2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yaaa benim zaten asagida oldugu icin 2 aydir progestan kullaniyorum her ihtimale karsi doktorum verdi.ama bu bütün hamilelerde olan bişey degilmi yaa:-( bu arada seker icin gecmis olsun dikkat et çok

ya benim de bazen sabah kalktimda nadiren sag veya sol tarafimda sertlik oluyo ama bebegimin asagida oldugunu sanmiyorum hareketlerini yukarda hissediyorum cunku gibegimin orda bazen biraz ustunde ama benim cok afadersiniz apis arasi diyoruz ya sag tarafi agriyio

canım öyle sertlik değil rahim kasılmasından bahsediyoruz evet vajina ağrısı rahim büyüdükçe oluyor

guzel anneler ve tatli yawruslari nabersinizzzzzz

bizim yarin ayrintilimiz var insssss dua edin guzel gecsin teyzeleer....ve kismetse yawrum da gosterirse cinsiyetinide ogrencez gecde olsa benden baska cinsiyet ogrenmeyen kalmadi he heeeee

bizim yarin ayrintilimiz var insssss dua edin guzel gecsin teyzeleer....ve kismetse yawrum da gosterirse cinsiyetinide ogrencez gecde olsa benden baska cinsiyet ogrenmeyen kalmadi he heeeee
bence kalmadi ogrenmeyen:) allah gonlunuze gore versin canim hayrli haberlerle donun inslh

ooo sizinki epey bi utangaçmış ayrıntılınız da hayırlısıyla iyi geçer inşallah.. Allah hepimizin bebişlerini korusun.. Sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olur inşallah...

Canlarım günaydın,çok şükür hafta bitiyo,cümleten hayırlı cumalar

Canlarım günaydın,çok şükür hafta bitiyo,cümleten hayırlı cumalar

günaydın hayırlı cumalar canım evet bu haftayıda bitiriyoruz artık. sıkkınlık bıkkınlık vermeye başladı işler resmen şafak sayıyorum saydıkçada geçmiyor günler

ahhh canım evet benim istifram devam ediyor ve bacağım cok ağrıyor henüz kilo almamışım tukurugumu gece gunduz yutamıyorum daha anlatmim durum bu
cinsiyete gelince erkek (bayezid duşunduk isim)
sizin cinsiyet belli oldu mu

sarkımızı duy dinle

hasta düştüm doktor nerde
grip mi nezlemiyem
essah soyle doktor
yoksa sadece hamilemiyem

bugunun inciside bu sözler artıkın kafayı siyirdim haberin ola

Günaydın Milletim

canlarım hamiledaşlarım haftadaşlarım göbekdaşlarım yahu seviyorum sizi beni sevenler el kaldırsın (kaldırmayanlarıda kınıyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…