• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar suan evde müthis bir pazarlık var gülmekten zor yazıyorum.Esim süpürge tutacak eve ahiret soruları soruyor bana. Evin her yerine mi süpürülecek?koltuk kanepelerin altını da süpürecek miyim yoksa sadece orta mı?sadece salonu süpürsek yetmez mi?bunları sorarken de kanepenin sağından soluna yatarak soruyor ortada ne süpürge var ne bisey :KK57: ve beni koparan son söz'' Aslında ev temiz haftasonuna kadar götürür bizi demi sence de öyle değil mi?'':KK70:

Ayy cok komikler bunlar ya pazarliga bak sen..benim esimde diyo simdi temizlige basliyorum bitene kadar sakin konusma.. Cunku hep soyleniyorum orasi olmadi burasi olmadi:KK48:
Kızlar suan evde müthis bir pazarlık var gülmekten zor yazıyorum.Esim süpürge tutacak eve ahiret soruları soruyor bana. Evin her yerine mi süpürülecek?koltuk kanepelerin altını da süpürecek miyim yoksa sadece orta mı?sadece salonu süpürsek yetmez mi?bunları sorarken de kanepenin sağından soluna yatarak soruyor ortada ne süpürge var ne bisey :KK57: ve beni koparan son söz'' Aslında ev temiz haftasonuna kadar götürür bizi demi sence de öyle değil mi?'':KK70:

canım öncesini de okudum..
hamilelik sürecinde bizden çok etrafımızdaki insanlar değişiyor nedense ilgi alaka bekliyor..
ya da biz hamile olduğumuz için öyle hissediyoruz bilmiyorum..bende benzer şeyler yaşıyorum tahmin edebiliyorum içinde bulunduğun durumu...
bu durumda yapabileceğin tek şey bence eşinle hiiiçç münakaşaya girme annesiyle ilgili bir şey de söyleme..kendini ve bebeğini düşün doğumdan sonra da eşin zaten farkedicek anyayı konyayı görücek şimdi bir şey anlamasını bekleme...

benim kv yok ama şu var ki , annenin yerini tutacağını zannetmiyorum. canını sıkmakta haklısın. ama en güzeli böyle durumlarda beklentini iyice düşürmek, yükseltikçe daha da üzülüyorsun. insanın hamileyken en büyük destekçisi anne de bir kenara eşi oluyor. eşin seni anlıyorsa çok da takma kafana. eşimin ne annesi ne babası var, evlenirken o kadar yalnız evlendik ki anlatamam sana, zor geçti benim o süreç şuanda da yine öyle. ama şunu anladım kendimizi üzüyoruz sadece, onlar farkında bile olmuyorlar çoğu kez ya da takmıyorlar

Canım kv nin düşünceli olduğunu söylüyorsan kendisine açıkça söylesene iletişiminiz de iyi anladığım kadarı ile..kendisine belirt anne bunları yaptıracaksın ama benim doğumuma denk geliyor işlerimiz olacak misafirlerim olacak bana yardım gerekiyor falan diye belki gerçekten düşünememiştir bilemiyorum..
Eşine de yüklenme bu konuda bişey söyleme sonuçta annesi haklı olsanda üzülür sn bu sorunu kv ile hallet bence tatlım

canım benim hormonlarımız nedeniyle farklı düşünüyoruz benim kv konyada köyde bizde ordudayız dogum kasımda olacak annem gelecek en fazla bir ay kalır en fazla sonrası yalnız olacagım ama kv dem 15 tatilinde gelecekmiş yani bana yardıma değil oturmaya gelecek ben hizmet edecem bebeğimle geçireceğim zamanı onlara yemek hazırlamakla geçirecem haa bir de eşimin babaannesi gelrse yandım onu niye yaptın onu oraya koyma ayyy vıdı vıdı vıdı işte böyle

ben kvden memnunum ama ben mesafe taraftarıyım. annem yakınımda yetıyr bana. o gelecek ama cok dursun ıstemıyrm rahat edemem. gelecek tabı torununu gorecek sevecek en dogal hakkı, esım dogum oncesı gelsın ıstıyor. ben asla yorum yapmıyrm ama aklımdan gecen d. sonrası gelmesı. gelıp ne yapacak kı, annem olsun yanımda. ben onun yanında rahat olamam. dogunca gelmesı ıyı.

ama Allah yukarıda, aynı bnm tarz bı kadın, soguk mesafelı, farklı sehırlerdeyız 2 3 hafta bır konusuyrz yetıyor benı cok sevıo bende onu. esıme asla annesı hakkında yorum yapmam. zaten kadıncagız fırsatta vermedı. Allah razı olsun.

gelelım konuya, senın yerınde olsam tadılata cok sevınırdım. ısı olacak senın yanına gelemeyecek ohh , kendın bakarsın bebısıne annende yardım eder, daha rahat :KK19:

