bende şimdi kaç hafta kaç ay diye bakıyodum, biyerde 19-23 haftalar 5 aylık yazmış bi yerde 21 bitince 5 bitiyo yazmış falan filan eskiden hafta söyleyenlere neden ay söylemiyolar diye kızardım aynı duruma düştüm şimdi :)) bana hala rüya gibi geliyo, düşününce bazen endişe kaplıyo içimi nasıl bişey annelik, diye bazen çok seviniyorum, hormonlarım saçmalamaya başladı iyice. bu arada ayağa kalkınca ilk bi kaç adım göbeğim beni aşağı çekiyo sanki hamile olduğumu ben söylemesem kimse anlamıyo ama kilolu olmanın avantajımı dezavantajımı artık :))
Allah mevlütünüzü şimdiden kabul etsin, mevlüt ne için okutuyosun şimdi öylesinemi niyetlendin?
mevlüdünüzü Allah kabul etsin canım.. bende anneme 5 bitecek diyorum haftaya, yok 4 bitiyor diyobende bu hesaplama yüzünden sorana haftamı söylüyorum hiç anlamazlarsa Temmuz da doğum diyorum
Evet canım,daha da ağırlaşcaz,ben sgk sağlık işlerindeyim ya,eczacı ve doktorlarla çalışıom,hergün şöyle oluyo böyle oluyo diyom,aydınlatıryolar,sağolsunlar,daha dün yakında kramplar girmeye balar dedi adam,fosfor,kalsiyum eksiliyo,senin cadı sünger gibi çekiyo dedi aynen de öyle,randevum 15 martta,gittiğimde sölicem bakalım,tatlım senin bebiş erkek de mi en son öyle mi dediydin neeee :44:ya kuşumm sanki gün geçtikçe bacak-ayak vs. ağırlaşıyor, sorunlar çıkmaya başladı gibi.. benimde mesela sabah uyandığımda sağ bacağıma damarlar üst üste mi geliyor, kramp mı giriyor anlamıyorum, 3-4 defa oldu aynı şey masaj yapmadan da geçmiyor
hayırlı olsun oğluşun canım... bizim ki seviyor göstermeyi 1,5 ay oldu biz öğreneli doktor teyzesi de hayretler içinde 'çok meraklı bu seriyo ortalığa' diyo
herkese günaydııııın.
Evet canım,daha da ağırlaşcaz,ben sgk sağlık işlerindeyim ya,eczacı ve doktorlarla çalışıom,hergün şöyle oluyo böyle oluyo diyom,aydınlatıryolar,sağolsunlar,daha dün yakında kramplar girmeye balar dedi adam,fosfor,kalsiyum eksiliyo,senin cadı sünger gibi çekiyo dedi aynen de öyle,randevum 15 martta,gittiğimde sölicem bakalım,tatlım senin bebiş erkek de mi en son öyle mi dediydin neeee :44:
canım renniee şurup tan bir kaşık al hiç bir şeyin kalmaz
bizim 5. ay bitiyor göstermedibende inat ettim bi çöp bile almadım daha yavruma
valla biz gittik 16. haftada doktor teyze bakalım cinsiyetini görecekmiyiz dedi daha ultrasonu yaklaştırdığı anda hepimiz gördükhazır bekliyomuş zaten bizim ki. ya kızlar biz bebeğimizin odasını bile aldık dayanamadık çok mu erken oldu acaba:26:
günaydın kızlar.. hayırlı sabahlar..
sağlıklı bebekler diliyorum hepinizi
mandalinaaa
valla biz gittik 16. haftada doktor teyze bakalım cinsiyetini görecekmiyiz dedi daha ultrasonu yaklaştırdığı anda hepimiz gördükhazır bekliyomuş zaten bizim ki. ya kızlar biz bebeğimizin odasını bile aldık dayanamadık çok mu erken oldu acaba:26:
şimdiden almak bence de mantıklı canım mobilyaların kokusu gider biraz , Allahtan bi sorun çıkmazsa bebiş gelcek inş. ya ekstra durumlar dışında artık 5. aydayız erkenden alıp küçük şeylere geçmişsiniz işte ne güzel
Teşekkür ederim haftaya doktorumda sorucam artık.
Kızlar mahkeme günüm belli oldu nisan başında. Benim ve bebeğim için çok dua edin bunaliyorum. Rabbim hicbirinize huzursuzluk vermesin.
[şimdiden almak bence de mantıklı canım mobilyaların kokusu gider biraz , Allahtan bi sorun çıkmazsa bebiş gelcek inş. ya ekstra durumlar dışında artık 5. aydayız erkenden alıp küçük şeylere geçmişsiniz işte ne güzel
şey galiba biz küçükleri de abarttık birazama çok tatlı şeyler görünce dayanamıyoruz.
Canım Rabbim kimseyi darda bırakmasın,inşallah gönlündekn geçen hayırlıdır ve nasibin odur...Teşekkür ederim haftaya doktorumda sorucam artık.
Kızlar mahkeme günüm belli oldu nisan başında. Benim ve bebeğim için çok dua edin bunaliyorum. Rabbim hicbirinize huzursuzluk vermesin.
canımm eşinle hiç görüştünmü mahkeme konusunda? mahkeme kağıdı geldikten sonra yani
evet her sitede farklı yazıyo ay hesaplaması bende kendime göre bi hesaplama sistemi ürettim işte öyle gidiyorum artık her ay girdiğinde yeni aya atlıyorum çünkü haziran bittiğinde Allah nasip ederse 9. ay bitti dicez eli kulağında olucak doğumunda inşşş o günleride görürüz.
Allah razı olsun canım mevlüt biz her sene mart ayında ölmüşlerimiz ruhuna okutuyoruz Allah kabul ederse
benim artık anlaşılıyo özellikle son 2 haftada göbiş fark attı resmen büyüdü artık göbişte oğluşta çok keyifli karnımı öne çıkartıyorum gerile gerile yürüyorum
sağol canım Allah razı olsun. inş bundan sonraki bebek mevlüdümüz olur dört gözle bekliyorum o günleri evlerimizi süslücez püsliücez inş. bakalımAllah kabul etsin inşaallah, bundan sonrası artık bebek mevlütü rabbim nasip ederse :) ben hamileyim deyip eşime kapris bile yapamadım daha o derece bakalım birdenbiremi büyücek göbeğim, oysaki kendime hizmet ettirecektim, canım şunu bunu istiyo deyip alışverişe gönderecektim ama göbiş çok çıkmayınca kapriside olmuyo bundan sonra artık :)
canım bizde mobilyamızı aldık hafta sonu bende snein gibi erken mi değil mi derken alındı bakalım mart sonu gelicek eve Allah nasip ederse anca tamalarız odalarını da ya halısı perdesi ufak tefek aksesuarı küçük eşyaları derken inş zamanlarıda gelir
bu arada mobilyasının resmini eklesene
bir anne adayının yaşayabileceği en zor şeyi yaşıyosun rabbim sana ve evladına hiç bir zaman aratmasın böyle bir zamanda size sırtını dönen o adamı. ama sen herzaman bebeğin için güçlü olmak zorundasın ve en büyük gücü de bebeğinden alacaksın inan. inşallah sizin için en hayırlısı budur. hep mutlu olun yavrunla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?