- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
nagincanım kızzz 40 gün neyi çağırırsan o olurmuş ne demek????Allah sağlık versin tabi,kilonun aşırısı da,zormuş,13 kilo aldım kuşum sende durumlar nasıl,nagicanm bi de hiiiç olmadığı halde hamile kaldım bi hafta 10 gün içinde sırt ve omzumda sivilce lekesi oldu,oysa orda sivilce falan yoktu,sence onlar doğumdan sonra geçer mi bebm,ben de bu bel ağrısı,şişkinlik cilt lekeleri geçmez diye korkuyomkolay tabi gidip doğurup geleceksiniz insan 40 gün neyi çağırırsa o olurmuşhiçççç korkmayın
aman aman şişik falan kalmayalım şu önünde koçça göbekle dolaşan adamları hiçç anlamıyorum ya o nasıl bir eziyettir
nagincanım kızzz 40 gün neyi çağırırsan o olurmuş ne demek????Allah sağlık versin tabi,kilonun aşırısı da,zormuş,13 kilo aldım kuşum sende durumlar nasıl,nagicanm bi de hiiiç olmadığı halde hamile kaldım bi hafta 10 gün içinde sırt ve omzumda sivilce lekesi oldu,oysa orda sivilce falan yoktu,sence onlar doğumdan sonra geçer mi bebm,ben de bu bel ağrısı,şişkinlik cilt lekeleri geçmez diye korkuyom
Herkesciklere günaydınnnn çooook güzel bir gün olur inşallahhh hepimiz için
Hazırlıklar başlamış bitmiş odalar hazırlanmış şekerler çikolar herşey tamam ne güzel ya imrendim valla bende daha bişey yok dötümü kaldırıp yapamıyom daha bebeme hast çıkışı bile almadım ben oyy oyy temizlik yapmıycam hazırlık yapıp dolaba koymıycam sadece bebek ve hast hazırlığım var onuda yapack karı yok evde
hahahaha biz ikinci bebeğine hamile olan anneler daha mı rahatız ne değil mi ama
yine bir iş günü yine bir pazartesi sendromu :)
benm daha şeker çikolata kısmı hazır değil ankarada olupta bana yardımcı olabilecek anneciklerden tavsiyeler bekliyorum:)
Kızlar konuyla alakasız ama sormak istedim sizlerede aranızda namaz kılan varmı bilmiyorum ama ben kılarken artık doğuracak gibi oluyorum bırakmamda herkese soruyorum oturarak kılmamın bi sakıncası varmı diye kimi kılabilirsin diyo kimi kılamazsın diyo sizin bi fikriniz varmı bu konuda deyiverin bakim
ben oturarak kılıyorum canım, diğer türlü kılmanın imkanı yok. Bence gebelik geçerli bir mazeret, hiç kılmamak daha kötü olmaz mı zaten? Rabbim kabul eder inşallah namazımızı, niyetimiz temiz olsun yeter.kızlar konuyla alakasız ama sormak istedim sizlerede aranızda namaz kılan varmı bilmiyorum ama ben kılarken artık doğuracak gibi oluyorum bırakmamda herkese soruyorum oturarak kılmamın bi sakıncası varmı diye kimi kılabilirsin diyo kimi kılamazsın diyo sizin bi fikriniz varmı bu konuda deyiverin bakim
Allah kabul etsin utanarak söylüyorum ben kılmıyorumama neden oturarak kılamayasın Allah zarüret halinde müsaade etmiş neden kılamazsın diyo insanlar,bence kılabilirsin için rahat olsun
ben oturarak kılıyorum canım, diğer türlü kılmanın imkanı yok. Bence gebelik geçerli bir mazeret, hiç kılmamak daha kötü olmaz mı zaten? Rabbim kabul eder inşallah namazımızı, niyetimiz temiz olsun yeter.
Kızlar konuyla alakasız ama sormak istedim sizlerede aranızda namaz kılan varmı bilmiyorum ama ben kılarken artık doğuracak gibi oluyorum bırakmamda herkese soruyorum oturarak kılmamın bi sakıncası varmı diye kimi kılabilirsin diyo kimi kılamazsın diyo sizin bi fikriniz varmı bu konuda deyiverin bakim
enemmm nasıl içim rahatladı bilsen allahım kabul etsin inşallahh zorda olmazsak zaten kılıyoruz normal ama işte millettende duyunca acabalara girmiştim saol canım cevabın için
ulusa gitmekte öyle gözümde büyüyoki anlatamam :) orda doğuracakmışım hissine kapılıyorm :)Bebek sekeri icin ulusa gitmeni tavsiye ederim canim
Kizlar cok kötü bi gece gecirdim ya sabaha kadar döndüm sirtim koptu.uykusuzluk halsizlik cok kötüyüm ya hic uyuyamadim :-( gece aglicakdim dayanamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar cok kötü bi gece gecirdim ya sabaha kadar döndüm sirtim koptu.uykusuzluk halsizlik cok kötüyüm ya hic uyuyamadim :-( gece aglicakdim dayanamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?