Aa reyyandan nasil vazgectinizaylin cok guzel tam cimcimelik isim
İnşallah kötü bişey değildir ya ben daha 22 haftalığımBugün aşım var ebeye de soruyum bi kafama takıldı birkaç gündür. Sağ ol canım cevabın için
Aa reyyandan nasil vazgectinizaylin cok guzel tam cimcimelik isim
göbeğini sevsinler senin
günaydın herkese hayırlı cumalar ben öğleden sonra gidip kızımın kıyafetlerini alıcam izin aldım,sap gibi yanlız gidicem küçük görümce mi çağırsam mı yanıma bilemedim malum onla iyi anlaşırım :44: zaten sabah sabah fenayım tansiyonum mu oynadı nedir midem bulanıyo gib,sersemledim sanki Allahtan alt katım 112 nokta kızlar bişey olsa anında mudahale eder dryede gitme biz seni burda doğurturuz diye dalga geçiyolar
dün büyük grmce geldi(bekar olan) ee adı ne olucak dedi bilmiyorum babası karar verecek dedim nasıl yani dedikendince isim bulmuş ecrin,eslem ve nisa ben üçünede sıcak bakmıyorum hoş bizden başka herkes kızımıza isim bakıyo guya oğlum onlara ışık su olacak demişmiş
neyse büyük ihtimal kızımın adı aylin olacak teyzeleri
hemmmşoooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm aldım mesajını =))))))))))))))aaay canım benim farketmedim hiç geriye dönük bakıp cevap yazacağım, özür dilerim....
kız napayım, daha dün geldiler net bağlayamıyorlar bi türlü! bugün de son çare bekliyoruz olmazsa saçlarını yolmaya gidicem. 2 haftadır bi boku beceremediler. biliyon telde de net yok... anasını satıyım bi giremedim nete.......bernaaaaa nerdesin sen öldüm meraktan ,kaç defa yazdım cevap vermedn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Arya için eşim iki iisim belirledi birini seç dediteyzelerrr kızımızın adına sonunda karar verdik.BEREN imizi bekliyoruz :) bu ismi eşim istiyordu sonra bende ısındım. geçen hafta arkadaşımız doğum yaptı. hastaneye ziyarete giderkende bu konuyu konuştuk. arkadaşın odasına girdik çıktık bir baktık karşı odada güzelmi güzel bir kız doğmuş 4.500 kg :) kapısına da hoş geldin beren diye yazı asmışlar. buda bize bir tesadüf oldu paylaşmak istedim :) anlamı : akıllı-güçlü-kuvvetli-tanınmış demek
aa teşekkür ederiz bak değişmiş çok da iyi olmuş...bilgecim ve bernacım eski kanuna göre erken doğum durumunda izne çıkmış ol yada olma izin yanıyodu şuanda erken doğum durumunda izinler devrediyo
çalışabilir raporunu 32.haftada alıyoruz 37de mecburi çıkıyoruz yanlız 37+0da mı almak karlı izni yoksa 37+6da mı almalı o önemliymiş ne kadar uzatabilirsek kar kardır
daha hazır değildir anası olacak kadın sabret accık =)Sagol cnm calismiyorum evdeyim inNki o yarim saatlik cise tutmalari falan hep ugtastim ama yapmiyor guluyor yuzume elini yikiyoruz geliorz 5dkkaya bi bakiyorm islatmis altini
öncelikle yeni haftan hayırlı olsun bacım =)Selamlar tatlış anneler ve ballı miniklerrrrr
Dün eşim izinliydi giremedim. Ama açığı herzamanki gibi kapattım geçmişi okudum.
Yalnız saat 13:30 dan beri yazma mücadelesindeyimbir yandan çamaşır bir yandan siz yazdıkça yazıyorsunuz sayfanın sonuna gelemiyorum
Okuduklarımı unutucam nerdeyse.
Yeni haftacılarda biiinndeee varım bızde bugun hafta sayacını sıfırladık. Yaşasın yeni hafta :) su gibi geçsin inşallah hepimize sıkıntısız sağlıkla...
Şu kvleri bir yere kapatasım var. hepsi cadolozluklarıyla birbirilerini yesinler.. onlarda rahatlasın bizde... ne gıcıklıklar yaa....
Rahat batıyor bunlara başka bırsey değil dert yok uğraş yok bize sarıyorlar..
Ayrıca yeni evlere taşınanlara tekrar hayırlı olsun diyorum. Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin. Borçları taksitleri olanlarımızada Rabbim güç ve rısk versin. Alnımızın akıyla kimseye muhtaç olmadan bitirelim borçları inşallah.......
