2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın kızlar. hepimize güzel bir gün olsun inşallah
günaydın kızlar :) bebişler nasıl bakalım? çalışan annişlere hayırlı işler allah kolaylık versin benim gibi evde oturanlarada iyi günler diliyorum :)))
Günaydın herkeze hayırlı günler olsun güzel haberler olsun mutlu mesut geçsin günümüz inş.
nagişim bence emir-rana-ipek

Gunaydin canlar.sabahin köründe seminer ,toplanti..artik cekemiyorum.cok sikiliyorum hep evde yatip uyumak istiyorum
Cümleten günaydın bacılar erik canım yoktun kaç zamandır...bu arada akşam o soğuk şeyden yedim ohhh :131: yüreğime buz değdi sanki

çok uykum var çokkkk :93: aynen böyleyim işte :93:

selam canm ben de kendime gelemedim daha,onca aksiyon macera rüyanın ardından reele geçiştezorlanıyom galiba :111:

yıllardır çalışıyorum bende hiç böle olmamıştım ama işimi sevdiğim için hiç bıkkınlık gelmemişti
dün yazmışlar ne güzel sarmalar yapılmış canım istedi açıkcası hemde çok ama hangi ara gitcem evede yapcam o yemeği
evde olsam çeşit çeşit yemek yapardım hergün dün akşam eve gittim adını vermeyim epeydir yapmadığım bi yemeği yapayım dedim
resmen belim başım koptu
bide bişey sorcam size ben uzun süre ayakta durduğum zaman kasık bölgem şişiyo böle baskı oluyo orda sanki bebiş aşağı iniyo ben ayakta kalınca böle bişey olabilir mi acaba

Kizz sarmayi ben demistimm( uzuldum bak simdi. İstersen kargolayayim sana, cok ciddiyim bak. Pismemis gonderirsem bozulmaz

Ayakta kalinca benim de direk belime ve kasiklarima vuruyo. Ozellikle sag taraf nedense. Normal bi durum heralde canim.

benim bebişte sanki kasıklara doğru duruyo ayakta fazla duramıyorum korkuyorum bişey olacak diye

ohhhh afiyet olsun canım

ayakta kalınca benimde aynı canım. birde benim sabahları kalktığımda bacaklarımın iç kısmı ağrıyor. baldırımın iç kısmı diye mi tarif edeyim ne diyeyim anlayın işte :)

Kizz sarmayi ben demistimm( uzuldum bak simdi. İstersen kargolayayim sana, cok ciddiyim bak. Pismemis gonderirsem bozulmaz

Ayakta kalinca benim de direk belime ve kasiklarima vuruyo. Ozellikle sag taraf nedense. Normal bi durum heralde canim.
ahhh canım çok sağol ya göndermiş kadar oldun kız o yemeği çok seviyorum ben ama çalışınca zahmetli yemekleri yapmak zor oluyo akşam oldumu eve git yemek yap sofrayı kur iş yerinde yemek yiyemiyorum işede yemek hazırlıyorum zaten uyku sorunum var çok uykum oluyo kv uyuzu da aldı başını gitti eltimin yanına gelse ona yaptırcam valla bazı yemekleri evde oturuyo camış gibi bu kız hamile canı bişey çekermi sorayım yapayım demiyo ama gelsin isticem artık
kabak yine kv patladı yanlız

benim bebişte sanki kasıklara doğru duruyo ayakta fazla duramıyorum korkuyorum bişey olacak diye

ya benim sadece ayakta kaldığım zaman öyle oluyo baskı oluyo kasıklarımda sanki aşağı inmiş gibi bebiş normaldir o zaman sizlerde de oluyosa

Bizim de herkes uzakta ne istersem kendim yapiyorum mecburen. Yakinda olsalar bende yaptiririm. Ama annemi de kayinvalidemi de 2aydir gormuyorum

ayakta kalınca benimde aynı canım. birde benim sabahları kalktığımda bacaklarımın iç kısmı ağrıyor. baldırımın iç kısmı diye mi tarif edeyim ne diyeyim anlayın işte :)

o zaman normaldir bu durumumuz çoğumuzda oluyomuş sanırım
yastık koy bacak arana uyurken ben öyle yapıyorum daha rahat oluyo alışıncaya kadar pek tutamıyosun yastığı ama alışınca bütün gece kalıyo benim bide şu var gece özellikle acayip gerilesim geliyo gerilirken uyanıyorum çoğu zaman

yerçekimi etkisinden olabilir normal olduğunu düşünüyorum haftaya kontrole gidince dr ye soracağım zaten bişey olsa dr söylerdi geçen kontrolde benim kız başaşağı duruyordu herşey normal demişti

eee tatlım herkes nasibini alacak kimse kusura bakmasın, otursun o da evinde sizin de bişeye ihtiyacınız olabilirrrr,ben senin annenler alt katınızda oturuyo sanıyodum

Bende sabahlari cok gerilmek istiyorum ama kramp giriyo hemen

yerçekimi etkisinden olabilir normal olduğunu düşünüyorum haftaya kontrole gidince dr ye soracağım zaten bişey olsa dr söylerdi geçen kontrolde benim kız başaşağı duruyordu herşey normal demişti

Yaa bende doktora gtmek istiyoruuumm.oglum ne kadar buyumus cok merak ediyorum. Daha iki hafta var :26: haftaya gitsem seker yuklemesini yaparlar mi ki

evet aynen bol bol dua edelim inşallah herşey güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…