ben bahçelievler canım bebeğimiz erkek benim sezaryan canm senin ilk bebekmi belki erken alırlar benim bebişi bir 7 aya girseydik hayrlısıyla nezaman giricektik
Yaaa benim zaten asagida oldugu icin 2 aydir progestan kullaniyorum her ihtimale karsi doktorum verdi.ama bu bütün hamilelerde olan bişey degilmi yaa:-( bu arada seker icin gecmis olsun dikkat et çok
ya benim de bazen sabah kalktimda nadiren sag veya sol tarafimda sertlik oluyo ama bebegimin asagida oldugunu sanmiyorum hareketlerini yukarda hissediyorum cunku gibegimin orda bazen biraz ustunde ama benim cok afadersiniz apis arasi diyoruz ya sag tarafi agriyio
ben bahçelievler canım bebeğimiz erkek benim sezaryan canm senin ilk bebekmi belki erken alırlar benim bebişi bir 7 aya girseydik hayrlısıyla nezaman giricektik
ya benim de bazen sabah kalktimda nadiren sag veya sol tarafimda sertlik oluyo ama bebegimin asagida oldugunu sanmiyorum hareketlerini yukarda hissediyorum cunku gibegimin orda bazen biraz ustunde ama benim cok afadersiniz apis arasi diyoruz ya sag tarafi agriyio
Rabbim tamamına erdirsin cümlemizinkini canım
ayy 7 aya gelelim en azından çok sıkıntılar çekiyorum ben baştan hep psikolojim bozuldu stresten şekerim çıktı
bizim yarin ayrintilimiz var insssss dua edin guzel gecsin teyzeleer....ve kismetse yawrum da gosterirse cinsiyetinide ogrencez gecde olsa benden baska cinsiyet ogrenmeyen kalmadi he heeeee
bizim yarin ayrintilimiz var insssss dua edin guzel gecsin teyzeleer....ve kismetse yawrum da gosterirse cinsiyetinide ogrencez gecde olsa benden baska cinsiyet ogrenmeyen kalmadi he heeeee
Rabbim tamamına erdirsin cümlemizinkini canım
ayy 7 aya gelelim en azından çok sıkıntılar çekiyorum ben baştan hep psikolojim bozuldu stresten şekerim çıktı
ooo sizinki epey bi utangaçmış ayrıntılınız da hayırlısıyla iyi geçer inşallah.. Allah hepimizin bebişlerini korusun.. Sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olur inşallah...
günaydın hayırlı cumalar canım evet bu haftayıda bitiriyoruz artık. sıkkınlık bıkkınlık vermeye başladı işler resmen şafak sayıyorum saydıkçada geçmiyor günler
hahahhaha sen yaz bestesi bana ait artıkın!
sabret kuzum yarın taşınıyorum =) inşallah bi de sağlıkla yerleşeyim de huzura erip daha sık uğrayacağım...
evet ddurumunu da farkettim =) yalnız hala kusuyon mu sen yaaa? bebeğin nasıl? cinsiyet noldu? en son belirgin değildi hiçbirimizin...
ahhh canım evet benim istifram devam ediyor ve bacağım cok ağrıyor henüz kilo almamışım tukurugumu gece gunduz yutamıyorum daha anlatmim durum bu
cinsiyete gelince erkek (bayezid duşunduk isim)
sizin cinsiyet belli oldu mu
sarkımızı duy dinle
hasta düştüm doktor nerde
grip mi nezlemiyem
essah soyle doktor
yoksa sadece hamilemiyem
bugunun inciside bu sözler artıkın kafayı siyirdim haberin ola