2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Emir ve rana dan yana benim oyum:)

inşallah canım sağlıklı sıhatli ve zamanında gelsin bebişler. bu arada en son ben doğurcam galiba
sanırım ben senden sonra doğurcam ama kızım da anesına çektiyse erken gelir diyom,yoksa bayram günü ha doğdu ha doğacak diye bekleriz

kız maşallah beden boyunuz ne güzel ya benim göğsün bittiği erde göbek deliğim var bebiş de yanlara doğru gidiyiii
Kizlar oyle gidiyo hakkaten yaa. Bi arkadas var sık sık goruyorum bizden bi kac hafta onde kizi olcak.dedigin gibi bel kismindan butun olarak kilo aliyo son aylarda erkek analari fuze gibi olcak heralde sivri gobeklerle
ben 21 haftalığım nereye eklicem takvim. daha bir tane bile resim çekılmedim suandada işteyim zaten

Kullanici kontrol panelinden bebeginin dogacagi tarihi yazip kaydediyosun canim.
Fotograf cekin yaa ne guzel ani kalcak. Ben 11.haftadan beri cekiyorum farki gormek icin

Ayy orasi hic belli olmaz belkim ben 40 i doldururum sen 38 te dogurursun.) ozaman sen anlatrsin bize nasip bakalimm

ablamda öyle diyor erken doğar hele kızlar günlerini pekte doldurmazmış bakalım nasip sizden önce doğurursam yazarım buraya sancım geldi doğuruyom diye

sanırım ben senden sonra doğurcam ama kızım da anesına çektiyse erken gelir diyom,yoksa bayram günü ha doğdu ha doğacak diye bekleriz

42. haftaya kadar bekleyebiliyomuş bebekler 41. hafta dedinmi bende bayramda doğurmuş olurum tabi benim kız 40 doldurmaz gibi geliyo bana

Aminnn hepimizii:)) sende atsana bakalimmm

atayım baaaariiiiii.....senin maşallah iyi çıkmış göbiş benim okadar yok sanırım hoş aramızda 3 hafta var olacak okadar

Tabikii gelip dogum hikayesi yazcaz buraya kiz 42 ye kadar beklemesinler catlariz

Birden cikiyo gobekler yaa hafta hafta farkediyo dedigin gibiat bakalim

ay inş doğum anılarımızı da yazıcaz burdan birbirimize ay ne güzel yaaa geçenlerde 2013 temmuz anneleri doğum anılarını okudum resmen salya sümük ağladım okurken inş bizlerde o günleri görürüz bakalım kimin nasıl anıları olucak kim nasıl kaçıncı haftada doğum yapıcak şimdiden heycanlanıyorum o günleri düşününce

Bende cook sabirsizlaniyorum. Benim inadima oglum da gununu iyice doldurup da gelirmiss

[
Dun atcam demistim kizlar. Taze fotograf

anammm benim göbüşün yarısı nerdeyse çok mu dobik oldum ne:18: olsun oğluşuma feda olsun 2 gün önce rüyamda bikiniyle gördüm kendimi eski fıstık vücutla sonra kocacığıma anlattım uzun bi süre unut sen o vücudu dedii pisss adam gülüyo bi de çok komik sanki hem çocuğunu taşı hem de dalga konusu ol

Aaa neden unutcakmissin dogumdan sonra cabucak gider kilolarr. Baktik gitmiyo hemen bi diyet topigi acarizzz

kullanıcı panelinden sonra nereye giricez göremedim vallahi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…