2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın şekerler,işe zor geldim beyaaa ayaklarımın altı çok ağrıyoo,sizde de var mı böle bişii

Günaydın şekerler,işe zor geldim beyaaa ayaklarımın altı çok ağrıyoo,sizde de var mı böle bişii

günaydın canım valla ayak ağrısı değilde benim her yerim ağrıyo yahuuu son günlerde baya bi zor geliyo çalışmak ne tembel kokuşka oldum ben böle

21. Haftaya girmiş olmanın mutluluğuyla herkeze kocaman GÜNAYINNNNN
günaydın tatlımben de 19.haftaya girdim de hni haftadan anlamayana 4,5 aylık diyodum ama hamilelik takviminde ''' Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız.''' deyince bi an 40 hafta olduğunu unuttum,noluyo beee dedim

Günaydınlarrrr
şeker yüklemesi ve genel kontrol için Hastanedeyiz yalniz şeker yüklemesi dediği gerçekten cok tatlı cok midem bulandı bu arada fiyat soran bi arkadas vardi muayene+şeker 56 lira delta da insallah kistlerle ilgilide iyi haberler alırız 😓

herkese günaydın iyi sabahlar artık vücüt ağırlaşmaya başladı ayaklarda sinyal veriyor akşamları eve gidince anlıyorum bazen yerimden bile kalkamıyorum.

tatlım şöle ki ben ay olarak her yeni aya girdiğimizde bende yeni aya atlıyorum muh. doğ tarihi bizim 15 temmuz ya haziran doldumu 9. ay doluyo dicem zaten Alalh nasip ederse sezeryan istediğim için temmuz başı doğum olur diye tahmin ediyorum bi aksilik olmazsa
yani şubat ayında ben hep 5 aylığız dedim marta girdiğimiz gibi 6. aya girdik dicem

azıcık limon sıktırsaydın içine o zaman dada içilebilir oluyo

bedenler nasil peki alis kisminda 1 2 3 olarak yaziyor kisa giyecegi tulumu kac beden alayim yani

bedende 1 2 3 yazanı görmedim ben hiç.0-3 aylık 3-6 aylık diye gidiyordu bedenler.o yüzden birşey diyemicem canım yanlış olmasın. 1 2 3 diye beden yok ki zaten belki bir yanlışlık yapmışlardır

herkese günaydın iyi sabahlar artık vücüt ağırlaşmaya başladı ayaklarda sinyal veriyor akşamları eve gidince anlıyorum bazen yerimden bile kalkamıyorum.

Hepinize günaydın kızlarrrr
günaydın canlarrr

Ayyy tetanoz bu kadar acırmıydı aksamdan beridir agrıyor. ben bile dayanamazken bebişlere nasıl aşı yaptırcazz ya

ayy çok heyecanlı 5 aylıkmıyız şimdi :))

ayy çok heyecanlı 5 aylıkmıyız şimdi :))

canım senle günlerimiz çok yakın ben öyle hesaplıyorum ve soranlara a öyle söylüyorum
c.tesi günü mevlütümüz var Allah kabul ederse tabi kalabalık olucak herkez sorucak kaç aylık diye 1 mart olduğu için bende 5 bitti 6. aya girdik dicem biraz önden gidiyo gibi oluyorum ama olsun haziran da 9 aylık dicez işte :))) inşşşşşş

ya kuşumm sanki gün geçtikçe bacak-ayak vs. ağırlaşıyor, sorunlar çıkmaya başladı gibi.. benimde mesela sabah uyandığımda sağ bacağıma damarlar üst üste mi geliyor, kramp mı giriyor anlamıyorum, 3-4 defa oldu aynı şey masaj yapmadan da geçmiyor

bende şimdi kaç hafta kaç ay diye bakıyodum, biyerde 19-23 haftalar 5 aylık yazmış bi yerde 21 bitince 5 bitiyo yazmış falan filan eskiden hafta söyleyenlere neden ay söylemiyolar diye kızardım aynı duruma düştüm şimdi :)) bana hala rüya gibi geliyo, düşününce bazen endişe kaplıyo içimi nasıl bişey annelik, diye bazen çok seviniyorum, hormonlarım saçmalamaya başladı iyice. bu arada ayağa kalkınca ilk bi kaç adım göbeğim beni aşağı çekiyo sanki hamile olduğumu ben söylemesem kimse anlamıyo ama kilolu olmanın avantajımı dezavantajımı artık :))
Allah mevlütünüzü şimdiden kabul etsin, mevlüt ne için okutuyosun şimdi öylesinemi niyetlendin?

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

1 Aylık Gebelik

2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)

3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)

4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)

5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)

6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)

7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)

8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)

9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)

10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)

5. ayı bitiriyorum bu hesaba göre heyecan bastı birden zaman ne kadar çabuk geçmeye başladı

Son düzenleme:

mevlüdünüzü Allah kabul etsin canım.. bende anneme 5 bitecek diyorum haftaya, yok 4 bitiyor diyo bende bu hesaplama yüzünden sorana haftamı söylüyorum hiç anlamazlarsa Temmuz da doğum diyorum

Hoşgeldin canım bende oğlum olacağını dün öğrendim:) Hayırla,sağlıkla gelsinler inş.

hayırlı olsun oğluşun canım... bizim ki seviyor göstermeyi 1,5 ay oldu biz öğreneli doktor teyzesi de hayretler içinde 'çok meraklı bu seriyo ortalığa' diyo

herkese günaydııııın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…