2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ohh bende rahatladım :))) acaba acaba dye düşünüyordum. :) bugun doktoru aradım mart ortasında gıt dedi bana da.

o diğeri cok sevımsız bısey ya :18:

aynen valla insanı strese sokar o alet
25 -30 dk bakıyorlar ölçüm yapıyor. damarlarına bakıyor. kan akışına bakıyor parmaklarını sayıyor. üç boyutluda gösteriyor yüzünü falan çok değişik oluyo öle görmek

Kızlar yaa şimdi salam, sucuk tarzı şeyler yiyemiyoruzya, benmde tam aksine canm çok kumru çekiyor yiyen varmı hani birkere yesem bişe olur mu acaba:)))

Canım o senin toksoplazma sonucunla alakalı..eğer bağışıklığın varsa gönül rahatlığıyla yiyebilirsin,ama yoksa benim gibi avcunu yalıcan doğurana kadar

konuş be cnm ne olacak ya kabül ya red olacak şöyle alttan alttan ben sizinle çalışmaktan memnunumda falan diye azıcıkta gaz ver inş olurda bebişiniz kendi evinizde doğar

Canım o senin toksoplazma sonucunla alakalı..eğer bağışıklığın varsa gönül rahatlığıyla yiyebilirsin,ama yoksa benim gibi avcunu yalıcan doğurana kadar

ahh kıyamam boşver ya çokta olmazsa olmaz şeyler değil ya benimde 3-4 sefer sucuk yemişliğim var oda bu aşağıdaki 112ciler yüzünden yapıyolar tostu bir kokuyoki normalde sevmemde aramamda ya

bayag da uzunmuş :) onun cd sini verseler ne güzel olur ıste evde izler dururuz :)

e hanı senın mınnosun resimleri ne güzel resimler almışsındır :)

Kızlar bu aralar çokkeyifsizim yaa,hamileliğin başına döndüm resmen,bulantı,iştahsızlık,halsizlik... Ne güzel geçmişti hepsi yine başladılar

canım bende burda önceki çalıştığım yerde 5 yıllıktım nikahla hakkımı alıp ayrıldım bunu ilk patronaa sölediğim zaman bana tazminatını vereyim devam et aynı şekilde dedi bayada bi ısrar etti ben kabul etmemiştim çünkü o zamanlar bana paradan çok huzur lazımdı ve orda huzurum yoktu manayla hakkımı alayım demiştim
ben bu gibi durumlarda bildiğim bütün sureleri okurum içimden sonra 21 besmele 21 estafurullah 21 tövebe estafurullah 21 kerede ya allah ya muhammet derim patrona girrerim ilk bi yüzüne üflerim :)))sonra dicemi derim inan çok iyi geliyo bana belki size komik gelicek ama bunu yaptığım zamanlar inan faydasını görüyorum sende yarın kafanı toparla ne konuşcanı planla içinden duanı et girr içeri inş kabul edicektir

Öyle valla..bizim binada da bir komşu var her gün yapıyor inadına sanki..diyorum yaçok zenginler her gün iyi sucuk yiyolar ya da uyduruk sucuklardan yapıyolar :) sıkarız dişimizi yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz ne kaldı şunun şurasında :):)

bayag da uzunmuş :) onun cd sini verseler ne güzel olur ıste evde izler dururuz :)

e hanı senın mınnosun resimleri ne güzel resimler almışsındır :)

hahhaha yok gömdü kafayı plesantaya yarısını gördük göremedik. utandı dedi doktor. elini emiyordu ama onu falan gördük paşam sağlıklı olsun da

yani diyosun ki patrona bir üflüyorum ağzı dili bağlanıyo şaka şaka her zaman için duanın açmadığı kapı yokmuş ağzımızdan eksik olmasın inş dualarınızda da bulunmak dileğiyle

Canım bencede dene sansını. Şöyle tatlı dilli bebişli güzel bır konuşma toparla. naginin dediği gibi ben sizle çalışmaktan, duzenimden memnunum falan azıcık pohpohla. (zarar gelmez) :)
Herşey istediğin gibi olur inşallah.

aynı benim laflarım valla bende herşeyde hemen atlıyorum ooo ben oğluşuma neler alırdım o paraya diye
bizde de eşim acayip alışveriş delisidir bende tutucu yanımdır alışverişi herkez gibi bende çok severim ama çokta marka takımtım yoktur o yüzden araştırırım hep uygun yollu alışverişleri dünki bluzleri alma sebebimde eşim gömlek almış lcw dan bana hediye oda büyük geldi onu değiştirelim diye gittik iki tane beğenince eşimin ısrarıyla ikisinide aldım yoksa onuda almazdım ben
bide arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ben kendi bütceme göre hareket etmeye çalıştığım için bu bebiş içinde bakım setleri olsun kıyafetler olsun çok pahalı geliyo bana burda da anlatılıyo bazen de o konuda da çok kararsız kalıyorum herkez gibi bebişe herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama özellikle bakım ürünleri ve biberonlar konusunda halan ne marka alıcama karar veremedim o tars alışveirşlere başlarsan benide bilgilendir olurmu sende ben gibi tutucu ve araştırmacısın anladığım kadarıyla

