Ben ne deersem diim alacağım cvp belli " Acele etme ben almıcaz demiyorum ki nasılsa alıcaz :) " Katranı ezsen olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker :)) napıım deişmiyo
benimde cok kuru evlendigimde 38kg idim on kilo aldim sonra anammmpopomum altlari catlamis bi.gordum ben sooookk bide gobusum catlasin istemiom ama bu gidisle olacak ...benim.gobuslerim kucuktu az buyur mu dedim ama ayni duruolar yaa
canım çocuklar blli yaşlarda böyle huy değiştiriyorlar maalesef bizim kızda buara farklı şeylere takmış benim kızım 3 yaşında senin ki?kizlar bugun anacigimla carsiya gittik bayagi dolastik mirac la ugrasmaktan yoruldum ilk defa boyle yapti sanirim ananesi yanimizda biraz ona simardi surekli biseyler istiyor herseye saldiriyor durdugu yerde durmuyor bazi magazalarda utandim resmen hic boyle yapmazdi alisik degilim bu hareketlerine şok oldum resmen..dayanamadim yine bi ayakkabi aldim kendime parayi cikardim cuzdandan uzattim adama verdim mirac cuzdanima saldiriyo anne paya veer anne paya veey yine bi şok gecirdim cunku parayi bilen bi cocuk degil. Cok yoruldum cok....kizimada cok sahane suslu puslu somon renginde hastane cikisi sordum 55dedi cok pahali geldi almadim gercktn guzel ama en fazla 20gun giyck...kizlar insallah mirac bidaki ciktigimizda boyle yapmaz naparim ben
canım çocuklar blli yaşlarda böyle huy değiştiriyorlar maalesef bizim kızda buara farklı şeylere takmış benim kızım 3 yaşında senin ki?
Buarada hastane çıkışı ne markaydı
Gunaydinn
Gece uyuyamadim sabah rahat uyurum diyodum simdi de midem yaniyo, kahvalti yapmam lazim galibaaa:26:
Bu arada benim gobek deligim iyice gerildi artik ve asagi dogru cizgi belirginlesti, catlak gobekte yok ama gogusler cizik cizik sanki, neyseki acimiyor.
günaydın canım benimde göbek deliğim nerdeyse düzleşti karnımla bir oldu normalda baya bi çukurdu göbek deliğim ve arada bi baya kaşınıyo gerildiği için sanırım o göbekte çizgi bende çıkmadı sanırım çıkmıcak bazılarında çıkmazmış göğüsler de harita gibi acımıyo ama kaşınıyo olcak artık böyle şeyler napalım bu arada benimde midem berbat ilaç kullanmamak için direniyorum ama bazen ağlıcak hale geliyorum elma ye çok iyi geliyo mide yanmasınaelmayı güzelce yıka kabuğuyla ye mideyi rahatlatıyo faydasını görürsün inş.
Yüce Rabbim,gönlümüzden geçen hayırlı güzel şeyleri nasip etsin,evlatlarımızdan,eşimizden yana yüzümüzü güldürsün,cümleten hayırlı cumalar,günaydınlar
Kızlar bişey sorcam. Afedersiniz vajinal bölge dudaklarda şişme var benim. Sarktı yada büyüdü. Ama bi ağrı sızı yada kaşıntı yok. Sizde böyle bi durum var mı.
herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
canlar günaydın,hani aşağı baldırda bi damar çekilir ya,işte o çığlıkla uyandım geçe,işe zor geldim,yürüyemiyom,açılmıyo ayağım,magnezyumu aldığım halde böyle olduysa :26:Gunaydinn
Gece uyuyamadim sabah rahat uyurum diyodum simdi de midem yaniyo, kahvalti yapmam lazim galibaaa:26:
Bu arada benim gobek deligim iyice gerildi artik ve asagi dogru cizgi belirginlesti, catlak gobekte yok ama gogusler cizik cizik sanki, neyseki acimiyor.
Hanımlar fikri olan var mı?
canlar günaydın,hani aşağı baldırda bi damar çekilir ya,işte o çığlıkla uyandım geçe,işe zor geldim,yürüyemiyom,açılmıyo ayağım,magnezyumu aldığım halde böyle olduysa :26:
Gune gobegimle baslayinn
Aa reyyandan nasil vazgectinizgöbeğini sevsinler senin
günaydın herkese hayırlı cumalar ben öğleden sonra gidip kızımın kıyafetlerini alıcam izin aldım,sap gibi yanlız gidicem küçük görümce mi çağırsam mı yanıma bilemedim malum onla iyi anlaşırım :44: zaten sabah sabah fenayım tansiyonum mu oynadı nedir midem bulanıyo gib,sersemledim sanki Allahtan alt katım 112 nokta kızlar bişey olsa anında mudahale eder dryede gitme biz seni burda doğurturuz diye dalga geçiyolar
dün büyük grmce geldi(bekar olan) ee adı ne olucak dedi bilmiyorum babası karar verecek dedim nasıl yani dedikendince isim bulmuş ecrin,eslem ve nisa ben üçünede sıcak bakmıyorum hoş bizden başka herkes kızımıza isim bakıyo guya oğlum onlara ışık su olacak demişmiş
neyse büyük ihtimal kızımın adı aylin olacak teyzeleri
Ben oyle bisey farketmedim ama dun 30.haftasinda olan bi arkadasim benzer seyler soyledi. Ozellikle tuvalette sanki acilma var gibi hissediyorum dedi. Ne desem bos canim. Muhim bisey degildr herhalde, vucut kendini hazirliyor belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?