2014 Kasım Anneleri

Günaydın güzel annişler gerkes uykuda sanırım ne güzel, ben kaç gündür dert yanıyrm ama hep bişeyler çıkıyor:-( ya 9. Aya girdim nerdeyse doğurcam bulantılar geri geldi resmen bi kaç gündür hafifti ama bugun uyutmadı bile nerden çıktı şimdi bu 4 ay zatn çekmiştim çekceğimi :mad: Çok moralim bozuk resmen yataktan öğürerek kalktım:mad::mad:

üşütünce oluyor canım dün bende aynıydım üşütmüşüm

innualınırlar018089 .!.:
Ayy maşallah canım yaa..
O düzeni benimde acilen oturtamam gerekiyor. Seninkiler bayağı büyümüşler yardımda ediyorlarsa ne güzel. Kendi dağınıklıklarını toplasalar yeter. Benim ki 5 yaşında şimdiden en azından kirlisini kirli sepetine atması için uyarsam ya da oyuncaklarını topla desem hemen üffleyip püfflemeye başlıyor. Bazen asileşiyor yapmıycam sen yap sen annesin ben daha çocuğum diyor. Biraz büyüse değişir mi acaba..
Ama nasıl alışırsa öyle gider. Alıştırmak daha zor gibi sanki.
Canım nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar doğru ama hiç bir zaman geç değildir ben bu felsefeyle gidiyorum ağaç yaşken eğilir Allah yardımcın olsun

Kızlar kontrolden geldik. Bebegin basi ve boyu önden gidiyormus. 2.300 falan olmusuz. Başı büyük diye normal dogumda zorlanabilirmisim. :KK43:

Yarin da NST'ye gireceğiz ve bir sonraki randevu bayramdan sonraya...bizden bu kadar :)
Benim oglumun da kafasi ve bacak boyu 2 hafta ondeymis doktorum cok relax sadece normsl dogumu zorlastirir kafa buyuklugu.bi sorun teşkil etmiyor dedi o yüzden ben rahatim takma kafana canım. ..

Selamm kızlar biz geldik doktordan çatıya 37. Haftada bakcakmış ona göre doğum şeklime karar vercekmiş bebişim çok iyi maşallah çok yaramaz ama hiç yerinde durmuyodu boyı 49 cm kilo 2.560 mış:nazar: doktor teyzemiz dediki ne yiyip içiyorsun maşallah bebişin boyu kilosu yerinde:-) bende hurma yedim bu hafta çok dedim güldü normal doğuramazsın diyede inceden dokundurdı:-) bayramda doğırmazmışım öyle görünüyomuş:KK48: bende inş dedim Allah bilir, odaları gezdim gayet güzel bizden böyle işte çok şükür sıkıntı yok

Selamm kızlar biz geldik doktordan çatıya 37. Haftada bakcakmış ona göre doğum şeklime karar vercekmiş bebişim çok iyi maşallah çok yaramaz ama hiç yerinde durmuyodu boyı 49 cm kilo 2.560 mış:nazar: doktor teyzemiz dediki ne yiyip içiyorsun maşallah bebişin boyu kilosu yerinde:-) bende hurma yedim bu hafta çok dedim güldü normal doğuramazsın diyede inceden dokundurdı:-) bayramda doğırmazmışım öyle görünüyomuş:KK48: bende inş dedim Allah bilir, odaları gezdim gayet güzel bizden böyle işte çok şükür sıkıntı yok
cnm ben ekım annelerınde okudum hurma sancı yapıyormus yemesene :s

Benim yazacaklarımda hoş değil hanımlar maalesef..
Ama galiba bir iki defadan sonra alışılıyormuş. Ebe özellikle eşlerin yapması daha iyi kendi kendinize yapmanız çok kolay değil demişti.
Özel den atıyorum ikinizede, yazdığımın fotosundan bişe anlayamazsınız hızlı yazdığımdan kargacık burgacık okunmuyor.
ben de rica edebilir miyim notlarını ;)

Kizlaar bugun yine dr a gittim suyum fazla oldugu icin erken dogum riskim varms.suan 31.hafta baslarindayim ciger gelistirici igne verdi bebisin cigerleri gelissin de erdoktorunla sa sorun yasamasn dye.ama tabi bi suru de yan etkisi var bu ignenin.bi de okuduguma gore 34.haftada cigerler buyuk olcude toparlaniomus szce 3 haftacik sabredip igne yaptrmasam mi.nolur bi yorum :?
Bu iğneyi benim doktorum da verdi erken gelen kasılmalardan dolayı 31 haftaliktim verdiginde bende duydum yan etkileri varmis. Ben yaptirmadim suan 34+2 deyim hala kasilmalarim var. Ama seninki farkli bi durum yinede doktorunla konus bence yaptirmak istemedigini

Ben iş yerim ile görüştüm her ay normal maaşım yatacak, izin parasını ben çekince iş yerime vereceğim. Böylesi bizim daha çok işimize geldi. En azından düzenimiz bozulmayacak, bir de Allahın izniyle bebek eklenince masraflar daha farklı dağılacak, o yüzden iyi oldu bizim için.
ayyy canım aklınla çok yaşa ben bunu hiç düşünemedim desem :) bende gidip konuşayım yaaa ama her iş yeri yaparmıki bunu sanmıyorum ama yinede şansımı deneyeceğim eğer olursa süper olur valla

Uyku seti derken neyi kastediyosunuz tam anlamıyorum sanırım..
Ben nevresim seti aldım içinde nevresim,lastikli çarşaf ve yastık kılıfı var..
Bir de yan korumalık aldım..
istersen yan korumalığın modelinin aynısının nevresim seti de vardı ben farklı almak istedim..onların birleşmiş hali mi uyku seti oluyo acaba..bak link koyuyorum modellerde fiyatlar da yazıyo benim aldıklarımın resimleri de bunlar..

http://www.englishhome.com.tr/bebek-odasi-tekstili/

ayy ben yerim o takımları çok güzeller.2.bi uyku seti alacaktım uygun fiyatlı bişey arıyordum bu çok güzelmiş
güle güle kullansın kuzucuklar

Okul bitti atanmaya çalışıyorum canım. O kadar sıcaklarda şu halimle gece 10'lara kadar kurslara gittim. Dua edin nolur! Hamişlerin duası kabul olurmuş.. :KK19:
Yapamıcam gibi geliyo çünkü:KK61:
Canım dualarım seninle inşallah emeğinin karşılığını alırsın. Hangi bölüm

Valla canım beni 4 ay oldu çekiyorum ama dinlenmekten başka yapacak birşey yok doktorumun dediğine göre hoş dinlensende geçmiyor sadece yattığında hissetmiyorsun o kadar ayağa kalktığın an vuruyor yine sancı
ben yine bu süre zarfında çalıştım halada iki haftam var ama onun dışında hep yattıyorum evde hiç bir şekilde iş yapmıyorum yorulmuyorum gezmiyorum gezemiyorum

hadi az kaldı canım, allah yardımcın olsun

Kızlar arkadaşlarıma boyle bir hediye hazirladim isim etiketi büyük olmuş kucultup yapistiracam üstüne

Eklentiler

• IMAG0821.webp
    IMAG0821.webp
    213,1 KB · Görüntüleme: 94
Back
X