2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sakin ol once, boyle gerilirsen daha zor olur hissetmen. 22.haftadasin doktorlar duzenli hareket beklemeyin daha diyor. Kaldi ki saat daha 9 bucuk. Hemen kotu seyler getirme aklina. Dun cok yorulduysan bebek de yorulmustur uyuyordur, bi ogleni gorelim dur

canım sakın kuruntu yapma yoktur bişey mutlaka hareket eder belki bugün biraz daha devirip totoyu tembellik yapası vardır. ben 24. hafta doktora 2 gündür hareketlerini hissetmiyorum hiç dedim benimle dalga geçti şuan zaten her istediğinde hissedemezsin onun ne zaman keyfi gelirse güçlü bi hareket yapar ve sen de hissedersin dedi çok güldü kendimi salak gibi hissettim onlar için kolay tabi bizim için zaman nasıl zor geçiyor kaç bin tane kuruntu yapıyoruz bi bilseler.

ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var

her eve bir terkedilmiş oda lazım

bnde anway ınkıları kullanıyorum gercekten cok iyi tavsiye ederim zoom ve l.o.c kullanıyorom bnm alt komsum satısını yapıyor hatta dun aksam verddım sıparıs bayada bi zaman gidiyor

cnm günaydın korkma bnde akşamda beri hisstmiyorum arada korkutuyor bizi sıpalar sırt üstü mü uzandın bnde aynıyım ama gecende aynı olmustu sonra ertesi gun fıkır fıkır Rabbim korusun ona emanet ettim bn

ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var

bnde anway ınkıları kullanıyorum gercekten cok iyi tavsiye ederim zoom ve l.o.c kullanıyorom bnm alt komsum satısını yapıyor hatta dun aksam verddım sıparıs bayada bi zaman gidiyor

saolun kızlar ama cevremde hiç amway satışı yapan biri yok annem kullanıyo benim ama o da bana çok uzak gidip ondan almam için 5 saatlik yola çıkmam lazım ben şu bebek mağazalrına bakim en iyisi.

benimde çok yakın arkadaşım yapıyo şimdi bulaşık makinası deterjanına falanda geçicem evde iki tane çocuk olacak,yanlız çamaşıra cesaretim yok sevgi ya sanki temizlemezmiş gibi ille dolu dolu deterjan kullanmalıyım gibi geliyo öyle alışmışız köpük görmeden yapamıyoruz

cnm günaydın korkma bnde akşamda beri hisstmiyorum arada korkutuyor bizi sıpalar sırt üstü mü uzandın bnde aynıyım ama gecende aynı olmustu sonra ertesi gun fıkır fıkır Rabbim korusun ona emanet ettim bn [/QUOTE]

çok sağolun canlarım..bi nebzede olsa rahatlattınız beni..çok hareketli normalde bu bebek,o yüzden hissetmeyince çok korkuyorum..keşke evlerimizde nst cihazı olsa da dinlesek korktuğumuz zaman:18:2012 eylül anneleri topiğinde kızım için yazıyodum orda da herkes birbirine destekti o şekilde çok şükür sağlıklıca aldık bebeklerimizi kucağımıza,inşallah burda da hepimiiz sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı...

çok sağolun canlarım..bi nebzede olsa rahatlattınız beni..çok hareketli normalde bu bebek,o yüzden hissetmeyince çok korkuyorum..keşke evlerimizde nst cihazı olsa da dinlesek korktuğumuz zaman:18:2012 eylül anneleri topiğinde kızım için yazıyodum orda da herkes birbirine destekti o şekilde çok şükür sağlıklıca aldık bebeklerimizi kucağımıza,inşallah burda da hepimiiz sağlıklı bi şekilde kucaklarız yavrularımızı...[/QUOTE]

cnm normaldir herşey kafana takma ama çok aklına takıldıysa sağlık ocağına git ebelerde dinliyo için rahatlar

kızlaaaarrr haziran annelerinden 2 kişi doğum yapmışş içim bi tuhaf oldu yaa, dua edelim de iyi olsunlar...
ayyy içim bi garip oldu yaaaaa:18: son durumdan haber var mı? iyiler miymiş?
ay kuzum yaa, kıyamam ben sana..... =) neyse salla kalsın öyle
baya bi korkmuşsun, paniklemişsin gelmiş geçmiş olsun diyelim....
yangına mı yakalandınız kızım siz?
ayyyyyyy böyle boş boş konuşan insanlardan uzak tutsun Allah bizi ya! dengesizler......
kötü olmuş ya sabah sabah, sen de nasıl bir maske taktıysan artık o gün!
bak kıza nasıl hissettirmişsin pis hamile!
eeee napçan, bi de 15 ay öncesine kadar aynı durumlarda olan bir DOSTTAN seni anlamasını bekle....
hata sende!
bi de o kadar masraf yapmışllllaaaaaaaaaaaaaaaar,
yoldan yorgun argın gelmişleeeeeeeeeeeerrr,
senin o kadar yoğun iş-güç tempondan, hamileliğinden fedakarlık yapıp servis yapman hatta ve hatta üstüne ayaklarını yıkaman bile gerekirken sen git surat yap hiç yakıştıramadım bacım hiiiiiçççççççç

merhaba kızlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım
bende bir kaç gün yokum memlekete gideceğiz inş bugün g.antepe çok özledim bizede değişiklik olacak...
sizler ne yapıyorsunuz...
bacıııımmmmm, gidin de moral depolayın...
sizin şu isim derdi de bizi gerdi haa, yakında alıcam kv.nin telini ben fırçalıcam haa
yeter da bu kadar karışıyorlar her bir bokumuza yeter!!!!!!!!!

