2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bişey sorcam. Afedersiniz vajinal bölge dudaklarda şişme var benim. Sarktı yada büyüdü. Ama bi ağrı sızı yada kaşıntı yok. Sizde böyle bi durum var mı.

Ben ne deersem diim alacağım cvp belli " Acele etme ben almıcaz demiyorum ki nasılsa alıcaz :) " Katranı ezsen olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker :)) napıım deişmiyo

Aaaa bizim evdekinden sizdedemi vaar :) gecngun dedimki askisi kucuk besik 99lira yeni biyr acilmis fiyati uygun alalim ordan dediki zamani gelince hepsini aliriz hatun..hangi zamani bekliyosa artik

Kizlar bugun anacigimla carsiya gittik bayagi dolastik mirac la ugrasmaktan yoruldum ilk defa boyle yapti sanirim ananesi yanimizda biraz ona simardi surekli biseyler istiyor herseye saldiriyor durdugu yerde durmuyor bazi magazalarda utandim resmen hic boyle yapmazdi alisik degilim bu hareketlerine şok oldum resmen..dayanamadim yine bi ayakkabi aldim kendime parayi cikardim cuzdandan uzattim adama verdim mirac cuzdanima saldiriyo anne paya veer anne paya veey yine bi şok gecirdim cunku parayi bilen bi cocuk degil. Cok yoruldum cok....kizimada cok sahane suslu puslu somon renginde hastane cikisi sordum 55dedi cok pahali geldi almadim gercktn guzel ama en fazla 20gun giyck...kizlar insallah mirac bidaki ciktigimizda boyle yapmaz naparim ben

canım çocuklar blli yaşlarda böyle huy değiştiriyorlar maalesef bizim kızda buara farklı şeylere takmış benim kızım 3 yaşında senin ki?
Buarada hastane çıkışı ne markaydı

canım çocuklar blli yaşlarda böyle huy değiştiriyorlar maalesef bizim kızda buara farklı şeylere takmış benim kızım 3 yaşında senin ki?
Buarada hastane çıkışı ne markaydı

Bizimkide 3yasinda cnm 2011 subat dogumlu ama inanki bi ara cok umutsuzluga kapildim sinirlerim bozuldu valla iki sefer koluna cimdik attim cok bunaltti beni bosyere bagiriyo cagiriyo herseye saldiriyor..cnm tomuycuk diye bi markaydi hastane cikisi ama bana pahali geldi oglumada ayni markayi almistim duzcede buyuk bi bebe magazasi var senelerdir..genelde ordan yapiyorum alisverisi kaliteli ve guzel oluyor biraz pahali hatta 55lirayi duydugumda ucuz bile geldi ama yinede gerek yok 25liraya hastane cikialari var onlardan alirim

herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin

Gunaydinn

Gece uyuyamadim sabah rahat uyurum diyodum simdi de midem yaniyo, kahvalti yapmam lazim galibaaa:26:

Bu arada benim gobek deligim iyice gerildi artik ve asagi dogru cizgi belirginlesti, catlak gobekte yok ama gogusler cizik cizik sanki, neyseki acimiyor.

günaydın canım benimde göbek deliğim nerdeyse düzleşti karnımla bir oldu normalda baya bi çukurdu göbek deliğim ve arada bi baya kaşınıyo gerildiği için sanırım o göbekte çizgi bende çıkmadı sanırım çıkmıcak bazılarında çıkmazmış göğüsler de harita gibi acımıyo ama kaşınıyo olcak artık böyle şeyler napalım bu arada benimde midem berbat ilaç kullanmamak için direniyorum ama bazen ağlıcak hale geliyorum elma ye çok iyi geliyo mide yanmasınaelmayı güzelce yıka kabuğuyla ye mideyi rahatlatıyo faydasını görürsün inş.

Artik sona yaklasiyoruz gunler yavas gecse de
Elmayi denerim canim sagol. Mide konusnda yediklerime dikkat etmezsem mahvoluyorum.aciyi baharati cok severim normalde de gastritim vardi ama pek etkilenmiyodum. Dun yemege aci biber salcasi koydum canim isteynce. Ondan oldu sanirim.

Yüce Rabbim,gönlümüzden geçen hayırlı güzel şeyleri nasip etsin,evlatlarımızdan,eşimizden yana yüzümüzü güldürsün,cümleten hayırlı cumalar,günaydınlar

Yüce Rabbim,gönlümüzden geçen hayırlı güzel şeyleri nasip etsin,evlatlarımızdan,eşimizden yana yüzümüzü güldürsün,cümleten hayırlı cumalar,günaydınlar

Allah razı olsun amin cümlemiz inş canımcanzım günaydın

herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin

canlar günaydın,hani aşağı baldırda bi damar çekilir ya,işte o çığlıkla uyandım geçe,işe zor geldim,yürüyemiyom,açılmıyo ayağım,magnezyumu aldığım halde böyle olduysa :26:

Hanımlar fikri olan var mı?

Ben oyle bisey farketmedim ama dun 30.haftasinda olan bi arkadasim benzer seyler soyledi. Ozellikle tuvalette sanki acilma var gibi hissediyorum dedi. Ne desem bos canim. Muhim bisey degildr herhalde, vucut kendini hazirliyor belki de

canlar günaydın,hani aşağı baldırda bi damar çekilir ya,işte o çığlıkla uyandım geçe,işe zor geldim,yürüyemiyom,açılmıyo ayağım,magnezyumu aldığım halde böyle olduysa :26:

Gecen gece bana da oldu feci bisey yaa. Ben ilac almiyorum cabuk gecmisti zaten. Cok zor ya masaj falan yap canim belki faydasi olur

Gune gobegimle baslayinn

göbeğini sevsinler senin

günaydın herkese hayırlı cumalar ben öğleden sonra gidip kızımın kıyafetlerini alıcam izin aldım,sap gibi yanlız gidicem küçük görümce mi çağırsam mı yanıma bilemedim malum onla iyi anlaşırım :44: zaten sabah sabah fenayım tansiyonum mu oynadı nedir midem bulanıyo gib,sersemledim sanki Allahtan alt katım 112 nokta kızlar bişey olsa anında mudahale eder dryede gitme biz seni burda doğurturuz diye dalga geçiyolar

dün büyük grmce geldi(bekar olan) ee adı ne olucak dedi bilmiyorum babası karar verecek dedim nasıl yani dedi kendince isim bulmuş ecrin,eslem ve nisa ben üçünede sıcak bakmıyorum hoş bizden başka herkes kızımıza isim bakıyo guya oğlum onlara ışık su olacak demişmiş

neyse büyük ihtimal kızımın adı aylin olacak teyzeleri

Aa reyyandan nasil vazgectiniz aylin cok guzel tam cimcimelik isim

Ben oyle bisey farketmedim ama dun 30.haftasinda olan bi arkadasim benzer seyler soyledi. Ozellikle tuvalette sanki acilma var gibi hissediyorum dedi. Ne desem bos canim. Muhim bisey degildr herhalde, vucut kendini hazirliyor belki de

İnşallah kötü bişey değildir ya ben daha 22 haftalığım Bugün aşım var ebeye de soruyum bi kafama takıldı birkaç gündür. Sağ ol canım cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…