Dun atcam demistim kizlar. Taze fotograf
her ne kadar cinsiyetimiz kesinleşmesede isim listesi yaptık özellikle kız isimlerini oylamaya sunuyorum
erkek olursa ;ömer,emir,mustafa gibi az ve öz bir isim istiyorum ağır abi olsun
kız olursa ; eyşan - rana - reyyan - aylin - betül - minel - hazel - ipek
hadi bakalım oylama başlasın
sanırım ben senden sonra doğurcam ama kızım da anesına çektiyse erken gelir diyom,yoksa bayram günü ha doğdu ha doğacak diye beklerizinşallah canım sağlıklı sıhatli ve zamanında gelsin bebişler. bu arada en son ben doğurcam galiba
NE GÜZEL bişi yoksende hemen hemen aynı zamanda dogum yapıcaz ama bide beni görseniz şok olursunuz. 7 aylık sanıyor herkez
çok ince düşünmemeye çalışıcaz demekki, int sadece k.k için kullanıcaz çok bilmicez :)
kız maşallah beden boyunuz ne güzel yaDun atcam demistim kizlar. Taze fotograf
Bunye meselesi demekki. senin takvimin yok kac haftalik senin? Sende atsana bu arada foto
sanırım ben senden sonra doğurcam ama kızım da anesına çektiyse erken gelir diyom,yoksa bayram günü ha doğdu ha doğacak diye bekleriz
k.k nedir anlıyamadım vallahi
Kizlar oyle gidiyo hakkaten yaa. Bi arkadas var sık sık goruyorum bizden bi kac hafta onde kizi olcak.dedigin gibi bel kismindan butun olarak kilo aliyokız maşallah beden boyunuz ne güzel yabenim göğsün bittiği erde göbek deliğim var bebiş de yanlara doğru gidiyiii
ben 21 haftalığım nereye eklicem takvim. daha bir tane bile resim çekılmedim suandada işteyim zaten
kızzzz ne güzel olur sağlıklı doğsun da heheeee bayram şekerimi erkenen almış olurummmYaa merak etme cogumuz gunumuzde dogurmucaz benceseeeeennn 16 temmuzda dogurcaksin yaz bi yere belki tutar
:) kadınlar kulubu :)))
Canım bu işler hiç belli olmuyor,ablam ve 2 kuzenim hamileydi,aralarında 2-3 gün vardı,ilk ablam doğurcaktı sonra diğerleri,tam tersi oldu ,hatta ocağın 5 inde doğacak çocuk aralık 31 de doğdu yazık :) bir de dün 2013 temmuz annelerinin doğum hikayelerini okudum ağlaya ağlaya :) orda da herkes erken doğurmuş beklenenden,ama zaten 36. Haftadan sonrası normal oluyor erken sayılmıyor diye biliyorum ben...8. Ayda her şeyiniz hazır olsun demişler tecrübeliler :)
Ayy orasi hic belli olmaz belkim ben 40 i doldururum sen 38 te dogurursun.) ozaman sen anlatrsin bize nasip bakalimm
sanırım ben senden sonra doğurcam ama kızım da anesına çektiyse erken gelir diyom,yoksa bayram günü ha doğdu ha doğacak diye bekleriz
Aminnn hepimizii:)) sende atsana bakalimmm
ablamda öyle diyor erken doğar hele kızlar günlerini pekte doldurmazmışbakalım nasip sizden önce doğurursam yazarım buraya sancım geldi doğuruyom diye
42. haftaya kadar bekleyebiliyomuş bebekler 41. hafta dedinmi bende bayramda doğurmuş olurum tabi benim kız 40 doldurmaz gibi geliyo bana
atayım baaaariiiiii.....senin maşallah iyi çıkmış göbiş benim okadar yok sanırımhoş aramızda 3 hafta var olacak okadar
ablamda öyle diyor erken doğar hele kızlar günlerini pekte doldurmazmışbakalım nasip sizden önce doğurursam yazarım buraya sancım geldi doğuruyom diye
42. haftaya kadar bekleyebiliyomuş bebekler 41. hafta dedinmi bende bayramda doğurmuş olurum tabi benim kız 40 doldurmaz gibi geliyo bana
atayım baaaariiiiii.....senin maşallah iyi çıkmış göbiş benim okadar yok sanırımhoş aramızda 3 hafta var olacak okadar
ay inş doğum anılarımızı da yazıcaz burdan birbirimize ay ne güzel yaaa geçenlerde 2013 temmuz anneleri doğum anılarını okudum resmen salya sümük ağladım okurken inş bizlerde o günleri görürüz bakalım kimin nasıl anıları olucak kim nasıl kaçıncı haftada doğum yapıcak şimdiden heycanlanıyorum o günleri düşününce
[
anammm benim göbüşün yarısı nerdeyse çok mu dobik oldum ne:18: olsun oğluşuma feda olsun2 gün önce rüyamda bikiniyle gördüm kendimi eski fıstık vücutla sonra kocacığıma anlattım uzun bi süre unut sen o vücudu dedii pisss adam gülüyo bi de çok komik sanki hem çocuğunu taşı hem de dalga konusu ol
Kizlar oyle gidiyo hakkaten yaa. Bi arkadas var sık sık goruyorum bizden bi kac hafta onde kizi olcak.dedigin gibi bel kismindan butun olarak kilo aliyoson aylarda erkek analari fuze gibi olcak heralde sivri gobeklerle
Kullanici kontrol panelinden bebeginin dogacagi tarihi yazip kaydediyosun canim.
Fotograf cekin yaa ne guzel ani kalcak. Ben 11.haftadan beri cekiyorum farki gormek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?