AHH İŞTE TAM ÜSTÜNE BASTIN bende bundan korkuyorum bilsem ki müdüre hnm isim vermeden öğretmenle konuşacak hiç tereddütsüz giderim ama isim verirse oğluma tepki verir eminim bir keresinde anne öğretmenimden çok korkuyorum bağırıyo hep dedi sizden korkuyo ...hnm dedim aa evet diğer çocuklara bağırıyorum ondan korkuyodur diyo
sınıf değişiminden çok etkilenirmi acaba ne dersin :44:
ayy bizimki babaya hiiic tepki vermiyor daha beklicez anlaşılan çocuklar merak ediyor onlarada naz yapıyor eşim neysede çocuklar tekmesini hissetmeyi cok istiyorlar
az kaldı yakında hissederler diyorum
seninkinede Masallah babayı cabuk sevindirmiş
günaydınnn annişleeerr
dün gece benim sıpa naptı biliyonuz mu teyzeleri ilk defa babsıan hareket cektı hemde bikaç defa eşim ilk defa gördü dışardan hareket ettiğini benim paşa elini koyunca pek tepki vermiyor rahat bırakıcaksın onu ama eşim cok şaşırdııı tekme attığı yeri biöptüki sonra yattık elini koydu bikerede öyle vurdu babasına çok güzel yeaaa..Allah herkese bu duyguyu nasip etsin canlarım inş hepimiz sağlıkla alaım kucaklarımıza hepimiz böyle güzel duygular tadalım inş :119::119::119::119::119::119:
Ayy ne güzel :) bizim sıpa da babaya tepki verse hemen süper olcak, çok kıskanıyo ve üzülüyo babamız :)
Günaydın Milletim
canlarım hamiledaşlarım haftadaşlarım göbekdaşlarım yahu seviyorum sizi beni sevenler el kaldırsın (kaldırmayanlarıda kınıyoruz)
günaydınlarrrr güzel anneler
herkese tekrardan günaydın ya kızlar benim ayak bileklerim çok şişmiş kabullenemedim tanıyamadım bacağımı başkasını bacağı gibi geldikütük gibi olmuş. sebebi nedir normalmi doktora gitmeye gerek varmı önleme yöntemi bilgisi ve deneyimi olan cevap verebilirmi
Günaydın canlarım, dört yapraklı cadı kız sen yemeyip içmeyip şarkı yazıyon baya popüler oldun haaaGünaydııııın :) gün çabucak biter inşallah, yarın da çabucak biter çalışanlar hemen tatil yapar :)
dimi yaa bizimkide uzülüyodu kıskanıyodu ama belli etmıyordu ama dün cok mutlu oldu hadi darısı başınıza cnm
Günaydın canlarım, dört yapraklı cadı kız sen yemeyip içmeyip şarkı yazıyon baya popüler oldun haaa
bütün anne adaylarına güzel bol dinlenmeceli ve bol tepikli hafta sonları diliyorum
Amin inşallah :):) 2 hafta önce annemlerin yanına gitmiştik, annem çikolata almış torununa:) eşim yedi onu da, diyo ki galiba onun çikolatasını yedim diye küstü bana :):) hey allam yaa :):)
Napim bea sarkı sözleriyle durumu içime sindiriyorumhamile sarkıları bölümümü açsam ne etsem
bugun komsuda dua var oraya gideceğim İnsallah ve menuyu biliyorum ve hiiiic canım yemek istemiyor simdiden sofranın derdine dustumoturup yiyecekler ya belkide ben eve kaçarım onlar yesin
napsın adam bıtek anasına yuz verıyor demekkı sımdıdenn..anacı oalcak oda nıye yıyosa cocugun cıkolatasını te allam yaa ama gercekten cnm çikolatayı ye hemen değilde bi 20,25 dk sonra halay cekmeye baslıyorlar helekı bu donemlerbakalım onumuzdekı haftalara neler beklıyor bızı :)
ahhh şekerim bana gönder bn yiyiyım senın yemedıklerını
Benimki kafasına göre takılıyo yaa,çikolata çok yemiyom zaten hatta hiç yemiyomseviyesindearada 1-2 parça yediğimde de tık yok, ya yeterligelmiyo sıpaya çikolata ya da ben özgür gencim çikolata umrunda değil havalarında :):)
Markete cagla gelmissss
Buraya geldiyse her yerde vardir cikin cikin bakin marketlereeee
doğum iznine doğuma yakın ayrılmak istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse doğumdan sonra çalışıp çalışmıcağım şuan kesin belli değil birkaç beklentilerimiz var eğer onlar olursa çalışmıcam olmazsa mecbur çalışcam en azından doğumdan sonra oğluşla daha uzun zaman geçireyim istiyorum
kendini bilmez insan çok etrafımızda sanki onların eşleri kızları kardeşleri vs. hiç hamile kalmadı sanki bilmiyolar hamile insanın halini daha çok üstüne geliyolar insanın hele ben şurda hamile kaldığımdan beri neleri idare ettim neler yaptım ne fedakarlıklarda bulundum karşılığında ne gördüm kocaman bir hiç o yüzden anladım artık bazı şeyleri nasıl davranmam gerektiğini gerçi anladım da ne oldu ptesidn beri hasta oldum olcam gidip iki rapor alsam evde dinlensem belki iyice kötü olmadan atlatcam ama yinede aman belki toplarım belki düzelirinm diyorum kaç gündür
oha yaa cnm afedersin ne aptal bi insanmış o hatta insan da değil mahlukat kendinde nasıl buluyorsa bunu soyleme hakkını sen sinirlenme cnm aman boşver ulur ulur durur kendi kendine
hee dogru cnm sen doguma yakın cıkcaktın Allah gonlunde olanı versın ne dıyım baska bı iş araştıramaz mısın c.tesi gunu olmayan
cnm hoşgeldın bnde hamıle kadıgımda kanım 6 ydı dr bana nasıl ayakta duruyorsun dedı 9 tane iğne yedim her sabah 9 -10 kasık ac karnına pekmez yedim işe gelmeden önce 9 a sonrada 12 ye cıktı haftaya yıne yaptırcam kan testı suan sadece demır kullanıyorum sende ıhmal etme cnm gercekten erken doguma nenden olabılıyormus
aman tatlıydı bilmem neydi cay yanına iste yemekler kız cidden yermisin hepsinden hic ayırmıyormusunuz yemekleri
dün azıcık çikolata yedimde dünyam dondu sonra içerde kalmadı zaten bende rahatladım
gecen gun esime ağlıyorum bu oğlan beni sevmiyor mu niye yemek yedirmiyor bana diye esimde nasıl guluyor sen digerlerindede açtın dedi yaaaa
tok evin ac hamilesiyim
Öyle gereksiz bir insan işte,işe dönünce bir laf ederse hiç altında kalmayacağım ama.İşin acı kısmı kendi karısı da var,o da yarın öbür gün hamile olur,yazık günah ne uğraşıyorsun insanlarla değil mi...
canım caglada istemiyorrrrr
gecen gun cooook duşundum canımın istediği birsey varmı diye veeeeeeeeeeeee bulamadım
benim paşam benle yatıyo bnle kalkıyo inş doguncada boyle olur benle yatıp bnle kalkar munzurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?