2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Eşim kafana çok takiyosun stres yapiyosun o yüzden hissedemiyosundur diyo..
Simdi sağlık ocağında ki hemsireyi aradım bizim burda yok dedi..
En yakın hastaneyede arabayla gidiliyo..
Offff şimdiden elim ayağım buz kesti..

canım bişi yoktur inşallah.. rahat ol lütfen aklına takıldıkça öyle oluyor benim doktor randevum yaklaştıkça korkularım başlardı kızım hareket etmiyomuş gibi hissederdim kaç kez öle randevumu öne çektim yada hareket etmiyo bişi oldu die acile koştum daha yeni yeni normale dönüyorum gibi...

arkadaşlar merhaba ,

Bayadır okuyorum kızlar ama yazmadım uzun zamandır , önce myom sorunu oldu çok zor günler geçirdim , şimdi o bitti bebeğimde bir sorun var ayaklarında içe dönüklük varmış yeni öğrendim bu aralar çok zorlanıyorum ne yapabilirim bilemiyorum , ayaklarındaki sorunu doğumdan hemen sonra alçıya alarak ve ya özel ayakkabı ile düzeltebiliyorlarmış çok önemli bir sorun değilmiş ama yinede çok üzülüyorum , nasıl olacak iyileşme süreci onu düşünüyorum , çok daha kötü şeyler yaşayan insanları düşünüyorum.
Birde böylebir sorun varsa başka sorunlarda olabilir mi diyorum ?

Ayakdaki sorun ile ilgili bilgisi olan var mı ?

bu yazdıkların o kadar doğru ki kasımın 24'ünde dedem vefat etti haberi alınca kapıp koyverdim kendimi bi ağlama ki sorma gitsin katıla katıla ağlıyorum, bebeğim içerde taklalar atmaya başladı resmen her zamanki hareketlerinden farklıydı nasıl anlatsam bilemiyorum sanki içerde sıkışmışta çıkmak istiyo gibiydi, dedim özlem kendine gel 84 yaşına kadar elden ayaktan düşmeden yaşamış bir adamdı senin deden,Allah o yattıkça bizlere ömür versin dedim kendime geldim bebekte normale döndü :31:

Başın sağolsun,valla çok iyi atlatmışsın,mantığımız bu olmalı işte,üzüntüyü ertelememiz şart.O minicik daha,nolduğunu anlamıyo.Ben senin panik atağı da yenebiliceğinden eminim,yazdıklarından belli.

Bak sana bişey anlatıyım,benim doğumun çok zor olmuş.Annem hep söyler,bilinçaltına inince de ne çıktı biliyo musun,ben doğum anına gittim.Anne karnına yani,kadın ne hissediyosun diyo,korkuyorum,çıkmak istemiyorum dedim.Neden dedi,annem çok sinirli,bağırıyo,ben daha küçücüğüm,kendimi savunamam,çıkmıycam dedim.
Annem de hep derdi ki,sen bir türlü doğmadın,ben ölüyodum,bırakın ölsün,yoksa ben ölcem demiş.Mor doğmuşum zaten.
Bak düşün,anne karnında bile duygularımız var,doğumumu zorlaştırmış annemin duyguları.
Kadın zaten hemen onları temizledi,yoksa etkilerdi dedi kendi doğumunu.
O yüzden diyorum,onlar hiçbişeyi anlamıycak kadar minik ve sadece bize sığınıyolar.Muazzam bişey bu,ben tüm süreçte zaten,Allah'ım ne büyüksün diyorum,insanın aklı almıyo,içinde can büyüyo ve tek yuvası biziz.

Allah hepimize sağlıklı doğum,hamilelik versin.:49:

arkadaşlar merhaba ,

Bayadır okuyorum kızlar ama yazmadım uzun zamandır , önce myom sorunu oldu çok zor günler geçirdim , şimdi o bitti bebeğimde bir sorun var ayaklarında içe dönüklük varmış yeni öğrendim bu aralar çok zorlanıyorum ne yapabilirim bilemiyorum , ayaklarındaki sorunu doğumdan hemen sonra alçıya alarak ve ya özel ayakkabı ile düzeltebiliyorlarmış çok önemli bir sorun değilmiş ama yinede çok üzülüyorum , nasıl olacak iyileşme süreci onu düşünüyorum , çok daha kötü şeyler yaşayan insanları düşünüyorum.

