Günaydın Milletim
canlarım hamiledaşlarım haftadaşlarım göbekdaşlarım yahu seviyorum sizi beni sevenler el kaldırsın (kaldırmayanlarıda kınıyoruz)
hepinize günaydın anneler ve kuzucukları
yine bir hafta daha bitiyor ama cuma günlerini kızımlar yeni bir haftaya girdiğimiz için daha çok seviyorum
24. haftadayız
günaydınlarrrr güzel anneler
işe geldiğimden beri kafamda kuruyorum 30-40 dk sonra oğlumun okulunu arıcam ne konuşayım nasıl sakin kalayım yoksa artık ağzıma geleni sayayım mı bilmiyorum
sömestrdan sonra kreşimiz kapanınca devlet anaokuluna verdim tam 1 ay 1 hafta oldu şimdiye dek çocuğun söylediklerini anlattıklarını alışma süreci diye sakinlikle karşıladım,uygun bir dille karşılıklı iletişimle hallederiz sanıp defalarca konuştum öğretmen hnmla her konuşmamda bir sorunumuz yok uyumlu bir çocuk vs vs dedi bende sert çıkmadımki çocuğuma kötü davranılmasın diyedün akşam bereber yattık paşamla o kadar çok şey anlattıki onun yanında kendimi firenledim bişey demedim ama bugün arıcam okul gerçekten iyi devlet diye değil ama öğretmenden yana şanssısız bu saatten sonra yeni kreşe versem çocuğun düzeni yine alt üst doğum iznine çıkar çıkmaz kuzumuda alıcam Allah'ım yardım et çok zor yavrunu ellere emanet etmek şimdi bişey desem bir türlü demesem bir türlü
herkese tekrardan günaydın ya kızlar benim ayak bileklerim çok şişmiş kabullenemedim tanıyamadım bacağımı başkasını bacağı gibi geldikütük gibi olmuş. sebebi nedir normalmi doktora gitmeye gerek varmı önleme yöntemi bilgisi ve deneyimi olan cevap verebilirmi
herkese tekrardan günaydın ya kızlar benim ayak bileklerim çok şişmiş kabullenemedim tanıyamadım bacağımı başkasını bacağı gibi geldikütük gibi olmuş. sebebi nedir normalmi doktora gitmeye gerek varmı önleme yöntemi bilgisi ve deneyimi olan cevap verebilirmi
canım benim oncelikle yinede sakin olmalısın kendin için
ama konuşmalı ve artık cok rahatsız olduğunu dile getirmelisin
sınıfını değiştirsen okul degilde olmazmı acep
Canlarım günaydın,çok şükür hafta bitiyo,cümleten hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalar canım evet bu haftayıda bitiriyoruz artık. sıkkınlık bıkkınlık vermeye başladı işler resmen şafak sayıyorum saydıkçada geçmiyor günler
günaydın... evet çok şükür hafta bitti sayılır yarınıda atlattık mı oh ne ala dinlenmece....
Günaydın Milletim
canlarım hamiledaşlarım haftadaşlarım göbekdaşlarım yahu seviyorum sizi beni sevenler el kaldırsın (kaldırmayanlarıda kınıyoruz)
hepinize günaydın anneler ve kuzucukları
yine bir hafta daha bitiyor ama cuma günlerini kızımlar yeni bir haftaya girdiğimiz için daha çok seviyorum
24. haftadayız
Günaydınnn Hayırlı Cumalar hepinize....Ohhhh Haftasonuu Mis gibi :)
VALLA PAPATYAM SINIF DEĞİŞTİRSEMDE yine çocuğum alışma süreci vs olacak şimdi eşimle konuştum öğretmani çıkar devreden direk müdürle konuş daha olmadı bir üstüne git dedişikayet gibi olunca kötü davranırlarsa çocuğa dedim oda kimse benim çocuğuma bişey yapamaz vs dedi hepten kafa mı karıştırdı :44:
günaydınlarrrr güzel anneler
işe geldiğimden beri kafamda kuruyorum 30-40 dk sonra oğlumun okulunu arıcam ne konuşayım nasıl sakin kalayım yoksa artık ağzıma geleni sayayım mı bilmiyorum
sömestrdan sonra kreşimiz kapanınca devlet anaokuluna verdim tam 1 ay 1 hafta oldu şimdiye dek çocuğun söylediklerini anlattıklarını alışma süreci diye sakinlikle karşıladım,uygun bir dille karşılıklı iletişimle hallederiz sanıp defalarca konuştum öğretmen hnmla her konuşmamda bir sorunumuz yok uyumlu bir çocuk vs vs dedi bende sert çıkmadımki çocuğuma kötü davranılmasın diyedün akşam bereber yattık paşamla o kadar çok şey anlattıki onun yanında kendimi firenledim bişey demedim ama bugün arıcam okul gerçekten iyi devlet diye değil ama öğretmenden yana şanssısız bu saatten sonra yeni kreşe versem çocuğun düzeni yine alt üst doğum iznine çıkar çıkmaz kuzumuda alıcam Allah'ım yardım et çok zor yavrunu ellere emanet etmek şimdi bişey desem bir türlü demesem bir türlü
acep tuzumu cok kaçırdın tursumu yedin yada cok ayakta kalmış olabilirmisin tahminlerim bunlar
ama Dr.unu aramalısın için rahat eder ve aramalısın diyorummm
hamilelikte ödemler normal artık ödem toplama haftalarındayız... tuzu hayatından çıkar bol bol su içip idrara çık bir de ayaklarını yüksekte tut...koltukta oturup sallandırdığımız için aşağıya kan dolaşımı iyi olmuyormuş... yavaş yavş şişicez hepimiz ne kadar geç olursa o kadar iyi...
Ben de yok ama hamilelikte oluyor diye biliyorum, bol su ve yürüyüş tavsiye ediyolar, ödem belirtisiolabilir çünkü...
Canım okul müdürüne bağlı vereceğin tepki açıkçası...ilgili bir müdürse ilgilenir konuşur öğretmenle ama öğretmeniniz anladığım kadarıyla umursamayan bir öğretmen ve müdür şikayette bulunanın sen olduğunu söylerse oğluna karşı tavır takınabilir...öğretmen şikayet hattı var pek sevmediğim ve amacı dışında kullanılan bir şikayet gattı, istersen ordan şansını deneyebilirsinama şimdiden sonra farklı bir okul bulup düzen değiştirmeniz de zor olur gibi..belki başka sınıf varsa o sınıfın öğretmenine bakıp sınıf değişimi yapabilirsin...inşallah halledebilirsiniz canım...
günaydınnn annişleeerr
dün gece benim sıpa naptı biliyonuz mu teyzeleri ilk defa babsıan hareket cektı hemde bikaç defa eşim ilk defa gördü dışardan hareket ettiğini benim paşa elini koyunca pek tepki vermiyor rahat bırakıcaksın onu ama eşim cok şaşırdııı tekme attığı yeri biöptüki sonra yattık elini koydu bikerede öyle vurdu babasına çok güzel yeaaa..Allah herkese bu duyguyu nasip etsin canlarım inş hepimiz sağlıkla alaım kucaklarımıza hepimiz böyle güzel duygular tadalım inş :119::119::119::119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?