2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
arkadaşlar herkes iyidir İnsallah
bizim durum agır eve grip girdi ama ne girdi benide yakaladı ama atlatamıyorum 1 haftadır kendimde değildim acillik olduk ama oda ayrı sinir bozucu bir durum oldu hic bir müdahalesiz eve geri yolladılar cok yorgunum kıpırdıycak gucum yok bademciklerimden yutkunamıyorum ve inanın 4 dr. gezdim bir taneside adam gibi bir sey soyleyipde soyle yapın demedi hepsi ben sana ilaç vermem dedi durdu ya anlatmaya gucum yok sinirlerim cok bozuk o kadar hastayımki tuvalete gitmeye gucum yok
kan seviyem 11.1 den iki haftada 9.4 e dusmus buda aşırı çarpıntı yapıyor ve kan ilacı alamıyorum ne yapıcagımı sasırdım dua edin yorgunum bugünlerde gecicek İnsallah diyorum
su anda cok rahatsızım detayları yazamicam ama bebişim iyiymiş onu goruncede ağladım dr.da neyse herkese kucak dolusu sevgiler

waaowww çok güzel bebiş iyi günlerde kullansın eskitsin içinizi sinsin canım hem kıza hem erkeğe uyucak bir oda seçmişsiniz çok hoş

saol canım hernekadar kocamın rengi atsa da düşününce ben de 2. çocuğun kız olma ihtimaline karşı bu rengi istedim biz halısı perdesi abajuru tavan lambası hepsini birlikte takım aldık bu arada odada eksiğimiz kalmadı çok şükür sen de eklermisin varsa resmi.

Teşekkür ederim haftaya doktorumda sorucam artık.

Kızlar mahkeme günüm belli oldu nisan başında. Benim ve bebeğim için çok dua edin bunaliyorum. Rabbim hicbirinize huzursuzluk vermesin.

her işte bizim bilemediğimiz bir hayır mutlaka vardır, sıkıntı için okunan dualar var onları oku Allah içine ferahlık verir inşaallah, benim çok yakınımda seninle aynı durumda, eşi boşanmak için doğumu bekliyorum demiş, bende ona en son boşanma dedim ne bileyim belki çocuk içlerine sevgi verir zaman geçtikçe düzelir bişeyler Allah'tan umut kesilmez.

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin dinlen diyecem ama çocuklarla zor biraz artık şifalı otlarla atlatmaya çalışacan

Kizlar boyle seyler soylenmez ama affedin artik esimle beraber oldum ve pembe leke seklinde kan geldi ama simdi gelmiyor napcahimi bilemedim zaten hamile kaldigimdan beri ikinci kez birlikte olduk pembe kan gelincede korktum bebisim suan hareket ediyor saglikli ama korkuyorm napim doktora gitmrlimiyim

Amin kızlar. Görüştum bitsin diyor. Bende hamile halimle bana bunları yasatiyorsun evladima birşey olursa sorumlusu sensin dedim. Onun suçunu da bana attı. Stresten düşük yapacağımı öyle olmasada doğunca bebeğimi benden alacağını bana bırakmayacağını söyledi. Ben onu ciddiye almıyorum psikolojisi bozuk. Ailesi sonunda istediklerini elde ettiler. Benden başka kimseden evlat sahibi olmayı nasip etmesin Rabbim sana dedim. Beni bir kere bile aramadilar, abisiyle yengesi de yalancı şahitlik yapacaklar mahkemede şahit yazmışlar. Tüyü bitmemiş yetimin, hamile kadının hakkını yiyorlar. Biz bunları hak etmedik. Ailesine kabullendirebilmek içın tedavi gördüm bebek yaptık ama olan bebeğime oldu. Allah kimseyi böyle imtihan etmesin.[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım :26: birazcık vicdana gelir diye umuyordum zaman gfeçince siniri de geçer evladının olacağı haberi yıldırır diyordum ama sanırım senin için de bebeğin içinde en iyisi bu olacak.. çok şükür ailen yanında-destekçin herdaim.. herşeyden önce okumuş ayakları üstünde durabilen bi bayansın, Bebeğinin tek ve en büyük şansı annesi Allah daha büyük acı vermesin yaşamı boyunca evladına

sanahtan beri bebeğin hareketlerini hissetmiyorum. dün sabah kıpır kıpırdı şimdi tık yok. sinir oldum internette bazı sitelerde bu haftalarda düzensizdir diyor ama üzülmeden edemiyorum.... bu durumu yaşayan var mı aranızda

canım çok geçmiş olsun, bol bol su içmeye çalış oda sıcaklığında, ilaç alamıyorsan en azından sabahları bir kaşık pekmez iç yada suya karıştır Allah acil şifalar versin, beterinden saklasın

