2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Et beni gibi bişey çıkıyor cnm çok minik te olabiliyor çok büyük te. Olsa zaten eline falan gelirdi mutlaka. Ve eşlerden birinde olunca diğerinde de çıkıyor. Sende olsa eşinde de olurdu kesin. Allah kimsenin başına vermesin çok berbat bi virüsss :18:

saolll inşallah...
çikolata
sosyete şekeri
badem şekeri
lohusa şerbeti ve
sabun
ikramlar bunlar olucak sabunu daha önce koymuştum...

ayy ben sabunlara bayılırım şöylee mis kokulu

nektarcığımız doğum yaptı kısmetse bugün çıkacaktı hastaneden

ya bırak ayşe senle ben klasik işleri yapsak öp başına koy bence bütün sorun çok kilo aldık ve vücut kaldırmıyor ne yapalım bizim kızçelerde hazır şeker çikolata dağıtır

aslında badem koymıycam pembe kaplı çikolata drajelerden koyucam... kadehler plastik cam kırılır diye hiç düşünmedim üstündeki süsü çıkartıp kadeh çöpe gidicek....

sağlık olsun cnm... hazırda çok güzel şeyler var beimde hastane kalabalık olur diye yaptım.. kalabalık olmazsada kalanları bende mevlütte dağıtırım artık :)

sağlık olsun cnm... hazırda çok güzel şeyler var beimde hastane kalabalık olur diye yaptım.. kalabalık olmazsada kalanları bende mevlütte dağıtırım artık :)

Benim hastaneye fazla gelen olmaz cnm oturduğum yerden 1.5 saat uzakta doğum yapacağım hastane. Normal çikolata alırım diye düşündüm hastane için.

Benim hastaneye fazla gelen olmaz cnm oturduğum yerden 1.5 saat uzakta doğum yapacağım hastane. Normal çikolata alırım diye düşündüm hastane için.

çok mantıklı kimse gelmezse niye hazırlık yapasın ki zaten hastane için... en iyisini düşünmüşsün...

ayy maşallah özlem iyi cesaret pekte uzakmış ya ikinci doğumundu senin değil mi :44: ikinciler çabuk geliyor diyorlar bak aklında olsun

yaw kuşum ,kilolar,bu rahatsızlıklar,evini de çamur basmış,anca kendimizi kurtarırız,hem ramazan günü bişey de yameyiversinlerrr millet hep yeme içme derdindebiz canımızın derdine olcaz sallaaaaaa benim apartmanda teyzeler minicik bi miktar güne girmişler,ben de paralarını vercem katılamasam bile,benim sıramda da beiş olsun öle gelelim diyolar,o zaman yaparım bişeyler ramazandan sonra.bebiş kıyafetlerinin bir kısmı kv de dedim yıka ütüle de hazır olsun bi anda getirmen gerekir,panik olma,diyo ki sağlıkla doğsun battaniyeye sarar yine getiririz diyo,zaten her bişeylerini en baştan beri biz düşünüyoz,kimsenin umrunda değiliz,yatalak oldum mecbursundan başka cümle duymadım,haklısın kızım bazıları zor geçirir,güzel düşün,geçmiş olsun demek varken soğudum kuşum insanlardan o yüzden de Rabbim bizlere güç versin de doğumdan sonra kendi işimizi kendimiz yapabilelim,tez zamanda ayaklanalım,eşime dedim doğumdan önce eğitimin falan olursa gitme,evde kimseyi istemem,kimse senin yerini tutamaz diye,anlasın,dün bi gömleğini ütülerken bile 4 kez kanepeye oturup dinlendim,kendi canımızla uğraşıyoz,alıngan mıyız bilmiyom ama insanları böle zamanlarda tanıdığımıza emin oldum...

çok mantıklı kimse gelmezse niye hazırlık yapasın ki zaten hastane için... en iyisini düşünmüşsün...

aldıklarınız cok güzelll ,güle güle giysin bebişş :))

kalpli cikolatalardan bende almayı düsünüyorum da ,ne kadara aldınız kiloyla mı bir de? netten mi ?

