2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ebruuu boyle yapma canim kotuyu cagirma oglunu da uzersin boyle. Hic bisey olmayacak Allahin izniyle. Bu kadar uzuldugun icin kendine kizacaksin. Dua et ve rahatla.

Hosgeldinn gorunmuyosun ne zamandr canim.nasilsinn
iyiyim canım sizler nasılsınız faceye takılalı çok boşladık buraları :26: okuyorum ara sıra birde annem uzun süredir bendeydi pc açamadım.. bebiş nasıl??

Kist varmış. Geciyo dedi çoğunluğu ama ben de moral sıfır
canım geçmiş olsun..doktor geçiyor diyorsa sıkma canını geçer bi çok kişide geçtiğine şahit oldum..benim oğlumunda beyninde sorun çıktı arka ventrikülünde genişleme görüldü ayrıntılı ultrasonda takip edilecek inş. düzelir en ufak bişi olsa kafaya takıyoruz elde değil üzülmemek çok minikler çünkü benimkinin genişliğide normalin baya üstünde çıktı..dua etmekten başka çaremiz yok canım..Rabbim şifa versin bebeklerimize

geçmiş olsun canım Allahın izniyle geçecek inş. sağlıcakla gelecekler iyi düşünelim iyi olsun inş.

Canım ya zaten cok hassasim kac gündür bazen durduk yere ağlıyordum. Yalniz kalabilsem aglicam.
Cok zor canim biliyorum ama dua edip bekleyelim hersey yoluna girer. Gececek insallahhh
Bende iyiyim bakiniyoruz oyle iste. Oglum da iyi cok sukur. Kipir kipir

Canım ya zaten cok hassasim kac gündür bazen durduk yere ağlıyordum. Yalniz kalabilsem aglicam.

Canım geçmiş olsun,içini ferah tut..bu dönemde zaten duygularımızı en üst düzeyde yaşıyoruz senin durumun daha zor,ağlayacağında rahatlayacağını düşünüyosan ağla ama sonra toparlakendini bebeğin için,sen iyi düşün olumlu yaklaş ki bebeğin de iyi olsun...dualarımız sizinle...

günaydın herkese :)
ya benim kız her sabah kahvaltıdan sonra pıt pıt vuruyodu bu sabah bana günaydın demedi

ebrucum içini ferah tut,güzel düşün güzel olsun,koyverme kendini neden böyle oluyor anlamadım ama inan ben dahil birçoğumuzda hep sıkıntılar çıktı herkes atlatacak inş ne olur sağlam duralım bak %90 geçer demiş

her ne kadar cinsiyetimiz kesinleşmesede isim listesi yaptık özellikle kız isimlerini oylamaya sunuyorum

erkek olursa ;ömer,emir,mustafa gibi az ve öz bir isim istiyorum ağır abi olsun

kız olursa ; eyşan - rana - reyyan - aylin - betül - minel - hazel - ipek

hadi bakalım oylama başlasın

ben fikrimi emir ve rana dan yana sölüyomm

iyi sabahlar günaydın herkeslere kolay gelsin
günaydın canım,sana da iyi sabahlar

Günaydın herkeze hayırlı günler olsun güzel haberler olsun mutlu mesut geçsin günümüz inş.
nagişim bence emir-rana-ipek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…