2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Aa reyyandan nasil vazgectiniz aylin cok guzel tam cimcimelik isim

benim eşim çok takıntılı değildir bende nasıl davranacapğımı bilirim dün arkadaşlardayız isim konusu açıldı bende babamız reyyan istiyo,birde aylini önerdi dedim karar babamızın ama ben reyyana ısınamadım ayline içim ısındı dedim eşimde bana dönüp hayatım illede olsun diye bir inadım yok aylini beğendiysen oda olabilir dedi seviyorum bu adamı yawww heee ablasının dediklerinide dedim sanane diyemedin mi dedi geçen atışmışlardı halen kızgın ondan diyo

günaydın tesadüfe bak dün bende eşime kızımın ismini aylin koyacam dedim aylin diye sevdim sizdende fikir alacaktım hergün faklı bi isimle sesleniyorum o ayrı konu

herkese günaydın kızlar. hayırlı cumalarımız olsun. ben geceyi pek iç açıcı geçirmedim. akşam yemek yedik uyuduk. gece beni ateşler bastı. doğru lavaboya çıkarmaya. geldim tekrar uyudum. 10 dk sonra tekrar aynı şekilde çıkardım. doktor gebelik reflüsü demişti. ara sıra miğdem yediklerimi hazmetmeyince direk çıkarıyorum maalesef. ama iyi ki çıkarıyorum yoksa boğulacak gibi oluyorum sıkıntıdan.
bu arada 26. haftamıza girdik beren imle :)

Son düzenleme:
canlarım ciğerlerim hepinize günaydın!

aaay canım benim farketmedim hiç geriye dönük bakıp cevap yazacağım, özür dilerim....
hemmmşoooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm aldım mesajını =))))))))))))))
bernaaaaa nerdesin sen öldüm meraktan ,kaç defa yazdım cevap vermedn
kız napayım, daha dün geldiler net bağlayamıyorlar bi türlü! bugün de son çare bekliyoruz olmazsa saçlarını yolmaya gidicem. 2 haftadır bi boku beceremediler. biliyon telde de net yok... anasını satıyım bi giremedim nete.......
özledim çok sizi yaa! buralara da gelmiyor artık kimse...
Hesna buldu mu ev? o takıldı aklıma....
Derya'nın bebeği ne alemde bi de?
herkese selam söyle!
sen napıyon? dava açtın mı?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Arya için eşim iki iisim belirledi birini seç dedi
ARYA & BEREN =)
ben de berna ile çok benziyor, Arya olsun dedim....
Adıyla yaşasın kuzummm Allah nazarlardan sakınsın!
aa teşekkür ederiz bak değişmiş çok da iyi olmuş...
Sagol cnm calismiyorum evdeyim inNki o yarim saatlik cise tutmalari falan hep ugtastim ama yapmiyor guluyor yuzume elini yikiyoruz geliorz 5dkkaya bi bakiyorm islatmis altini
daha hazır değildir anası olacak kadın sabret accık =)
öncelikle yeni haftan hayırlı olsun bacım =)
kv konusu gerçekten bizleri geriyor, zaten hamileyiz ya 9 ay da şunu alttan alayım demiyorlar, hep biz küçüklüğümüzü bilicez aman onlar büyüklüklerini bilmesinler!
daha bunun loğusası, uykusuz geceleri, ateşi, dişi, gazı vs.si olacak.... biz kime naz yapıcaz? bizi kim çekecek?
deterjan için ben de granül almıştım ama kullanamadım neden, iyi durulanmıyormuş falan filan diye. yine en iyisi sıvı olanlar. olmazsa şöyle yaparız, battaniye, oto koltuğu gibi tenine çooook temas etmeyen şeylerde kullanırız heba olmasın sonuçta onlar da...
he şunu da söyleyeyim, nedenini bilmiyorum ama kızımda bi ara bacak ve kollarında kırmızı pütür pütür şeyler çıktı, alerrjik dedi dr. ben de granülü o zaman kesmiştim. ama direk granülü suçlayamam tabi, aklında bulunsun diye yazıyorum
şu hareket konusuna da çok takılma canım benim, ben de ilkinde taaa 5 aylığa yakınken hissetmiştim ilk pıtını, sonraları güçleniyor. o günleri de göreceksin Allahın izniyle

ah bacıııııııııııııım, sorma çok çektim çooooooooook!
gerçekten ama şaka bi yana asabım bozuluyor artık!
evi alırken de biliyom ben böyle olacağını, hep eşime dedim ki nolur çat kapı gelecekleri bi mesafede olmasın, biraz uzak olsun dedim. dünyanın evini gezdik tek beğendiğimiz ev bu aldığımızdı ve 1.2 km uzaklıkta... he yürüme mesafesi ama mesela bi ev daha vardı yeri falan da çok güzeldi hemen karşı karşıyaydı kv lerle.... sırf yakın diye isteemedim. fiyatı da 40 bin daha uygundu düşün...... o kadar vahim yani durum!!!!!!!!!
Allah herkese eşiyle, ailesiyle ağız tadıyla bir hayat nasip etsin inşallah!
bazen tekme atıyor ya kaçırıcam sanıyorum yaa, bak yazacaktım böyle olan var mı aranızda diye iyi ki hatırlattın....

