ayyy erkekler daha mı metanetli bu konuda nedir...ama hiç dürtme derim dertsiz başına drt alma en güzeli dayanabilmek.bu konuda eşim bir çıt daha iradeli ama ben çok zayıfım oda hemen pes ediyo...aslında olmaması en güzeli
Ah cnm ben ilk bebiste cok istahliydim massallah hic rahat birakmiyodum esimi bide evlendim 3ay sonra hamile kaldim ama yani felaket biseydi gece ayri sabah ayri ama bunda 18+3 sadece 2sefer oldu oda iste kanama oldu gonlumde yoktu zaten hic cnm istemiyo doguma kadrda olmaz heralde belki adami kandirma amacli bikac sefer oda doktor izin verirse
geçen ay dr da sormuş paşam dr sorun değil hasta rahatsız olmadığı sürece sorun yok demiş. etmezsem ayıp olur inat ettim güzellikle olsun istiyorum tehdit ederim son çare
Aa ben dogunca hic bisey yapamam. Bunu da anca bitiririm zaten miy miy miy ee malum ben enerjimi baska alanlarda da harciyorum canim ozendirmek gibi olmasin
Kizlar şeker yuklememi yaptirdim sonucu almadim.haftaya çarşamba detayli renkli ultrasonum var.fakat ben bebegimi hic görmeden geri geliyorum hep aşağıda ve tepe taklak yüzü bana dönük hareket ediyor ama yüzünü hic gostermiyor hep poposunu görüyoruz. Benim gibi göremeyen var mi ya yüzünü cok merak ediyorum...
Kizlar şeker yuklememi yaptirdim sonucu almadim.haftaya çarşamba detayli renkli ultrasonum var.fakat ben bebegimi hic görmeden geri geliyorum hep aşağıda ve tepe taklak yüzü bana dönük hareket ediyor ama yüzünü hic gostermiyor hep poposunu görüyoruz. Benim gibi göremeyen var mi ya yüzünü cok merak ediyorum...
Canımağrıdan kastın sancı gibiyse çoğunlukta var,rahim büyüdükçe idrR kesesine baskı yapıyor ve rahatsızlık hissi veriyor...yanma falan da varsa idrar yolu olabilir..doktoruna sor istersen için rahatlar :)
Yok canım ya calismiyorum paşam i gorucem die heyecanliydim detaylı ya girdim ama sinirim bozuldu çıktım iki tane kist var dedi kaybolabilir onun disinda hersey iyi 419 gram olmuş. Ama cok siniri m bozuldu
Bugün bende ayni seyin olduğunu öğrendim. Ayni seyleri söyledi doktorum.haftaya carsamba ayrintili var orada daha mi net görünüyor. Cok canım sıkıldı benim.moralim sıfır. Senin ne alemde suan kistler.
Bugün bende ayni seyin olduğunu öğrendim. Ayni seyleri söyledi doktorum.haftaya carsamba ayrintili var orada daha mi net görünüyor. Cok canım sıkıldı benim.moralim sıfır. Senin ne alemde suan kistler.
Benim ayrıntılı ultrason da çıktı öncesinde hiç birsey dememisti. Detaylı Ultrason a bakan doktor mr önerdi . Detaylida daha net belli oluyor boyutlarina falan bakiyor. boyutları 7 mm civarı sagda ve Solda birer tane bizimkinde . Bugün kendi doktorum sonuçları gördü korkulacak bişey değil ama içimiz rahat olsun bi mr cektir dedi şimdi onu araştırıyorum ama ikili ve üçlü testin temizse genelde birsey cikmiyormus çok geçmiş olsun inşallah bişey cikmaz 😟
Benim ayrıntılı ultrason da çıktı öncesinde hiç birsey dememisti. Detaylı Ultrason a bakan doktor mr önerdi . Detaylida daha net belli oluyor boyutlarina falan bakiyor. boyutları 7 mm civarı sagda ve Solda birer tane bizimkinde . Bugün kendi doktorum sonuçları gördü korkulacak bişey değil ama içimiz rahat olsun bi mr cektir dedi şimdi onu araştırıyorum ama ikili ve üçlü testin temizse genelde birsey cikmiyormus çok geçmiş olsun inşallah bişey cikmaz 😟
Benim bugun kendi doktorum söyledi. Kayboluyo dedi % 90 i dedi.ben taramalarimi yaptirmadim hic düşünmedim yaptirmaya çünkü cok takiyorum ben.carsamba detayli var.ben o güne kadar sanırım yaşamam. Kendimi yatağa atip aglamak istiyorum.