2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
cnm normaldir herşey kafana takma ama çok aklına takıldıysa sağlık ocağına git ebelerde dinliyo için rahatlar

yupppiii geldi eldiiii tekmeler geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::118: çok mutlu oldum ya çok korkmuştum...canım oğluşum hemde nasıl sert tekmeler oh be tek o hareket etsin ben herşeye razıyım[/QUOTE]

ohhh hadi gözün aydın benim sıpada azcık hareketlendi durdu yine totosunu kaldıramıyo 2 gündür bizde sitrese giriyoz sonra

nagi kaçar kızçesine ciciler almaya herkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum

hadi bakalım size iyi gezmeler dikkat edin kendinize p.tesi de aldıklarının resmini paylaş gari
mutlu huzurlu hafta sonları olsun çok öptük sizi

cnm normaldir herşey kafana takma ama çok aklına takıldıysa sağlık ocağına git ebelerde dinliyo için rahatlar

yupppiii geldi eldiiii tekmeler geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::118: çok mutlu oldum ya çok korkmuştum...canım oğluşum hemde nasıl sert tekmeler oh be tek o hareket etsin ben herşeye razıyım[/QUOTE]

Gözün aydın canım insan ne kadar mutlu oluyor dimi:)bende 3haftadır istirahat modunda olduğumdan dün bi ağlama krizi geldi kayıValidem de yanımda ydi sağolsun.. sonra eşim geldi eve hemen farketti zaten oda beni çıkarıp gezdir meyi düşünüyor mus k.Valide de söyledi çıkın bi hava alsın kız çok sıkıldı artık evde diye.. Alsancak kordon boyu gezdik geldik çok iyi geldi bugün daha iyiyim bende:))

yupppiii geldi eldiiii tekmeler geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::118: çok mutlu oldum ya çok korkmuştum...canım oğluşum hemde nasıl sert tekmeler oh be tek o hareket etsin ben herşeye razıyım

Gözün aydın canım insan ne kadar mutlu oluyor dimi:)bende 3haftadır istirahat modunda olduğumdan dün bi ağlama krizi geldi kayıValidem de yanımda ydi sağolsun.. sonra eşim geldi eve hemen farketti zaten oda beni çıkarıp gezdir meyi düşünüyor mus k.Valide de söyledi çıkın bi hava alsın kız çok sıkıldı artık evde diye.. Alsancak kordon boyu gezdik geldik çok iyi geldi bugün daha iyiyim bende:))[/QUOTE]

ohhh mis deniz havası iyi gelmez mi hiççç
bu arada bende izmirliyim
nerde oturuyosun

Arkadaşlar ben kendimi bu aralar çok çirkin görüyorum ve çok üzülüyorum gece eşimle uyumak bile istemiyorum adamcağız gögüslere ellese hemen süt akıyo sanki dışardaki hatunlar kadında ben koca karı gibiyim 67 kilo oldum boyumda zaten kısa 1.67.. eymenimin doğacağı tarih bi gelseydi de eski halime dönseydim ((

nerde oturuyosun[/QUOTE]

Sorma ya çok iyi oldu:)yakınız canım seninle bende Pınarbaşın da oturuyorum

Sütün ne çabuk gelmiş kaç haftaliksin

nerde oturuyosun

Sorma ya çok iyi oldu:)yakınız canım seninle bende Pınarbaşın da oturuyorum[/QUOTE]

ben balık havızayım valla daha öncede sölemişsindir belki nerde oldunu da ben unutmuşumdur
ben işyeri doğanlarda bayaaa yakınız şuan desene pınarbaşını hiç bilmiyorum ben sadece düğün salonlarını biliyorum
hepsi birbirinden güzel ordaki salonların oraya yakınmısınız

hamilelikte bu piskolojiler normal sanırım ama ben girmedim şuana kadar o piskolojiye çok şükür
hiç bi kıyafetim üstüme olmuyo tam 10 kilo aldım şuana kadar dr bile kızdı artık
evde annemin tuniklerini deneyip duruyorum üstüme olan varmı diye sonra kendi kendime dalga geçiyorum yakışmıyo olmuyo vs.
sende öyle kendile takıl keyiflenmeye çalış aldığın kilolarla amma tommik oldum beee falan de
bide normalde ben hergün nizami makjamı yapan biriydim hamile kaldığımdan beri özel bi durum olmadıkça hiç yapmadık
kendimi makyajsız görmek çok tuhaf geliyodu ilk zamanlar artık onada alıştım

