- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Sigara boregi gelmemisti aklima guzel fikir normalde hazir aliyo esim bimden buzlukta duruyor suan bile 2paket var ama mantikli bence...benim dogumum son 15gunu ramazan olcak millette bi bayram hazirligi olur bayram ve sonrasinda ziyaretcilrim olur heralde sarmalar hazir buzlukta haziryufkadan tepsi boregi sarip trpsiyle buzluga atarim kurabiyede yapsam bayagi is bitiyor ufaktan temizligimi yaptm bide doguma 10gun kala yaparm haziranin son haftasida agdaya giderim hayirlisiyla gunlr geciyor
Gunaydinnn
Artik hic zaman gecmiyor, uyuyamiyorum dogru duzgun, istedigim gibi hareket edemiyorum.kontroller haftada 1e dustu ama o bir hafta bile gecmiyooooorr.
Artik dogursaydik yaa hayirlisiylaa:26: cok bunaldimm.
Günaydın cnm aynen valla gece uyku yok gündüz uyuyacak vakit yok. Artık hiç iş yapamaz oldum şu 23 gün de geçse hayırlısıyla
sabır kızlar sabır hepimiz çok zorlanmaya başladık tabi sıcakların etkisi de çok şükür ki yağmurlar falan derken yine idare ediyoruzaz kaldı yavrularımız vaktiyle sıhhatiyle doğsun inş
İnsallahhhh.
Artik 20lere dusuyorumm, kalan gunleri de guzel guzel bitiririz umarim.:13:
Gunaydin herkese....
Dolaba konulanlar konusulmus... Bende bi delilik yaparak oturup manti yaptim kv falan ramazanda gelecek die... Hiii tavsiye ederim bide patatesli dilimli buzluk boregi yapin cok ise yariyor..cok pratik.. Yaprak saracak biride bana lazim.
Temizlikci kadini 24 ,e ayarladim gecmi kalmisim yahu bennn . ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aslında badem koymıycam pembe kaplı çikolata drajelerden koyucam... kadehler plastik cam kırılır diye hiç düşünmedim üstündeki süsü çıkartıp kadeh çöpe gidicek....
sabır kızlar sabır hepimiz çok zorlanmaya başladık tabi sıcakların etkisi de çok şükür ki yağmurlar falan derken yine idare ediyoruzaz kaldı yavrularımız vaktiyle sıhhatiyle doğsun inş
hadi bakalım hayırlısı canm,gece wc ye kalkınca önce bebiş doğmuş mu diye karnıma bakıyom,te Allahım neyin kafası yaaa,her gece doğumlar,sezeryanlar...Benim bi gunum de yokne zaman tesrif edecek bakalim pasamiz
24 demistin aysecimama benim o kadar gozumde buyuyo ki gunlerrr. Carsamba kontrol var bakalim nasilmisizz
yokk alıngan falan değiliz canım ben ilk gebeliğimde çok şükür kimseye muhtaç olmamışımda anlamamışım bişey,bunda ayırdım Akkoyun kara koyun herkesinde notunu verdim eşimede söyledim aklımdan geçenleri bazı insanlar bende kredisini doldurdu hastanede de evimde de görmek istemiyorum o derece yani anlatsam roman olur ayşe
bende kimseciklere ikram bişey hazırlamıyorum hastaneye gelene bir kutu çikolata evede kesin bayramda gelir herkes o zamanda dedim eşime (annem süper baklava yapar kv birde kendininkini yaptırır ) annem baklava falan yapamaz bana mı bakacak çocuklara mı dedim oda üzme kendini söyleriz 2 tepsi dedi dert etmiyor gibi gözüksem de hırsımdan deliriyorum kendimi zor tutuyorum
valla çikolatam dolaba falan bişeycik atmadım hiççç kendimi yoramam rutin işler bile yetiyo bana elim ayağım şişiyo hayırlısıyla doğsun kızım,börek sarmak falan kolay işler bunlar yaprak sarmada yemeyiversinler
bizim burda benim gittiğim bebeklerde hep hazır kurabiye + meşrubat veriliyo bende aldırırm 1 kutu tatlı bir kutu tuzlu ne annemi kendimi üzemem ev yapımı diye
kendini iyi hisseden arkaşdaşlar yapıp atsın dolaba
aslında badem koymıycam pembe kaplı çikolata drajelerden koyucam... kadehler plastik cam kırılır diye hiç düşünmedim üstündeki süsü çıkartıp kadeh çöpe gidicek....
gıraliçam hoşgeldin yaa,seni sormalı gülüm,biz de aynı sürünerek işe geliyoz,çok dayanıklı bi jenerasyon oldukgünaydınn kızlar
öncelıkle nasılsınız ne var ne yok yaaa gece uyuyamıyomussunuz valla bn nıyeyse ıyı uyuyrum bu aralar 3,4 tane yastıkla1,2 defa kalkıyoum wc için o kadar ...ama artık cok agırlastım dıybılırım açııksası belim bukuldu sankı yururken yle hıssedıyorum..dun paşamın odasını boyadık şükürler olsun tertemiz oldu bugun perdesını utuleyıp asacagım sadece yatakla halısı kaldı onuda bu hafta halledıcez inş...Rabbim saglıkla gelmelerini nasip etsin...
hadi bakalım hayırlısı canm,gece wc ye kalkınca önce bebiş doğmuş mu diye karnıma bakıyom,te Allahım neyin kafası yaaa,her gece doğumlar,sezeryanlar...
