ohh bende rahatladım :))) acaba acaba dye düşünüyordum. :) bugun doktoru aradım mart ortasında gıt dedi bana da.
o diğeri cok sevımsız bısey ya :18:
Kızlar yaa şimdi salam, sucuk tarzı şeyler yiyemiyoruzya, benmde tam aksine canm çok kumru çekiyoryiyen varmı hani birkere yesem bişe olur mu acaba:)))
evet cesaretimi toplayıp yarın konuşucam canım ya. çok sıkıntı yaptım kendime. nisan sonunda evlendiğimiz için en kötü ihtimal nisan sonunda ayrılıp tazminatımı yine alıcam. evide yine alıcaz. ama ben 5 yıldır buradayım ya. hadi düzenim bozulmasın diye böyle bir fikir sunayım dedim. sonuçta ben işten ayrılınca gelen elemanada maaş ödeyecekler. ister kabul etsin ister etmesin yani ben tazminatımı alıcam ama bir şansımı deneyeyim diyorum. cesaretimi toplarsam inşallah :)
Canım o senin toksoplazma sonucunla alakalı..eğer bağışıklığın varsa gönül rahatlığıyla yiyebilirsin,ama yoksa benim gibi avcunu yalıcan doğurana kadar
aynen valla insanı strese sokar o alet
25 -30 dk bakıyorlar ölçüm yapıyor. damarlarına bakıyor. kan akışına bakıyor parmaklarını sayıyor. üç boyutluda gösteriyor yüzünü falan çok değişik oluyo öle görmek
evet cesaretimi toplayıp yarın konuşucam canım ya. çok sıkıntı yaptım kendime. nisan sonunda evlendiğimiz için en kötü ihtimal nisan sonunda ayrılıp tazminatımı yine alıcam. evide yine alıcaz. ama ben 5 yıldır buradayım ya. hadi düzenim bozulmasın diye böyle bir fikir sunayım dedim. sonuçta ben işten ayrılınca gelen elemanada maaş ödeyecekler. ister kabul etsin ister etmesin yani ben tazminatımı alıcam ama bir şansımı deneyeyim diyorum. cesaretimi toplarsam inşallah :)
konuş be cnm ne olacak ya kabül ya red olacakşöyle alttan alttan ben sizinle çalışmaktan memnunumda falan diye azıcıkta gaz ver inş olurda bebişiniz kendi evinizde doğar
ahh kıyamam boşver ya çokta olmazsa olmaz şeyler değil ya benimde 3-4 sefer sucuk yemişliğim var oda bu aşağıdaki 112ciler yüzünden yapıyolar tostu bir kokuyoki normalde sevmemde aramamda ya
bayag da uzunmuş :) onun cd sini verseler ne güzel olur ıste evde izler dururuz :)
e hanı senın mınnosun resimleri ne güzel resimler almışsındır :)
canım bende burda önceki çalıştığım yerde 5 yıllıktım nikahla hakkımı alıp ayrıldım bunu ilk patronaa sölediğim zaman bana tazminatını vereyim devam et aynı şekilde dedi bayada bi ısrar etti ben kabul etmemiştim çünkü o zamanlar bana paradan çok huzur lazımdı ve orda huzurum yoktu manayla hakkımı alayım demiştim
ben bu gibi durumlarda bildiğim bütün sureleri okurum içimden sonra 21 besmele 21 estafurullah 21 tövebe estafurullah 21 kerede ya allah ya muhammet derim patrona girrerim ilk bi yüzüne üflerim :)))sonra dicemi derim inan çok iyi geliyo bana belki size komik gelicek ama bunu yaptığım zamanlar inan faydasını görüyorum sende yarın kafanı toparla ne konuşcanı planla içinden duanı et girr içeri inş kabul edicektir
sardı sardı hemde cok fena :) normalde de değil müsrif oldukça tutumluyumdur ama, artık herşeyi daha cok dusunmeye başladım.
