2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gunaydin canlar.sabahin köründe seminer ,toplanti..artik cekemiyorum.cok sikiliyorum hep evde yatip uyumak istiyorum

günaydın benimkide kahvaltıdan sonra hızlanıyor sonra yavaslıyor dimi sneinkide oylemi benimkimi tembel

benim öyle çok belli olmuyodu ama sabah 3 pıtımız var, bu sabah ses yok yada varda benmi anlamadım bilemedim, bugunde kafama takacak bişey buldum ://

ahhh canım sorma geçen sene evin tadilatında her akşam koçtaş baumax geziyoduk ezber yapmıştık artık herşeyi çok şükür geçti o günler ahşap tutkunluğunuz da varsa on numara olmuş valla beşikler gönlünüze göre bulmuşsunuz ne güzel Allah içinize sindirsin canım benim eşimin seyahatleri oluyo yazın yazlık bölgeleride var hafta sonuna denk getiriyoruz seyahati cumadan hop bende gidiyorum yanına tabi bebiş gelince ne derece gidebiliriz bilmiyorum ama ilk sene olmasada bi daha ki yaza gidebiliriz inş. o yüzden park yatak katlanabilir ve küçük olması taşınması bize cazip geldi inş hepimizde gönlümüzdekileri alabilir yapabilriz bebişlerimize

emir, ve minel :) minel benim içinde seçeneklerden biri :)

kızlar uyku dmeyin çalışmak demeyin ne işe gelmek ne çalışmak istiyorum
bütün gün evde battaniyenin altında yatmak istiyorum sonra kalkıp canım ne yemek istiyosa onu şöle rahat rahat yapmak istiyorum
evimle ilgilenmek istiyorum ev sınırları içinden çıkmak istemiyorum ne olcak bizim bu halimiz böyle
işten nefret ettim resmen

Günaydın kızlar, günlerdir üst üste sık sık tekmeler varken, dün hiç hissedemedim bebeğimi, ister istemez endişeliyim. bugün sağlık ocağına gidip kalbini dinlemek istiyorum.yoksa bana rahat yok , tabi mesai bitene kadar yavrum annesine sinyali göndermezse....

ya dün eşim önerdi banada çok sıcak geldi hep rana diyodum ama tanıdığım aylinlerde hep çıtı pıtı güzel kızlardır hani derler ya çocuk isminin özelliğini taşırmış diye

çıtı pıtı diyince benim kuzenim var aylin yüzü gerçekten çok güzel ama doğumdan sonra kilo veremedi ve yaklaşık 7 yıldır baya bi kilolu yani normalin kat kat üstü oldu ve git gide kilo almaya devam ediyo oysaki maddi durumları fazlasıyla iyi yapmadığı gitmediği yer kalmadı doğumdan sonra onun gibi kalmaktan çok korkuyorum aylin diyince aklıma bunlar geldi :44:

endişelenme canım. bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmazmış. araştırırken okumuştum bende. ama çok takıyorsan kafana sağlık ocağına git tabiki için rahat eder

bende zor tutuyorum kendimi, çok sık tekmelemiyodu ama ne dün akşam ne bu sabah kendini belli etmedi, acaba arkasınımı döndü

aynennn. evlendiğimden beri çalıştığım için evime hiç vakit ayıramadım. keyfini süremedim. dilediğim gibi çarşı pazar gezemedim. bunların hepsi içimde. doğum iznine ayrılınca bol bol yürümek gerektiği için dolaşır dururum artık :)

günaydın kızlar :) bebişler nasıl bakalım? çalışan annişlere hayırlı işler allah kolaylık versin benim gibi evde oturanlarada iyi günler diliyorum :)))

minelde çok güzel zaten emir ve minel oğlumun isim seçeneği (minel tatildeki arkadaşıydı çapkın benim sıpam ) bu gidişle kura çekeriz galiba

ooo şimdiden kızlar falan büyüyünce kapılar çok aşınacak demekki :) minel cennetteki inci tanesi demekmiş eğer doğruysa o yüzden bana çok hoş geldi

minelde çok güzel zaten emir ve minel oğlumun isim seçeneği (minel tatildeki arkadaşıydı çapkın benim sıpam ) bu gidişle kura çekeriz galiba
Ömer rana betul diyorum bende.

Canim minel in hic bi anlami yok. Arapcada ek sadece.

ömer ve aylin :)

ooo şimdiden kızlar falan büyüyünce kapılar çok aşınacak demekki :) minel cennetteki inci tanesi demekmiş eğer doğruysa o yüzden bana çok hoş geldi

çok fena bu konuda teyzesi çocukta bir çekicilik var ama anlamadım dün eşim buldu mineli anlamınıda çok beğendik

Ömer rana betul diyorum bende.

Canim minel in hic bi anlami yok. Arapcada ek sadece.

minel cennetteki inci tanesi demek cnm ,ama betülün anlamı en güzeli tabi

Çoğu sitede Minel’in anlamı ‘Cennetteki inci tanesi ‘ olarak geçiyor.
Bu anlamı okuduğumda resmen şok oldum..
Minel kesinlikle ‘Cennetteki inci tanesi’ değildir!
Bu anlamı maalesef bir kaç şahıs tarafından uydurulmuştur.
Minel Kuran-i Kerim’de geçen, fakat tek başına hiç bir ifade etmeyen bir kelimedir!
Minel kelimesinin anlamını anlamak için bir kaç örnek veriyorum.

Iki tane cümle: ‘Ben böceklerden korkmuyorum’ ve ‘Bu Allah’tan gelen bir iyilik’. Bu cümlülerdeki ‘den’ ve ‘tan’,
Minel’in Arapçadaki manasıdır. Yani Minel’in bizim tarafimizdan isim olarak konulması son derece komik ve saçmadır.

Minel’in anlamını (anlamsızlığını) anlamak için size Minel’in geçtigi bir ayeti sunuyorum: بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ
(Berâetun minallâhi ve resûlihî ilellezîne âhedtum minel muşrikîn).
Türkçede anlamı: Müşriklerden, ahd aldığınız kimselere Allah'tan ve O'nun resûlünden bir beraattir.

Simdi herseye cennetteki bisey diyolar zaten bakmayin.

Kuzum hormonlarin tavanmi yapti ay bende tik yok

hormonlardanmı yoksa psikolojidenmi bilemiyorum. hamilelikten önce ilgiden sıkılan ben şimdi ilgisizlikten yakınıyorum kendiimi yalnız hissediyorum sonrada eşime sarıyorum :/ ikizler burcu olarak neredeyse hiç ağlamayan ben şimdi herşeye ağlıyorum. eşim bebeğimizi seviyo ağlıyorum tv izliyorum ağlıyorum eşim 2 dk benle ilgilenmesin ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…