2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar :16:
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

mutlu yıllar canım...

Halet-i ruhiyemiz çok değişken oldu bu aralar:24: Aynı gün içinde bir dakika kendimi dünyanın en güzeli gibi hissediyorum, beş dakika sonra aynada "ay bu da kim, gülüm senin yüzüne ne oldu?; olamaz oradaki çatlak mı neeeee" moduna geçip "aşkımmmmmmmmmm gelir misin bir lütfen, bir baksana bende bir değişiklik var mııı???" diye eşimden medet umuyorum. Gariban ne söyleyeceğini şaşırıyor en son "senin ilacın bitter, ben gidip alıp geleyim" deyip aradan sıyrılıyor:33: Seninki de geçici canım. İzne ayrıldığında daha rahat edersin hiç sıkılacağını sanmıyorum:34:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

evet aynı, giyinmek bile istemiyorum bazen, ev hali oluyorum, sonra ev halinden sıkılıyorum, bende iznime ayrılacağım günü bekliyorum zaten, izne ayrılmama bugün itibari ile 33 gün kaldı, onu bile sayıyorum :)

25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

Mutlu yillar bugunun en guzel hediyesi karnindaki tekmeler :) insallah 3 ay sonrada kucağınızda bu yil sonraki yillarin mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle

nice mutlu yaşlara canım.Eşin ve kızınla tabi. :emir_bebek:

Kızlar sizinde şikayetler başlamış.Aynıları bende de var ve an itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım.70 kilo olmuşum.Daha doğuma 3 ay var.Bu gidişle sonumu düşünemiyorum.Ama engel de olamıyorum.Tek tesellim doğumdan sonra veririm düşüncesi.Dün gece yatakta sağıma döndüm eşime sarıldım.Kasıklarıma bi ağrı girdi doğuruyorum sandım.SOnra sırtüstü yattım.Meğersem benim sıpa tekmeliyomuş.Pozisyon değiştirince rahatladı.Artık yer değiştirmesini bile hisediyorum kızlar.Böyle tuhaf tuhaf yılan sürünür ya öle ele geliyo. :1:

mutlu yıllar tatlımmm:3::3:

canım benım nıce sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar dilerim bu yıl sana düntyanın en güzel mutluluğuu bebişin getirsin bır dahakı yıl beraber kutlamanız dileğiyle nıce yaşlara :34::71:

günaydın kızlar.... hepimizin hemen hemen aynı şikayeri var. uykularım düzensizleşti kesintisiz uyumayı özledim.
sol tarafıma hiç yatamıyorum sırtıma sık sık ağrılar giriyor çok nadir de başım dönüyor.. bazen zaman hemen geçsin istiyorum bazen de bebişimden ayrılmak istemiyorum.. çok şükür yinede herşey normal bebiş sağlıklı bende sağlıklıyım...
bu haftalar bebek odası arayışındayız bebek odaları almış başını gidiyor 3000 tl ile 8000 tl arasında değişiyor...
iyi hoş güzel de bebeğim biraz büyüyünce arabasıyla oynamak isteyecek sticker yapıştırmak istiycek boyamak isteyecek odasına zarar verecek bu yüzden birazcık kafam karışıyor bazen diyorum orta halli bebek odası yapıp ileride kendini bilince anaokul döneminde kendi zevkine göre mi oda yapsam acaba.....
şu zürafa desenli bebek odası 3-5 yıl idare edemez mi acaba fiyatı da oldukça uyguna geliyor 800 tl gibi birşey...
sizler neler düşünüyosunuz bu konuda ....?

canım benım cok mantıklı düşünmüşsün bız ne kadarda korusakta o mobilyalar kötü olacak bencede zürafa mobılya cok ıyı ve mantıklı cok da güzel :34:

Dogum gunun kutlu olsun bebiiikk :) nice nice mutlu seneler gor kizinla esinle ve tabi kizinin kardesleriyle :D her gunun bi oncekinden guzel gecsin, seneye bu gun minisinle beraber kutlarsin :) benim dogum gunum nisanda, dogumdu lohusydi derken kaynayacak gibi :) sen tadini cikar ;) cok optummm

