Tünaydın annişler..
Hayırlı cumalar cümlemize..
göbeğini sevsinler senin
günaydın herkese hayırlı cumalar ben öğleden sonra gidip kızımın kıyafetlerini alıcam izin aldım,sap gibi yanlız gidicem küçük görümce mi çağırsam mı yanıma bilemedim malum onla iyi anlaşırım :44: zaten sabah sabah fenayım tansiyonum mu oynadı nedir midem bulanıyo gib,sersemledim sanki Allahtan alt katım 112 nokta kızlar bişey olsa anında mudahale eder dryede gitme biz seni burda doğurturuz diye dalga geçiyolar
dün büyük grmce geldi(bekar olan) ee adı ne olucak dedi bilmiyorum babası karar verecek dedim nasıl yani dedikendince isim bulmuş ecrin,eslem ve nisa ben üçünede sıcak bakmıyorum hoş bizden başka herkes kızımıza isim bakıyo guya oğlum onlara ışık su olacak demişmiş
neyse büyük ihtimal kızımın adı aylin olacak teyzeleri
bende sürekli takip ediyorum süt geliyomu diye henüz gelen giden bişey olmadı ama bu haftalarda gelenleri duydum dr na bi sorarsın ama aksi bi durum olcanı sanmıyorum eşimin kuzeni de benle bir hamile o daha 12 haftalarda süt geliyo diyodu dr sormuş sütü bol olcak demek demiş öle sölemişti ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi
Aaaa bizim evdekinden sizdedemi vaar :) gecngun dedimki askisi kucuk besik 99lira yeni biyr acilmis fiyati uygun alalim ordan dediki zamani gelince hepsini aliriz hatun..hangi zamani bekliyosa artik
kızlar 25. hafta içerisindeyim göğsümden sabah kalktığımda süt geldiğini fark ediyorum üstüm batıyo resmen.
ama gün içerisinde gelmiyo. sanırım gece yatarken üzerine baskıdan geliyo. önce korktum erken geldiğini düşündüm
progesteron hormonundaki artıştan kaynaklı erken gelebiliyomuş. benim gibi olan var mı?? :2:
bende sürekli takip ediyorum süt geliyomu diye henüz gelen giden bişey olmadı ama bu haftalarda gelenleri duydum dr na bi sorarsın ama aksi bi durum olcanı sanmıyorum eşimin kuzeni de benle bir hamile o daha 12 haftalarda süt geliyo diyodu dr sormuş sütü bol olcak demek demiş öle sölemişti ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi
benim ne zaman gelicek yaaa hiç gelmiycekmiş gibi duruyor
herkese merhabalar ve hayırlı cumalar nasılsınız? herkes iyidir umarım :)
kıslar bende teemuz 2014 annesi olcam allahın izniyle inş. yeni üyeyim o kadar karısıkk geliyorki siteyi kullamayı bile bilmiyorum
insan ister istemez acaba diye düşünüyor valla kendi kendime diyorum bazen ya emziremezsem benim cicikler buyudu ama pek değil yaniiivalla cancazım bende burda süt gelenleri okudukça senin gibi benimne zaman gelcek diyorum artık
dediğin gibi gelceğe benzemiyoda ama göğüslerim bi hayli büyüdüler zaten harita gibi oldu artık çatlaklardan ama
gelen giden yok hali hazırda illada gelcek diye bişey yok sanırım doğumdan sonra gelsin de
kıslar bende teemuz 2014 annesi olcam allahın izniyle inş. yeni üyeyim o kadar karısıkk geliyorki siteyi kullamayı bile bilmiyorum
valla cancazım bende burda süt gelenleri okudukça senin gibi benimne zaman gelcek diyorum artık
dediğin gibi gelceğe benzemiyoda ama göğüslerim bi hayli büyüdüler zaten harita gibi oldu artık çatlaklardan ama
gelen giden yok hali hazırda illada gelcek diye bişey yok sanırım doğumdan sonra gelsin de
insan ister istemez acaba diye düşünüyor valla kendi kendime diyorum bazen ya emziremezsem benim cicikler buyudu ama pek değil yaniiiüzüşlerdeyim
hoşgeldin cnmzamnala öğrenirsin bnde bilmiyordum kurdu oldum sordum sorusturdm
Kizlar durun yaa naptinizz simdiden sut gelip de ne olacak sanki. Hem buyuklukle hic alakasi yokmus bu sut olayinin yabenim de bir iki haftadr sıktırınca seffaf bi sivi geliyo gogsumden, doktora sordum sikarak uyarma sakin dedi. Erken gelmesi de iyi bisey degil bence. Simdi ha bire tetikteyim acaba artmis midir diye uyarma deyince de korktum. Zamaninda gelsin yeter uc ay onceden gelip napcak sutler
Kizlar durun yaa naptinizz simdiden sut gelip de ne olacak sanki. Hem buyuklukle hic alakasi yokmus bu sut olayinin yabenim de bir iki haftadr sıktırınca seffaf bi sivi geliyo gogsumden, doktora sordum sikarak uyarma sakin dedi. Erken gelmesi de iyi bisey degil bence. Simdi ha bire tetikteyim acaba artmis midir diye uyarma deyince de korktum. Zamaninda gelsin yeter uc ay onceden gelip napcak sutler
kız bu kadar niye büyüdüler o zaman bolbol süt dolu olsun içi yahuuu boşuna mı büyütüyoz
dr dediği zararlı daha önceden okumuştum bi yerde hamileliğin ilk dönemlerinde daha zararlı diye biliyorum göğüslerini çok fazla ellemicen sıkmıcan uçlarını uyarmıcan rahimle alakalı bi durum oluyomuş yani aklımda değil şimdi tam ne oldu ama göğüsleri uyarmak hamilelikte zararlı onu biliyorum
kız o gelen şeffaf şeymi acaba hani diyolar ya bebek ilk emdiğinde antibiyotik etkisi olan bi sıvı geliyomuş o değildir dimi daha şimididen olmuşmamıştır heralde o sıvı
benim eşimin kuzeni daha 12 haftada felandı bana diyodu süt geliyo demiştim dr sor dr demiş ne güzel sütün çok oclak o zaman inanmamıştım pek
hmm anladııım biri daha demişti sıkmayın diye..bi kere sıktım bn ama sadece bi kere gelmedi zatenzaten birinide ucu kapalı pofff :44::44::44:
benim ne zaman gelicek yaaa hiç gelmiycekmiş gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?