bebem Allahtan bişi olmazsa bayrama gitmiycez biyere,isteyen varsa onlar gelsin,hiçç kıpırdayamam canm kırklı kadın bi de çocuk araba yok,rezil olmaya hiiiç niyetim yok,bizim oralarda da baklava -tatlı vs ikram edilir,huysuz anam sütlaç yapardı(onu özlüyom ya cadııı)antepte de şöyle fıstıklı kurabiyeler yapılıyo bayramda atık ben bu tarafa uyarım,ikramı kolay,aktı koktu derdi yok hastanede de lokum alam diyom o ikramı daha çok seviyom ya nostaljik ya
günaydınn kızlar
öncelıkle nasılsınız ne var ne yok yaaa gece uyuyamıyomussunuz valla bn nıyeyse ıyı uyuyrum bu aralar 3,4 tane yastıkla1,2 defa kalkıyoum wc için o kadar ...ama artık cok agırlastım dıybılırım açııksası belim bukuldu sankı yururken yle hıssedıyorum..dun paşamın odasını boyadık şükürler olsun tertemiz oldu bugun perdesını utuleyıp asacagım sadece yatakla halısı kaldı onuda bu hafta halledıcez inş...Rabbim saglıkla gelmelerini nasip etsin...
hadi bakalım hayırlısı canm,gece wc ye kalkınca önce bebiş doğmuş mu diye karnıma bakıyom,te Allahım neyin kafası yaaa,her gece doğumlar,sezeryanlar...
bebem Allahtan bişi olmazsa bayrama gitmiycez biyere,isteyen varsa onlar gelsin,hiçç kıpırdayamam canm kırklı kadın bi de çocuk araba yok,rezil olmaya hiiiç niyetim yok,bizim oralarda da baklava -tatlı vs ikram edilir,huysuz anam sütlaç yapardı(onu özlüyom ya cadııı)antepte de şöyle fıstıklı kurabiyeler yapılıyo bayramda atık ben bu tarafa uyarım,ikramı kolay,aktı koktu derdi yok hastanede de lokum alam diyom o ikramı daha çok seviyom ya nostaljik ya
Ya ben deli iste bide manti actim oturup o gun oluyorum sandim bel agrisindan.
Nagicim senin icin daha zor tabi calisiyorsun ben evdeyim su an. İste burda cok ozeniliyor misafire oyle hazir pasta koyarsan yedi mahalleye rezil oldun demek. Tayin ciksin diye beklioz ama cikss cikmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sende benim gibi kolay saniyosun dogumu galiba, dogunca coook iyi anlariz nasil oluyomus banada karnim hep boyle kalcakmis eskisi gibi olmcakmis gibi geliyo, iyi alistim sisik sisik gezmeye
gıraliçam hoşgeldin yaa,seni sormalı gülüm,biz de aynı sürünerek işe geliyoz,çok dayanıklı bi jenerasyon oldukbu arada nektar doğum yaptı,ikizlerden biri hayatta malesef ama Rabbim güzel ömür nasip etsin diğeri şükür iyi
hoş geldin sevgicim sonunda başlamışsın paşanın odasına gerisi gelir hayırlısıyla
:
hoş geldin sevgicim sonunda başlamışsın paşanın odasına gerisi gelir hayırlısıyla
gitme bir yere boşver minicik bebeyle bize mecbur gelenler olur aşağı kvdeye gelenler bizde çıkar çok zor bir bayram olacak benim için
Allah yardımcınız olsun! sık sık mola ver 5 dk yürüyüşler yap ama benzinlikte falan durun, gölgede kal yani... bi de emniyet kemerini taktığın zaman karnının oraya çanta vs. koy ki korumaya al karnınıizin hakkımı kullanmayı ihmal etmedim ya 32+3te ayrılıverdim zaten okulda bi eşim var bide ben köy okulu birlkeştirilmiş baya yoruluyordum.... şimdi 4 sınıfı da idare ediyor kocacımmm yazık:)))) konuları bitirmiştim zaten test çözüyolar bol bol:) inşallah bi on günde eşim rapor alırız da kurtuluruz hakkaride doğum yapmak istemiyorum:))) arabayla gidicez inşallah.... trabzona ordanda çankırıya işim çok ama çok zor:)
Bende iyiyim oksuruk dadandi geçmek de bilmiyor sali gunude doktora gidecem ins.bir aydir gitmedim nasil kac kilo oldu merakla bekliyorum hastane cantam da hazır degil bir suru is var ama yapacak kimse yok.perde can duvar hepsi duruyor esimle bir gun yapaczda ne zaman kicimiz kalkarsa tabi.
geçmiş olsun sana da! çantayı yavaş yavaş hazırla, yıkayıp ütüledin mi eşyaları? sıcakta çok zor oluyor artık yaa! bu arada cumartesi günü neydi öyle!!! hem sıcak hem fırtına ayyy gına geldi yeminle... iki kere balkon yıkadım serinlesin diye....Kan ilaci kabızlık yapıyordu ama belki usuttun sen canim ben usutursem ishal bulanti oluyorda dikkat et bakalım zor ishalde.bende uyuyamiyorum artık şimdi uyandim yatağın icinde oyle duruyorum kalksam yapacak hicbirsey yok gecede gec yattım halbuki sen izne ne zaman ayriliyorsun.
he yaa, neyse aradım da düzelttik.... o da bi garip hiç alttan almaz beni. ama millet için kıramaz kimseyi .. gerçi bana da koşar ama nazını bir tek bana yapıyor o kadar insan içinde...etcem tabi bana bişiyde diyemez hamileym canım istedi diyip dolabını sömürecem :) annene haksızlık etmişsin bernaaaa gönlünü al bence yazık kadına belki canı darlanmıştır o ara bak sende kız anasısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?