- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Öyle gereksiz bir insan işte,işe dönünce bir laf ederse hiç altında kalmayacağım ama.İşin acı kısmı kendi karısı da var,o da yarın öbür gün hamile olur,yazık günah ne uğraşıyorsun insanlarla değil mi...
hahaha yok cnm bn hiiiiiiç ayırmıyorum aman masaalh valla dun aksam tam bi ekmek yedim hani beni tanısa zayıfcanaz bişeyim ama iştehım cok hamileliğimde her dk bişeyler olsada yesem aranıyorum resmen
kızzz sevgican,özendim beee,ben tekme değil de pıt pıt hissediyom o da içten içe gıdıklıyo resmen kendi kendime gülüyom,daha dışardan farkedilecek gibi değildimi yaa bizimkide uzülüyodu kıskanıyodu ama belli etmıyordu ama dün cok mutlu oldu hadi darısı başınıza cnm
şimdi hareket etsin diyoruz doğuncada aman sus ağlama yaramazlık yapma emeğini ye bunları deriz heralde inş o günleri görürüz Allah ın izniyle cnm yaaaNe güzel inşallah öyle olur :) benimki ne sabah ne akşam hareket ediyo, öğleden sonra bikaç saat durmuyo sonra uslu :) bakalım doğduklarında nasıl olcaklar :)
Masallah sana benim yerimede yesene yaaaa
kac kilo aldın simdiye kadar bak gıbta ettim sana
simdi nerdeyse gaza gelip gidip yemek yiycem heeeeee
kızzz sevgican,özendim beee,ben tekme değil de pıt pıt hissediyom o da içten içe gıdıklıyo resmen kendi kendime gülüyom,daha dışardan farkedilecek gibi değil
çook iginç de zeynepcanım benim de caanım hhiç bişey istemiyoo,hamile kalmadan önce daha pisboğazdım,şimdi brkez sadece şey yedim,''don'' ile başlıyocanım caglada istemiyorrrrr
gecen gun cooook duşundum canımın istediği birsey varmı diye veeeeeeeeeeeee bulamadım
Yarin bursaya gidiyoruuuz.2.5 aydir gitmiyorduk esim izin almis 5 gun. Yuppiiiiiiiiiiiii
Firlatin donlariii benim icinn
:92: :92: :92:
valla mis gibi olacak inşallah! doğuma kadar daha çoooooook kirlenir gerçi ama en azından bu aylarda taşınma, yerleşme işlerinin bitmesi bizim için daha iyi olur...taşınmak zordur anma velakin tasınıncada tam doğum temizliği olmuş olacak bea
evetttt sabah sabah cok pisssin ama böylede güzelsinnnn
ogluslarımında ismi padişah ismi o yüzden bu ismi duşunduk birde zaman degisti eskiden sultan olurdum simdi artık ancak ütücü olurum diyorum zira ancak utuye yetişirim
kız kocan seni neyle besliyorda bebişin böyle buyuk gidiyor banada soyle kusa kusa yerim inanki sırrını soyle bakim
kızım sen gıcık mısın? 1.5 yıldır Burssa yüzü görmüyom! tam da kk'ya girdiğim güne mi denk geldi izniniz!!!!Yarin bursaya gidiyoruuuz.2.5 aydir gitmiyorduk esim izin almis 5 gun. Yuppiiiiiiiiiiiii
Sedaaa sagol kizz donunu feda ettin benim icin
Markete cagla gelmissss
Buraya geldiyse her yerde vardir cikin cikin bakin marketlereeee
valla mis gibi olacak inşallah! doğuma kadar daha çoooooook kirlenir gerçi ama en azından bu aylarda taşınma, yerleşme işlerinin bitmesi bizim için daha iyi olur...
harbi ütü derdini napçan ya? kızın yardım eder artık =)
bu arada ekstra yediğim hiçbir şey yok! ilkinde daha dikkatliydim. burada 14:30'a kadar ilçede lokanta bile yok..... iyi bakmıyorum kendime aslında... bundan gayrı bir şeyler hazırlayıp getiricem okula.
ha bu arada eşim de benim okuluma geldi. beraber geliş gidiş yapıyoruz =)
çayını bile şekerini karıştırıp koyuyorum önüne hahahahhhaa
kızım sen gıcık mısın? 1.5 yıldır Burssa yüzü görmüyom! tam da kk'ya girdiğim güne mi denk geldi izniniz!!!!
hay allaahıııım yaaa, çağla yazısını okuduğumda bu kadar canımmm çekmemiştiiiii
şaka bi yana, benim için de bi uludağa ve eteğindeki Bursama bak, sonra gözlerini kapayıp havasını içine çek.......
Yarin bursaya gidiyoruuuz.2.5 aydir gitmiyorduk esim izin almis 5 gun. Yuppiiiiiiiiiiiii
Canim benimmDon sütyen ne varsa fırlattım senin için
geçen gün eşim erik görmüş manavda fiyatı da çok makulmuş TANESİ 40 TLyok herşeyi zamanında aşercen anacımmm
valla mis gibi olacak inşallah! doğuma kadar daha çoooooook kirlenir gerçi ama en azından bu aylarda taşınma, yerleşme işlerinin bitmesi bizim için daha iyi olur...
harbi ütü derdini napçan ya? kızın yardım eder artık =)
bu arada ekstra yediğim hiçbir şey yok! ilkinde daha dikkatliydim. burada 14:30'a kadar ilçede lokanta bile yok..... iyi bakmıyorum kendime aslında... bundan gayrı bir şeyler hazırlayıp getiricem okula.
ha bu arada eşim de benim okuluma geldi. beraber geliş gidiş yapıyoruz =)
çayını bile şekerini karıştırıp koyuyorum önüne hahahahhhaa
kızım sen gıcık mısın? 1.5 yıldır Burssa yüzü görmüyom! tam da kk'ya girdiğim güne mi denk geldi izniniz!!!!
hay allaahıııım yaaa, çağla yazısını okuduğumda bu kadar canımmm çekmemiştiiiii
şaka bi yana, benim için de bi uludağa ve eteğindeki Bursama bak, sonra gözlerini kapayıp havasını içine çek.......
oha yaa cnm afedersin ne aptal bi insanmış o hatta insan da değil mahlukat kendinde nasıl buluyorsa bunu soyleme hakkını sen sinirlenme cnm aman boşver ulur ulur durur kendi kendine
hee dogru cnm sen doguma yakın cıkcaktın Allah gonlunde olanı versın ne dıyım baska bı iş araştıramaz mısın c.tesi gunu olmayan
cnm hoşgeldın bnde hamıle kadıgımda kanım 6 ydı dr bana nasıl ayakta duruyorsun dedı 9 tane iğne yedim her sabah 9 -10 kasık ac karnına pekmez yedim işe gelmeden önce 9 a sonrada 12 ye cıktı haftaya yıne yaptırcam kan testı suan sadece demır kullanıyorum sende ıhmal etme cnm gercekten erken doguma nenden olabılıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?