çok geçmiş olsun,ben hiç duymadım ama en azından şükür ki dermansız değilmiş bak.Allah öyle sınamasın.O anlamıycak bile,iyileşicek,üzülme sen..:nazar::nazar:

Slm kizlar bugub bi endise ile doktorumub aradim.2 gundur cok fena bir sekilde belim agriyo.gece sagdan sola donerken bacagima kramp giroyo ve 2 gundur sol kasigima 10 dk da bir bi sanci giriyodu.doktoruma telefonda bunlaro soyleyince hemen cagirdi.gittim allaha sukur biseyimiz yokmis.oglum cok iyi sekil degistirmis namaz kilar gibi duruyodu.1250gr ve 37.6 cm.sukurler olsun.sancilarimda buyuk olasilikla belimin agrisi yuzunden oluyo dedi ayakta cok fazla kalmamaya dikkat et dedi.15 gun sanra gene gel dedi.cok rahatladim.ben ole endise icinde iken benim pasam fildir fildir oynuyodu:) yer annesi onun ballarini:) allah herkese saglikli ve hayirli bi evlat nasip etsin
geçmiş olsun, önemli bi durum olmamasına sevindim canım. paşana da maaşallah, biz neler çekiyoruz, onların keyfi gayet yerinde :1:
Kızlar bunları yapmakla meşgul oluyorum bir kaç gündür hemde vakit geçiriyorumm hepsini bitiremedim ama paylaşmak için sabırsızlandım :))))
kız maşallah sana, ellerine sağlık. çok güzel oluyolar :46:
O kadar malzeme aldım örgü örmek için elime ne zaman alsam yapmak için gözlerim bulanıyor =)
Sanırım vazgeçsem iyi olacak.
Göz tansiyonum mu düşüyor anlamadım.
ben de bi heves başladım bakalım, sonu nereye varacak :6::6::9::9:
Ya kızlar doktora gitmek için pazartesiyi bekleyim mi sizce?
bebeğin hareketleriyle ilgili endişelerin için diyosan bence bekleme canım, için rahat etmeyecek senin. hafta sonun zehir olacak. ama hissettiysen için rahatladıysa o başka.

Başın sağolsun,valla çok iyi atlatmışsın,mantığımız bu olmalı işte,üzüntüyü ertelememiz şart.O minicik daha,nolduğunu anlamıyo.Ben senin panik atağı da yenebiliceğinden eminim,yazdıklarından belli.

Bak sana bişey anlatıyım,benim doğumun çok zor olmuş.Annem hep söyler,bilinçaltına inince de ne çıktı biliyo musun,ben doğum anına gittim.Anne karnına yani,kadın ne hissediyosun diyo,korkuyorum,çıkmak istemiyorum dedim.Neden dedi,annem çok sinirli,bağırıyo,ben daha küçücüğüm,kendimi savunamam,çıkmıycam dedim.
Annem de hep derdi ki,sen bir türlü doğmadın,ben ölüyodum,bırakın ölsün,yoksa ben ölcem demiş.Mor doğmuşum zaten.
Bak düşün,anne karnında bile duygularımız var,doğumumu zorlaştırmış annemin duyguları.
Kadın zaten hemen onları temizledi,yoksa etkilerdi dedi kendi doğumunu.
O yüzden diyorum,onlar hiçbişeyi anlamıycak kadar minik ve sadece bize sığınıyolar.Muazzam bişey bu,ben tüm süreçte zaten,Allah'ım ne büyüksün diyorum,insanın aklı almıyo,içinde can büyüyo ve tek yuvası biziz.

Allah hepimize sağlıklı doğum,hamilelik versin.:49:

çok etkilendim yazdığından ne güzel bir yere gitmişsin sen, kime gittin nerde gittin, benimde gidesim geldi wala kaç seans aldım, kaç para idi, süper hafiflemişsindir, rahatlamışsındır...

çok etkilendim yazdığından ne güzel bir yere gitmişsin sen, kime gittin nerde gittin, benimde gidesim geldi wala kaç seans aldım, kaç para idi, süper hafiflemişsindir, rahatlamışsındır...

valla öyle oldu,2 kere gittim ben,sayısına kadın karar veriyo biraz da.her seans en az 3 saat sürdü.baya da uğraşıyo.2 yerde ofisi var,Ataşehir,Nişantaşı.Google'a "yolculuk Selda" yazınca çıkan ilk link.
5 tanıdığım daha gitti,1i çok kapalı oldugu için işe yaramadı.Diğerleri çok memnun.Herkeste farklı oluyomuş.İlla ona gitmek de şart değil,bu alanda dolu seans,çalışma var,ne temizleyebilirsek,kendimiz için bebeğimiz için o kadar iyi.