"Doğum tarihinden daha önce doğum yapan kadın memurun, erken doğum nedeniyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süreleri doğum sonrası analık izni süresine eklenir." ibare bu, yani normal doğum sezeryan farketmiyo
Evet canim, ben de oyle biliyorum. Hatta beklenen tarihten gec yaparsan dogumu rapor alip o gunleri de dogum sonrasina ekleyebiliyormussun. Doktorum oyle demisti.
Aynen cnm :)
Gunler geciyor geciyor gebelik haftam ilerlemiyor :(

Gunaydin cnm ince yastiklarin birini karninin gobusunun altina birini de bacaklarinin arasina koy uyurken bana iyi geldi.
Nefes alamama bende simdiden basladi bu arada
Saol canim. Deniyorum iste biseyler, yastik yorgan ne bulursam destek yapiyorum kendime :D olan zavalli tocisime oluyo, adam yastiksiz yorgansiz yatiyo. Naapalim. İyi gunde kotu gunde di mi ama ;)
Çok sıkılıyorum artık, sanırım bunalıma girmek üzereyim :( zaman geçmiyor, vakit geçmiyor, kendimi beğenmiyorum, rahatsızlıklar başladı, işe gelmek istemiyorum, işe gelmesem evde tek başıma sıkılırım yapacak bişe yok, ayy bugün böyle bir anlamsızlaştım bir anlamsızlaştım anlatamam :(
Kiyamam yaaa, duygu durumlarimiz surekli karisik. Bi keyifli oluyoruz bi keyifsiz. İzne ayrilinca sıkılmazsin yaaa, bana hic sklcakmisim gibi gelmiyo, 4 gozle bekliyorum;)
günaydın kızlar.... hepimizin hemen hemen aynı şikayeri var. uykularım düzensizleşti kesintisiz uyumayı özledim.
sol tarafıma hiç yatamıyorum sırtıma sık sık ağrılar giriyor çok nadir de başım dönüyor.. bazen zaman hemen geçsin istiyorum bazen de bebişimden ayrılmak istemiyorum.. çok şükür yinede herşey normal bebiş sağlıklı bende sağlıklıyım...
bu haftalar bebek odası arayışındayız bebek odaları almış başını gidiyor 3000 tl ile 8000 tl arasında değişiyor...
iyi hoş güzel de bebeğim biraz büyüyünce arabasıyla oynamak isteyecek sticker yapıştırmak istiycek boyamak isteyecek odasına zarar verecek bu yüzden birazcık kafam karışıyor bazen diyorum orta halli bebek odası yapıp ileride kendini bilince anaokul döneminde kendi zevkine göre mi oda yapsam acaba.....
şu zürafa desenli bebek odası 3-5 yıl idare edemez mi acaba fiyatı da oldukça uyguna geliyor 800 tl gibi birşey...
sizler neler düşünüyosunuz bu konuda ....?
Gunaydin canim. Ben de uygun yollu bi takim aldim. Hem de duz beyaz aldim, ikincide de kullaniriz diye. Dedigin gibi karalayacaklar, canini cikaracaklar. Hem de tayinciyiz. İki bebisi buyutcek kadar idare etsin yeter. Buyudugunde normal odasini yaparken kaliteli biseyler yapariz elimizden geldigince diye dusunduk.

sezeryan nasıl oldu ? komple narkozmu yoksa sadece belden aşağımı. Ben çok korkuyorum da sezeryan dan da benim yüksek ihtimal sezeryan olacak myom nedeniyle zaten normal doğumdan da korkuyorum pek bişey farketmiyo.
Cnm 7 sene önce spinal yaygın değildi genel oldum yattim kalktim bebeğim yanimda ama çok agrim ve sizim oldu ilk saatlerde simdi Drspinal olacak diyor o zaman uuyuşuk oluyorsunuz ilk saatlerde ki agriyi hissetmiyosun bebegin doğum anini goruyosun heyecanli

Nice mutlu yaşlara esinle cocugunla tüm sevdiklerine canim

Mutlu yillar esmerim
Ne guzel kizinla abla kardes gibi olacaksiniz :)

tatlım kavonozlarım bitti, battaniyeyide bitirdim, birşeye benzettim sonunda :)
Kapı süsü yapayım dedim, malzeme alıp, kayınvalidem yapmış öyle dedi,
Bende düşünüyorum ne yapabilirim diye ama bişe bulamadım :(

