arkadaşlar geçmişi biraz okudum da, şu siğil denen şeyi nasıl anladınız ya
bende yada eşimde bugüne kadar öyle birşey olmadı ama artık zaten özel bölgemi göremiyorum ki, sizde göremiyorsunuzdur heralde, nasıl anladınız :26:
acıdı falan mı nedir?
saolll inşallah...
çikolata
sosyete şekeri
badem şekeri
lohusa şerbeti ve
sabun
ikramlar bunlar olucak sabunu daha önce koymuştum...
kızlarr herkese günaydınnnnn ..
hafta sonu biraz uzak kaldım geriye de dönüp bakamadım, öncelikle nektar dan haberi olan varmı ?
sabah zor kalktım ayaklarımın altı acıyor üstüne zor basıyorum sabah tartıldım 13.5 olmuş aldığım kilolar, 1.5 daha yükselmiş 1 haftada off..
yapmam gereken ütüler var örtüleri felan yıkadım bir kısmını ütüledim şimdi geri kalanı kaldı oof ya artık iş yapmak zor geliyor sizde de öyle mi:26:
vee bu gün prensesimi görmeye gideceğim bakalım ne kadar olmuşbirde doğum için düşündüüm diğer Dr.a gideceğim ama ona randevu almadım acaba almama gereklimi?
kız maşallah özeilmiş,çok da güzel olmuş,ben bi bebek hediyesi hazırliim dedim elimde karpal sendr çıktı ya,uyuşuyo,hiiç bişi yapamıyom,anca çamaşırlar yıkandı ütülendi o kadar,güzel günlerde kullanın...
bayıldım hepside süper olmuş, özenle hazırlanmış inşallah mutlulukla dağıtmak nasip olsun... o minik kavanoza ne koyacaksın badem şekerimi? bende o kavanozların içlerinde reçel bal ve marmelat olanlarını süsledim birde kadehlerin cam mı plastik mi acaba?
Maşallah hepsi de çooook güzel olmuşben ikramlık hiçbişey yapmadım yav 40 ı çıktıktan sonra mevlüt yapmayı düşünüyorum. O zaman da yapmaya vakit olmaz sanırım hazır alırım artık napıyım..
sağlık olsun cnm... hazırda çok güzel şeyler var beimde hastane kalabalık olur diye yaptım.. kalabalık olmazsada kalanları bende mevlütte dağıtırım artık :)
Benim hastaneye fazla gelen olmaz cnm oturduğum yerden 1.5 saat uzakta doğum yapacağım hastane. Normal çikolata alırım diye düşündüm hastane için.
Benim hastaneye fazla gelen olmaz cnm oturduğum yerden 1.5 saat uzakta doğum yapacağım hastane. Normal çikolata alırım diye düşündüm hastane için.
ayy ben sabunlara bayılırım şöylee mis kokulu
nektarcığımız doğum yaptı kısmetse bugün çıkacaktı hastaneden
ya bırak ayşe senle ben klasik işleri yapsak öp başına koybence bütün sorun çok kilo aldık ve vücut kaldırmıyor ne yapalım bizim kızçelerde hazır şeker çikolata dağıtır
çok mantıklı kimse gelmezse niye hazırlık yapasın ki zaten hastane için... en iyisini düşünmüşsün...
Gunaydinnn
Artik hic zaman gecmiyor, uyuyamiyorum dogru duzgun, istedigim gibi hareket edemiyorum.kontroller haftada 1e dustu ama o bir hafta bile gecmiyooooorr.
Artik dogursaydik yaa hayirlisiylaa:26: cok bunaldimm.
Arkadaşlar bebişim 2575 gr olmuş haftasına göre normal mi şeker yüzünden herşeyi yiyemiyorum ne yapmam lazım kilo alması için. 25-26 sı gibi alacak dr
canım sen yüzdün kuyruğa geldin hayırlısıyla,şurda kaç günün kaldı ki sahi ben hangi günü verdiydim sana beyaaa,18 miydi,24 müydü hatırlayamadım bebemmmm,az kaldı ha gayretGunaydinnn
Artik hic zaman gecmiyor, uyuyamiyorum dogru duzgun, istedigim gibi hareket edemiyorum.kontroller haftada 1e dustu ama o bir hafta bile gecmiyooooorr.
Artik dogursaydik yaa hayirlisiylaa:26: cok bunaldimm.
Benim bi gunum de yokGünaydın cnm aynen valla gece uyku yok gündüz uyuyacak vakit yok. Artık hiç iş yapamaz oldum şu 23 gün de geçse hayırlısıyla
canım sen yüzdün kuyruğa geldin hayırlısıyla,şurda kaç günün kaldı ki sahi ben hangi günü verdiydim sana beyaaa,18 miydi,24 müydü hatırlayamadım bebemmmm,az kaldı ha gayret
benimki 2 haftada 700 gram aldı ,ve ben o 2 haftada hergün pekmezle dereotu yedim .dereotu magnezyum deposuymuş, ve kilo aldırıcı özellik tasıyor .tavsiye ederim .. bir de hergün ayran ic ,yogurt ye.
yaw kuşum ,kilolar,bu rahatsızlıklar,evini de çamur basmış,anca kendimizi kurtarırız,hem ramazan günü bişey de yameyiversinlerrrmillet hep yeme içme derdindebiz canımızın derdine olcaz sallaaaaaa benim apartmanda teyzeler minicik bi miktar güne girmişler,ben de paralarını vercem katılamasam bile,benim sıramda da beiş olsun öle gelelim diyolar,o zaman yaparım bişeyler ramazandan sonra.bebiş kıyafetlerinin bir kısmı kv de dedim yıka ütüle de hazır olsun bi anda getirmen gerekir,panik olma,diyo ki sağlıkla doğsun battaniyeye sarar yine getiririz diyo,zaten her bişeylerini en baştan beri biz düşünüyoz,kimsenin umrunda değiliz,yatalak oldum mecbursundan başka cümle duymadım,haklısın kızım bazıları zor geçirir,güzel düşün,geçmiş olsun demek varken soğudum kuşum insanlardan o yüzden de Rabbim bizlere güç versin de doğumdan sonra kendi işimizi kendimiz yapabilelim,tez zamanda ayaklanalım,eşime dedim doğumdan önce eğitimin falan olursa gitme,evde kimseyi istemem,kimse senin yerini tutamaz diye,anlasın,dün bi gömleğini ütülerken bile 4 kez kanepeye oturup dinlendim,kendi canımızla uğraşıyoz,alıngan mıyız bilmiyom ama insanları böle zamanlarda tanıdığımıza emin oldum...
aldıklarınız cok güzelll ,güle güle giysin bebişş :))
kalpli cikolatalardan bende almayı düsünüyorum da ,ne kadara aldınız kiloyla mı bir de? netten mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?