hehehe kız ne bilim birnin üstü pütür pütür çatlamiş gibi oyuyorum koparıyom bazenAyy sevgi cok alemsin hee, nasil ucu kapali
gelir inşallah stres yapma ve bol sıvı tüket.
doktoru aradım sorun olmaz aksine iyi bi durum, anlaşılan kendine ve bebeğe iyi bakıyosun sıvı tüketimin iyi demektir dedi.
çok mutlu oldum. inşallah sizde de gelir.
hehehe kız ne bilim birnin üstü pütür pütür çatlamiş gibi oyuyorum koparıyom bazen
vala cnm bolcanaz sıvı meyveler falan tüketiyorum fekat cıks yok gelmiyoooneyse gelirmiş zamanı var herhal
Süt hangi haftalarda geliyor ki benim de yok daha bir şey
hehehe kız ne bilim birnin üstü pütür pütür çatlamiş gibi oyuyorum koparıyom bazen
vala cnm bolcanaz sıvı meyveler falan tüketiyorum fekat cıks yok gelmiyoooneyse gelirmiş zamanı var herhal
18. hafta sonrasında gelmeye başlayabilirmiş ama doğuma kadar gelmeyebilirmiş dert etme.
kişiye göre değişmekteymiş baya araştırdım korkunca
Benim de oyle canim:) beyaz beyaz dokuluyo sankiamaan simdiden bunu takmayalim bosverin daha zamanimiz var
he yaa dimi ama ne cok kişinin sorası varmış bu soruyu dimi bak bak
Sıkıntı yok yani benim de daha bende çok korktum burda okuyunca peki doğuma kadar gelmezse doğumdan sonra nasıl geliyormuş ?
aaayy çok heyecanlandım pınarbaşı diyince :) bizde orada oturuyoruz yani ailem orada. ben memuriyet olunca başka ile geçtim ama doğumda orada olacağım nasipse:) bizde tam pınarbaşına gelmeden askeriye var ya orada bir mahalle var ümit mah orada oturuyoruz... :)dünya küçükk
:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun
26.haftamdayım 2 haftadır geliyor ilk gebeliğimdede bu zamanlarda geldi sütüm çok fazla oluyor benim
prolaktin hormonlarıyla alakalı bi durum. Allahın mucizelerinden biri olarak nitelendiriyorum doğuma kadar gelmesede doğumdan sonra illaki gelio.
tabi istisnalar varmış her şeyde olduğu gibi. bazılarında doğumdan hemen sonra bazılarında 7-10 güne kadar geliyomuş stres yapmamak şart allah büyük nasıl olsa gelecek diyorum
ayyy içim bi garip oldu yaaaaa:18: son durumdan haber var mı? iyiler miymiş?
ay kuzum yaa, kıyamam ben sana..... =) neyse salla kalsın öyle
baya bi korkmuşsun, paniklemişsingelmiş geçmiş olsun diyelim....
yangına mı yakalandınız kızım siz?
ayyyyyyy böyle boş boş konuşan insanlardan uzak tutsun Allah bizi ya! dengesizler......
kötü olmuş ya sabah sabah, sen de nasıl bir maske taktıysan artık o gün!
bak kıza nasıl hissettirmişsin pis hamile!
eeee napçan, bi de 15 ay öncesine kadar aynı durumlarda olan bir DOSTTAN seni anlamasını bekle....
hata sende!
bi de o kadar masraf yapmışllllaaaaaaaaaaaaaaaar,
yoldan yorgun argın gelmişleeeeeeeeeeeerrr,
senin o kadar yoğun iş-güç tempondan, hamileliğinden fedakarlık yapıp servis yapman hatta ve hatta üstüne ayaklarını yıkaman bile gerekirken sen git surat yaphiç yakıştıramadım bacım hiiiiiçççççççç
bacıııımmmmm, gidin de moral depolayın...
sizin şu isim derdi de bizi gerdi haa, yakında alıcam kv.nin telini ben fırçalıcam haa
yeter da bu kadar karışıyorlar her bir bokumuza yeter!!!!!!!!!
oyyyyyyyy, oturup da yiyeydin bişiler ne bekliyon adamları sen de! düşüp bayılıcan bi de töbe töbe!
neyse geçmiş olsun germe kendinizi şimdi sen
wuuuuuuuuuuuuuu süper bacım! maşallahhhh =)
hayırlı olsun ismison karar mı Nagi?
çok çok geçmiş olsun! yeni haftanız da hayırlı olsun!
isminiz de hayırlı olsun
arada karbonatlı bezle silersen kötü kokuları engellersin, bu buzdolabı, ayakkabı dolabı falan için de geçerli haaa
du bakalım yaaa, yat uzan bi elini de karnına koy, olmazsa bi müzik aç... sonra da haber ver
ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun
canım sen hangi hastaneye gidiyosun şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?