2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bana bakan perinotoloji bölümüydü, sırf bu konuda uzman oluyolarmış, benimde raporda sağ arter sol arter pozitif negatif diye bişeyler yazıyodu bende netten baktım kan akışıyla ilgili bişeymiş kendi dr aradım 1 ay içinde düzelmesi beklenir düzelmezse dikkat edicez, şeker tansiyon gibi şeyler oluyomuş Allah korusun

Korkacak bişey yok güzelim, dr bana önceden böle bişey olabilir diye söylemişti, normal bir durum için rahat ol, kanama devam ederse dra gitmen gerekir

Allah korusun canım inş düzelmiştir. bende en son gittiğimde plesenta rahim ağzına yakın ilerki haftalarda yukarı çıkması beklenir demişti 24. haftalarda yukarı çıkarmış bende onu merak ediyorum inş hepimizinde sağlıkla geçer hamileliği sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız. bana da kendi dr uzman radyologlar inceliyor demişti inş bir sorun yokturda başka yere gitmeye de gerek kalmaz

bu arada nagişim kontrolü vardı bugünnn
nagimmm aklımız sizde küsme bize yine dört gözle gelmeni bekliyorum inş güzel haberlerle geliceksin dualarımız sizinle

vayyy vayyyy vayyyyyy hoş geldiniz kankalarımızzz uğrarmıydınız buraya

hoş buldukkk yaa vaktimiz olurda uğramaz mıyız hiççç.nabersiniz rüzgar paşa ve annesi?mobilyanızı kesinleştirmişiniz?kararlıydınız gerçi bi iş görümcene kalmıştı.
allah iyi günlerde güle oynaya kullanabilmeyi nasip etsin canım rüzgarla en güzel anlarınıza olsun inşallah :)))
yaa bu ayrıntılı benim kafamı karıştırıyooo çünkü doktorumuz bizide öyle başka bi yere yönlendirecekmiş oranın fiyatını allah bilir artık.
bende ege doğuma da randevu aldım ne olur ne olmaz diye önce orda gircem.bizimkine daha 12 gün var
ahh bu kabuslar deli oluyorummmm

biz iyiyiz canım ne olsun bildiğin gibi
mobilyamız kesinleşti evet pazar günü gittik siparişimizi verdik mart sonu teslim ederiz dediler güzel dilekleriniz için toprak paşa ya ve annesi çok teşekkür ediyoruz ve çok daha güzellerini Allah sizede almayı nasip etsin diyoruz :)))
canım bende ayrıntılıya p.tesi gitcem diye hazırladım kendimi dr hemşireside çankaya tıp ta radyoloğa gitcen dedi karatşla çankaya tıp bir biliyosundur öğleden sonra ara randevuyu alalım dedi ücretide karataşa ilk gidip muayene ücretini ödicekmişiz 14 tl fark vericekmişiz ordan çankaya ya gidicekmişiz öyle söledi hemşire çok heycanlıyım ayrıntılı için inş herşey yolundadır ve plesentada yukarıya çıkıyodur
bence iki defa ayrıntılıya girme yani ilk nereye gidiceksen oraya git inş bir sorun yoktur tekrar gel denmez ve başka yeree gitme yani gerek olmadığı sürece çünkü sende biliyosun 4 boyutlu bakıyolar ve 4 boyutluda bana sanki zararlı gibi geliyo karnında bi titreşim falan hissediyosun daha öncede konuşmuştuk bunu bak ben en son 5 de dr gittim o günden beri oğluşu görmedim ilk defa dayandım ama kuduruyorum artık resmen çokta ışınlara maruz bırakmayalım rahatsız etmeyelim paşaları
eee bizden böyle sizden naber toprak beyin keyfi yerinde mi yiğenin doğum günü nasıl geçti fotolarına bakmak istiyorum bir ara kıyafet falan almıştınız kızçeye eminim çok şirin olmuştur

amin canım hayırlısıyla alırız inşaallah yavrularımızı kucağımıza sağlıkla büyütürüz analı babalı, dr bana sakın intden araştırma yapma dedi bende kurtlandım hemen tabi baktım korkudan ölüyodum, inşaallah düzelir herkesin sorunları

maşallah iyi günlerde kullansın oğluşun böyle sade odalar çok hoşuma gidiyor fazla ayıcıklı böcekli aşırı maviler pembeler çok yoruyo gözümü

çok şükür geldim işe ... şekerim 156 biraz yüksek yediklerine dikkat etmelisin ilaçlık değil dedi hamur işi pilav makarna ve tatlı yok kistlerle ilgili ise bence büyük bir problem değil zamanla genelde kaybolur ama emin olmak için fetal mr çekelim dedi.
iki yer önerdi biride 1200 lira fiyat verdi :26: bakalım araştırmalardayım. sizin varmı bildiğiniz biyerler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…