Sorma ya çok iyi oldu:)yakınız canım seninle bende Pınarbaşın da oturuyorum

ben balık havızayım valla daha öncede sölemişsindir belki nerde oldunu da ben unutmuşumdur
ben işyeri doğanlarda bayaaa yakınız şuan desene pınarbaşını hiç bilmiyorum ben sadece düğün salonlarını biliyorum
hepsi birbirinden güzel ordaki salonların oraya yakınmısınız[/QUOTE]

Malesefki çok yakınız o salonların bütün düğün konvoylari bizim kapının önünden geçiyo yazın balkona çıkmak cam açmak pek mümkün olmuyo bebekle ne yapcaz bakalım o gürültüde..ama Pınarbaşı nin havası temizdir dağlara yakın olduğu için tek güzel yani o:)

herkese merhabalar ve hayırlı cumalar nasılsınız? herkes iyidir umarım :)

Malesefki çok yakınız o salonların bütün düğün konvoylari bizim kapının önünden geçiyo yazın balkona çıkmak cam açmak pek mümkün olmuyo bebekle ne yapcaz bakalım o gürültüde..ama Pınarbaşı nin havası temizdir dağlara yakın olduğu için tek güzel yani o:)[/QUOTE]

hadi ya ozaman yazın işiniz zor biraz.
yazın salonların ordaki çay bahçelerine geliyoruz bizde akşamları dediğin gibi havası temiz
bi semaver çay yanına çerez ohhh mis oluyo valla bu yaz artık oğluşa geliriz Allah nasip ederse

yazın salonların ordaki çay bahçelerine geliyoruz bizde akşamları dediğin gibi havası temiz
bi semaver çay yanına çerez ohhh mis oluyo valla bu yaz artık oğluşa geliriz Allah nasip ederse[/QUOTE]

Bende gelin geldim buraya normalde ailem tire de orasınin havasını görsen birde küçük bursa ve yeşil tire derler zaten

bi semaver çay yanına çerez ohhh mis oluyo valla bu yaz artık oğluşa geliriz Allah nasip ederse[/QUOTE]

Bende gelin geldim buraya normalde ailem tire de orasınin havasını görsen birde küçük bursa ve yeşil tire derler zaten[/QUOTE]

aaayy çok heyecanlandım pınarbaşı diyince :) bizde orada oturuyoruz yani ailem orada. ben memuriyet olunca başka ile geçtim ama doğumda orada olacağım nasipse:) bizde tam pınarbaşına gelmeden askeriye var ya orada bir mahalle var ümit mah orada oturuyoruz... :)dünya küçükk

aaayy çok heyecanlandım pınarbaşı diyince :) bizde orada oturuyoruz yani ailem orada. ben memuriyet olunca başka ile geçtim ama doğumda orada olacağım nasipse:) bizde tam pınarbaşına gelmeden askeriye var ya orada bir mahalle var ümit mah orada oturuyoruz... :)dünya küçükk[/QUOTE]

:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun

kızlar 25. hafta içerisindeyim göğsümden sabah kalktığımda süt geldiğini fark ediyorum üstüm batıyo resmen.
ama gün içerisinde gelmiyo. sanırım gece yatarken üzerine baskıdan geliyo. önce korktum erken geldiğini düşündüm
progesteron hormonundaki artıştan kaynaklı erken gelebiliyomuş. benim gibi olan var mı?? :2:

:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE]

canım sen hangi hastaneye gidiyosun şuan

bende sürekli takip ediyorum süt geliyomu diye henüz gelen giden bişey olmadı ama bu haftalarda gelenleri duydum dr na bi sorarsın ama aksi bi durum olcanı sanmıyorum eşimin kuzeni de benle bir hamile o daha 12 haftalarda süt geliyo diyodu dr sormuş sütü bol olcak demek demiş öle sölemişti ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…