2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ayy sevgi cok alemsin hee, nasil ucu kapali
hehehe kız ne bilim birnin üstü pütür pütür çatlamiş gibi oyuyorum koparıyom bazen

vala cnm bolcanaz sıvı meyveler falan tüketiyorum fekat cıks yok gelmiyooo neyse gelirmiş zamanı var herhal

hehehe kız ne bilim birnin üstü pütür pütür çatlamiş gibi oyuyorum koparıyom bazen

vala cnm bolcanaz sıvı meyveler falan tüketiyorum fekat cıks yok gelmiyooo neyse gelirmiş zamanı var herhal

boşver geç gelsin sağlam gelsin

Kizlar goguslerinizi sakin sikmAyin oynamayin bebege zarar verirsiniz..saglik ocagindaki ebe hemsire ustune basa basa tembih etmisti bende ilkinde bu aylarda sari sivi gelmisti ve sutum boldu ama bunda daha bisi gelmedi valla korkuyorm sutum olmucakmi diye

Süt hangi haftalarda geliyor ki benim de yok daha bir şey

18. hafta sonrasında gelmeye başlayabilirmiş ama doğuma kadar gelmeyebilirmiş dert etme.
kişiye göre değişmekteymiş baya araştırdım korkunca

Benim de oyle canim:) beyaz beyaz dokuluyo sanki amaan simdiden bunu takmayalim bosverin daha zamanimiz var

18. hafta sonrasında gelmeye başlayabilirmiş ama doğuma kadar gelmeyebilirmiş dert etme.
kişiye göre değişmekteymiş baya araştırdım korkunca

Sıkıntı yok yani benim de daha bende çok korktum burda okuyunca peki doğuma kadar gelmezse doğumdan sonra nasıl geliyormuş ?

yarın iş yeri çok sitresli olucak sekreter kız izin aldı hastaneye gitcekmiş aşağı kattan 2 kişi daha yok fuara gitceklermiş yani ben ve patron yarın tüm gün beraber olucaz bugünden sitres bastı üzerime zaten sabahtan beri önüne gelene sövüyo yine tereleylimli nasıl geçer yarın burda ya
bide yarın Allah nasip ederse mobilyalarımız gelicek öğlen 1 de izin alayım bende diyodum o kadar izinli olduğunu öğrenince imkansız oldu amannn ya işi takmak istemyiorum yarın kafaya mobilyalarımız gelcek onun heycanını yaşamak istiyorum

Sıkıntı yok yani benim de daha bende çok korktum burda okuyunca peki doğuma kadar gelmezse doğumdan sonra nasıl geliyormuş ?

prolaktin hormonlarıyla alakalı bi durum. Allahın mucizelerinden biri olarak nitelendiriyorum doğuma kadar gelmesede doğumdan sonra illaki gelio.
tabi istisnalar varmış her şeyde olduğu gibi. bazılarında doğumdan hemen sonra bazılarında 7-10 güne kadar geliyomuş stres yapmamak şart allah büyük nasıl olsa gelecek diyorum

canım sen hangi hastaneye gidiyosun şuan[/QUOTE]

Ben özel doktora gidiyorum canım doğumda büyük ihtimalle onda olacak Çınarlı hastanesinde Sait yücebilgin doktorum

:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE]

:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun

şuan başka bir şehirde özel bir hastanede yaptırıyorum takibimi. doğumu kısmetse ege üniversitesinde yapacağım. sizler hangi hastanede düşünüyorsunuz

Evet Rabbim yardımcımız olsun bebekle alakalı her şey tam bir mucize zaten

evet silmeyi öğrendim ama hepsini sildim harikayım dimi
tekrar yollayabilirsin ozelime mesaj
galiba anladım ama sunu anlamadım diyelim sen bana ozel mesaj attın bende sana başkaları burdan gormuyormu yanim vay beeeeeeeeee
yangına gelince kotu bir anımız var yangınla başka zaman anlatirim zira kotu bir anı
bu arada benim moralim coooook bozuk yaaaa bana moral ver yaaaa
hamileliğim zor geçiyor ya bazen güçsüzleşiyorum keyifsizlesiyorum gıcıklaşıyorum moral lazım bana sende varsa 1 kilo moral bana yolla acele cevap stop

:))evet canım çok yakınmis ailen Pınarbaşı na doğumda nasıl olcak takip etmediğin bi doktorla hangi hastane de yapmayı düşünüyorsun

şuan başka bir şehirde özel bir hastanede yaptırıyorum takibimi. doğumu kısmetse ege üniversitesinde yapacağım. sizler hangi hastanede düşünüyorsunuz[/QUOTE]
canım ben karataş hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda karataş ta istiyorum dr çok memnunum

HERKESLER İYİMİ

ben dun sağlık ocağına gittim oraya gore kilo alımım yok
bana gore yani evimdeki tartıya gore 1,5 kilo cıvarı almışım ama almamam daha iyi aslında bacağımla ilgili cok zordayım biraz negatif olacak ama paylaşmak istiyorum
istifram durmadı hala bu cooook zorluyor diyordum ama bacak olayı çıkınca işler daha karıştı sanki eve bağlandım yardımsız bile zorlanıyorum evin içinde anca idare ediyorum ama is yapma yok tabi dikişlerim içeriden oyle sancıyorki oda yurutmuyor o kadar sancım oluyorki eski dikiş yerinden anlatamam yemek yemekmi hala doğru durust yok tukuruk yutamama devam ediyor sürekli cubuk kraker yiyorum sigara misali inanın ağzımda sürekli bir cubuk kraker var zor geçiyor biliyorum devamını anlatmim canlarım benim
herseye olumlu bakim diyorum ama bazen moralim düşüyor halimden şikayet etmek degilde söylediklerim sadece paylaşmak paylaşınca azalacağını düşünmemdendir
sonra bir bakıyorum içimde benle birlikte atan kalp buyumusde tekme atacak hali almış başlıyorum ağlamaya cunku sanki her tekmede konuşuyor benlen
dayan annem benim için dayan cok zor biliyorum bende senlen hissediyorum herseyi diyor
bir bakıyorum dusuncelere dalmışım
güneşin karanlıkları toprağın suyu emdiği gibi emmesiyle günün aydınlanması gibi bizimde zor günlerimiz geçecek Bayezid diyorum (oğlumun ismi teyzeleri)
sadece paylaşmak istedim yazınca rahatlıyor guc buluyorum tum bunlara rağmen hamdolsun diyorum yasasıııııııııııııın hamileyim diye haykırıyorum
bunu en iyi sizler anlarsınız diye size yazdım cok uzun oldu ama idare edin benide
insanın mutulugu paylaştıkça artar bende sizlerle paylaşıyorum canlarım benim
bugüne sarkı yok sanırım ama istek olursa yazabilirim bunları yazmak bile iyi geldi zira hepimiz coooooooooooooooook özeliz su anda cooooooooooooook
Yüzbinlerce kez hamdolsun demeliyiz ve demeliyim

canım sen hangi hastaneye gidiyosun şuan

şuan başka bir şehirde özel bir hastanede yaptırıyorum takibimi. doğumu kısmetse ege üniversitesinde yapacağım. sizler hangi hastanede düşünüyorsunuz[/QUOTE]
canım ben karataş hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda karataş ta istiyorum dr çok memnunum[/QUOTE]

orası uzak biraz ama nasıl gidip geliyosun. bi tanıdığım da orada doğum yapmıştı fiyatları yüksek geldi bana. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…