Ayneeenesimin genc odasi var orda tabii utu dolabi oldu dolap tayin ihtimali olmasaydi bebek odasi yapcaktim orayi.ama haziranda tayin dusunuyoruz bursa ve yakinlarina
günaydın herkese anneler ben dün geceden beri hiç iyi hissetmiyorum..gece bi uyandım bizim sıpa yine ortamızda sereserpe yatmış,benimde kafam yastıktan düşmüş sırtüstü çapraz bi şekilde uyumuşum bi uyandım karnımda kramplar var sonra kalktım su içtim biraz dolaştım geldim bekliyorum hareket etsin diye tık yoksabaha kadar döndüm durdum hiç hareket hissetmedim..yarım saat önce uyandım hemen elmalı turta yedim bide süt içtim şimdi uzanıyorum yine hareket yok ..eşimde bu sabah şehir dışına gitti akşam geri döncek ama çok korkuyorum tatlı yediğimde hemen hissededim hareketlrini nooluyo şimdi böyle
günaydın herkese anneler ben dün geceden beri hiç iyi hissetmiyorum..gece bi uyandım bizim sıpa yine ortamızda sereserpe yatmış,benimde kafam yastıktan düşmüş sırtüstü çapraz bi şekilde uyumuşum bi uyandım karnımda kramplar var sonra kalktım su içtim biraz dolaştım geldim bekliyorum hareket etsin diye tık yoksabaha kadar döndüm durdum hiç hareket hissetmedim..yarım saat önce uyandım hemen elmalı turta yedim bide süt içtim şimdi uzanıyorum yine hareket yok ..eşimde bu sabah şehir dışına gitti akşam geri döncek ama çok korkuyorum tatlı yediğimde hemen hissededim hareketlrini nooluyo şimdi böyle
kızlar özellikle tecrübeli anneler bi sorum olacak. bu haftasonu oğlumun odasını dolaplarını falan temizleyeyim istiyorum ama ne tür bi temizleyici kullanmalıyım. ağır kimyasal olmasın istiyorum ama sade su da temizlemez gibime geliyor. ne kullanmalıyım
ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var
her eve bir terkedilmiş oda lazım
ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var
bnde anway ınkıları kullanıyorum gercekten cok iyi tavsiye ederim zoom ve l.o.c kullanıyorom bnm alt komsum satısını yapıyor hatta dun aksam verddım sıparıs bayada bi zaman gidiyor
bnde anway ınkıları kullanıyorum gercekten cok iyi tavsiye ederim zoom ve l.o.c kullanıyorom bnm alt komsum satısını yapıyor hatta dun aksam verddım sıparıs bayada bi zaman gidiyor
cnm günaydın korkma bnde akşamda beri hisstmiyorum arada korkutuyor bizi sıpalar sırt üstü mü uzandın bnde aynıyım ama gecende aynı olmustu sonra ertesi gun fıkır fıkır Rabbim korusun ona emanet ettim bn
Sakin ol once, boyle gerilirsen daha zor olur hissetmen. 22.haftadasin doktorlar duzenli hareket beklemeyin daha diyor. Kaldi ki saat daha 9 bucuk. Hemen kotu seyler getirme aklina. Dun cok yorulduysan bebek de yorulmustur uyuyordur, bi ogleni gorelim dur
canım sakın kuruntu yapma yoktur bişey mutlaka hareket eder belki bugün biraz daha devirip totoyu tembellik yapası vardır. ben 24. hafta doktora 2 gündür hareketlerini hissetmiyorum hiç dedim benimle dalga geçti şuan zaten her istediğinde hissedemezsin onun ne zaman keyfi gelirse güçlü bi hareket yapar ve sen de hissedersin dedi çok güldü kendimi salak gibi hissettimonlar için kolay tabi bizim için zaman nasıl zor geçiyor kaç bin tane kuruntu yapıyoruz bi bilseler.
cnm günaydın korkma bnde akşamda beri hisstmiyorum arada korkutuyor bizi sıpalar sırt üstü mü uzandın bnde aynıyım ama gecende aynı olmustu sonra ertesi gun fıkır fıkır Rabbim korusun ona emanet ettim bn
ayyy içim bi garip oldu yaaaaa:18: son durumdan haber var mı? iyiler miymiş?kızlaaaarrr haziran annelerinden 2 kişi doğum yapmışşiçim bi tuhaf oldu yaa, dua edelim de iyi olsunlar...