Seansı 300 tl.Pahalı ama ben çok sinirliydim,hem kendime hem bebeğime,hem eşime zarar vericem bu gidişle diye gittim.Seanstan beri çok şükür kuş gibiyim.Başka bişeye para vericeğime kendime iyilik yapiyim dedim.Benim değdi.
:49:

selam kızlar, bugün şeker yüklememizi olduk 126 çıktı doktor normal dedi ama yine de normal aralığı 110 yazıyordu kağıtta içimede şüphe düşmedi değil? 1100 olmuş kızım ve kansızlık başlamıs bende kan hapı verdi doktor kan hapı mide bulandırıyor diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum zaten 7 aydır süreklı bulanıyor. yarında tetenoz 2.dozunu olacağım doktora olmasam olmazmı diye sordum ama kaçış yok tek doz korumaz yaptır dedi :( bide öğretmen olup tatilde memleketine gidecek olanlar doktor uçak yada araba hangisini önerdi bana arabayla gitme dedi büyük ihtimal uçakla gideceğim sizler karar verdiniz mi nasıl gideceğinize?:emir_bebek:

Selamlar güzel nisan annelerii :16:
Arada girip okuyorum ama çok fırsatım olmuyor yazmaya. Umarım herkes iyidir.

e3sme3r Canım sana özel öpücüklerrr :16::16::16:

Benim şekerim de 135 çıktı. 140 yazıyordu sınır. Doktor bana da normal dedi canım

bende de 145 çıktı. doktor sınıra yakın dedi, 100 lük yükleme yaptırcaz haftaya. sınır 140 diye biliyorum ben. kubizm tetanoz aşısını da yaptır muhakkak, önemli. benim iki dozda da kolum sadece 1 gün, o da dokununca ağrıdı, çok sorun olmadı. ayrıca kan hapının etkisi de kişiden kişiye değişiyo canım, inşallah senin mideni çok etkilemez. etkilenirsen de doktoruna danış, gece yatmadan içip uyu. o zaman sorun olmaz diye düşünüyorum :49:

ben de bu cts sabah erkenden şeker yüklemesine gideceğim
ilk 30 aralık pts gittim yeni daha o yüzden odaları gezicem şuraya bakıcam buraya bakıcam diyemedim ama balgat koruya gittim gayet güzeldi burası daha sonra yapıldı güzeldir die düşünüyorum
gene sen gezersen bi anlatıver :)) bekliyorum

anlatırım tabii :D bu sefer daha heyecanlıyım büyüyor bebişler ve vuslat yaklaşıyor ;)

huu kızlar nasılsınız bakalım mınısler nasıl keyflerınız yerındedır ınsallh bu aralar pek gırremıyorum sole bı goz atıyorum bazen benım bebeım 2 gun cok az kımıldıyo zor hısedıyorum bazende delı gbı canlı acba sıze oluyo mu kızler 2 gun kımldamınca cook merk edıyorum benn:53::53::53::53:

aynen canım bazen çok hareketli ve güçlü hissediyorum sonra nirkaç gün daha az hissediyorum ama önemli olan arada bir hissetmek zaten doğaldır diye düşünmekteyim

Eki Görüntüle 917561 $mavicizgili baby.webp $kapsonlu pembe2.webp $kapsonlu mavi.webp Eki Görüntüle 917565 Eki Görüntüle 917566 Eki Görüntüle 917567 Eki Görüntüle 917568
hepsi ve daha fazlası 9ay10gungiyim. com adresinde
face adreside 9ay10gungiyim

selam kızlar, bugün şeker yüklememizi olduk 126 çıktı doktor normal dedi ama yine de normal aralığı 110 yazıyordu kağıtta içimede şüphe düşmedi değil? 1100 olmuş kızım ve kansızlık başlamıs bende kan hapı verdi doktor kan hapı mide bulandırıyor diyorlar ama nasıl olacak bilmiyorum zaten 7 aydır süreklı bulanıyor. yarında tetenoz 2.dozunu olacağım doktora olmasam olmazmı diye sordum ama kaçış yok tek doz korumaz yaptır dedi :( bide öğretmen olup tatilde memleketine gidecek olanlar doktor uçak yada araba hangisini önerdi bana arabayla gitme dedi büyük ihtimal uçakla gideceğim sizler karar verdiniz mi nasıl gideceğinize?:emir_bebek:

tavsiyem kan hapını karnın tokken ve gece yatarken al ben öyle yapıyorum hiç bulanmıyor normalde asla içemezdim

Günaydın canım hayırlı cumalar..
Bugün 25 haftalık olduk..
Ayın 31 ine kadar net bi şekilde hissediyordum o yüzden bu kadar gelgitlerim var kafamda. .

en son kararın ne bilmiyorum ama bence sen doktora git pimpiriklendin iyice git için ancak öyle rahat eder kötü birşey olduğunu sanmıyorum ama bende yavaşlayınca korkuyorum karnımı dürtüyorum annem torunumu rahat bırak diyor :) çok haklısın git doktora yoksa rahatlamayacaksın

arkadaşlar merhaba ,

geçmiş olsun rabbim dermansız dert vermesin tabi üzücü ama şükret iraz sıkıntı yaşayacaksın sonra unutup gideceksin inşallahh