Dün bebiş deterjanlarından konuslmus. ben e-bebekten sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. 2 gundur yıkıyorum mıs gıbı kokuyorlar. tabı temız seyler yıkanıyor lekelerde nasıl olacak bılmıyorum sımdılık. birde dalan ın granül ve granulmatıgını aldım. onları daha denemedim.
ama granulu ozellıkle mınık eldıven corap patık turlerını elde yıkarım dedım. makınada zarar görürler kucuk parçalar dıye duşundum.
hımmm pelincim gec oldu dönüşüm ama :))) SAT ı sormuştun. 15.10.2013 tarıhım.
KIZLARRRRRRRRR bide bişey dicemmmm :2: hepiniz bebişleri bayag sağlam hıssedıyorsunuz masallahh
doktor baslarsın hıssetmeye artık demıstı 12nde gıttıgımde. hala hıssetmıyorum :2: tamam eş onde duvar oluyor demişti ama hıssedersın de demişti
ben niye kuzumu hissedemiyorum :2::2:
ah bacıııııııııııııım, sorma çok çektim çooooooooook!Bu kadin normal degil gercekten..gorumcemde benim yagdanlikla bulasik deterjanlarimi ayni yere koymustu baharat takimimi kaldirmistm onu tezgaha koymustu o gitti pesine ben hepsini yine ayni yerine koydum sinir oldm cunku..kimsenim kimsenin evinde bir copu bile degistirmeye hakki yok massallah o perde koltuk herseyi halletmis cok ilginc gercktn ayni babannem gibi o da sunu soyle koy soyle yap der..sen iyisimi deki anne yorulmani istemiyorum arya ya gore ayarliyorum evin modelini hem ugrasma biseyle gec otur cayini kahveni ic hic biseye dokunma de..nasilsa esin fircalamis onu iyide etmis
bazen tekme atıyor ya kaçırıcam sanıyorum yaa, bak yazacaktım böyle olan var mı aranızda diye iyi ki hatırlattın....Kizlar bizde oglumla elticiklerle carsida biraz dolastik geldik benim kiz yoruldu heralde uyuyor hareket etmiyor bende massallah avm de wc arayisi icindeyim surekli sizde idrara cok cikiyomusunuz ben gecede iki sefer ya bu boyleyse son aylar nolcam acaba
yarasın bacıma!Ortalarda yoktum,az biraz depresyondaydım da kendime babet,çanta,çorap,göz kalemi aldım,kuaföre gittim kırıklarımı aldırdım,şimdi ben depresyondan çıkmış oldum mu acebeee :44::44::44:
İlk gebelikte son iki aydi massallah bunda hamile kaldigimdan beri wcdeyim cok kiziyorum esime eve yatakodasina ebeveyn wc banyo yaptirmadi diye oda dalga geciyo oglanin sarki soyleyen lazimligini al hatunum gece odaya diye bi gece ustune isiycem :) ozaman ucuncu cocuga kadar yatakodasina yaptirir wc :):):):) baksana ucuncuyude yaptim ebeveyn wcsi icin :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Arya için eşim iki iisim belirledi birini seç dedi
ARYA & BEREN =)
ben de berna ile çok benziyor, Arya olsun dedim....
Adıyla yaşasın kuzummm Allah nazarlardan sakınsın!
:
günaydın nagişim aman dikkat et kendinegöbeğini sevsinler senin
günaydın herkese hayırlı cumalar ben öğleden sonra gidip kızımın kıyafetlerini alıcam izin aldım,sap gibi yanlız gidicem küçük görümce mi çağırsam mı yanıma bilemedim malum onla iyi anlaşırım :44: zaten sabah sabah fenayım tansiyonum mu oynadı nedir midem bulanıyo gib,sersemledim sanki Allahtan alt katım 112 nokta kızlar bişey olsa anında mudahale eder dryede gitme biz seni burda doğurturuz diye dalga geçiyolar
dün büyük grmce geldi(bekar olan) ee adı ne olucak dedi bilmiyorum babası karar verecek dedim nasıl yani dedikendince isim bulmuş ecrin,eslem ve nisa ben üçünede sıcak bakmıyorum hoş bizden başka herkes kızımıza isim bakıyo guya oğlum onlara ışık su olacak demişmiş
:) benim ismim AYLİN ve adımı çok seviyorum. Aylin süper bir isim hayırlı olsun nagicim.
günaydın tesadüfe bak dün bende eşime kızımın ismini aylin koyacam dedim aylin diye sevdim sizdende fikir alacaktım hergün faklı bi isimle sesleniyorum o ayrı konu
benim eşim çok takıntılı değildir bende nasıl davranacapğımı bilirimdün arkadaşlardayız isim konusu açıldı bende babamız reyyan istiyo,birde aylini önerdi dedim karar babamızın ama ben reyyana ısınamadım ayline içim ısındı dedim eşimde bana dönüp hayatım illede olsun diye bir inadım yok aylini beğendiysen oda olabilir dedi seviyorum bu adamı yawww heee ablasının dediklerinide dedim sanane diyemedin mi dedi geçen atışmışlardı halen kızgın ondan diyo
Gune gobegimle baslayinn
Gecen gece bana da oldu feci bisey yaa. Ben ilac almiyorum cabuk gecmisti zaten. Cok zor ya masaj falan yap canim belki faydasi olur
göbeğini sevsinler senin
herkese günaydın kızlar. hayırlı cumalarımız olsun. ben geceyi pek iç açıcı geçirmedim. akşam yemek yedik uyuduk. gece beni ateşler bastı. doğru lavaboya çıkarmaya. geldim tekrar uyudum. 10 dk sonra tekrar aynı şekilde çıkardım. doktor gebelik reflüsü demişti. ara sıra miğdem yediklerimi hazmetmeyince direk çıkarıyorum maalesef. ama iyi ki çıkarıyorum yoksa boğulacak gibi oluyorum sıkıntıdan.