devam etmiyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum dr yi arayıp sorabilirsin gel derse öyle gidersin canım içini ferah tut

geçmiş olsun kuşum doktorlara kızma.. tabi ki şunu yap demeleri lazım ama ilaç konusunda seni ve bebeği tehlikeye atmak istemez kimse .. bol zencefil-bal- nane limon işe yarar ama mide bulantıların ne alemde bilmiyorum :26:

bizim mobilyamızda bu canım birkaç değişiklk olucak üzerinde rengi ipek mat beyaz olucak kulplar farklı birde dolap 4 kapaklı
siz tam takım almışsınız ne güzel işte bizim modelin takımı yoktu öyle

Ben olsam giderdim doktora canim. Sen bilirsin.
Sabahtan beri diyosun canim endiselenme.bebegin uyuyor olabilir. Bugun hareket edecektir mutlaka. Bi kac saat hareket etmedi diye stres yapma

üzme kendini ve rahat ol canım bende öyleyim dün neredeyse hiç hareket etmedi çok korktum şükür gece tepiğini attı rahatladım.

canı tatlı istemiştir belki, çikolata ye yada meyve suyu falan iç oynamaya başlar sende rahat edersin inşaallah

bende 2 gün hiç hissetmedim biliyomusun?
çok kötü şeyler düşündüm ama bebeğim dün gece yine aynı güçte tekmeleyip durdu korkma canım karnına doğru dönmüştür o, o tarafa dönünce tekmelese de hissedilmiyor çünkü

bizde aynı durumdaydık canım... zaten hamileliğimden beri 2-3 defa ancak girebildik, zaten bu yüzden olmştur diye düşündüm. benim cildim hassas, araya baya zaman koyunca oluyor

Sabahtan beri diyosun canim endiselenme.bebegin uyuyor olabilir. Bugun hareket edecektir mutlaka. Bi kac saat hareket etmedi diye stres yapma

genelde sabahları çok hareketli akşamları hiç hissetmiyorum neredeyse

üzme kendini ve rahat ol canım bende öyleyim dün neredeyse hiç hareket etmedi çok korktum şükür gece tepiğini attı rahatladım.

inş atar canım sağolasın...

canı tatlı istemiştir belki, çikolata ye yada meyve suyu falan iç oynamaya başlar sende rahat edersin inşaallah

kek yedim şimdi bide armut bakalım beklemedeyim:18:

devam etmiyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum dr yi arayıp sorabilirsin gel derse öyle gidersin canım içini ferah tut

Sagolun kizlar dusuncelerinz icin devam etse dahada korkucam ama devam etmiyor artik allaha emanet kocamada uzuldum cok telaslandi dktru arayip sorcam yada agrim falan olursa gidecm hemen sukur simdilik bisi yok

kızlar ya p.tesi ayrıntılıya gidicem diye hazırlamıştım kendimi az önce dr hemşiresiyle görüştüm bizim hastanede radyolog yokmuş hastanenin bağlı olduğu özel tıp merkezi var orda yapılcakmış orası içinde hemşire randevu alıcakmış oda ne zamana hastane müsaitse o güne alabiliyoruz dedi ayyy inş ileri bir tarih çıkmaz ya canım sıkıldı şimdi öğleden sonra hemşireyi arıcam tekrardan diğer hast görüşüp randevuyu alıcak bu arada bizim hast. muayene ücreti 32 tl buna ekstra ayrıntılı için 14 tl daha ödicekmişiz fiyatı çok uygunmuş yani 2li 3 lü testler bile daha yüksek fiyat almışlardı

bedavaymış gerçekten ben 267 lira ödedim, oda 312 istediler ben randevu alırken sormuştum 262 demişlerdi, randevu günü 312 istediler bende ödemedim haber verseydiniz bana dedim, onlarda bana indirim yaptılar 267 ye düştü, ama bir ay sonra tekrar gel dedi, martın 22 sine randevu aldık bi sorun var gibi bir ay içinde düzelmesi beklenirmiş düzelmişmi ona bakacaklar, inşaallah düzelir

inş sorun neyse düzelmiştir canım
bizim ki gerçekten çok uygunmuş dediği hastaneye baktım şimdi netten 4 boyutlu usg yazıyo nakalım memnun kalmazsak başka yerede gideriz benim dr hastanede yaptırabilirsiniz demişti geçen ay gittiğimizde ama önerebilceğim özel bir radyologta var imkanınız varsa ona da gidebilirsiniz demişti orası 182 tl miş
hastanede ki toplam 46 tl tutcak oda 4 boyutlu sonuçta aynıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…