Kızlar çok sağolun, inanın ben ne düşüneceğimi şaşırdım. Bu akşam açık açık söyledi aslında "bütün kış tadilatla uğraşacağım, mart ayında da burun ameliyatı olacağım" dedi. Üzüldüm hemde çok üzüldüm. Şimdiye kadar ki davranışları, bana hep değer verdiğini gösteriyordu. Ama artık öyle olmadığını gördüm. Ameliyatı biter, iyileşir, ordan da yazlığa gider zaten. Zaten şöyle bir durum var, Allah'a çok şükür benim annem kız kardeşim bana yeterler. Sanırım istediğim sadece ilgiydi, ama madem o bundan kaçıyor bundan sonra bende "annecim annecim" derim. Birşey oldu mu ben de kaçarım.
P Peysmeyker canım, sen konuş demişsin de, aslında haklısın. Bende düşündüm ama, bu akşam söylediklerinden sonra gerek olduğunu düşünmüyorum artık.

Ayy cok komikler bunlar ya pazarliga bak sen..benim esimde diyo simdi temizlige basliyorum bitene kadar sakin konusma.. Cunku hep soyleniyorum orasi olmadi burasi olmadi:KK48:
ahahaha uzman ya bunlar isime karısma demiyor mu :KK48: halen daha hareket yok benimkinde temizliğe konsantre oluyormus ee ne zaman baslayacaksın dedim 9 da baslarım 5 dakkalık is diyor.Özgüvene bak:KK48:

Arkadaşlar ya ben de 4 gündür belimden sağ kalçama doğru saplanan bir ağrı var. İlk başlarda da oluyordu uzun süre yattığımda ya da oturduğumda kalkınca oluyordu ama artık dururken birden geliyor. Üstüne basamaz hale geliyorum. Acaba Hamilelikten mi yok sa bel fıtığı falan mı ki, hamilelik öncesi de biraz vardı bel sıkıntım ama doktora hiç gitmemiştim. Umarım sadece hamileliğe bağlı bir durumdur
Canım benimde gece oluyo genelde belimden sağ bacağıma vuruyo komple ağrıyo ama bacağım ve kesinlikle gece uyku yok bana bu yüzden kramp gibide değil ama önceden hiç böyle bişey yaşamamştım sanırım hamilelikten dolayı oldu gerçekten zor bi ağrı dayanamyrm bazen inş doğumdan sonra geçer

ahahaha uzman ya bunlar isime karısma demiyor mu :KK48: halen daha hareket yok benimkinde temizliğe konsantre oluyormus ee ne zaman baslayacaksın dedim 9 da baslarım 5 dakkalık is diyor.Özgüvene bak:KK48:
Ayy çok komikler ya benimkide aynı valla bide stres yapıyo begenmeynce kızıyo falan:-) bi doğursaydın diyodur artık içinden çünkü 3. Aydan beti nerdeyse evi hep o süpürüyo temzliyo:-)

Ayy çok komikler ya benimkide aynı valla bide stres yapıyo begenmeynce kızıyo falan:-) bi doğursaydın diyodur artık içinden çünkü 3. Aydan beti nerdeyse evi hep o süpürüyo temzliyo:-)
Benim ki ilk defa yapacak ablası panik oldu:-) valla bu aya kadar ne temizlik ne yemek hiç birini ihmal etmedim ona da sen yap demedim ohhh o da baktı isi götürüyorum zor da olsa seslenmedi ama bu hafta çok zorlanıyorum artık bir isin ucundan tutsun cuma dan beri yalvarıyorum evi süpürsün diye her gün tmm tmm kaç gün oldu bu gün için tehdit ettim süpürene kadar yemek yapmam diye korkudan yapacak yani:KK62:En Büyük KK:KK55:

Kizlar merhaba tek tek cevap veremiyorum mukemmel bir bas agrisi var nst 100 ustu ve 10 dk da 2 den fazla sanci cikiyor benim haylaz acele ediyor biz durdurmaya calisiyoruz acilma suan icin yok yarin rahim agzi kalinligina bakilacak. Doktor sancilarin yuksek olduğunu resmen dogum sancisi yasadigimi soyluyor. Buarada hepinize tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Lütfen dua edin en azindan 4 hafta daha kalsın

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğin biraz daha kalır içeride. Umarım sizin için en hayırlısı olur.

