çok uykum var çokkkk :93: aynen böyleyim işte :93:
günaydın benimkide kahvaltıdan sonra hızlanıyor sonra yavaslıyor dimi sneinkide oylemi benimkimi tembel
ahhh canım sorma geçen sene evin tadilatında her akşam koçtaş baumax geziyoduk ezber yapmıştık artık herşeyi çok şükür geçti o günler ahşap tutkunluğunuz da varsa on numara olmuş valla beşikler gönlünüze göre bulmuşsunuz ne güzel Allah içinize sindirsin canım benim eşimin seyahatleri oluyo yazın yazlık bölgeleride var hafta sonuna denk getiriyoruz seyahati cumadan hop bende gidiyorum yanına tabi bebiş gelince ne derece gidebiliriz bilmiyorum ama ilk sene olmasada bi daha ki yaza gidebiliriz inş. o yüzden park yatak katlanabilir ve küçük olması taşınması bize cazip geldi inş hepimizde gönlümüzdekileri alabilir yapabilriz bebişlerimizeSağol canım :) inşallah uyusun buyusunde teyzelerine el sallasın içinden. :)
ya ikea, koçtaş gibi yerlerde uygun bişey bulmak piyango gibi zaten. o tarz yerlerden bende pek haz almıyorum. ama bazen bir şey alıcagımız zaman hadi bakıyım yıne barı kampanya falan vardır dıyorum.
bizim gonlumuzde ahşap cok vardı. ahşap delisiyiz ikimizde :) dun bu yatakları bulduktan sonra tekrar park yataklara baktık. ama aklımız bunlarda kaldı. adam once 300 demıstı. donduk gerı bır pazarlık bır pazarlık ıyıce dusurduk rakamı.
Ama inanırmısın sabah evden çıkarken dua ettim. Allah işimizi rast getirirde kızımıza şöyle uygun güzel beşik buluruz inşallah dedim. Nasip etti. Rabbim cok buyuk hepimize gönlümüzdekileri versin inşallah.
Biz pek yerimizden kıpırdamadığımızdan o faktorlerı onemsemedık. Bizde de oyle bır durum olsaydı. Bir tanesi alırdık diğeri park yatak alırdık kesinlikle. Ama dediğin doğru eğer dışarı çıkıyorsanız taşınabılır bişey cok güzel olur. bir de adama harıka bır takım aldınız. :)
her ne kadar cinsiyetimiz kesinleşmesede isim listesi yaptık özellikle kız isimlerini oylamaya sunuyorum
erkek olursa ;ömer,emir,mustafa gibi az ve öz bir isim istiyorum ağır abi olsun
kız olursa ; eyşan - rana - reyyan - aylin - betül - minel - hazel - ipek
hadi bakalım oylama başlasın
nagicim bence aylin :) benim ismim aylin ve adıma bayılıyorum :)
ya dün eşim önerdi banada çok sıcak geldi hep rana diyodum ama tanıdığım aylinlerde hep çıtı pıtı güzel kızlardır haniderler ya çocuk isminin özelliğini taşırmış diye
emir, ve minel :) minel benim içinde seçeneklerden biri :)
Günaydın kızlar, günlerdir üst üste sık sık tekmeler varken, dün hiç hissedemedim bebeğimi, ister istemez endişeliyim. bugün sağlık ocağına gidip kalbini dinlemek istiyorum.yoksa bana rahat yok , tabi mesai bitene kadar yavrum annesine sinyali göndermezse....
kızlar uyku dmeyin çalışmak demeyin ne işe gelmek ne çalışmak istiyorum
bütün gün evde battaniyenin altında yatmak istiyorum sonra kalkıp canım ne yemek istiyosa onu şöle rahat rahat yapmak istiyorum
evimle ilgilenmek istiyorum ev sınırları içinden çıkmak istemiyorum ne olcak bizim bu halimiz böyle
işten nefret ettim resmen
minelde çok güzel zaten emir ve minel oğlumun isim seçeneği (minel tatildeki arkadaşıydı çapkın benim sıpam )bu gidişle kura çekeriz galiba
her ne kadar cinsiyetimiz kesinleşmesede isim listesi yaptık özellikle kız isimlerini oylamaya sunuyorum
Ömer rana betul diyorum bende.minelde çok güzel zaten emir ve minel oğlumun isim seçeneği (minel tatildeki arkadaşıydı çapkın benim sıpam )bu gidişle kura çekeriz galiba
ooo şimdiden kızlar falan büyüyünce kapılar çok aşınacak demekki :) minel cennetteki inci tanesi demekmiş eğer doğruysa o yüzden bana çok hoş geldi
Ömer rana betul diyorum bende.
Canim minel in hic bi anlami yok. Arapcada ek sadece.
ooo şimdiden kızlar falan büyüyünce kapılar çok aşınacak demekki :) minel cennetteki inci tanesi demekmiş eğer doğruysa o yüzden bana çok hoş geldi
minelde çok güzel zaten emir ve minel oğlumun isim seçeneği (minel tatildeki arkadaşıydı çapkın benim sıpam )bu gidişle kura çekeriz galiba
Kuzum hormonlarin tavanmi yapti ay bende tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?