ yetti. 12 lira şişeye 1 buçuk güllere verdim bi demette 12 tane vardı. Kurdeleyi almış olsaydım o da 1 liraydı canım. Uzun oldu kusura bakmayın

Aynen canım şafak az kaldı. kendi kendimize konuşuyoruz. Kıyafetleriyle bile konuşurmu insan konuşuyorum. Huyu babasına benzemesinde öyle diyorum eşime iki asabiyi kaldıramam diyeAl benden de o kadar ben de 7-8 kilo vermiştim... 5 kilosunu alabildim geriye... Öyle olumsuz düşünmek yok... Az kaldı miniklerimizi görmeye.. O kadar çok merak ediyorum ki kime benzeyecek, ağzı burnu nasıl olacak, o tombik yanaklarını nasıl öpücemm oyyyyyyyyy
ama cnm kılosu falan normal neye gore ılerıde dıyor
Aynen canım şafak az kaldı. kendi kendimize konuşuyoruz. Kıyafetleriyle bile konuşurmu insan konuşuyorum. Huyu babasına benzemesinde öyle diyorum eşime iki asabiyi kaldıramam diye
 Nasıl değişik güzel bir duygu... Herşeyleri sürpriz olacak bize... Çok merak ediyorum ve çok özlüyorum oğlumu..
 Nasıl değişik güzel bir duygu... Herşeyleri sürpriz olacak bize... Çok merak ediyorum ve çok özlüyorum oğlumu..
Canım sende çalışamaz raporu mu alacaksın? Ben de Cumartesi günü doğum iznine ayrılıcam inşallah. O zaman 31+4 oluyorum. Sen kaçta almış oluyorsun?
Canım bak, toplam iznimiz 16 hafta. 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası. Yasa gereği anne adayı memur 32. Haftada izne çıkmalıdır. Eğer çıkmayıp çalılşabilir raporu alırsan doktorundan, bu rapor sayesinde 37. Haftana kadar çalışabilirsin. Çalışarak geçirdiğin o 5 haftayı da doğum sonrası kullanmak üzere o kalan 8 haftaya ekliyorsun. Toplamda sana 13 haftalık doğum sonrası izin oluyor. Ama yok ben iyi değilim diyorsan, ya da riskli bir durumun varsa doktorun zaten 32 de çalılamaz raporunu verebiliyor. Bu durumda da 8 haftalık doğum öncesi iznini kullanmaya başlıyorsun işte. Geriye 8 hafta doğum sonrası kalıyor sana. Yani ister 32 de ayrıl iznin başlasın, ister 37 haftaya kadar çalış o 5 haftayı da doğum sonrası kullan. Bu arada 37 haftadan daha uzun çalışamazssın o yasak. Doğumdan 3 hafta önce ayrılmamız şart. UmarımCanım yaa bende bişe sorucam yeni sistemde nasıl olduğunu anlayamadım pek.. Senin bilgin var mı?
Şimdi diyelim ki ben 32. haftada çalışabilir aldım. 36. haftaya kadar çalıştım ve 36 bittiğinde izne ayrıldım. izne ayrıldığım tarih itibariyle 16 haftam var.
Ama diyelim ki 40 hafta doldu ama doğum olmadı. Postmatüre raporu yine alacakmıyız? yoksa 16 haftalık süreden mi düşücek. Doğum 1,5 hafta gecikirse 1,5 haftalık süre 16 haftaya eklenecek mi?
Aynen canım karnım sağa doğru sis duruyor sol taraf bos yamultuyor karnımıbendede öyle sağ tarafa dayadı ayaklarını ordan tekmeliyor sağıma pek yatamıyorum

Canım bak, toplam iznimiz 16 hafta. 8 doğum öncesi, 8 doğum sonrası. Yasa gereği anne adayı memur 32. Haftada izne çıkmalıdır. Eğer çıkmayıp çalılşabilir raporu alırsan doktorundan, bu rapor sayesinde 37. Haftana kadar çalışabilirsin. Çalışarak geçirdiğin o 5 haftayı da doğum sonrası kullanmak üzere o kalan 8 haftaya ekliyorsun. Toplamda sana 13 haftalık doğum sonrası izin oluyor. Ama yok ben iyi değilim diyorsan, ya da riskli bir durumun varsa doktorun zaten 32 de çalılamaz raporunu verebiliyor. Bu durumda da 8 haftalık doğum öncesi iznini kullanmaya başlıyorsun işte. Geriye 8 hafta doğum sonrası kalıyor sana. Yani ister 32 de ayrıl iznin başlasın, ister 37 haftaya kadar çalış o 5 haftayı da doğum sonrası kullan. Bu arada 37 haftadan daha uzun çalışamazssın o yasak. Doğumdan 3 hafta önce ayrılmamız şart. Umarım
basitçe anlatabilmişimdir.

Arkadaşım doğum yapmıştı bebeğinin resmini gönderdi çok datlıııNasıl değişik güzel bir duygu... Herşeyleri sürpriz olacak bize... Çok merak ediyorum ve çok özlüyorum oğlumu..
Bende sana bisey sorcam su perine masaji yapilmali.mi size egitimde anlattilar mi bunla ilgili bisey..Yani 16 haftanın üzerine eklenecek o süreden düşbisey. Süpermiş.. Bu yeni sistemi sevdim valla..
o zaman ben 31+3 te falan alsam mı çalışabilir raporunu tek kaygım doğumun uzamasıydı.

Arkadaşım doğum yapmıştı bebeğinin resmini gönderdi çok datlııı