Kızlar bugün oğluşumuzu gördük gözlerini ağzını açıp kapadı gözleri büyüktü benimkilere benziyodu. Yanakları tombuldu. 32+2 deyiz 2100 gram olmuş heycandan boyunu sormayı unuttuk :-) doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi. ilk defa bu kadar net görebildik eşim biz oğlumuzu alıp gitsek hemen dedi :-) neyse sizinle paylaşmak istediğim bişey oldu doktoru beklerken yanımda bi bayan oturuyodu kaç aylık dedi 8 dedim. Nerende taşıyosun sen o çocuğu dedi ben güldüm 2 3 aylık gibi dedi sonra çok üzgün bi şekilde yüzüme bakıp bebeğin sağlıklı mı diye sordu bende gayet iyi kilosu boyu Çok sağlıklı dedim. Normal doğum mu dedi inşallah dedim. Sakın olma dedi yaşlanınca altına kaçırcaksın dedi cinsellikten zevk almıycaksın artık dedi. Ben yazmaya utanıyorum ama aynen şöyle dedi adam gircek çıkçak anlamıycaksın dedi .neyse ki o anda benim sıram geldi ve kalktım yanından. Bazı insanların edebi kalmamış yahu ayrıca niye böyle olumsuz konuşup insanın moralini bozarlar ki

Valla ben bu konuyu açık açık doktoruma sordum. Bende normal doğum istiyorum, şu an ki gidişatta o şekilde inşallah. Doktorum "evet eskiye göre genişleme oluyor, ama dikişlerde önemli ben özellikle daraltarak dikiyorum" dedi. Tabi maşallah kadın da edep falan kalmamış, insan bu şekilde mi söyler. Hoş söylemesine de gerek yok zaten, ne gerek var. Millet şaşırmış kendini iyice. Bayılıyorlar korku hikayeleri anlatmaya.

:KK70::KK70:erkek kafası işte benmkide tam tersi sağolsn bugün kendisi dedi temzlk yapalm diye sonrada kalktı her yeri süpürdü sildi bnde kalktm bi tek toz aldm :KK54:

Benim ki ilk defa yapacak ablası panik oldu:-) valla bu aya kadar ne temizlik ne yemek hiç birini ihmal etmedim ona da sen yap demedim ohhh o da baktı isi götürüyorum zor da olsa seslenmedi ama bu hafta çok zorlanıyorum artık bir isin ucundan tutsun cuma dan beri yalvarıyorum evi süpürsün diye her gün tmm tmm kaç gün oldu bu gün için tehdit ettim süpürene kadar yemek yapmam diye korkudan yapacak yani:KK62:En Büyük KK:KK55:
:-) hmm ilkse tabi heycanlanmştır neyse alışır gerşeyin bir ilki vardır:-) ama onlar temzlik yaparken çok komik oluyolar söyleyim oturup izle bak:KK53: bende artık 2 güne bir süpürelim ev batmadın dedim büyük temzlik yaptık söylendi biraz bende insanım bilmem ne demeye başladı tamam sen yapmazsan yapma ben süpürürüm dedim trip attım ertesi gün kendim süpürdüm sildim ama sancıdan öldüm geldi baktı yapmışım işleri bi üzüldü özür falan diledi yemin ettrdi bide ben yapmycam diye :KK53: Hahaha şimdi süpürüyo iki güne bir boşver alıştırmak lazım doğumdan sonrada lazım olcak:KK53::KK53:

:KK70::KK70:erkek kafası işte benmkide tam tersi sağolsn bugün kendisi dedi temzlk yapalm diye sonrada kalktı her yeri süpürdü sildi bnde kalktm bi tek toz aldm :KK54:
Brawo valla esine söyletmeden yapsalar ne olur sanki...yani hamile olan esim olsa ben kıyamam is mi yaptırırım ya :KK43:

Kendisinin yapmasıda güzel bende şimdiye kadar hiç evi süpür felan demedim ama sağolsun camı hep o sildi sen uzanma ben yaparım dedi

işte bu kadın dayanışması:KK52: valla en iyisini yapıyorsunuz kızlar alıştırın şimdiden bende alıştırdım yarın dogurdugumuzda evi pasak götürmesin diye simdiden azar azar başlatmak lazım:KK69:sonucta belirli bi müddet kalkıp çekip ceviremicez evi şimdiden alıssınlarda o zorlu dönemde sorun cıkarmasınlar:KK48:

kızlar ne sanslısınız ya benım esım hayatta yapmaz zaten ısı de musade etmez bu duruma bu aykı temızlıklerımı nasıl yapcam onu dusunuyom kara kara bende
Valla benimkide yapmıyor canım yerinden kalkmaz evd. bir kere çok hastalanmıstım o zaman yaptı onla da kaldı...isi neden engel olsun sana yardım etmeye bunları bi yerden baslatmamız lazım çocuk olunca hersey dört dörtlük olmayacak yardım etmeyi öğrensinler.

kızlar ne sanslısınız ya benım esım hayatta yapmaz zaten ısı de musade etmez bu duruma bu aykı temızlıklerımı nasıl yapcam onu dusunuyom kara kara bende
canım yapmaz diye birşey yok elbet bi gün tatili vardır güzel dille rica et eşinden gerekire o süprsün sende silmeyi teklif et en azından silme işlemi yaparken pek eğilme filan olmuyor ama sakın tek başına bütün işi kendn göğüsleme artık çk ağırlaştık ve bel dayanmıyoor

Back
X