AH CANIM HEPİMİZDE AYNI ŞEY OLMUŞ DEMEK Kİkadın olmanın dayanılmaz fedakarlığı ,Biz de eşime mağazadan gömlek kravat alıyoz da kendime gelince ucuz yerleri geziyom,eşim aaa yeni mi aldın diyo evet 5 tl ye yok 10 tlye deyince kızıyo kendine niye almıyon bişey diye,aman canım bu geçici bir süre o yüzden pahalıya kaçmak istemiyom,pantolon bulsam yeter şimdilikk

Lcw nin cogu kiyafeti oyle tatlim bende20tlye uzun kollu bol penyelerdn aldim tesetturluyum uzun kollu iyi oluyor bende dun alisveris yaptim uzun tunik aldim tugba venn den ama hamile reyonundan degil cokta guzel senin demen gibi guzel bi pantolon aldm hamis pantalonu oda 87tl ikisine 170verdm ciktim esimin biraz gozu acildi ama bisi demedi zaten %50 indirimdeydi tunik ama hamilr kiyafetlerinde indirim yok bidaki haftada kot etek alcam oda 90liraydi cok pahali yaaa en fazla 4bucuk ay giycez

yani diyosun ki patrona bir üflüyorum ağzı dili bağlanıyo şaka şaka her zaman için duanın açmadığı kapı yokmuş ağzımızdan eksik olmasın inş dualarınızda da bulunmak dileğiyle

valla bilmiyorum ama ben bu tars şeyleri inanarak gönülden yaptığım için karşılığını görüyorum diye düşünüyorum her gün herkez gibi Allah kabul ederse duamı ediyorum ayrıca kk daki arkadaşlarım için diyorum :))) dua ederken oda bana komik gelliyo kk daki arkadaşlar demek ama herkezin adını tek tek bilemiceğim ve sayamıcağım için sizlerde bizi dualarınızdan esirgemeyin

Kızlar bu aralar çokkeyifsizim yaa,hamileliğin başına döndüm resmen,bulantı,iştahsızlık,halsizlik... Ne güzel geçmişti hepsi yine başladılar

iki gundur bende de aynı canım. geçti diye cabuk sevindik galiba. bozma moralini.

hahhaha yok gömdü kafayı plesantaya yarısını gördük göremedik. utandı dedi doktor. elini emiyordu ama onu falan gördük paşam sağlıklı olsun da

yerim ben onu yaa o ne şeker gorunuyordur parmağını emerken. maşallah ona Rabbim sağlık versin minik paşana :)

valla bayan olarak benim gibilere az rastlanır sanıyodum sende benim gibisin demek bayanlar daha çok alışveriş ve marka bakar aslında eşimin hem işi gereği daha düzgün giyinmesi gerek hem eşimde alışverişi çok fazla sever bende tam tersi olunca dediğin gibi eşimde seninki gibi neden kendine şunu almıyon burdan almıyon vitrinde güzelmiş diyorum herhangi bişeye eee alalım alalım tuturur en son lafı yer benden alcaksam alırım ne ısrar ediyosun derim o zaman susar yoksa alıncaya kadar gidiyo bende sinir oluyorum o ısrar ettikce

bebeğim bana küs heralde :26: eskiden güçlü güçlü tekmelerdi şimdi azıcık kıpırdıyor gün içinde tamam .. suyu falan azalınca hareketleri az olurmuş sizin nasıl kızlar? hareketleri düzene girdi mi?

ben bu konudaki fikrimi paylaşmıştım bilgecim marka konusuna çok takılıpta dünya para vermek istemiyorum oğlumda niveanın bakım çantasını aldım hiçbir sorunda yaşamadım zira tek tek alınca daha pahalı oluyo tamam çok ucuz olsunda demiyorum ama keseme göre çokta pahalı şeyler almak istemiyorum birazda bebek doğduktan sonraki durumuna göre şekillenecek artık heryerde herşey var çok şükür gidip alınır

ayy bende aynı kendime alırken 40 kere düşünürüm paşama yada eşime alırken hiç 3müş 5miş bakmam kendimede 20 tllik bluz alırken kaç kez düşünürüm

ayy ama pantolon süper oldu ya hamilelik bitene kadar giyerim inş ilkimde çalışmıyorum eşofmanla geçiştirdim ama bunda insan içine çıkıyorum almadan olmucak,eğer ilkimde almış olsaydım şimdi onlardan idare ederdim,havalar ısınınca uzun elbiseler giyeriz dicem ama ben oğlumda giyememiştim sanki pantolon bebeği tutar elbiseden düşüverir gibi saçma saçma şeyler geliyodu aklıma

yarın denicem kızlar bu dediklerinizi. teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için. ateşçimmmm senin dediklerini de yapıcam yarınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…