2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yaa bende doktora gtmek istiyoruuumm.oglum ne kadar buyumus cok merak ediyorum. Daha iki hafta var :26: haftaya gitsem seker yuklemesini yaparlar mi ki

bide şeker yüklemesi var demi nasıl içicem bol şekerli suyu bilmiyorum düşününce bile midem bi tuhaf oluyo 6 martta benim kontrol kızımı bi görsem rahatlıycam. çok hareketli diyo dr tırsıyorum bu kadar harekete erken gelirmi diye

ağlayıp rahatlayacaksan ağla ama bak sana şöle diyim benim beebğim çok hareketliydi normalde ama geçen hafta ağlamaktan ve moral bozukluğundan resmen oda etkilendi hiç hareket falan etmiyodu eskisi gibi bu duruma daha çok üzüldüm.. Herşey Allahtan dedim sonuçta Allah korusun bişey çıksada ben bebeğimi yinede doğururum o yüzden üzülmek onuda etkiliyor.
bol bol dua edelim inşallah geçecek ve herşey güzel olacak.

Yok canim ne alakasi var onunla.kendine stres arama sende zamaninsda gelcek hepsi insallahh

Bizim de herkes uzakta ne istersem kendim yapiyorum mecburen. Yakinda olsalar bende yaptiririm. Ama annemi de kayinvalidemi de 2aydir gormuyorum
benim kv yakın oturuyo arabayla 10 dk anca sürer ama kendine müslüman anca sadece bir kere bi yemek istedim oda yöresel bi yemekti biz kendi evimizde hiç yapmadık o yemeği mecbur ondan istemiştim yapmıştı sağ olsun ama onun dışında sevdiğim yemekleri biliyo insan arada bi yapar çağırır yada alır gelir yok yani illa isticen yapması için ama gelsin var aklımda bikaç yeemk isticem yapsın işi ne onunda torunu
yerçekimi etkisinden olabilir normal olduğunu düşünüyorum haftaya kontrole gidince dr ye soracağım zaten bişey olsa dr söylerdi geçen kontrolde benim kız başaşağı duruyordu herşey normal demişti
bende p.tesi gitcem Allah nasip ederse dr sorcam inş unutmam ayrıntılının heycanı olduğu için aklıma pek bişey gelceğini sanmıyorum ya bakalım

eee tatlım herkes nasibini alacak kimse kusura bakmasın, otursun o da evinde sizin de bişeye ihtiyacınız olabilirrrr,ben senin annenler alt katınızda oturuyo sanıyodum
cancazım benim kendi annem babam üst katımda oturuyolar ama annemde çalışıyo benden daha geç geliyo eve o yüzden yemek yapmak hazırlamak benim asli görevimdi hamile kaldığımdan beri annem sağolsun destek oluyo akşamları beraber yeemk hazırlıyoruz ama annemide bekleyince saat daha geç oluyo yani zahmetli yemekler zor oluyo yapması açıkcası anneme kıyamıyorum canım şunu istiyo bunu istiyo demeye kadın zaten çalışıyo yoruluyo bide evde yormak istemiyorum

bebişler büyüdükçe insanın merakı da artıyo nasıl napıyo bi görsek offfff en güvenli yerde şuan belki ama kucağıma alsam gözümün önünde olsa rahatlıycam

Haklisin canim. İki kap yemekten ne olur ki yapip getirse. Dusunce lazim ama bunun icin
inşallah canım sağlıklı sıhatli ve zamanında gelsin bebişler. bu arada en son ben doğurcam galiba
Neden kizz. Temmuzun sonunda vardi baya kisi tarihlere bakilirsa ilk dogurcaklar arasindayim ben sanirsam

Haklisin canim. İki kap yemekten ne olur ki yapip getirse. Dusunce lazim ama bunun icin

Neden kizz. Temmuzun sonunda vardi baya kisi tarihlere bakilirsa ilk dogurcaklar arasindayim ben sanirsam

varmıydı ben fark etmedim ozaman. eh artık siz doğurunca tecrübelerinizden yararlanırız

varmıydı ben fark etmedim ozaman. eh artık siz doğurunca tecrübelerinizden yararlanırız

Canım bu işler hiç belli olmuyor,ablam ve 2 kuzenim hamileydi,aralarında 2-3 gün vardı,ilk ablam doğurcaktı sonra diğerleri,tam tersi oldu ,hatta ocağın 5 inde doğacak çocuk aralık 31 de doğdu yazık :) bir de dün 2013 temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum ağlaya ağlaya :) orda da herkes erken doğurmuş beklenenden,ama zaten 36. Haftadan sonrası normal oluyor erken sayılmıyor diye biliyorum ben...8. Ayda her şeyiniz hazır olsun demişler tecrübeliler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…