2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım kendini üzüpte strese sokma sakın canım benim

hahaha yok cnm bn hiiiiiiç ayırmıyorum aman masaalh valla dun aksam tam bi ekmek yedim hani beni tanısa zayıfcanaz bişeyim ama iştehım cok hamileliğimde her dk bişeyler olsada yesem aranıyorum resmen

Masallah sana benim yerimede yesene yaaaa

kac kilo aldın simdiye kadar bak gıbta ettim sana
simdi nerdeyse gaza gelip gidip yemek yiycem heeeeee

dimi yaa bizimkide uzülüyodu kıskanıyodu ama belli etmıyordu ama dün cok mutlu oldu hadi darısı başınıza cnm
kızzz sevgican,özendim beee,ben tekme değil de pıt pıt hissediyom o da içten içe gıdıklıyo resmen kendi kendime gülüyom,daha dışardan farkedilecek gibi değil

Ne güzel inşallah öyle olur :) benimki ne sabah ne akşam hareket ediyo, öğleden sonra bikaç saat durmuyo sonra uslu :) bakalım doğduklarında nasıl olcaklar :)
şimdi hareket etsin diyoruz doğuncada aman sus ağlama yaramazlık yapma emeğini ye bunları deriz heralde inş o günleri görürüz Allah ın izniyle cnm yaaa
Masallah sana benim yerimede yesene yaaaa

kac kilo aldın simdiye kadar bak gıbta ettim sana
simdi nerdeyse gaza gelip gidip yemek yiycem heeeeee

yerim senin yerinede aşk olsun hemen hemen en son 8 kilo almıştım bakalım p.tesi gunu tetnoz aşımı olcam 2.doz bakalım ne olmusum ..hadi hadi sende yee böylee iştahla valla bn Allah tan işteyim evde olaydım davul gibi olurdum heralde

kızzz sevgican,özendim beee,ben tekme değil de pıt pıt hissediyom o da içten içe gıdıklıyo resmen kendi kendime gülüyom,daha dışardan farkedilecek gibi değil

heheh ayşecan ım az kaldı sende hissediceksin inş bn dışardan görüyordum hep dün akşamda eşime nasip oldu işte du resim atayım bn size olar mııı ?telden atabilirsem atcem

canım caglada istemiyorrrrr
gecen gun cooook duşundum canımın istediği birsey varmı diye veeeeeeeeeeeee bulamadım
çook iginç de zeynepcanım benim de caanım hhiç bişey istemiyoo,hamile kalmadan önce daha pisboğazdım,şimdi brkez sadece şey yedim,''don'' ile başlıyo başka da bişey çekmedi canım haaa bi de sen nini de yazsan olur baya utar yaniii

Son düzenleme:
Yarin bursaya gidiyoruuuz.2.5 aydir gitmiyorduk esim izin almis 5 gun. Yuppiiiiiiiiiiiii

Firlatin donlariii benim icinn

valla mis gibi olacak inşallah! doğuma kadar daha çoooooook kirlenir gerçi ama en azından bu aylarda taşınma, yerleşme işlerinin bitmesi bizim için daha iyi olur...
harbi ütü derdini napçan ya? kızın yardım eder artık =)
bu arada ekstra yediğim hiçbir şey yok! ilkinde daha dikkatliydim. burada 14:30'a kadar ilçede lokanta bile yok..... iyi bakmıyorum kendime aslında... bundan gayrı bir şeyler hazırlayıp getiricem okula.
ha bu arada eşim de benim okuluma geldi. beraber geliş gidiş yapıyoruz =)
çayını bile şekerini karıştırıp koyuyorum önüne hahahahhhaa

Yarin bursaya gidiyoruuuz.2.5 aydir gitmiyorduk esim izin almis 5 gun. Yuppiiiiiiiiiiiii

Firlatin donlariii benim icinn
kızım sen gıcık mısın? 1.5 yıldır Burssa yüzü görmüyom! tam da kk'ya girdiğim güne mi denk geldi izniniz!!!!
hay allaahıııım yaaa, çağla yazısını okuduğumda bu kadar canımmm çekmemiştiiiii

şaka bi yana, benim için de bi uludağa ve eteğindeki Bursama bak, sonra gözlerini kapayıp havasını içine çek.......

Ayy canin mi cekti bursaaa:26: senin icin tophanede cay da icerim, bi de heykel turu yaparim icin rahat olsunnnn

zamane gençliği yardım edermikinem bilemedim simdi aşka bak bea dayanamadınızmı gun içinde birbirinize hasret kalmayada aynı okula geldiniz vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hoşbulduk canım aynen doktorda artmazsa kanım bu ay iğne vercekmiş canım aç değilde tok içsem olurmu ben aç karnına tiroid hapı içiyorum 30-45 dk bekleyip yemek yiyebiliyorum kasıklarımda çok ağrıyo hatta yürümekte zorlanıyorum korkuyorum

papatya kaçar sonra yine uğrarım
ne yesem diye azıcık dusunucem sonra yemeye calısıcamda
uzatın bakim yanakları

kızlar yarın kontrolüm var oğluşumu görcem inşallah çok özledimm ama şeker yüklemem de var korkuyorum inşallah yüksek çıkmaz kocam daha şimdiden bişey yedirmiyor bana bi de o çıkarsa tamamen aç kalıcam herhalde:18: dua edin bana yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…