ay kuzum yaa, kıyamam ben sana..... =) neyse salla kalsın öyleyahu arkadaşım orayı buldum ama cok dolu nasıl sileceğimi bulamadımgercektende beceriksiz hissediyorum su anda kendimi
ama idare et beni napim ben hamileyim ama:44: nasıl silip bosaltıcam bende hepsini sil var o zaman ne yolladığını göremem ki ay bir el at bacım
bu arada dun basımıza gelenleri anlatim sol olursun feci bir gundu
dun komsumuzun genç kızı var bir oğlan ona kafayı takmış haberlerde cıkarya aynı oyle bir durum çocuk evlerini basmaya kalktı bagırıslr esim evdeydi o kostu pesine ben guvenligi ara diye bana bağırdı ben oyle korkmusumki sancıdan mahfoldum saatlerce kendime gelemedim hem karnımı tutuyorum ellerim titriyor hemde aramaya calısıyorum ben olayı anlayana kadar vakit geçti zira ben önce yangın var anladım zira yangınla ilgili kotu bir anımız var daha sonra anlatırım
sonra polis geldi vs. ama bana o sok ve korku yetti yani
ayyyyyyy böyle boş boş konuşan insanlardan uzak tutsun Allah bizi ya! dengesizler......her hamilelikte olduğu gibi her bebekte farklıbirgün bir arkadaşıma gittik bebeklerimizin arasında 10ar gün hepside 4-5 aylık kadarlar var 3 arkadaş oturuyoruz onların çocukları ağlıyo sağına soluna dönüyo falan eymende yanımda yatıyo elinde de peluş oyuncak bende keyifle kahvemi içiyorum
arkadaşın biri dedi ki ayyy nagi senin oğlunda amma ağır ( hareketsiz,sessiz diye dedi bunu ) tabi yüz ifadesi falanda imalıydı öyle üzüldüm ki o akşam eşime bile anlattım
şimdi düşünüyorumda üzülecek ne var meğer ne şanslıymışım demem o ki bebeklerimizi asla başka bebeklerle kıyaslamayalım bu sadece bizleri mutsuz ediyo başkada bir işe yaramıyo her bebeğin kendine has huyu,yemesi,uykusu var bence
kötü olmuş ya sabah sabah, sen de nasıl bir maske taktıysan artık o gün!kızlar günaydınlar ;
sabah sabah 15 senelik arkadaşımdan gelen maille şok oldum .olayı anlatayım ailecek görüşüyoruz. çok tatlıda bir kızı var 13 aylık . kendi kızım olsa o kadar severim. liseden beri arkadaşız en yakınımdır kardeşim kadarda severim. pazartesi doğumgünümdü pazar günüde ailecek kutlamak hemde yeni evi kutlamak için bizde toplandık. bende haber vermiştim . pasta keseceğiz buyrun gelin diye. eşi şehir dışındaydı zor geliriz dedi. sonra aradı sürpriz yapıp geldiler hatta kuzeye küvetle havlu almışlar. sizin masrafınız çok oluyo diye . bende bayıldım. tam yemekten önce geldiler kalsaydınız yemeğe falan dedim yok dedi bi yarım saat uğrayalım dedik dedi. bende iyi dedim.
sonra bugün gelen maile bakın
" Günaydın, valla kaç gündür kafamı kemiriyo düşündükçe bazı şeyler.. En iyisi mail atmak dedim... Bunları konuşacak kadar hukukumuz var diye düşündüm . Doğumgünü akşamın inan bende kötü bir hatıra... Öyle bozulup döndük ki eve anlatamam. Selim yoldan geldiği gibi hediye almaya çıkaran ben, bebek için dünya masraf yapacaksınız bari biraz katkımız olsun diyerek küvet- havlusunu alan biz, bir daha eve taşımayalım diyip yarım saat uğrama kararı alan yine biz... Kötü mü ettik ben anlamadım. Evine geldiğimiz andan itibaren suratın asık, aldığımız küvete bakmadın bile... allah tan aZra yanımızdaydı yoksa konuşacak hiç konu bulunamayacaktı heralde... Bırak bunca yıllık dostluğu benim evime yabancı biri dahi gelse inan böyle davranmazdım. Bir de yalnız değiliz kayınvalidenler falan da var inan o kadar hissettirdin ki davetsiz olduğumuzu ilk 5 dakikada kalkmak yakışırdı bize bakma insanların tadını kaçırmamak için biraz daha oturduk. Hepsini geç ayrıldıktan sonra arkadan " kalsaydınız keşke" demen inan güler misin ağlar mısın?? Hepimiz 30 lu yaşlarda insanlarız sence de saçma değil mi?Hadi sen benim kaç yıllık arkadaşımaın bihter bu yine kırdı düşünmedi derimde bir de selim açısından düşünsene durumu ne hissediyodur???? "
güne ağlayarak başladım . o kadar üzüldüm ki sanki ben çağırmadım onları. kaç haftadır taşınma misafir ağırlama bebeğin kistleri derken yorulmuşum demek ki. yorgunluktur falan dedim kusura bakmayın bilerek bişey yapmadım dedim ama cevapta vermedi. çok üzüldüm..