VAR MI BÖYLE OLAN?
Ortalarda yoktum,az biraz depresyondaydım da kendime babet,çanta,çorap,göz kalemi aldım,kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım,şimdi ben depresyondan çıkmış oldum mu acebeee :44::44::44:
yarasın bacıma!
e artık depresyondan çıkmışındır.....
biz de biraz zortingeniz ekonomik açıdan... yoksa feci alasım var bişiler
sokakta maydonoz görsem onu bile alıcam

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Arya için eşim iki iisim belirledi birini seç dedi
ARYA & BEREN =)
ben de berna ile çok benziyor, Arya olsun dedim....
Adıyla yaşasın kuzummm Allah nazarlardan sakınsın!

:

sağol bernacımmm benimde eşim beren ve mira yı beğendi. ben Beren i seçtim :)

günaydın nagişim aman dikkat et kendine
ohhh mis gibi hava çık gez kızçenle alışverişini yap ama görümceni çağır bence müsaitse onunla git hamilesin nede olsa ne olur ne olmaz yanında biri olsun bence diğer görümcene gelince hakketten onlara ne oluyosa şu isim konusunda anlayamıyorum benim görümcemde geçenlerde sordu isim ne düşündünüz dedi Rüzgar dedik çok beğendi bizimki çok hoşuna gitti
ayrıca aylin ismi çok güzel kibar nazik alımlı bi isim adıyla yaşasınlar canım

:) benim ismim AYLİN ve adımı çok seviyorum. Aylin süper bir isim hayırlı olsun nagicim.

inş değişmezse hayırlı olur cnm ama gerçekten anne olarak aylin ismi çok sıcak geliyo bana

günaydın tesadüfe bak dün bende eşime kızımın ismini aylin koyacam dedim aylin diye sevdim sizdende fikir alacaktım hergün faklı bi isimle sesleniyorum o ayrı konu

bizim ilk seçenek listemiz reyyan,rana,betül,hazel,ipek ve aylin di halada içlerinden biri olabilir ama şuan en yakın aylin ben halen kızıma isimle seslenmiyorum bitek abisi tontişim diyo öylede kalacak galiba

Cok sevindim icine sinen bi isim olmasina gorumcene de iyi olmuss, fikrini soran olmus gibi yorum yapiyolar bi de yaa

Gune gobegimle baslayinn

Gecen gece bana da oldu feci bisey yaa. Ben ilac almiyorum cabuk gecmisti zaten. Cok zor ya masaj falan yap canim belki faydasi olur

heheeee ya herkesin ayrı bişey anlattığı halle de çok hoş oluyiii,bu arada göbeğini çekip koyan arkadaş sana sölüyorum,o elektrik süpürgesinin hortumunu nelere benzetmedim sabah sabah kendime güldüm,bi ucu telefonda olunca,yüzünü niye saklıyon,merak etme maşallah derdik bizzz

eşim kendin git dedi bilgecim düşündümde çok haklı şimdi şöyle bir durum var çift maaşız diye etrafımızdaki herkes çok zengin muamelesi yapıyo,tamam tatilimizden yememizden içmemizden geri kalmayız ama herşeyimiz planlıdır,millet ödediğimizi bilmiyo ama harcadığımızı iyi takip ediyolar şimdi ben kızıma mecbur alıcam yine paraları çok diye akıllarına gelmesin diye öyle dedi eşim bugün 3-5 kıyafet alıcam ağır bişey almıcam en azından tekstili bitireyim diyorum :44:

kızlar özellikle tecrübeli anneler bi sorum olacak. bu haftasonu oğlumun odasını dolaplarını falan temizleyeyim istiyorum ama ne tür bi temizleyici kullanmalıyım. ağır kimyasal olmasın istiyorum ama sade su da temizlemez gibime geliyor. ne kullanmalıyım

Sabah sabah yuzumun ve sacimin bu halini gorsenn masallah demezdin hic canim supurgeyi de simdi farkettim o odamiz terkedilmis gibi ne ararsan var

herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin

Yüce Rabbim,gönlümüzden geçen hayırlı güzel şeyleri nasip etsin,evlatlarımızdan,eşimizden yana yüzümüzü güldürsün,cümleten hayırlı cumalar,günaydınlar

Günaydınnn canlarr hayırlı sağlıklı bereketli cumalar inşallahhh

ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var

Sabah sabah yuzumun ve sacimin bu halini gorsenn masallah demezdin hic canim supurgeyi de simdi farkettim o odamiz terkedilmis gibi ne ararsan var

her eve bir terkedilmiş oda lazım

günaydın herkese anneler ben dün geceden beri hiç iyi hissetmiyorum..gece bi uyandım bizim sıpa yine ortamızda sereserpe yatmış,benimde kafam yastıktan düşmüş sırtüstü çapraz bi şekilde uyumuşum bi uyandım karnımda kramplar var sonra kalktım su içtim biraz dolaştım geldim bekliyorum hareket etsin diye tık yok sabaha kadar döndüm durdum hiç hareket hissetmedim..yarım saat önce uyandım hemen elmalı turta yedim bide süt içtim şimdi uzanıyorum yine hareket yok..eşimde bu sabah şehir dışına gitti akşam geri döncek ama çok korkuyorum tatlı yediğimde hemen hissededim hareketlrini nooluyo şimdi böyle

ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var

her eve bir terkedilmiş oda lazım

Ayneeen esimin genc odasi var orda tabii utu dolabi oldu dolap tayin ihtimali olmasaydi bebek odasi yapcaktim orayi.ama haziranda tayin dusunuyoruz bursa ve yakinlarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…