hep dilimde, oooo o paraya kızımıza sunu alırız bunu alırız vs vs :))
her gun konuşuyoruz burda ben artık anne adayı gormuyorum burda. artık anneler var cok belli konuşmalardan. :)
AH CANIM HEPİMİZDE AYNI ŞEY OLMUŞ DEMEK Kİkadın olmanın dayanılmaz fedakarlığıvalla deidğin gibi külfet aynı fikirdeyiz bu konuda kendime hiç bişey alasım yok dıaşrı çıktım mı gözlerim bebek mağazalarını arıyo resmen
ev için çok çok fazla giyim aldı annem eşortman pijama sağolsun evde hiç sıkıntı yaşamıyorum bende dışarda da erkeklere uygun fiyat bulmak zor eşim için mecbur mağazalardan alışveriş yapıyoruz ama bayanlara çarşı pazar 5-10-15 tl bir dünya giyim var kendime mağaza alışverişi yapmaya kıyamıyorum niyese :))) dün bile bluzları aldım oğlum daha güzel gözüksün diye aldım diyorum karnım büyüdüğü belli olsun artık dedim
sankim bu annelik iç güdüsü sarmaya başladı bile bizleri
pantolona verdim canım o parayı çünkü lcwden aldığım pantolon cidden kötü duruyo
bluzlarıda beğenmedim hamile giyim mağazında süper modeller vardı ama paraya kıyamadımşÖyle A kesim bişeyler buldum aldım işte
yani diyosun ki patrona bir üflüyorum ağzı dili bağlanıyoşaka şaka her zaman için duanın açmadığı kapı yokmuş ağzımızdan eksik olmasın inş dualarınızda da bulunmak dileğiyle
Kızlar bu aralar çokkeyifsizim yaa,hamileliğin başına döndüm resmen,bulantı,iştahsızlık,halsizlik... Ne güzel geçmişti hepsi yine başladılar
hahhaha yok gömdü kafayı plesantaya yarısını gördük göremedik. utandı dedi doktor. elini emiyordu ama onu falan gördük paşam sağlıklı olsun da
AH CANIM HEPİMİZDE AYNI ŞEY OLMUŞ DEMEK Kİkadın olmanın dayanılmaz fedakarlığı,Biz de eşime mağazadan gömlek kravat alıyoz da kendime gelince ucuz yerleri geziyom,eşim aaa yeni mi aldın diyo evet 5 tl ye yok 10 tlye deyince kızıyo kendine niye almıyon bişey diye,aman canım bu geçici bir süre o yüzden pahalıya kaçmak istemiyom,pantolon bulsam yeter şimdilikk
aynı benim laflarım valla bende herşeyde hemen atlıyorum ooo ben oğluşuma neler alırdım o paraya diye
bizde de eşim acayip alışveriş delisidir bende tutucu yanımdır alışverişi herkez gibi bende çok severim ama çokta marka takımtım yoktur o yüzden araştırırım hep uygun yollu alışverişleri dünki bluzleri alma sebebimde eşim gömlek almış lcw dan bana hediye oda büyük geldi onu değiştirelim diye gittik iki tane beğenince eşimin ısrarıyla ikisinide aldım yoksa onuda almazdım ben
bide arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ben kendi bütceme göre hareket etmeye çalıştığım için bu bebiş içinde bakım setleri olsun kıyafetler olsun çok pahalı geliyo bana burda da anlatılıyo bazen de o konuda da çok kararsız kalıyorum herkez gibi bebişe herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama özellikle bakım ürünleri ve biberonlar konusunda halan ne marka alıcama karar veremedim o tars alışveirşlere başlarsan benide bilgilendir olurmu sende ben gibi tutucu ve araştırmacısın anladığım kadarıyla
AH CANIM HEPİMİZDE AYNI ŞEY OLMUŞ DEMEK Kİkadın olmanın dayanılmaz fedakarlığı,Biz de eşime mağazadan gömlek kravat alıyoz da kendime gelince ucuz yerleri geziyom,eşim aaa yeni mi aldın diyo evet 5 tl ye yok 10 tlye deyince kızıyo kendine niye almıyon bişey diye,aman canım bu geçici bir süre o yüzden pahalıya kaçmak istemiyom,pantolon bulsam yeter şimdilikk
Lcw nin cogu kiyafeti oyle tatlim bende20tlye uzun kollu bol penyelerdn aldim tesetturluyum uzun kollu iyi oluyor bende dun alisveris yaptim uzun tunik aldim tugba venn den ama hamile reyonundan degil cokta guzel senin demen gibi guzel bi pantolon aldm hamis pantalonu oda 87tl ikisine 170verdm ciktim esimin biraz gozu acildi ama bisi demedi zaten %50 indirimdeydi tunik ama hamilr kiyafetlerinde indirim yok bidaki haftada kot etek alcam oda 90liraydi cok pahali yaaa en fazla 4bucuk ay giycez
iki gundur bende de aynı canım. geçti diye cabuk sevindik galiba. bozma moralini.
yerim ben onuyaa o ne şeker gorunuyordur parmağını emerken. maşallah ona Rabbim sağlık versin minik paşana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?