selam kızlar biz geldiikkk :))))sabah sabah amma kaynatmışınız okuyamadım bile
kızlar ya p.tesi ayrıntılıya gidicem diye hazırlamıştım kendimi az önce dr hemşiresiyle görüştüm bizim hastanede radyolog yokmuş hastanenin bağlı olduğu özel tıp merkezi var orda yapılcakmış orası içinde hemşire randevu alıcakmış oda ne zamana hastane müsaitse o güne alabiliyoruz dedi ayyy inş ileri bir tarih çıkmaz ya canım sıkıldı şimdi öğleden sonra hemşireyi arıcam tekrardan diğer hast görüşüp randevuyu alıcak bu arada bizim hast. muayene ücreti 32 tl buna ekstra ayrıntılı için 14 tl daha ödicekmişiz fiyatı çok uygunmuş yani 2li 3 lü testler bile daha yüksek fiyat almışlardı[/QUO
gerçekten çok uygun bende ayın 5 inde giricem.drumuz dışardan olduğu için 150 tl hastanenin dr u isteseymiş 90 tl demişler.amaan bebişler iyi olsun sağlıklı çıksında para pul önemli değil zaten.
inş sorun neyse düzelmiştir canım
bizim ki gerçekten çok uygunmuş dediği hastaneye baktım şimdi netten 4 boyutlu usg yazıyo nakalım memnun kalmazsak başka yerede gideriz benim dr hastanede yaptırabilirsiniz demişti geçen ay gittiğimizde ama önerebilceğim özel bir radyologta var imkanınız varsa ona da gidebilirsiniz demişti orası 182 tl miş
hastanede ki toplam 46 tl tutcak oda 4 boyutlu sonuçta aynıo
selam kızlar biz geldiikkk :))))sabah sabah amma kaynatmışınız okuyamadım bile
Kizlar boyle seyler soylenmez ama affedin artik esimle beraber oldum ve pembe leke seklinde kan geldi ama simdi gelmiyor napcahimi bilemedim zaten hamile kaldigimdan beri ikinci kez birlikte olduk pembe kan gelincede korktum bebisim suan hareket ediyor saglikli ama korkuyorm napim doktora gitmrlimiyim
bana bakan perinotoloji bölümüydü, sırf bu konuda uzman oluyolarmış, benimde raporda sağ arter sol arter pozitif negatif diye bişeyler yazıyodu bende netten baktım kan akışıyla ilgili bişeymiş kendi dr aradım 1 ay içinde düzelmesi beklenir düzelmezse dikkat edicez, şeker tansiyon gibi şeyler oluyomuş Allah korusun
saha çalışmasına başlıyım ben tekrar
bi kerecik kandırdım bişey olmadı. normal doğum düşündüğüm için gaza getirmek için herşeyi yapıyorum azcık faydası dokunsun doğuma
kızlar ya p.tesi ayrıntılıya gidicem diye hazırlamıştım kendimi az önce dr hemşiresiyle görüştüm bizim hastanede radyolog yokmuş hastanenin bağlı olduğu özel tıp merkezi var orda yapılcakmış orası içinde hemşire randevu alıcakmış oda ne zamana hastane müsaitse o güne alabiliyoruz dedi ayyy inş ileri bir tarih çıkmaz ya canım sıkıldı şimdi öğleden sonra hemşireyi arıcam tekrardan diğer hast görüşüp randevuyu alıcak bu arada bizim hast. muayene ücreti 32 tl buna ekstra ayrıntılı için 14 tl daha ödicekmişiz fiyatı çok uygunmuş yani 2li 3 lü testler bile daha yüksek fiyat almışlardı[/QUO
gerçekten çok uygun bende ayın 5 inde giricem.drumuz dışardan olduğu için 150 tl hastanenin dr u isteseymiş 90 tl demişler.amaan bebişler iyi olsun sağlıklı çıksında para pul önemli değil zaten.