Gunaydinnn
Artik hic zaman gecmiyor, uyuyamiyorum dogru duzgun, istedigim gibi hareket edemiyorum.kontroller haftada 1e dustu ama o bir hafta bile gecmiyooooorr.
Artik dogursaydik yaa hayirlisiylaa:26: cok bunaldimm.

Arkadaşlar bebişim 2575 gr olmuş haftasına göre normal mi şeker yüzünden herşeyi yiyemiyorum ne yapmam lazım kilo alması için. 25-26 sı gibi alacak dr

Gunaydinnn
Artik hic zaman gecmiyor, uyuyamiyorum dogru duzgun, istedigim gibi hareket edemiyorum.kontroller haftada 1e dustu ama o bir hafta bile gecmiyooooorr.

Günaydın cnm aynen valla gece uyku yok gündüz uyuyacak vakit yok. Artık hiç iş yapamaz oldum şu 23 gün de geçse hayırlısıyla

Arkadaşlar bebişim 2575 gr olmuş haftasına göre normal mi şeker yüzünden herşeyi yiyemiyorum ne yapmam lazım kilo alması için. 25-26 sı gibi alacak dr

benimki 2 haftada 700 gram aldı ,ve ben o 2 haftada hergün pekmezle dereotu yedim .dereotu magnezyum deposuymuş, ve kilo aldırıcı özellik tasıyor .tavsiye ederim .. bir de hergün ayran ic ,yogurt ye.

Gunaydinnn
canım sen yüzdün kuyruğa geldin hayırlısıyla,şurda kaç günün kaldı ki sahi ben hangi günü verdiydim sana beyaaa,18 miydi,24 müydü hatırlayamadım bebemmmm,az kaldı ha gayret

Günaydın cnm aynen valla gece uyku yok gündüz uyuyacak vakit yok. Artık hiç iş yapamaz oldum şu 23 gün de geçse hayırlısıyla
Benim bi gunum de yok ne zaman tesrif edecek bakalim pasamiz
canım sen yüzdün kuyruğa geldin hayırlısıyla,şurda kaç günün kaldı ki sahi ben hangi günü verdiydim sana beyaaa,18 miydi,24 müydü hatırlayamadım bebemmmm,az kaldı ha gayret

24 demistin aysecim ama benim o kadar gozumde buyuyo ki gunlerrr. Carsamba kontrol var bakalim nasilmisizz

benimki 2 haftada 700 gram aldı ,ve ben o 2 haftada hergün pekmezle dereotu yedim .dereotu magnezyum deposuymuş, ve kilo aldırıcı özellik tasıyor .tavsiye ederim .. bir de hergün ayran ic ,yogurt ye.

pekmez yiyemiyorum cnm gestasyonel diyabet var bende. sabah akşam süt içiyorum öğle yemeklerinde de mutlaka yoğurt yiyorum. dereotunu duymamıştım yoğurda karıştırıp yiyeyim o zaman tşk ederim

yokk alıngan falan değiliz canım ben ilk gebeliğimde çok şükür kimseye muhtaç olmamışımda anlamamışım bişey,bunda ayırdım Akkoyun kara koyun herkesinde notunu verdim eşimede söyledim aklımdan geçenleri bazı insanlar bende kredisini doldurdu hastanede de evimde de görmek istemiyorum o derece yani anlatsam roman olur ayşe

bende kimseciklere ikram bişey hazırlamıyorum hastaneye gelene bir kutu çikolata evede kesin bayramda gelir herkes o zamanda dedim eşime (annem süper baklava yapar kv birde kendininkini yaptırır ) annem baklava falan yapamaz bana mı bakacak çocuklara mı dedim oda üzme kendini söyleriz 2 tepsi dedi dert etmiyor gibi gözüksem de hırsımdan deliriyorum kendimi zor tutuyorum

aldıklarınız cok güzelll ,güle güle giysin bebişş :))

kalpli cikolatalardan bende almayı düsünüyorum da ,ne kadara aldınız kiloyla mı bir de? netten mi ?

netten aşmadım çikolata fabrikasından fabrika satış mağazasından aldım
kilosu 49 tl di sanırım bizim ki 75 adet 98 tl tutmuştu...süslemeleri hariç ama süsleri ben yptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…