2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aylin çok güzeelll :) alışveriştede bol şans inşallah istediğin şeyleri hemencik bulursun

ay inşallah bol olurda bebişlerimizi güzel güzel doyururuz :)
ilk başta korktum. sonra kuzenim hemşire bi ona sorayım dedim
ne güzel demekki bebeğin doğar doğmaz emebilecek gebelik haftana göre normal dedi
e tabi bebek dünyaya gelecek pimpirikli olmamak elde değil doktorumada sormadan içim tam rahat etmeyecek

benim ne zaman gelicek yaaa hiç gelmiycekmiş gibi duruyor

valla cancazım bende burda süt gelenleri okudukça senin gibi benimne zaman gelcek diyorum artık
dediğin gibi gelceğe benzemiyoda ama göğüslerim bi hayli büyüdüler zaten harita gibi oldu artık çatlaklardan ama
gelen giden yok hali hazırda illada gelcek diye bişey yok sanırım doğumdan sonra gelsin de

kıslar bende teemuz 2014 annesi olcam allahın izniyle inş. yeni üyeyim o kadar karısıkk geliyorki siteyi kullamayı bile bilmiyorum

insan ister istemez acaba diye düşünüyor valla kendi kendime diyorum bazen ya emziremezsem benim cicikler buyudu ama pek değil yaniii üzüşlerdeyim
kıslar bende teemuz 2014 annesi olcam allahın izniyle inş. yeni üyeyim o kadar karısıkk geliyorki siteyi kullamayı bile bilmiyorum

hoşgeldin cnm zamnala öğrenirsin bnde bilmiyordum kurdu oldum sordum sorusturdm

26.haftamdayım 2 haftadır geliyor ilk gebeliğimdede bu zamanlarda geldi sütüm çok fazla oluyor benim

Kizlar durun yaa naptinizz simdiden sut gelip de ne olacak sanki. Hem buyuklukle hic alakasi yokmus bu sut olayinin ya benim de bir iki haftadr sıktırınca seffaf bi sivi geliyo gogsumden, doktora sordum sikarak uyarma sakin dedi. Erken gelmesi de iyi bisey degil bence. Simdi ha bire tetikteyim acaba artmis midir diye uyarma deyince de korktum. Zamaninda gelsin yeter uc ay onceden gelip napcak sutler

kız bu kadar niye büyüdüler o zaman bolbol süt dolu olsun içi yahuuu boşuna mı büyütüyoz
dr dediği zararlı daha önceden okumuştum bi yerde hamileliğin ilk dönemlerinde daha zararlı diye biliyorum göğüslerini çok fazla ellemicen sıkmıcan uçlarını uyarmıcan rahimle alakalı bi durum oluyomuş yani aklımda değil şimdi tam ne oldu ama göğüsleri uyarmak hamilelikte zararlı onu biliyorum
kız o gelen şeffaf şeymi acaba hani diyolar ya bebek ilk emdiğinde antibiyotik etkisi olan bi sıvı geliyomuş o değildir dimi daha şimididen olmuşmamıştır heralde o sıvı
benim eşimin kuzeni daha 12 haftada felandı bana diyodu süt geliyo demiştim dr sor dr demiş ne güzel sütün çok oclak o zaman inanmamıştım pek

hmm anladııım biri daha demişti sıkmayın diye..bi kere sıktım bn ama sadece bi kere gelmedi zaten zaten birinide ucu kapalı pofff :44::44::44:

kizlar merhaba ,

besik icin yani 0-6 ay kullanimlik yatak
ve sonrasinda buyuyebilen karyola icin yatak,
onerileriniz neler ?
sunger mi, yayli mi daha saglikli olur ?
ve kumasi pamuk olmali galiba degil mi ?

Evet canim erken doguma sebep oluyomus o sekilde uyarilirsa vucut onu oyle algiliyomus. Valla hic inandirici gelmiyo bana sut erkn geliyosa cok olcak falan. Benim bi arkadasimin dogumdan 3-4 gun sonra geldi, hatta cok uzuldu emziremicem diye simdi fiskiriyo diyo
Bakalim biz ne gorcez az kaldi diyelim de cabuk gecsin

gelir inşallah stres yapma ve bol sıvı tüket.
doktoru aradım sorun olmaz aksine iyi bi durum, anlaşılan kendine ve bebeğe iyi bakıyosun sıvı tüketimin iyi demektir dedi.
çok mutlu oldum. inşallah sizde de gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…