tabiki de para pul önemli değil yetrki evlatlarımız sağlıkla gelsinler insanın gözü para mı görür ama biz bunu düşündüğümüz zaman bazen yanlış anlamayın aneyi yerine konuyoruz benim ilk gittiğim dr mesela acayip paracıyla her gidişimde 160 tl artı tahlilleri dünya para tutuyodu yakın bi arkadaşım ona devam ediyo hala gitmeye yapılan testler tahliller aynı ama benim şuan ödediğim ücretin hiç abartmıyorum 5 6 katını ödüyo bence bu kadarına da gerek yok ayrıntılı içinde ben hastaneye gitmeye karar verdim 46 tl ödicez Allah korusun inş bişey çıkmaz başka yere daha gitme ihtiyacı duymayız
sonuçta hastanedeki makinada 4 boyutlu oda radyolog dışardaki de radyolog
vayyy vayyyy vayyyyyy hoş geldiniz kankalarımızzz uğrarmıydınız buraya
hoş buldukkk yaa vaktimiz olurda uğramaz mıyız hiççç.nabersiniz rüzgar paşa ve annesi?mobilyanızı kesinleştirmişiniz?kararlıydınız gerçi bi iş görümcene kalmıştı.
allah iyi günlerde güle oynaya kullanabilmeyi nasip etsin canım rüzgarla en güzel anlarınıza olsun inşallah :)))
yaa bu ayrıntılı benim kafamı karıştırıyooo çünkü doktorumuz bizide öyle başka bi yere yönlendirecekmiş oranın fiyatını allah bilir artık.
bende ege doğuma da randevu aldım ne olur ne olmaz diye önce orda gircem.bizimkine daha 12 gün var
ahh bu kabuslar deli oluyorummmm
tabiki de para pul önemli değil yetrki evlatlarımız sağlıkla gelsinler insanın gözü para mı görür ama biz bunu düşündüğümüz zaman bazen yanlış anlamayın aneyi yerine konuyoruz benim ilk gittiğim dr mesela acayip paracıyla her gidişimde 160 tl artı tahlilleri dünya para tutuyodu yakın bi arkadaşım ona devam ediyo hala gitmeye yapılan testler tahliller aynı ama benim şuan ödediğim ücretin hiç abartmıyorum 5 6 katını ödüyo bence bu kadarına da gerek yok ayrıntılı içinde ben hastaneye gitmeye karar verdim 46 tl ödicez Allah korusun inş bişey çıkmaz başka yere daha gitme ihtiyacı duymayız
sonuçta hastanedeki makinada 4 boyutlu oda radyolog dışardaki de radyolog
çok doğru söylüyorsun benim dr umun sadece özel muayenehanesi var kontrole ona gidiyorum Allah var dr umuz çok iyi ve parayla pek işi yok.tahliller içinde devlete gidiyorum.ama ayrıntılı için devlet yeterli değil o yüzden mecburen özel hastaneye gidiyoruz.
çok doğru söylüyorsun benim dr umun sadece özel muayenehanesi var kontrole ona gidiyorum Allah var dr umuz çok iyi ve parayla pek işi yok.tahliller içinde devlete gidiyorum.ama ayrıntılı için devlet yeterli değil o yüzden mecburen özel hastaneye gidiyoruz.
bizim ki paracıydı valla hem her gidişte o prayı veriyosun istersen ayda 3 kez git 3 gidişinde 160 ödüyosun bide tahlilleri hem istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyodu bize hemde hep bi labaratuarı öneriyodu orası çok ileri ben orayı öneririm vs. eee bizde hep oraya gidiyoduk dünya para ödüyoduk çalışıyorum her zaman arayuıp bilgi alabilceğim dr olsun diye gidiyodum sonra baktım bi arkadaş bi haftane ve dr önerdi ona başladım onuda her zaman arayabiliyorum onada istediğim zamana randevu alabiliorum iyikide bırakmışım diyorum ilk dr ona kaçırcağım o kadar paraya kesinlikle oğluşumun bütün ihtiyaçlarını rahatlıkla alabilirim
Kızlar doğum şeklini kaçıncı haftada konuşucaz doktorla biliyormusunuz?
Allah korusun canım inş düzelmiştir. bende en son gittiğimde plesenta rahim ağzına yakın ilerki haftalarda yukarı çıkması beklenir demişti 24. haftalarda yukarı çıkarmış bende onu merak ediyorum inş hepimizinde sağlıkla geçer hamileliği sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alırız. bana da kendi dr uzman radyologlar inceliyor demişti inş bir sorun yokturda başka yere gitmeye de gerek kalmaz
Eki Görüntüle 996916
bizim mobilyamızda bu canım birkaç değişiklk olucak üzerinde rengi ipek mat beyaz olucak kulplar farklı birde dolap 4 kapaklı
siz tam takım almışsınız ne güzel işte bizim modelin takımı yoktu öyle
Korkacak bişey yok güzelim, dr bana önceden böle bişey olabilir diye söylemişti, normal bir durum için rahat ol, kanama devam ederse dra gitmen gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?