cnm normaldir herşey kafana takma ama çok aklına takıldıysa sağlık ocağına git ebelerde dinliyoiçin rahatlar
nagi kaçar kızçesine ciciler almayaherkese mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
cnm normaldir herşey kafana takma ama çok aklına takıldıysa sağlık ocağına git ebelerde dinliyoiçin rahatlar
yupppiii geldi eldiiii tekmeler geldiiiiiiiiiiiiiiiiii :119::119::119::118: çok mutlu oldum ya çok korkmuştum...canım oğluşum hemde nasıl sert tekmeler oh be tek o hareket etsin ben herşeye razıyım
Gözün aydın canım insan ne kadar mutlu oluyor dimi:)bende 3haftadır istirahat modunda olduğumdan dün bi ağlama krizi geldi kayıValidem de yanımda ydi sağolsun.. sonra eşim geldi eve hemen farketti zaten oda beni çıkarıp gezdir meyi düşünüyor mus k.Valide de söyledi çıkın bi hava alsın kız çok sıkıldı artık evde diye.. Alsancak kordon boyu gezdik geldik çok iyi geldi bugün daha iyiyim bende:))
Arkadaşlar ben kendimi bu aralar çok çirkin görüyorum ve çok üzülüyorum gece eşimle uyumak bile istemiyorum adamcağız gögüslere ellese hemen süt akıyo sanki dışardaki hatunlar kadında ben koca karı gibiyim 67 kilo oldum boyumda zaten kısa 1.67.. eymenimin doğacağı tarih bi gelseydi de eski halime dönseydim((
ohhh mis deniz havası iyi gelmez mi hiççç
bu arada bende izmirliyim
nerde oturuyosun
Arkadaşlar ben kendimi bu aralar çok çirkin görüyorum ve çok üzülüyorum gece eşimle uyumak bile istemiyorum adamcağız gögüslere ellese hemen süt akıyo sanki dışardaki hatunlar kadında ben koca karı gibiyim 67 kilo oldum boyumda zaten kısa 1.67.. eymenimin doğacağı tarih bi gelseydi de eski halime dönseydim((
Sorma ya çok iyi oldu:)yakınız canım seninle bende Pınarbaşın da oturuyorum
ben balık havızayım valla daha öncede sölemişsindir belki nerde oldunu da ben unutmuşumdur
ben işyeri doğanlarda bayaaa yakınız şuan desene pınarbaşını hiç bilmiyorum ben sadece düğün salonlarını biliyorum
hepsi birbirinden güzel ordaki salonların oraya yakınmısınız
Malesefki çok yakınız o salonların bütün düğün konvoylari bizim kapının önünden geçiyo yazın balkona çıkmak cam açmak pek mümkün olmuyo bebekle ne yapcaz bakalım o gürültüde..ama Pınarbaşı nin havası temizdir dağlara yakın olduğu için tek güzel yani o:)
hadi ya ozaman yazın işiniz zor biraz.
yazın salonların ordaki çay bahçelerine geliyoruz bizde akşamları dediğin gibi havası temiz
bi semaver çay yanına çerez ohhh mis oluyo valla bu yaz artık oğluşa geliriz Allah nasip ederse
aaayy çok heyecanlandım pınarbaşı diyince :) bizde orada oturuyoruz yani ailem orada. ben memuriyet olunca başka ile geçtim ama doğumda orada olacağım nasipse:) bizde tam pınarbaşına gelmeden askeriye var ya orada bir mahalle var ümit mah orada oturuyoruz... :)dünya küçükk
kızlar 25. hafta içerisindeyim göğsümden sabah kalktığımda süt geldiğini fark ediyorum üstüm batıyo resmen.
ama gün içerisinde gelmiyo. sanırım gece yatarken üzerine baskıdan geliyo. önce korktum erken geldiğini düşündüm
progesteron hormonundaki artıştan kaynaklı erken gelebiliyomuş. benim gibi olan var mı?? :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?