2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bizim daha temizlik war uyusukmuyum neyim ne kaldiki dogumuma utu war bugun hc yapasim yok ay artik hc bise yapamiyorum ya cuma gunu olsada hemen yavrularimi gorsem

Gunaydinnn
Artik hic zaman gecmiyor, uyuyamiyorum dogru duzgun, istedigim gibi hareket edemiyorum.kontroller haftada 1e dustu ama o bir hafta bile gecmiyooooorr.
Artik dogursaydik yaa hayirlisiylaa:26: cok bunaldimm.

Günaydın cnm aynen valla gece uyku yok gündüz uyuyacak vakit yok. Artık hiç iş yapamaz oldum şu 23 gün de geçse hayırlısıyla

sabır kızlar sabır hepimiz çok zorlanmaya başladık tabi sıcakların etkisi de çok şükür ki yağmurlar falan derken yine idare ediyoruz az kaldı yavrularımız vaktiyle sıhhatiyle doğsun inş

sabır kızlar sabır hepimiz çok zorlanmaya başladık tabi sıcakların etkisi de çok şükür ki yağmurlar falan derken yine idare ediyoruz az kaldı yavrularımız vaktiyle sıhhatiyle doğsun inş

İnsallahhhh.
Artik 20lere dusuyorumm, kalan gunleri de guzel guzel bitiririz umarim.:13:

Gunaydin herkese....
Dolaba konulanlar konusulmus... Bende bi delilik yaparak oturup manti yaptim kv falan ramazanda gelecek die... Hiii tavsiye ederim bide patatesli dilimli buzluk boregi yapin cok ise yariyor..cok pratik.. Yaprak saracak biride bana lazim.
Temizlikci kadini 24 ,e ayarladim gecmi kalmisim yahu bennn . ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla çikolatam dolaba falan bişeycik atmadım hiççç kendimi yoramam rutin işler bile yetiyo bana elim ayağım şişiyo hayırlısıyla doğsun kızım,börek sarmak falan kolay işler bunlar yaprak sarmada yemeyiversinler
bizim burda benim gittiğim bebeklerde hep hazır kurabiye + meşrubat veriliyo bende aldırırm 1 kutu tatlı bir kutu tuzlu ne annemi kendimi üzemem ev yapımı diye

kendini iyi hisseden arkaşdaşlar yapıp atsın dolaba

aslında badem koymıycam pembe kaplı çikolata drajelerden koyucam... kadehler plastik cam kırılır diye hiç düşünmedim üstündeki süsü çıkartıp kadeh çöpe gidicek....

iyide o minnak kavanozlara o çikolatalar sığacak mı? demek ki görünenden daha büyük.. bu arada plastik kadeh işi süper olmuş ama bence atma gelenlere onlarda kalmak üzere hediye et.. benim sözde yaptığım şerbet bardakları vardı bildiğin çay bardağını süslemiştim içerisine şerbet koyup dağıttık sonra eşim tarafında da o şerbet bardağının içerisine bahşiş diye hediye paralar koyup geri verdiler sonra bardaklarını herkes aldı anı diye sende dağıtabilirsin bence..

günaydınn kızlar

öncelıkle nasılsınız ne var ne yok yaaa gece uyuyamıyomussunuz valla bn nıyeyse ıyı uyuyrum bu aralar 3,4 tane yastıkla1,2 defa kalkıyoum wc için o kadar ...ama artık cok agırlastım dıybılırım açııksası belim bukuldu sankı yururken yle hıssedıyorum..dun paşamın odasını boyadık şükürler olsun tertemiz oldu bugun perdesını utuleyıp asacagım sadece yatakla halısı kaldı onuda bu hafta halledıcez inş...Rabbim saglıkla gelmelerini nasip etsin...

Benim bi gunum de yok ne zaman tesrif edecek bakalim pasamiz

24 demistin aysecim ama benim o kadar gozumde buyuyo ki gunlerrr. Carsamba kontrol var bakalim nasilmisizz
hadi bakalım hayırlısı canm,gece wc ye kalkınca önce bebiş doğmuş mu diye karnıma bakıyom,te Allahım neyin kafası yaaa,her gece doğumlar,sezeryanlar...

bebem Allahtan bişi olmazsa bayrama gitmiycez biyere,isteyen varsa onlar gelsin,hiçç kıpırdayamam canm kırklı kadın bi de çocuk araba yok,rezil olmaya hiiiç niyetim yok,bizim oralarda da baklava -tatlı vs ikram edilir,huysuz anam sütlaç yapardı(onu özlüyom ya cadııı) antepte de şöyle fıstıklı kurabiyeler yapılıyo bayramda atık ben bu tarafa uyarım,ikramı kolay,aktı koktu derdi yok hastanede de lokum alam diyom o ikramı daha çok seviyom ya nostaljik ya