Vay maasallah
Bir be erikli hatun daha :)

nice mutlu yaşlara canım.Eşin ve kızınla tabi. :emir_bebek:

Kızlar sizinde şikayetler başlamış.Aynıları bende de var ve an itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım.70 kilo olmuşum.Daha doğuma 3 ay var.Bu gidişle sonumu düşünemiyorum.Ama engel de olamıyorum.Tek tesellim doğumdan sonra veririm düşüncesi.Dün gece yatakta sağıma döndüm eşime sarıldım.Kasıklarıma bi ağrı girdi doğuruyorum sandım.SOnra sırtüstü yattım.Meğersem benim sıpa tekmeliyomuş.Pozisyon değiştirince rahatladı.Artık yer değiştirmesini bile hisediyorum kızlar.Böyle tuhaf tuhaf yılan sürünür ya öle ele geliyo. :1:

Ben daha o kadar net hissedemiyorum kaydigini,dondugunu,hickirdigini falan
Normal pit pit tik tik hissediyorum

tüm ailenle birlikte nice mutlu yıllara canım ....

Eşini yolla oturma odasına gülüm, sen neden yatağını değiştiriyorsun:34:
sıcak yatağı bırakmak istemiyormuş...zaten o gitse de nefesim daralıyor uyuyamıyorum..ben uyuyamayınca da horlaması sinirimi bozuyor...her yerde her an uyuyabilecek kapasitede...geçen eve dönerken otobüsün arkasında oturuyoruz yanında da şişman koca memeli bir bayan var 5 dk. lık yolda bile uyuyan kocamın kafası yavaş yavaş kadının memelerine doğru gitmeye başladı ...kadın bana baktı ...dedim tanımıyorum...kadın dirseğiyle dürtünce uyandı ama çok utandı...uyarmadım diye kızdı ama, uyuma sende dedim...

Bugün benim doğum günüm:119:)
iyi ki doğdun iyi ki doğuracaksın...huzurlu mutlu sağlıklı yıllara inşallah

2. doz aşıyı oldum, 3. dozu olacakmısın dedi hemşire ...olmalımıyım dedim...gerek yok diyor...
bebeğin kalbindekini de sordum ....önemli değil ama farklı bir yere daha görün istersen dedi...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, Ben de sizin gibiyim. Giyinmek falan istemiyorum hep ev hali takılabilirm. 8 kilo aldım pantolonların önü açık oluo ustune uzun bısey gıyorum 2 hamıle elbısesı, 3 hamıle taytı ,uzun hırka ve bir de hamile bluzu aldım. Bunlarla hamileliğimi bitirmek istyorum. Lohusa geceliği ve pijamalarımı da aldım hem de çokk ucuza :) İki pijama ve bir de gecelik 90 tl.. Bebeğime de gönlümce alışveriş yaptım. Butik bebe ve ebebekten neyi beğendiysem aldım :)) Bebeğim de tekmeleyip duruyor halinden mutlu evin şimdiden ilgi odağı :) İsim hala bulamadım eşimle mutabakata varamıyoruz.. Allah kerim :)

canım benım nıce sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar dilerim bu yıl sana düntyanın en güzel mutluluğuu bebişin getirsin bır dahakı yıl beraber kutlamanız dileğiyle nıce yaşlara :34::71:

canım benım cok mantıklı düşünmüşsün bız ne kadarda korusakta o mobilyalar kötü olacak bencede zürafa mobılya cok ıyı ve mantıklı cok da güzel :34:

Dogum gunun kutlu olsun bebiiikk :) nice nice mutlu seneler gor kizinla esinle ve tabi kizinin kardesleriyle :D her gunun bi oncekinden guzel gecsin, seneye bu gun minisinle beraber kutlarsin :) benim dogum gunum nisanda, dogumdu lohusydi derken kaynayacak gibi :) sen tadini cikar ;) cok optummm

Evet canim, ben de oyle biliyorum. Hatta beklenen tarihten gec yaparsan dogumu rapor alip o gunleri de dogum sonrasina ekleyebiliyormussun. Doktorum oyle demisti.