kafanızı şişirdim dimi?
bacıııımmmmm, gidin de moral depolayın...merhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
bende bir kaç gün yokum memlekete gideceğiz inş bugün g.antepe çok özledim bizede değişiklik olacak...
sizler ne yapıyorsunuz...
oyyyyyyyy, oturup da yiyeydin bişiler ne bekliyon adamları sen de! düşüp bayılıcan bi de töbe töbe!tünaydın kızlar
güne cok sevimsiz başladım. malum aldığımız dolabın parçalarında sıkıntı vardı anlatmıştım. 20 gundur yırtınıyorum parçaları getirsinler diye. dun en sonunda bu sabah ıcın gelıceklerını soyledıler. ama hödükler saat vermedı bende dedım madem saat veremiyorsunuz gelmeden 1 saat once arayın ( salı gunu gelıcez dıye butun gun eve çaktıklar bızı)
eşimde bugun oglencı olacaktı hesapta. onun ıcın sabahtan gelın dedım adamlara.ama eşim aksam bı geldı yarın full um dedı.... ben kaldım sap gıbı. heriflerde sabah aradı uykudan uyandım 5 dk ya geliyoruz dedıler......
uykusuz aç aç 2 saat onlarla uğraştım.ustelık adam akıllıda yapmadılar ısı.
sabah sabah o kadar tansiyonum dustu ki iki lokma yiyecek bısey bıle alamadım saatlerce aç aç oturdum kaldım.
yalnız olmak ne zor ya... Rabbim yardımcımız olsun, güç kuvvet versin bize..
wuuuuuuuuuuuuuu süper bacım! maşallahhhh =)Gune gobegimle baslayinn
hayırlı olsun ismigöbeğini sevsinler senin
günaydın herkese hayırlı cumalar ben öğleden sonra gidip kızımın kıyafetlerini alıcam izin aldım,sap gibi yanlız gidicem küçük görümce mi çağırsam mı yanıma bilemedim malum onla iyi anlaşırım :44: zaten sabah sabah fenayım tansiyonum mu oynadı nedir midem bulanıyo gib,sersemledim sanki Allahtan alt katım 112 nokta kızlar bişey olsa anında mudahale eder dryede gitme biz seni burda doğurturuz diye dalga geçiyolar
dün büyük grmce geldi(bekar olan) ee adı ne olucak dedi bilmiyorum babası karar verecek dedim nasıl yani dedikendince isim bulmuş ecrin,eslem ve nisa ben üçünede sıcak bakmıyorum hoş bizden başka herkes kızımıza isim bakıyo guya oğlum onlara ışık su olacak demişmiş
neyse büyük ihtimal kızımın adı aylin olacak teyzeleri
çok çok geçmiş olsun! yeni haftanız da hayırlı olsun!herkese günaydın kızlar. hayırlı cumalarımız olsun. ben geceyi pek iç açıcı geçirmedim. akşam yemek yedik uyuduk. gece beni ateşler bastı. doğru lavaboya çıkarmaya. geldim tekrar uyudum. 10 dk sonra tekrar aynı şekilde çıkardım. doktor gebelik reflüsü demişti. ara sıra miğdem yediklerimi hazmetmeyince direk çıkarıyorum maalesef. ama iyi ki çıkarıyorum yoksa boğulacak gibi oluyorum sıkıntıdan.