Ya ben deli iste bide manti actim oturup o gun oluyorum sandim bel agrisindan.
Nagicim senin icin daha zor tabi calisiyorsun ben evdeyim su an. İste burda cok ozeniliyor misafire oyle hazir pasta koyarsan yedi mahalleye rezil oldun demek. Tayin ciksin diye beklioz ama cikss cikmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında badem koymıycam pembe kaplı çikolata drajelerden koyucam... kadehler plastik cam kırılır diye hiç düşünmedim üstündeki süsü çıkartıp kadeh çöpe gidicek....

canım resimleri nereden paylaşıyorsun ben daha evvel paylaşmadım bilmiyorum yardım edermisin? sana kendi yaptığım kavanozu göstermek istiyorum

gıraliçam hoşgeldin yaa,seni sormalı gülüm,biz de aynı sürünerek işe geliyoz,çok dayanıklı bi jenerasyon olduk bu arada nektar doğum yaptı,ikizlerden biri hayatta malesef ama Rabbim güzel ömür nasip etsin diğeri şükür iyi

sende benim gibi kolay saniyosun dogumu galiba, dogunca coook iyi anlariz nasil oluyomus banada karnim hep boyle kalcakmis eskisi gibi olmcakmis gibi geliyo, iyi alistim sisik sisik gezmeye

hoş geldin sevgicim sonunda başlamışsın paşanın odasına gerisi gelir hayırlısıyla

gitme bir yere boşver minicik bebeyle bize mecbur gelenler olur aşağı kvdeye gelenler bizde çıkar çok zor bir bayram olacak benim için

aahh be cnm evde de olsan bak belin ağrımış yazık değil mi canına dikkat et kendine ne yaparsın her yerin adeti farklı işte mecbur uyuyoruz mahalle baskısı bunun adı

sende benim gibi kolay saniyosun dogumu galiba, dogunca coook iyi anlariz nasil oluyomus banada karnim hep boyle kalcakmis eskisi gibi olmcakmis gibi geliyo, iyi alistim sisik sisik gezmeye

kolay tabi gidip doğurup geleceksiniz insan 40 gün neyi çağırırsa o olurmuş hiçççç korkmayın

aman aman şişik falan kalmayalım şu önünde koçça göbekle dolaşan adamları hiçç anlamıyorum ya o nasıl bir eziyettir

o zaman masallah sıze bnde rapora cıktım ama evden halledıyorum işlerimi artık evdekı bilgisayarıma kurdular progrmı iş telefonumu da yanıma aldım şimdilik idare ediyorum cnm bnm için iyi oldu hep rapor paramı alıcam hemde maas alıcam..bakalım artık gıttıgı yere kAdar ...Nektar için bi yanım üzülede diğer yanım sevindi.inş diğer yavruunu sağlıkla kucagıa alır...Takdir i ilahi Rabbim sabır versin diğerine uzun ömür nasip etsin inşallah cancazım..
hoş geldin sevgicim sonunda başlamışsın paşanın odasına gerisi gelir hayırlısıyla

:

hoşbulduk cnm benım evet ya cok sukur basladım ve badana gozumde buyuyordu eşimle beraber yaptık ...en son halını gonderırım artıkın size inş..

heheee bana gelecek misafir kalacak yerini de ayarlamalı canım ...ıç kadar evim var,hiiiç yatılı misafirle uğraşamam,anca ev külfetine yeter yerim

Allah yardımcınız olsun! sık sık mola ver 5 dk yürüyüşler yap ama benzinlikte falan durun, gölgede kal yani... bi de emniyet kemerini taktığın zaman karnının oraya çanta vs. koy ki korumaya al karnını
hayırlısı olsun canım!

geçmiş olsun sana da! çantayı yavaş yavaş hazırla, yıkayıp ütüledin mi eşyaları? sıcakta çok zor oluyor artık yaa! bu arada cumartesi günü neydi öyle!!! hem sıcak hem fırtına ayyy gına geldi yeminle... iki kere balkon yıkadım serinlesin diye....
kan ilacı bende ishal yapıyor ters insanım ya işte
izne Allah izin verdiği sürece ayrılmayacağım zaten doğum izinlerimiz yaz tatilinde yanıyor ya uzatabildiğim kadar uzatayım ki doğum sonrasına atayım... nasip kısmet....
yarınki haberlerini de bekliyorum =)
bizim canavar da büyümüş =) cuma kontroldeydik
he yaa, neyse aradım da düzelttik.... o da bi garip hiç alttan almaz beni. ama millet için kıramaz kimseyi .. gerçi bana da koşar ama nazını bir tek bana yapıyor o kadar insan içinde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…