oyyyyyyyy, oturup da yiyeydin bişiler ne bekliyon adamları sen de! düşüp bayılıcan bi de töbe töbe!
neyse geçmiş olsun germe kendinizi şimdi sen
Gune gobegimle baslayinn
wuuuuuuuuuuuuuu süper bacım! maşallahhhh =)
hayırlı olsun ismi son karar mı Nagi?
çok çok geçmiş olsun! yeni haftanız da hayırlı olsun!
sağol bernacımmm benimde eşim beren ve mira yı beğendi. ben Beren i seçtim :)
isminiz de hayırlı olsun
arada karbonatlı bezle silersen kötü kokuları engellersin, bu buzdolabı, ayakkabı dolabı falan için de geçerli haaa
du bakalım yaaa, yat uzan bi elini de karnına koy, olmazsa bi müzik aç... sonra da haber ver
Ayneeen esimin genc odasi var orda tabii utu dolabi oldu dolap tayin ihtimali olmasaydi bebek odasi yapcaktim orayi.ama haziranda tayin dusunuyoruz bursa ve yakinlarina
ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bernacım son karar mı hiç bilmiyorum kuzum ama oğlumda da böyle olmuştu ilk düşündüğümüz ismi koymuştuk onda çok kolay karar vermiştik bunda epey sorlanıyoruz

günaydın güzel anneler ;
hayırlı haberlerle dolu bol tekmikli bir cuma olsun ... Rabbim herkese iç huzur ve vicdan versin

günaydın canım dünden beri bende senin gibiyim dün çok ama çok az heraket etti gündüz hiç hissetmedim desem yeri akşamda uzanınca çok az kıpırda dı o kadar bugün halan tık yok 7 de kalktım ve tüm gece yarı uyanıktım acaba oynarmı diye piskolojikman uyuyamadım zaten normalde sabah daha 7 de başlardı hareketleri güçlü olurdu tekmeleride ama iki gündür bende üzgünüm bu duruma haftaya kontrolüm var bende diyorum öğleye kadar hissetmezsem bi dr gideyim öğleden sonra neden böyle oldu iki gündür anlamadım ya yönleri ters içerden tekme atıyolar biz hissetmiyoruz yada paronayağa bağladığımız için oluyo

kızlra ya şimdi lcw sitesine baktım kız bebekler için çok hoş şeyler var badiler falan çok şirin gidip bir görsem mi ki tamam ilk on gün giyemez ama sonrada hanım hanımcık olur fiyatlarda normal alan öneren var mı :44:

bernacım son karar mı hiç bilmiyorum kuzum ama oğlumda da böyle olmuştu ilk düşündüğümüz ismi koymuştuk onda çok kolay karar vermiştik bunda epey sorlanıyoruz
hahahahaa telefonla joker hakkınızı kullanın
günaydın güzel anneler ;
hayırlı haberlerle dolu bol tekmikli bir cuma olsun ... Rabbim herkese iç huzur ve vicdan versin
aminnnn
size de efenim!

sen al da önerilerini yaz

ya kızlar bu yazıların altındaki hamilelik takvimindeki kadının karnı da nedir öyle yaa?!

Allasen kimin karnı böyle?! (HESNA DIŞINDA)

ojgeldin bebeemmmm =)
krampların geçti mi?
okul ne alemde?

okul iyi de yoruyor biraz işle beraber.. kramplar daha iyi, geçti gibi, bol kalsiyum ve magnezyum alıyorum onlar iyi geldi sanırım sen nasılsın berna?
karnındaki ayrı- yanındaki ayrı prensesler nasıl

ya kızlar bu yazıların altındaki hamilelik takvimindeki kadının karnı da nedir öyle yaa?!

haha Hesna maşaallah ya tam şişmeye başlayacak karnı, doğuma gitcek

hemşo hoşgeldin canm nasılsın,pazar kahvaltılarına imrenmiyor değilim,elimden geldiğince yapıom ben deeee

bebeğimm çok özledim seni de, kaç zamandır konuşamadık, hani okul-iş yoğun geçiyor ya hafta içi, Hafta sonu eşime sözüm var, kendimi iyi hissettiğim her fırsatta onla zaman geçiriyorum, dolayısıyla özeniyorum ona yaptığım her işe; haftada bir de olsa iyi geliyor

bernacan bence onlar4.aydan başlamışlar,demin facede de yazdım sabah bi teyzeye atmden para çektim,sağolsun dua etti,Allah sağlıkla kurtarsın filan zaten 9 aylık da olmuş maşallah dedi ,ben de sana maşallah teyze dedim yaaaa

yok artık 9 aylık olmuş
9. ayda nasıl olcaz bilin mi sen bidon gibi şişcez kız ayşe bidik boyumuzlan nasıl olcez acep biz

cnm normaldir herşey kafana takma ama çok aklına takıldıysa sağlık ocağına git ebelerde dinliyo için rahatlar [/QUOTE]

du bakalım yaaa, yat uzan bi elini de karnına koy, olmazsa bi müzik aç... sonra da haber ver

yupppiii geldi eldiiii tekmeler geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::118: çok mutlu oldum ya çok korkmuştum...canım oğluşum hemde nasıl sert tekmeler oh be tek o hareket etsin ben herşeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…