2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Aksam oldu kizz) ben gozumu karartip sarma yaptim cok canim istedii, burda yapcak kimsem de yok. Kendim kendime odul verdim

eşim geç geliyor çabuk yaparım şimdi birşeyler tabi kıçımı kaldırabilirsem:)
sarma yeni yaptm bende canımız çekince mecbur yapıyoruz benimde kimse yok iş başa düşüyor mecbur...

bende fazla yapmamıştım ama büyük zevkle işliyorum inşallah bitirebilirim ...
ah ah develeurun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez dertlerini deşmeyin kızın:)))

vurmayın garibime yazıktır diyosun yani ay yazık ya bana olmazki böyle kocişimin şefkatli sevgisine muhtacım

nette kucuk bır hıkaye okudum az once. yüzümde bir tebessüm oldu :)
sizlede paylaşayım aksam aksam sizde de bir tebessüm olsun :)

Soğuk bir kış akşamı, McDonalds'ın kapısından içeri yaşlı bir amcayla teyze girmişler, bir masaya oturmuşlar. Derken amca, kasaya gidip 1 hamburger, 1 büyük boy patates ve bir büyük Cola almış. Elinde tepsiyle masaya dönmüş, hamburgeri ikiye bölerek yarısını teyzenin önüne koymuş, sonra bütün patatesleri tek tek sayarak onlarında yarısını teyzeye vermiş, sonra cola kutusunu da ortaya koymuş, önce bir yudum kendisi içiyor sonra da teyze bir yudum alıyormuş. Herkes ne tatlılar, iki tonton buraya gelmişler, bir kişilik yemeği ikisi yiyorlar zavallıcıklar diye onları izliyomuş.

Derken bir de bakmışlar ki teyzenin önünde hamburgerle patatesler olduğu gibi duruyor, kocasının afiyetle yemek yiyişini seyrediyor arada bir de cola'dan bir yudum alıyormuş. Sonunda orda çalışanlardan biri dayanamamış, yanlarına gitmiş:
-Afedersiniz, ben sizi izlemekten kendimi alamadım lütfen izin verin size bir menü kendim ısmarlayayım. Yaşlı amca:
- Teşekkür ederiz ama biz halimizden memnunuz. 60 yıldır evliyiz ve herşeyimizi işte böyle paylaşırız demiş. Bunun üzerine genç adam teyzeye dönmüş:
-Peki ama teyzeciğim, siz neden hamburgerinizi patateslerinizi yemiyorsunuz, neyi bekliyosunuz? Yaşlı teyze cevap vermiş :
-Dişleri...!! :))

ornek miii ilk kez elime orgu aliyorum ya ornek falan yok dumduz gidiyom iste, 4renk ip kullaniyorum da ordan yirttim neyseki biseye benziyo oyle olunca

olsun herşeyin bir ilki vardır bende yapmak istiyorum sonra geçiyo daha sonra yaparım yaza doğcak kışa doğru yapılır diye

eşim geç geliyor çabuk yaparım şimdi birşeyler tabi kıçımı kaldırabilirsem:)
sarma yeni yaptm bende canımız çekince mecbur yapıyoruz benimde kimse yok iş başa düşüyor mecbur...
Aynen yaa yakinlarda olsaydi ya annem ya kayinvalidem. Ohh ha bire yemege gidrrdim
vurmayın garibime yazıktır diyosun yani ay yazık ya bana olmazki böyle kocişimin şefkatli sevgisine muhtacım

Bencede bak ben senin acini paylasiyorum canimm basaracagina da inaniyorum

sen en iyisi kötü amellerine alet et gazozuna ilaç atbacım başka yol yok.

Valla dogru soyluyosun derdi buyuk haftasonu alcak ama intikamini
haydi hafta sonu kandırır o zaman oda olmazsa başka çözüm gerek

:120::120::120: iyiymiss
olsun herşeyin bir ilki vardır bende yapmak istiyorum sonra geçiyo daha sonra yaparım yaza doğcak kışa doğru yapılır diye

Aa ben dogunca hic bisey yapamam. Bunu da anca bitiririm zaten miy miy miy ee malum ben enerjimi baska alanlarda da harciyorum canim ozendirmek gibi olmasin

ben gidiyorum bacılar adam gelecek yemek yok ortada kıçımı kaldıramadım ahanda gittim görüşürük
kız develeur ha gayret sana güveniyoruz hallet bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…