Dogum gunun kutlu olsun bebiiikk :) nice nice mutlu seneler gor kizinla esinle ve tabi kizinin kardesleriyle

her gunun bi oncekinden guzel gecsin, seneye bu gun minisinle beraber kutlarsin :) benim dogum gunum nisanda, dogumdu lohusydi derken kaynayacak gibi :) sen tadini cikar

cok optummm
Evet canim, ben de oyle biliyorum. Hatta beklenen tarihten gec yaparsan dogumu rapor alip o gunleri de dogum sonrasina ekleyebiliyormussun. Doktorum oyle demisti.
Saol canim. Deniyorum iste biseyler, yastik yorgan ne bulursam destek yapiyorum kendime

olan zavalli tocisime oluyo, adam yastiksiz yorgansiz yatiyo. Naapalim. İyi gunde kotu gunde di mi ama
Kiyamam yaaa, duygu durumlarimiz surekli karisik. Bi keyifli oluyoruz bi keyifsiz. İzne ayrilinca sıkılmazsin yaaa, bana hic sklcakmisim gibi gelmiyo, 4 gozle bekliyorum
Gunaydin canim. Ben de uygun yollu bi takim aldim. Hem de duz beyaz aldim, ikincide de kullaniriz diye. Dedigin gibi karalayacaklar, canini cikaracaklar. Hem de tayinciyiz. İki bebisi buyutcek kadar idare etsin yeter. Buyudugunde normal odasini yaparken kaliteli biseyler yapariz elimizden geldigince diye dusunduk.