bu arada 26. haftamıza girdik beren imle :)
heheeee ya herkesin ayrı bişey anlattığı halle de çok hoş oluyiii,bu arada göbeğini çekip koyan arkadaş sana sölüyorum,o elektrik süpürgesinin hortumunu nelere benzetmedim sabah sabah kendime güldüm,bi ucu telefonda olunca,yüzünü niye saklıyon,merak etme maşallah derdik bizzzcanlarım ciğerlerim hepinize günaydın!
yarasın bacıma!
e artık depresyondan çıkmışındır.....
biz de biraz zortingeniz ekonomik açıdan... yoksa feci alasım var bişiler
sokakta maydonoz görsem onu bile alıcam
günaydın nagişim aman dikkat et kendine
ohhh mis gibi hava çık gez kızçenle alışverişini yap ama görümceni çağır bence müsaitse onunla git hamilesin nede olsa ne olur ne olmaz yanında biri olsun bence diğer görümcene gelince hakketten onlara ne oluyosa şu isim konusunda anlayamıyorum benim görümcemde geçenlerde sordu isim ne düşündünüz dedi Rüzgar dedik çok beğendi bizimki çok hoşuna gitti
ayrıca aylin ismi çok güzel kibar nazik alımlı bi isim adıyla yaşasınlar canım
heheeee ya herkesin ayrı bişey anlattığı halle de çok hoş oluyiii,bu arada göbeğini çekip koyan arkadaş sana sölüyorum,o elektrik süpürgesinin hortumunu nelere benzetmedim sabah sabah kendime güldüm,bi ucu telefonda olunca,yüzünü niye saklıyon,merak etme maşallah derdik bizzz
Gune gobegimle baslayinn
herkeze günaydın hayırlı cumalar olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
Gunaydinn
Gece uyuyamadim sabah rahat uyurum diyodum simdi de midem yaniyo, kahvalti yapmam lazim galibaaa:26:
Bu arada benim gobek deligim iyice gerildi artik ve asagi dogru cizgi belirginlesti, catlak gobekte yok ama gogusler cizik cizik sanki, neyseki acimiyor.
Yüce Rabbim,gönlümüzden geçen hayırlı güzel şeyleri nasip etsin,evlatlarımızdan,eşimizden yana yüzümüzü güldürsün,cümleten hayırlı cumalar,günaydınlar
göbeğini sevsinler senin
herkese günaydın kızlar. hayırlı cumalarımız olsun. ben geceyi pek iç açıcı geçirmedim. akşam yemek yedik uyuduk. gece beni ateşler bastı. doğru lavaboya çıkarmaya. geldim tekrar uyudum. 10 dk sonra tekrar aynı şekilde çıkardım. doktor gebelik reflüsü demişti. ara sıra miğdem yediklerimi hazmetmeyince direk çıkarıyorum maalesef. ama iyi ki çıkarıyorum yoksa boğulacak gibi oluyorum sıkıntıdan.
bu arada 26. haftamıza girdik beren imle :)
kızlar özellikle tecrübeli anneler bi sorum olacak. bu haftasonu oğlumun odasını dolaplarını falan temizleyeyim istiyorum ama ne tür bi temizleyici kullanmalıyım. ağır kimyasal olmasın istiyorum ama sade su da temizlemez gibime geliyor. ne kullanmalıyım
ben seni atlamışım arada kız ne güzel olmuşunuz siz öyle maşalahhh
kızlar özellikle tecrübeli anneler bi sorum olacak. bu haftasonu oğlumun odasını dolaplarını falan temizleyeyim istiyorum ama ne tür bi temizleyici kullanmalıyım. ağır kimyasal olmasın istiyorum ama sade su da temizlemez gibime geliyor. ne kullanmalıyım
Sabah sabah yuzumun ve sacimin bu halini gorsenn masallah demezdin hic canimsupurgeyi de simdi farkettim o odamiz terkedilmis gibi ne ararsan var
ben anwayın ürünlerini kullanıyorum onunla temizlicem , ebebek mağazalarında yüzey,mobilya vs vs bebekli evler için temizlik malzemeleri var
her eve bir terkedilmiş oda lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?