Saol canim. Deniyorum iste biseyler, yastik yorgan ne bulursam destek yapiyorum kendime :D olan zavalli tocisime oluyo, adam yastiksiz yorgansiz yatiyo. Naapalim. İyi gunde kotu gunde di mi ama ;)

Kiyamam yaaa, duygu durumlarimiz surekli karisik. Bi keyifli oluyoruz bi keyifsiz. İzne ayrilinca sıkılmazsin yaaa, bana hic sklcakmisim gibi gelmiyo, 4 gozle bekliyorum;)

Gunaydin canim. Ben de uygun yollu bi takim aldim. Hem de duz beyaz aldim, ikincide de kullaniriz diye. Dedigin gibi karalayacaklar, canini cikaracaklar. Hem de tayinciyiz. İki bebisi buyutcek kadar idare etsin yeter. Buyudugunde normal odasini yaparken kaliteli biseyler yapariz elimizden geldigince diye dusunduk.

içimi rahatlattınız kızlar kk iyi ki var :))

Kızlar merhaba, Ben de sizin gibiyim. Giyinmek falan istemiyorum hep ev hali takılabilirm. 8 kilo aldım pantolonların önü açık oluo ustune uzun bısey gıyorum 2 hamıle elbısesı, 3 hamıle taytı ,uzun hırka ve bir de hamile bluzu aldım. Bunlarla hamileliğimi bitirmek istyorum. Lohusa geceliği ve pijamalarımı da aldım hem de çokk ucuza :) İki pijama ve bir de gecelik 90 tl.. Bebeğime de gönlümce alışveriş yaptım. Butik bebe ve ebebekten neyi beğendiysem aldım :)) Bebeğim de tekmeleyip duruyor halinden mutlu evin şimdiden ilgi odağı :) İsim hala bulamadım eşimle mutabakata varamıyoruz.. Allah kerim :)

bende senin gibi 3 tane tunik 2 tane de tayt var bende sürekli onları giyiyorum inşallah bu kıyafetlerle hamişliğimiz biter:))
lohusa pijama takımlarını nerden aldın canım 3 parçaya 90 tl çok iyimiş gerçekten

Ooo tatlım ilk doğum yapan sen olacaksın mart ayı görünüyor senin bu normal doğum mu yoksa sezaryan mı

geçmiş olsun cnm. artık hamilelik sıkıntılarımız artmaya başladı. iyice göbişlerimiz büyüdü artık az kaldı:)

merhaba cnm! uzun zamandır yoktun. iyi cnm ya yorma kendini az kaldı evet çabuk geçiyo artık haftalar:) bu arada var mı plasentadan ötürü sıkıntın umarım yoktur.

Çok dikkat et ümrancım.
Artık hamilelik balayımız geride kalıyor, ağrılar, nefes darlıkları da başlıyor.
Ayran falan iç, dolabında bulunsun.
Evde eşin ve ya biri olmadan banyo falan yapma mümkünse canım.
Çok dikkat et.
Az kaldı 3 ayımız kaldı.
O da çabuk geçer inşallah.

Herkese guzel ve sendromsuz bir pazartesi dilerim. Sikayetler baslamis :) son aylar boyle geccek heralde, en azindan burda hep beraber bas ediyoruz skntlarla. Ben de dun gece uyuyamadim hic. Boguluyorum sandim resmen yatinca, nefes aliyorum ama sanki akcigerlerime nefes dolmuyo. Saga dondum yok, sola dondum yok. Baya bi darlandim, ne ara uyudum bilmiyorum. Agrilar, nefes darliklari basladi bende :) Sirada ne var, biri bana soylesin:) Ben bu gidisle Nisani beklemem ben, ama kizim ille de bekliicem derse son ayimiz nasil olcak dusunmek bile istemiyorummm ;D

Burcu, hosgeldin canim. Gecmis olsun ve de, haftaya kontrolunde insallah enfeksiyonun gecmis olur. Kasik agrin belki rahim buyumesindendir.