bu arada 26. haftamıza girdik beren imle :)
isminiz de hayırlı olsunsağol bernacımmm benimde eşim beren ve mira yı beğendi. ben Beren i seçtim :)
arada karbonatlı bezle silersen kötü kokuları engellersin, bu buzdolabı, ayakkabı dolabı falan için de geçerli haaakızlar özellikle tecrübeli anneler bi sorum olacak. bu haftasonu oğlumun odasını dolaplarını falan temizleyeyim istiyorum ama ne tür bi temizleyici kullanmalıyım. ağır kimyasal olmasın istiyorum ama sade su da temizlemez gibime geliyor. ne kullanmalıyım
du bakalım yaaa, yat uzan bi elini de karnına koy, olmazsa bi müzik aç... sonra da haber vergünaydın herkese anneler ben dün geceden beri hiç iyi hissetmiyorum..gece bi uyandım bizim sıpa yine ortamızda sereserpe yatmış,benimde kafam yastıktan düşmüş sırtüstü çapraz bi şekilde uyumuşum bi uyandım karnımda kramplar var sonra kalktım su içtim biraz dolaştım geldim bekliyorum hareket etsin diye tık yoksabaha kadar döndüm durdum hiç hareket hissetmedim..yarım saat önce uyandım hemen elmalı turta yedim bide süt içtim şimdi uzanıyorum yine hareket yok ..eşimde bu sabah şehir dışına gitti akşam geri döncek ama çok korkuyorum tatlı yediğimde hemen hissededim hareketlrini nooluyo şimdi böyle
ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAyneeenesimin genc odasi var orda tabii utu dolabi oldu dolap tayin ihtimali olmasaydi bebek odasi yapcaktim orayi.ama haziranda tayin dusunuyoruz bursa ve yakinlarina
hahahahaa telefonla joker hakkınızı kullanınbernacım son karar mı hiç bilmiyorum kuzumama oğlumda da böyle olmuştu ilk düşündüğümüz ismi koymuştuk onda çok kolay karar vermiştik bunda epey sorlanıyoruz
aminnnngünaydın güzel anneler ;
hayırlı haberlerle dolu bol tekmikli bir cuma olsun ... Rabbim herkese iç huzur ve vicdan versin
kızlra ya şimdi lcw sitesine baktım kız bebekler için çok hoş şeyler var badiler falan çok şirin gidip bir görsem mi ki tamam ilk on gün giyemez ama sonrada hanım hanımcık olur fiyatlarda normal alan öneren var mı :44:
ojgeldin bebeemmmm =)
krampların geçti mi?
okul ne alemde?
ya kızlar bu yazıların altındaki hamilelik takvimindeki kadının karnı da nedir öyle yaa?!
Allasen kimin karnı böyle?! (HESNA DIŞINDA)
hemşo hoşgeldin canm nasılsın,pazar kahvaltılarına imrenmiyor değilim,elimden geldiğince yapıom ben deeee
ya kızlar bu yazıların altındaki hamilelik takvimindeki kadının karnı da nedir öyle yaa?!
Allasen kimin karnı böyle?! (HESNA DIŞINDA)
bernacan bence onlar4.aydan başlamışlar,demin facede de yazdım sabah bi teyzeye atmden para çektim,sağolsun dua etti,Allah sağlıkla kurtarsın filan zaten 9 aylık da olmuş maşallah dedi,ben de sana maşallah teyze dedim yaaaa
çok sağolun canlarım..bi nebzede olsa rahatlattınız beni..çok hareketli normalde bu bebek,o yüzden hissetmeyince çok korkuyorum..keşke evlerimizde nst cihazı olsa da dinlesek korktuğumuz zaman:18:2012 eylül anneleri topiğinde kızım için yazıyodum orda da herkes birbirine destekti o şekilde çok şükür sağlıklıca aldık bebeklerimizi kucağımıza,inşallah burda da hepimiiz sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı...
du bakalım yaaa, yat uzan bi elini de karnına koy, olmazsa bi müzik aç... sonra da haber ver
günaydın canım dünden beri bende senin gibiyim dün çok ama çok az heraket etti gündüz hiç hissetmedim desem yeri akşamda uzanınca çok az kıpırda dı o kadar bugün halan tık yok 7 de kalktım ve tüm gece yarı uyanıktım acaba oynarmı diye piskolojikman uyuyamadım zaten normalde sabah daha 7 de başlardı hareketleri güçlü olurdu tekmeleride ama iki gündür bende üzgünüm bu duruma haftaya kontrolüm var bende diyorum öğleye kadar hissetmezsem bi dr gideyim öğleden sonra neden böyle oldu iki gündür anlamadım ya yönleri ters içerden tekme atıyolar biz hissetmiyoruz yada paronayağa bağladığımız için oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?