Teşekkür ederim kızlar kavonozları internetten akgün züccaciyeden aldım, üzerindeki resimleri zazzle diye siteden yaptım orda hazır beğeniyorsun ismini yazıyorsun sadece basım işinide merkeze gönderdim fotocuda bastırdım fotoğraf baskısı, sonrası yapıştır seker koy ve kurdele... Benim bulunduğum yerde baskı içinde kimse olmadığı için foto baskısı oldu, ama bunu asıl öğrendiğim arkadaş kalın kağıtta renkli çıktı almış

zazzle yabancı bı sıte sen soyleyınce baktım ama nerden hazırlanıyor o kızmını bulamadım kopyala falan mı yaptın canım

canım benim, çok gerildin sen bikaç gündür :20: birazcık sakin olmaya çalış kuzum, biliyorum demesi kolay diyeceksin ama gör bak hiç bi sorun çıkmayacak. minik kuzunu ultrason ekranında keyfi yerinde yatıyo göreceksin. sonra da gelip bize güzel haberler vereceksin. hareketlerini hissediyosun sonuçta, derinden de olsa. sen önce bi kafandan kötü fikirleri kov bakiiimmm

arkadaşlar merhaba ,

canım geçmiş olsun. hiç bir fikrim yok ama çok da üzme kendini, en azından tedavisi olan bi sorunmuş. üzülmekte haklısın ama çaresi var sonuçta. Allah dermansız dert vermesin bizlere ve bebeklerimize.

valla öyle oldu,2 kere gittim ben,sayısına kadın karar veriyo biraz da.her seans en az 3 saat sürdü.baya da uğraşıyo.2 yerde ofisi var,Ataşehir,Nişantaşı.Google'a "yolculuk Selda" yazınca çıkan ilk link.
5 tanıdığım daha gitti,1i çok kapalı oldugu için işe yaramadı.Diğerleri çok memnun.Herkeste farklı oluyomuş.İlla ona gitmek de şart değil,bu alanda dolu seans,çalışma var,ne temizleyebilirsek,kendimiz için bebeğimiz için o kadar iyi.

Seansı 300 tl.Pahalı ama ben çok sinirliydim,hem kendime hem bebeğime,hem eşime zarar vericem bu gidişle diye gittim.Seanstan beri çok şükür kuş gibiyim.Başka bişeye para vericeğime kendime iyilik yapiyim dedim.Benim değdi.
:49:

İstanbulda olsaydım hiç vakit kaybetmez kesinlikle giderdim verilen paranın hiç önemi yok yeter ki işe yarasın hem nerelere hiç yokken para harcıyoruz ki,, bende bir araştırayım bulunduğum yere yakın varsa gitmeyi çok isterim...

canım benim, çok gerildin sen bikaç gündür :20: birazcık sakin olmaya çalış kuzum, biliyorum demesi kolay diyeceksin ama gör bak hiç bi sorun çıkmayacak. minik kuzunu ultrason ekranında keyfi yerinde yatıyo göreceksin. sonra da gelip bize güzel haberler vereceksin. hareketlerini hissediyosun sonuçta, derinden de olsa. sen önce bi kafandan kötü fikirleri kov bakiiimmm

canım geçmiş olsun. hiç bir fikrim yok ama çok da üzme kendini, en azından tedavisi olan bi sorunmuş. üzülmekte haklısın ama çaresi var sonuçta. Allah dermansız dert vermesin bizlere ve bebeklerimize.

Ayy hemde nasıl gerim gerim gerildim..
Esimden haber bekliyorum gelmedi henüz..
Bu gidişle anca 1.30dan sonraki muayeneye yetisiriz zaten. .

zazzle yabancı bı sıte sen soyleyınce baktım ama nerden hazırlanıyor o kızmını bulamadım kopyala falan mı yaptın canım

google gir, zazzle baby sticker yaz, ordan bilgisayarın sol tarafından round yazan yere tıkla, daha sonra halka şeklinde olan tüm bebek stickerleri önüne gelecek, istediğini beğen, tıklayınca üstüne ne yazmak istediğin sana sorulacak, oraya istediğin yazıyı yaz, sonra tamam de, daha sonra save (kaydet) putonu var, ordan kaydedeceksin, beğendiğin tüm stikerleri bu şekilde yap, daha sonra tüm yaptığın stikerleri paintte kopyala, ve fotoğrafçıdan çıktısını al, bu kadarcık deryacım...

Back
X