Umrancim canim sana da gecmis olsun. Dikkat edin kendinize

Günaydın, yaz geldi antepe; kar yağmaz daha böyle giderse çok kısa bir kış oldu:21: Benim yaramaz kendiliğinden döndü şükür, ağrım sızım kalmadı; darısı sizin başınıza:32:

Çok geçmiş olsun canım. Ne yaptın çok mu yoruldun yoksa uzun süre aç mı kaldın? Aman kendine dikkat et güzelim.

Üzülme lütfen, konuşarak halledilmeyecek sorunlar değil bunlar. Sadece dağ dağa küsmüs dağın haberi yok durumu oluşmasın evinizde. Ben bir sıkıntım olduğunda eşimi araya koymuyorum, doğrudan annesi ile konuşuyorum. Hem eşim arada kalmıyor, hem de sorun hemen çözülüyor. Neticede kendi annemle olan sıkıntılarımı da eşime anlatmıyorum, annemle aramızda hallediyoruz. Kayınvalide ile de aynı iletişimi kurmak inan bana ilişkilerini çok kolaylaştırır.

Ben hamileliğin ilk aylarına geri dönmüş gibi hissediyorum bazı günler. Başımı kaldıramıyorum, sürekli bir esneme hali; öğleden sonra uykularım iyice uzadı zaten. Yata yata bitireceğim bu son ayları galiba:32:

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Aldıklarınız hayırlı olsun, bebeğin güle güle kullansın inşallah:107:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Şuan daha iyiyim düne göre aç değildim aslında bişeyler yedikten sonra duşa girdim duştan çıkınca yatağın üstüne oturduğumla kaldım ve kalkamadım allahtan eşim evdeydi de hemen ayran falan yaptı ama uzun bi süre bana mısın demedi tansiyon ile nabızım biraz geç düzeldiler ama başımı kaldıramıyodum yataktan.Anarcım normla doğum görünüyo şuan inaşallahta normal olur sezeryan hiç istemiyorum. Esmercim seninde doğum günün kutlu olsun rabbim sağlıklı huzurlu aşk dolu güzel günler nasip etsin eşin ve meleğinle güzel günler görürsünüz inşallah:46::46::119::71:

Aaa kendinizi kötü hissetmeyin içinizde ki küçük mucizeleri düşünün canlarım.
Kendinizi oyalayacak şeylerle uğraşın.
Önceden sevdiğiniz ne varsa yapmaya çalışın.
İnanın kendimizden başka kimseyi yıpratmıyoruz, hem ne gerek var mutlu olmak varken.
Eşlerde ilgisiz kalıyor artık 6 aydır onlarda alıştı durumlarımıza =)
Ama no stres, no panik...
Bizbize yeteriz.
Anar balım sen kavanozları bitirdin mi ?
Şu yarım kalan battaniyen ne oldu?
Bak yapacağın işlerin var neden sıkılıyorsun tatlım :38:

Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla nice senelere....ne kadar hayat dolusun yaa...tebrikler:21:

bende senin gibi 3 tane tunik 2 tane de tayt var bende sürekli onları giyiyorum inşallah bu kıyafetlerle hamişliğimiz biter:))
lohusa pijama takımlarını nerden aldın canım 3 parçaya 90 tl çok iyimiş gerçekten

Miss Claire die bir marka var orası şuan indirimde bir bak derim. Benim yaşadığım yerde var. Büyük bir yerde de yaşamıyorum.. İnternet sitesine de baktım istiyorsan göz at :) Bir sabahlık bir pijama 150 lira diyorlar asla vermem sonuçta xxl ürünler ne kadar giyicem.. Başka da çocuk düşünmüyorum üstelik.. İndirimsiz birşey almam :)

Canim Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.Esin ve Kizin ile nice senelere insallah :54:

Miss Claire die bir marka var orası şuan indirimde bir bak derim. Benim yaşadığım yerde var. Büyük bir yerde de yaşamıyorum.. İnternet sitesine de baktım istiyorsan göz at :) Bir sabahlık bir pijama 150 lira diyorlar asla vermem sonuçta xxl ürünler ne kadar giyicem.. Başka da çocuk düşünmüyorum üstelik.. İndirimsiz birşey almam :)

aynı bende senin gibi düşünüyorum :))
hemen araştırıyorum canım çok sağol :))

Back
X