2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
az kaldı annecikler sıkalım dişimizi:) hem inş sağlıkla afiyetle bebeklerimizi kucaklarımıza alınca tüm bunları unutvericez :)

bayanlarrrr...
şimdi evden çıkıyorum her zaman gittiğim memorial deki kontrollerimi yapan süper memnun olduğum Dr.a kontrole gidiyorum inş minik prensesim iyidir şekerden etkilenmemiş, normal sürecindedir ve oradan çıktıktan sonra da, doğum yapmayı düşündüğüm türkiye hastanesin deki Dr.a gideceğim ilk kez gideceğimden ve diğer Dr.umun bıraktığı iyi intibadan sonra umarım iyi bir Dr.dur ve içeme de siner :44: dua edinde herşey yolunda gitsin.. görüşmek üzere...

İnşallah herşey yolunda gider canım

Kızlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim bende oturarak kılayım artık yazık yavrucumda içimde eğilip bükülmesin allahım hepimizin namazını kabul etsin inşallahh

İnşallahh herşey yolunda gider içine siner canım güzel haberlerle gel

Selamun aleykum kizlar...bugun 32haftama girdik doktr kontrolum var saat 14:15de ordanda anneme gecicm bende hazirlandm miraci hazirladim malum heryer yagmurlu su camur ben ustumu giyinirken miracta bahceye kacti ayyy bi bakarim ustu basi camur saat 12minibusune bincktm burda saat basi kalkiyor gelene kadarda 15dk geciyor esimle biseyler yiyip hastaneye grcicektk ama mirac oyle yapnca cok sinirlendim bi guzel dovdum korkudan napcani sasirdi sonrada uzuldum sinirden oturup agladim otobuste kacti karnimda ac evdede yemek yok simdi hazir vaziyette oturduk saat 1arabasnu brkliyorm 1i ceyrek gece gelir anca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar...
telden girmek cidden zormus :44:
nasilsiniz kizlar minnoslar nasil?
Nektarin durumunu okudum. Rabbim sabir versin. Diger bebeginide saglik sihhat uzun guzel omur nasip etsin..
Allahim bizi evlatlarimizla sinamasin..

Bende durumlar kasik agrilari biraz azaldi sanki ama karnim nasil acimaya basladi anlatamam.
yatarken bile aciyor. Surekli degisik agrilara gecis yapiyoruz sanirim. Artik ne normal ne degil anlamiyorum..
birdw belim ve basim inanilmaz.. onum disinda iyiyuz cok sukur. Konteolde ayin 10.da ama ne buyuyor gozumde :)
Sanki 1 hafta degil 1 aymis gibi.

Kızlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim bende oturarak kılayım artık yazık yavrucumda içimde eğilip bükülmesin allahım hepimizin namazını kabul etsin inşallahh

Cnm bende oturarak kiliyorm secde yapamiyorm ama napim secdeye varirken hrm karnim sikisyo hrmde midem bulaniyor hatta gecengun kv girdi odaya namaz kilarken cok erken baslamisin oturarrk kilmaya benim karnim seninkinden buyuktu hamileliklerimde hicte otrmadim dedi bende ben ayakta kilamiyorm secdede yapamiyorm ozaman hic kilmayim dedim allah affetsn artk rahatsixim saglkli olsam zaten oturarak kilmam dedim sustu

Selam kızlar herkes aynı şeylerden dertli gecem benim de hiç iyi geçmedi.Lavaboya kalktım aynada kendimi görünce korktum kıpkırmızı olmuş yüzüm yanıyorum resmen.Atesimi ölçtüm normal çıktı.Bi de gazim vardı galiba yatamadim oturamadim Allahimm nasıl bi geceydi..Hele ayaklarım ellerim sizim sizim sizliyo günler çabuk geçsin dayanamıyorum sanki

kızlar birşey sorucam, forumda bazı hamişler göbeğim çatladı falan yazmış, nasıl anlaşılıyor ki ben de beyaz ince çizgiler var bazı bölgelerde, çatlak mı demek oluyor? hwr gün de sürerim kremimi halbuki

Ayy mantiyi cok severim ama hic acmadim evde :)) acaba hazir alsam buzluga atsam nolurki? Yapraklarida sagolsn komsular gorumcm eltim falan sardilar telaseli oldu biraz ama olsn cikti aradan..benim yasadigim yer esimin dedesinin köyü 350hanelik köy hepside akraba merkeze 15dk uzaklikta esime dedim bende haziran sonuna dogru bi temizlikci alalim diye esimde dediki kiz dedikodu yaparlar krndi ailesinden kimsesi yok temizlikci tutmus diye dedi bende dedimki var ama kimse gelmiyo napim dedim sknti yapma beraber yaparz dedi zaten yapmistm tuller halilar falan tmm az bi is kaldi onuda benim herifle yapcaz..ama maddi durumum var eger merkezde biyerde otursam inan aylik yardimci alirim

Ben bu programi yukledim alinti yapamıyorum cildiriceeemmm.zaten bunalimdayim yaaa

Ben bu programi yukledim alinti yapamıyorum cildiriceeemmm.zaten bunalimdayim yaaa

Slm canım alintilamak istedigin mesajın üzerine tıklayınca seçenekler cikmiyo mü?Yanıtla, alintila falan gibi şeyler...

Canim bimde kiymali manti var dondurucuya al koy fiyatida 3 tl falan bende salakligimdan oturup actim zaten. Kv deme yaranicam sanki.. !!
Esin yardim etmesi ne guzl canim benimki oyle cam kapi yapamaz valla.

Yorumlarin uzerine tikla alintilanir canim sakin ol. Bende tlfindan giriyorum. Gayt kolay oluyo

bernacım maşallah sana benim üstüme kaç kere gittin doktora bende daha gidecem inş hayırlı haberlerle dönerim yarın ay evet fırtına koptu resmen heryer çamur toprak oldu valla.kaç haftada bir çağırıyor mahmut seni bana bir ay sonra gel demişti.dün biraz moralim bozuldu teyzemde hamile kan sonuçları yüksek çımış down sendromundan dolayı aminiyosentez yaptırdı bu hafta çıkacak sonuçları bende gece uyuyamadım benimde böbrek genişliği var ya bebekte kafama taktım durdum yarın iyi haberler alırım inş.bir sıkıntı olsa mahmut söylerdi gerçi dedim şükür başka sıkıntısı yok bebişimin tek başına etken değil diye kendime sakinleştirdim işte.

Oldumu ki acaba

Olmus caktim tmm bise yazmiyor simge var ona tiklayinca oldu nihayet

canım selam,karşılaşamadık ne zamandır,iyisiniz bebiş ve sen inşallah

Kızlar oğluş cumartesiden beri çok hareketli karnımı yırtacak sanki canımı yakıyor. normal mi böyle olması bi sıkıntısı mı var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…