2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Okul düzenine bağlı, yemeklerde kahvaltılarda diğer çocukları öğretmenleri falan görüyosa daha rahat olur, tabi önce diğer öğretmenden emin olman lazım, sınıf değiştirip de aynı sorunu yaşamak var...öncesinde konuş eymenle akıllı bıdık seninki, diğer sınıfta neler yapıyolar, öğretmenş nasıl fln ağzından laf almaya çalış...diğer sınıfın velileleriyle görüş bilgi al, ondan sonra karar ver..

aynen cnm normalde ben goruyorum hep eşimde görsun ıstedım ama o bakınca bızımkı duruyo hareket yok ama şükür dün ilk atagını yaptı tanıstı babayla senınkıde bı ıkı haftaya bellı eder artıkın hophophop

Ayy ne güzel :) bizim sıpa da babaya tepki verse hemen süper olcak, çok kıskanıyo ve üzülüyo babamız :)

Günaydın Milletim

canlarım hamiledaşlarım haftadaşlarım göbekdaşlarım yahu seviyorum sizi beni sevenler el kaldırsın (kaldırmayanlarıda kınıyoruz)

günaydınlarrrr güzel anneler

Günaydııııın :) gün çabucak biter inşallah, yarın da çabucak biter çalışanlar hemen tatil yapar :)
Günaydın canlarım, dört yapraklı cadı kız sen yemeyip içmeyip şarkı yazıyon baya popüler oldun haaa

dimi yaa bizimkide uzülüyodu kıskanıyodu ama belli etmıyordu ama dün cok mutlu oldu hadi darısı başınıza cnm

Amin inşallah :):) 2 hafta önce annemlerin yanına gitmiştik, annem çikolata almış torununa:) eşim yedi onu da, diyo ki galiba onun çikolatasını yedim diye küstü bana :):) hey allam yaa :):)

Günaydın canlarım, dört yapraklı cadı kız sen yemeyip içmeyip şarkı yazıyon baya popüler oldun haaa

Napim bea sarkı sözleriyle durumu içime sindiriyorum hamile sarkıları bölümümü açsam ne etsem

bugun komsuda dua var oraya gideceğim İnsallah ve menuyu biliyorum ve hiiiic canım yemek istemiyor simdiden sofranın derdine dustum oturup yiyecekler ya belkide ben eve kaçarım onlar yesin

Amin inşallah :):) 2 hafta önce annemlerin yanına gitmiştik, annem çikolata almış torununa:) eşim yedi onu da, diyo ki galiba onun çikolatasını yedim diye küstü bana :):) hey allam yaa :):)

napsın adam bıtek anasına yuz verıyor demekkı sımdıdenn..anacı oalcak oda nıye yıyosa cocugun cıkolatasını te allam yaa ama gercekten cnm çikolatayı ye hemen değilde bi 20,25 dk sonra halay cekmeye baslıyorlar helekı bu donemler bakalım onumuzdekı haftalara neler beklıyor bızı :)

ahhh şekerim bana gönder bn yiyiyım senın yemedıklerını

Benimki kafasına göre takılıyo yaa,çikolata çok yemiyom zaten hatta hiç yemiyomseviyesinde arada 1-2 parça yediğimde de tık yok, ya yeterligelmiyo sıpaya çikolata ya da ben özgür gencim çikolata umrunda değil havalarında :):)

ahhh şekerim bana gönder bn yiyiyım senın yemedıklerını

aman tatlıydı bilmem neydi cay yanına iste yemekler kız cidden yermisin hepsinden hic ayırmıyormusunuz yemekleri
dün azıcık çikolata yedimde dünyam dondu sonra içerde kalmadı zaten bende rahatladım
gecen gun esime ağlıyorum bu oğlan beni sevmiyor mu niye yemek yedirmiyor bana diye esimde nasıl guluyor sen digerlerindede açtın dedi yaaaa
tok evin ac hamilesiyim

benim paşam benle yatıyo bnle kalkıyo inş doguncada boyle olur benle yatıp bnle kalkar munzurr

Öyle gereksiz bir insan işte,işe dönünce bir laf ederse hiç altında kalmayacağım ama.İşin acı kısmı kendi karısı da var,o da yarın öbür gün hamile olur,yazık günah ne uğraşıyorsun insanlarla değil mi...

hahaha yok cnm bn hiiiiiiç ayırmıyorum aman masaalh valla dun aksam tam bi ekmek yedim hani beni tanısa zayıfcanaz bişeyim ama iştehım cok hamileliğimde her dk bişeyler olsada yesem aranıyorum resmen

boşver zaten cnm eden bulur hele bide bu halinle bunu yaptıysa görur gununu hödük :) sen takma takıl kafana göre bebişini sevvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…